Skin and the City Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Skin and the City Amsterdam

Skin and the City Amsterdam

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 160 per zone
2 zones
V.a. € 290 per behandeling
3 zones
V.a. € 390 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 100 per behandeling
Fillers
RestylaneRestylane
V.a. € 425 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 325 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 775 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.100 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 600 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 325 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 325 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Cruquiuskade 129, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Kajal Visscher-Surajbali
Drs. Kajal Visscher-Surajbali
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Skin and the City Amsterdam Reviews

5
28 reviews
Kajal Visscher is zeer kundig en eerlijk. Ze zorgt voor een heel mooi en altijd natuurlijk resultaat!
Ze neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Daarnaast is ze als persoon erg fijn en gezellig dus ik ga altijd weer vrolijk weg. Absolute aanrader!
Kirsten
17 maart 2024 08:08
Wat is Kajal een vakvrouw! En zo eerlijk, zei gewoon wat ik wilde dat ze dat niet ging doen en legde ook goed uit waarom niet, heb een botox behandeling gehad zoals zij mij voorstelde en ben supertevreden nu al na 2 weken, mijn kraaienpootjes zoveel zachter en mijn voorhoofd ook mooi strak, maar wel heel natuurlijk gedaan zoals ik wilde, bedankt!
sandra jansen
16 maart 2024 10:10
Ik kom al een geruime tijd voor mijn behandeling (kraaienpootjes) bij Dr Visscher Skin and The City. Vanaf het eerste bezoek ben ik onder de indruk van de professionaliteit en kennis van Kajal. En nog belangrijker haar eerlijke mening, ze heeft oog voor detail. Ze biedt deskundig advies afgestemd op mijn persoonlijke behoeften. De resultaten zijn fantastis... Toon meer »
Ik kom al een geruime tijd voor mijn behandeling (kraaienpootjes) bij Dr Visscher Skin and The City.

Vanaf het eerste bezoek ben ik onder de indruk van de professionaliteit en kennis van Kajal. En nog belangrijker haar eerlijke mening, ze heeft oog voor detail. Ze biedt deskundig advies afgestemd op mijn persoonlijke behoeften.

De resultaten zijn fantastisch en natuurlijk, precies wat ik zoek in een Botox-behandeling. Dankzij de deskundige (na)zorg en het warme welkom voel ik me altijd op mijn gemak en kijk ik uit naar mijn volgende bezoek. Een dikke aanrader voor iedereen die overweegt een Botox-behandeling te ondergaan.

- Martin Toon minder »
Martin Groen
7 februari 2024 04:04
Duidelijk en eerlijk! Als je echt goed advies wilt, de beste service & een geweldig (passend) resultaat, dan is dit je dokter! Ze neemt de tijd, houdt ontwikkeling bij en gaat altijd voor het best haalbare resultaat! Maar wel met een natuurlijke look & alleen maar verbetering van je eigen gezicht!
Super fijn persoon, absolute aanrader!
Nicolette van Stockum
25 oktober 2023 07:07
Prachtige kliniek! Dr. Visscher weet precies wat ze doet en zorgt er iedere keer weer voor dat ik enorm tevreden naar huis ga.
C R
1 oktober 2023 08:08
Ik ben zo blij dat ik Dr. Visscher heb ontdekt! Ik heb al geruime tijd last gehad van tandenknarsen, maar dankzij haar botoxbehandelingen is dat nu helemaal verdwenen. Dr. Visscher is niet alleen een deskundige arts, maar ook eerlijk en zorgzaam. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen!
LR L.R
28 september 2023 17:05
In juni voor het eerst bij Skin and the City langs gewenst (tevens ook mijn allereerste keer botox). Heel fijn en goed geholpen. Dokter Visscher-Surajbali is ontzettend kundig, geeft je eerlijk advies en denkt met je mee. En uiteraard het allerbelangrijkste... het resultaat is erg goed en oogt heel natuurlijk! De botox zat na de eerste behandeling gelijk goe... Toon meer »
In juni voor het eerst bij Skin and the City langs gewenst (tevens ook mijn allereerste keer botox). Heel fijn en goed geholpen. Dokter Visscher-Surajbali is ontzettend kundig, geeft je eerlijk advies en denkt met je mee.
En uiteraard het allerbelangrijkste... het resultaat is erg goed en oogt heel natuurlijk!
De botox zat na de eerste behandeling gelijk goed, bij de (na)controle was geen touch up nodig. Ben er nog steeds ontzettend blij mee en kan Skin and the City/dokter Visscher-Surajbali enorm aanbevelen. Toon minder »
Eline Mulder
9 augustus 2023 16:04
Dokter Visscher neemt echt de tijd voor je en is heel eerlijk. Fijn dat je een dokter hebt die echt met je meedenkt en je er zo naturel en fris mogelijk uit wil laten zien. Als dokter Visscher iets nog niet nodig vindt zal ze dat ook zeggen. Krijg altijd een fijn gevoel bij haar omdat je als klant echt centraal staat.
Katrien Boot
30 juli 2023 13:01
Ik heb al een aantal keer een behandeling gehad bij Skin and the City. Kajal is ontzettend eerlijk. Iets wat ik heel erg kan waarderen. Ook wanneer ze iets niet wil doen of niet nodig vindt, dan laat ze je dat weten. Ik ben bang voor naalden en ben eigenlijk tegen Botox en fillers, maar tegelijkertijd wil ik er goed uitzien. Kajal zorgt ervoor dat we hier sa... Toon meer »
Ik heb al een aantal keer een behandeling gehad bij Skin and the City. Kajal is ontzettend eerlijk. Iets wat ik heel erg kan waarderen. Ook wanneer ze iets niet wil doen of niet nodig vindt, dan laat ze je dat weten. Ik ben bang voor naalden en ben eigenlijk tegen Botox en fillers, maar tegelijkertijd wil ik er goed uitzien. Kajal zorgt ervoor dat we hier samen een goede balans in vinden.
Bovendien is het ook echt een uitje om hierheen te gaan. De warmte en sfeer doen niet aan als een dokterspraktijk, terwijl het tegelijkertijd ook wel weer klinisch is. Ben erg tevreden. Toon minder »
Vat Amsterdam
10 juni 2023 19:07
Wat een geweldig resultaat na 1 liquid facelift. Ik ben heel goed geadviseerd en vooral de eerlijkheid en openheid zorgen voor een goed gevoel. Super bedankt en tot de volgende keer.
Sandra van Soest
1 april 2023 12:12
Dr. Visscher heeft een scherp oog voor detail. Ze luistert goed naar wat ik wel wil én wat ik niet wil. Ze denkt mee hoe ze mijn “wel en niet” wensen in balans kan houden en ze zorgt voor een prachtig natuurlijk resultaat. Mijn gezicht heeft ze in kleinere stapjes steeds een beetje mooier gemaakt. Mijn verdriet en mijn stress zijn uit mijn gezicht verdwenen... Toon meer »
Dr. Visscher heeft een scherp oog voor detail. Ze luistert goed naar wat ik wel wil én wat ik niet wil. Ze denkt mee hoe ze mijn “wel en niet” wensen in balans kan houden en ze zorgt voor een prachtig natuurlijk resultaat. Mijn gezicht heeft ze in kleinere stapjes steeds een beetje mooier gemaakt. Mijn verdriet en mijn stress zijn uit mijn gezicht verdwenen en ik herken mijzelf weer in de spiegel, maar dan nog beter en frisser dan ik voor ogen had. Bij elke behandeling legt Dr. Visscher duidelijk uit wat ik tijdens en na de behandeling kan verwachten zodat ik niet voor verrassingen komt te staan. Ze neemt de tijd voor me en naast een vakspecialist is ze gewoon een prettige enthousiaste vrolijke vrouw waardoor de behandelingen echt een feestje worden. Ze is echt een aanrader voor iedere vrouw die mooi en stijlvol ouder wil worden. Toon minder »
Mariska De Vogel
27 maart 2023 08:08
Vandaag heb ik mij eerste cosmetische ingreep gehad (traangootjes) bij Skin and the city en zeker niet mijn laatste! Mijn keuze was op deze kliniek gevallen, om de warme en huiselijke sfeer die je direct voelt bij binnenkomst. Naast het warme ontvangt, voelde het heel even alsof ik mij in Marrakech bevond met rustgevende muziek op de achtergrond. Hoewel ik h... Toon meer »
Vandaag heb ik mij eerste cosmetische ingreep gehad (traangootjes) bij Skin and the city en zeker niet mijn laatste! Mijn keuze was op deze kliniek gevallen, om de warme en huiselijke sfeer die je direct voelt bij binnenkomst. Naast het warme ontvangt, voelde het heel even alsof ik mij in Marrakech bevond met rustgevende muziek op de achtergrond.
Hoewel ik het vooraf erg spannend vond heeft de arts Kajal al haar tijd voor mij genomen en mij erg op mijn gemak gesteld. Voorafgaand aan de ingreep kreeg ik een uitgebreide uitleg en bespraken wij samen wat het beste bij mijn wensen en gezicht past.
Het resultaat was direct zichtbaar en verbluffend! Ik kan niet stoppen met in de spiegel kijken.
De ingreep was vrijwel pijnloos en bleken de zenuwen achteraf nergens voor nodig.
Na het ondergaan van de ingreep was er nog ruimte voor een afsluitend gesprek, waarin de arts nog wat tips en advies gaf.
Voor een ieder die nog twijfelt…. Skin in the city is the place to be!! Toon minder »
Sander Elsau
8 november 2022 13:01
Hele goede ervaring! Kajal neemt de tijd, laat je op je gemak voelen en geeft realistisch advies. Je wilt hier graag terugkomen. 😊
Isabelle Willemse
16 oktober 2022 12:12
Wat ben ik uitmuntend geholpen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Door valse schaamte heb ik heel erg lang gewacht met deze stap maar gezien de ervaring en het bereikte resultaat baal ik dat ik deze stap niet eerder heb genomen.

Wat ook genoemd mag worden is dat de kliniek er geweldig uitziet.
Verdiende 5 sterren!!
Dinesh S
15 oktober 2022 00:12
Ik ben naar Skin and the City gegaan omdat ik een natuurlijk resultaat wilde. Kajal zal je nooit de deur uitsturen met een onnatuurlijke look. Ze neemt goed de tijd voor je om je te adviseren en je wensen te bespreken. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt Kajal!
Tien N
30 juni 2022 16:04
Ben erg tevreden over Dr. Visscher, ze neemt uitgebreid de tijd en adviseert goed. Ik ben niet bang dat ik hier als een plastic barbie de deur uitloop. Fijn ook dat je voor/na foto's hebt. Kan het zeker aanraden!
Michelle J
23 juni 2022 13:01
Vandaag heb ik mij eerste cosmetische ingreep gehad (traangootjes) bij Skin and the city en zeker niet mijn laatste! Mijn keuze was op deze kliniek gevallen, om de warme en huiselijke sfeer die je direct voelt bij binnenkomst. Naast het warme ontvangt, voelde het heel even alsof ik mij in Marrakech bevond met rustgevende muziek op de achtergrond. Hoewel ik h... Toon meer »
Vandaag heb ik mij eerste cosmetische ingreep gehad (traangootjes) bij Skin and the city en zeker niet mijn laatste! Mijn keuze was op deze kliniek gevallen, om de warme en huiselijke sfeer die je direct voelt bij binnenkomst. Naast het warme ontvangt, voelde het heel even alsof ik mij in Marrakech bevond met rustgevende muziek op de achtergrond.
Hoewel ik het vooraf erg spannend vond heeft de arts Kajal al haar tijd voor mij genomen en mij erg op mijn gemak gesteld. Voorafgaand aan de ingreep kreeg ik een uitgebreide uitleg en bespraken wij samen wat het beste bij mijn wensen en gezicht past.
Het resultaat was direct zichtbaar en verbluffend! Ik kan niet stoppen met het kijken in de spiegel.
De ingreep was vrijwel pijnloos en bleken de zenuwen achteraf nergens voor nodig.
Na het ondergaan van de ingreep was er nog ruimte voor een afsluitend gesprek, waarin de arts nog wat tips en advies gaf.
Voor een ieder die nog twijfelt…. Skin in the city is the place to be!! Toon minder »
Sander Elsau
5 juni 2022 15:03
Super lieve vrouw en je wordt heel fijn geholpen! Ik ben enorm blij met het resultaat :) Echt een aanrader!
britt zouteriks
11 mei 2022 19:07
Een hele fijne kliniek, de arts is professioneel en erg aardig en geeft duidelijk uitleg over de behandelingen. Ik ben zeer tevreden en kom hier graag weer terug, echt een aanrader!!!
Simone Esser
21 april 2022 19:07
In november mijn voorhoofd en frons met botox laten behandelen. In december de stap genomen en een liquid facelift laten doen. Ik vond het ongelooflijk spannend, maar ben zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Het resultaat is verbluffend! Dr. Visscher is erg deskundig en weet waar ze over praat en wat ze doet. Ze heeft veel oog voor detail en luistert na... Toon meer »
In november mijn voorhoofd en frons met botox laten behandelen. In december de stap genomen en een liquid facelift laten doen. Ik vond het ongelooflijk spannend, maar ben zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Het resultaat is verbluffend! Dr. Visscher is erg deskundig en weet waar ze over praat en wat ze doet. Ze heeft veel oog voor detail en luistert naar de wensen van de klant. Ik krijg ontzettend veel complimenten van mijn omgeving.
Ik beveel iedereen Dr. Visscher van harte aan!! Toon minder »
WG SE
23 januari 2022 21:09
In november mijn voorhoofd en frons met botox laten behandelen. In december de stap genomen en een liquid facelift laten doen. Ik vond het ongelooflijk spannend, maar ben zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Het resultaat is verbluffend! Dr. Visscher is erg deskundig en weet waar ze over praat en wat ze doet. Ze heeft veel oog voor detail en luistert na... Toon meer »
In november mijn voorhoofd en frons met botox laten behandelen. In december de stap genomen en een liquid facelift laten doen. Ik vond het ongelooflijk spannend, maar ben zo ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Het resultaat is verbluffend! Dr. Visscher is erg deskundig en weet waar ze over praat en wat ze doet. Ze heeft veel oog voor detail en luistert naar de wensen van de klant. Ik krijg ontzettend veel complimenten van mijn omgeving.
Ik beveel iedereen Dr. Visscher van harte aan!! Toon minder »
Willeke E.
23 januari 2022 21:09
Onlangs een liquid facelift behandeling gehad. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er super blij mee ben. Ik was bang dat het nep zou worden, maar het blijft een mooie subtiele behandeling. Misschien dat ik een volgende keer een Botox frons durf uit te proberen. Dokter Visscher is namelijk heel duidelijk in haar verhaal en de kliniek is echt een plaatje.
Guusje Floris
27 november 2021 12:12
Ik zou iedereen Skin and the City aanbevelen. Goede uitleg. Prachtig resultaat. Goed advies. Je krijgt niet zomaar een behandeling als het niet verantwoord is. Door de oprechtheid kan je vol vertrouwen de behandeling ondergaan.
Ingrid Andriessen
21 oktober 2021 15:03
Erg fijne, verfrissende en vertrouwde ervaring! Sinds enige tijd kom ik bij Kajal voor een gummysmile en frons. Ze adviseert nooit teveel en denkt fijn mee. De mooie ‘kliniek’ voelt niet echt aan als kliniek maar heeft een relaxte sfeer. Al met al gewoon heel erg blij met het resultaat.
Sophie Mulder
6 september 2021 19:07
Een mooie kliniek met een top arts; ik voel me gehoord en begrepen. Kajal neemt de tijd om tot de beste oplossing te komen voor je en neemt dat ook erg serieus.
Estée Lennertz
31 augustus 2021 07:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Skin and the City Amsterdam?

Één zone Botox bij Skin and the City Amsterdam kost € 160,00.

Wat kost een filler behandeling bij Skin and the City Amsterdam?

1 ML filler kost bij Skin and the City Amsterdam v.a. € 425,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Skin and the City Amsterdam?

Op basis van 25 Google reviews heeft Skin and the City Amsterdam 5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Skin and the City Amsterdam?

Op Cruquiuskade 129 is Skin and the City Amsterdam gevestigd in Amsterdam.