MediDerma - Bekijk prijzen en maak een afspraak
MediDerma

MediDerma

U heeft maar één huid, kies voor kwaliteit!

De injectables worden geplaatst door huidartsen. Beste beoordeelde praktijk op Zorgkaart Nederland. Gratis adviesgesprek met huidarts, desgewenst in combinatie met een huidanalyse met de OBSERV.

MediDerma uit Purmerend is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 160 per zone
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 375 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2011
Adres
Zambezilaan 189, Purmerend
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

P.M.J.H. Kemperman
Dr. P.M.J.H. Kemperman
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Renate Brandsen
Dr. Renate Brandsen
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

MediDerma Reviews

4.3
30 reviews
Dewi is echt professional heel erg tevreden met de laser behandeling en ook met de peeling behandeling
Emy
2 mei 2024 13:01
Super fijne behandelingen gehad bij Maartje, altijd attent en vriendelijk! Dankjewel!
Indra
7 december 2023 18:06
De behandelingen door Maartje de Vries waren zo fijn. Voelde me compleet op me gemak en ze luisterde ontzettend goed naar me.
Atiya Mohammad
22 november 2023 14:02
Zeer slechte ervaring gehad in 2021 toen het gebruik van de Thunder MT resulteerde in een droge en gevoelloze huid. Hier helaas tot op heden nog last van. Geen aanrader.
Pali Shah
30 september 2023 22:10
Ik ben erg te vreden met de behandeling door Maartje de Vries. Ze is vriendelijk, maakt af en toe een leuk grapje en voert de behandeling met aandacht uit. Super!
mirjam everard
7 september 2023 09:09
Fijne en schone kliniek! Ik word altijd goed behandeld door Maartje de Vries voor het laseren en ook geeft ze eerlijk, handig en goed advies.
JMS Steen
25 juni 2023 09:09
Een geweldige eerste indruk. Hoewel er een foutje was ontstaan in het systeem bij de reservering werd er een beetje gepuzzeld waardoor ik toch voldoende tijd kreeg voor mijn consult. Er werd meteen goed meegedacht, de mogelijkheden en te verwachten resultaten werden realistisch geschetst en de informatievoorziening is erg compleet en duidelijk. Verder alles... Toon meer »
Een geweldige eerste indruk. Hoewel er een foutje was ontstaan in het systeem bij de reservering werd er een beetje gepuzzeld waardoor ik toch voldoende tijd kreeg voor mijn consult. Er werd meteen goed meegedacht, de mogelijkheden en te verwachten resultaten werden realistisch geschetst en de informatievoorziening is erg compleet en duidelijk. Verder alles heel laagdrempelig; er werd me niks "verkocht" maar ik werd zelfs aangespoord even rustig over de behandelingen na te denken. Ik kreeg hele fijne tips voor producten en er werd gezegd dat ik ze online kon kopen of anders bij hen. Totaal niet opdringerig! Ik voelde me enorm welkom, wat een schone locatie (Noord) en deskundige, professionele medewerkers. Tot snel! Toon minder »
J. M.
17 juni 2023 16:04
Ik ben naar deze huidpraktijk gekomen om mijn oksels te laser ontharen. Ik heb voor de praktijk gekozen, omdat zij ook deskundig zijn op de donkere huid. Ik ben zeer tevreden met de behandeling en het resultaat zo ver. Na de eerste behandeling waren de haartjes al stukken dunner. Alles was van te voren goed uitgelegd. De praktijk is netjes en schoon.
Joy Md
14 juni 2023 12:12
Zowel locatie Noord (manueel) als Purmerend (lpg) behandeld voor oedeem. Mijn huid wordt direct strakker en voelt beter aan. Hele nette frisse praktijk met zeer kundige dames zoals Maartje 2x en Dewi. Omdat ik verhuisd ben is Purmerend iets lastiger bereikbaar geworden helaas. De Roche Posay cicaplast producten zijn ook erg fijn!
Shanon Bubic
16 maart 2023 09:09
Zeer professionele laserbehandeling met goed resultaat. Wellicht hogere prijs dan elders, maar in ruil daarvoor wel écht resultaat. Dat scheelt ook weer afspraken, tijd en dus geld. Ik voelde me goed geholpen, gehoord en gezien door mijn behandelaar, Mareille Keuch. Op mijn afspraak komen voelde daardoor vertrouwd en zelfs gezellig. Mareille denkt mee en was... Toon meer »
Zeer professionele laserbehandeling met goed resultaat. Wellicht hogere prijs dan elders, maar in ruil daarvoor wel écht resultaat. Dat scheelt ook weer afspraken, tijd en dus geld.
Ik voelde me goed geholpen, gehoord en gezien door mijn behandelaar, Mareille Keuch. Op mijn afspraak komen voelde daardoor vertrouwd en zelfs gezellig. Mareille denkt mee en was ook realistisch over het te na te streven resultaat. Aanrader! Toon minder »
Anne-Marieke Visser
26 juni 2022 14:02
Fijne, professionele huidspecialisten
Dutch
15 januari 2021 14:02
Ik ben super tevreden bij Mediderma in Amsterdam Noord. Mireilla en haar 2 collegas hebben mij zo fijn en secuur geholpen. Tot aan medische voorzichtigheid door mijn gezondheid. Mijn huid straalde al na de eerste behandeling en was gelijk al minder dof. Ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad. Ben zo blij en tevreden.
Mina El hannaoui
7 januari 2021 12:12
Erg mooie locatie (nu alleen parkeren lastig maar met OV heel goed te doen) en ik word vriendelijk en professioneel geholpen door Teska.
Ik kom voor de ontharingslaser en ik zie al dat de haren wegblijven!
Tessa De wit
21 december 2020 10:10
Inmiddels 5 behandelingen gehad bij MediDerma Amsterdam-Noord. Ik ben tot nu toe al heel tevreden over het resultaat. Teska is professioneel, geeft goed advies en is vriendelijk. Een aanrader!
Johanneke van Agten
17 december 2020 09:09
Twee weken geleden ben ik bij MediDerma in Amsterdam-Noord geweest voor een laserbehandeling tegen pigmentvlekken. Prima bereikbare lokatie en een zeer professionele praktijk. Uitstekende behandeling door huidtherapeut Renate waarbij steeds goed werd uitgelegd wat er werd gedaan.
Koen de Lange
30 november 2020 08:08
Een behandeling gehad in de nieuwe, zeer mooie praktijkruimte in Amsterdam Noord. Enorm onder de indruk van de aandacht en goede service die ik heb ervaren als klant van Mediderma.
Ik was geholpen door Anke, een hele fijne en vooral erg kundige huidtherapeut. Ik kom hier zeker weer terug!
Mark Bakker
24 oktober 2019 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij MediDerma?

Één zone Botox bij MediDerma kost € 160,00.

Wat kost een filler behandeling bij MediDerma?

1 ML filler kost bij MediDerma v.a. € 375,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft MediDerma?

Op basis van 16 Google reviews heeft MediDerma 4.3 van de 5 sterren.

Waar is MediDerma gevestigd?

Op Zambezilaan 189 is MediDerma gevestigd in Purmerend.