def logo voor merchand

MediDerma

U heeft maar één huid, kies voor kwaliteit!

De injectables worden geplaatst door huidartsen. Beste beoordeelde praktijk op Zorgkaart Nederland. Gratis adviesgesprek met huidarts, desgewenst in combinatie met een huidanalyse met de OBSERV.

MediDerma uit Purmerend is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
19 reviews
Zeer professionele laserbehandeling met goed resultaat. Wellicht hogere prijs dan elders, maar in ruil daarvoor wel écht resultaat. Dat scheelt ook weer afspraken, tijd en dus geld. Ik voelde me goed geholpen, gehoord en gezien door mijn behandelaar, Mareille Keuch. Op mijn afspraak komen voelde daardoor vertrouwd en zelfs gezellig. Mareille denkt mee en was... Toon meer »
Zeer professionele laserbehandeling met goed resultaat. Wellicht hogere prijs dan elders, maar in ruil daarvoor wel écht resultaat. Dat scheelt ook weer afspraken, tijd en dus geld.
Ik voelde me goed geholpen, gehoord en gezien door mijn behandelaar, Mareille Keuch. Op mijn afspraak komen voelde daardoor vertrouwd en zelfs gezellig. Mareille denkt mee en was ook realistisch over het te na te streven resultaat. Aanrader! Toon minder »
Anne-Marieke Visser
26 juni 2022 14:02
Fijne, professionele huidspecialisten
Dutch
15 januari 2021 14:02
Ik ben super tevreden bij Mediderma in Amsterdam Noord. Mireilla en haar 2 collegas hebben mij zo fijn en secuur geholpen. Tot aan medische voorzichtigheid door mijn gezondheid. Mijn huid straalde al na de eerste behandeling en was gelijk al minder dof. Ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad. Ben zo blij en tevreden.
Mina El hannaoui
7 januari 2021 12:12
Erg mooie locatie (nu alleen parkeren lastig maar met OV heel goed te doen) en ik word vriendelijk en professioneel geholpen door Teska.
Ik kom voor de ontharingslaser en ik zie al dat de haren wegblijven!
Tessa De wit
21 december 2020 10:10
Inmiddels 5 behandelingen gehad bij MediDerma Amsterdam-Noord. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over het resultaat. Teska is professioneel, geeft goed advies en is vriendelijk. Een aanrader!
Johanneke van Agten
17 december 2020 09:09
Twee weken geleden ben ik bij MediDerma in Amsterdam-Noord geweest voor een laserbehandeling tegen pigmentvlekken. Prima bereikbare lokatie en een zeer professionele praktijk. Uitstekende behandeling door huidtherapeut Renate waarbij steeds goed werd uitgelegd wat er werd gedaan.
Koen de Lange
30 november 2020 08:08
Een behandeling gehad in de nieuwe, zeer mooie praktijkruimte in Amsterdam Noord. Enorm onder de indruk van de aandacht en goede service die ik heb ervaren als klant van Mediderma.
Ik was geholpen door Anke, een hele fijne en vooral erg kundige huidtherapeut. Ik kom hier zeker weer terug!
Mark Bakker
24 oktober 2019 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €160 per zone
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €375 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2011
Adres
Zambezilaan 189, Purmerend
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten