House of Bratz Rotterdam

House of Bratz Rotterdam

House of Bratz Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.9
179 reviews
Mei 2021 ben ik naar hob geweest voor lipfillers. Eerst vond ik het erg mooi maar na enkele weken zag ik een bobbel op mijn linker onderlip. Ik ben langs geweest en de dokter had het gemasseerd en gecorrigeerd. Alleen bleef dat bobbel na een jaar nog aanhouden.. EDIT: Hob heeft contact met mij opgezocht en wilde mij graag helpen voor een oplossing. De manag... Toon meer »
Mei 2021 ben ik naar hob geweest voor lipfillers. Eerst vond ik het erg mooi maar na enkele weken zag ik een bobbel op mijn linker onderlip. Ik ben langs geweest en de dokter had het gemasseerd en gecorrigeerd. Alleen bleef dat bobbel na een jaar nog aanhouden..

EDIT: Hob heeft contact met mij opgezocht en wilde mij graag helpen voor een oplossing. De manager was ook aanwezig bij de afspraak en gaven mij meerdere opties om uit te kiezen, zodat zij mij het beste te konden helpen. Met de klantvriendelijkheid ben ik tevreden, ik ben benieuwd met hoe de verdere afspraken verloopt Toon minder »
Evin Tural
29 augustus 2022 16:04
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen... Toon meer »
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen en er eerst een laagje zou moeten onstaan. Nu een week later zijn mijn lippen ook wel erg afgenomen maar omdat dit mij van te voren al is verteld had ik er ook wel rekening mee gehouden, maar over 2- 3 maandjes maak ik zeker weer een afspraak om ze bij te laten vullen. En dan hoop ik het gewenste effect langer blijft.
Super klantvriendelijkheid en echt een super fijne arts!! Toon minder »
jolien nordenholt
1 augustus 2022 18:06
GA NIET NAAR HOB!! De eerste arts heeft fillers in mijn lippen gezet waardoor ik vreselijke bobbels heb gekregen. Ik heb inmiddels 4 keer opgelost en de bobbels zitten er nog steeds. De laatste keer oplossen bij een andere arts, iets geraakt/verkeerd gespoten waardoor ik de dag na de behandeling mijn bovenlip niet meer kon bewegen. Vervolgens werden mijn kla... Toon meer »
GA NIET NAAR HOB!!
De eerste arts heeft fillers in mijn lippen gezet waardoor ik vreselijke bobbels heb gekregen. Ik heb inmiddels 4 keer opgelost en de bobbels zitten er nog steeds. De laatste keer oplossen bij een andere arts, iets geraakt/verkeerd gespoten waardoor ik de dag na de behandeling mijn bovenlip niet meer kon bewegen. Vervolgens werden mijn klachten en zorgen totaal niet serieus genomen, moest ik zelf 4 keer bellen en e-mailen om vervolgens weggewuifd te worden met de mededeling “ga maar de huisarts”. Toen ik een aantal dagen later een klacht indiende via de e-mail kon ik “opeens” wel op nacontrole komen. Grapjassen! Ik kan 3 weken later nog steeds de P niet uitspreken. Toon minder »
Marloes de Groot
26 juli 2022 16:04
Enorm tevreden. Inge Apon als arts gehad, stelt je goed op je gemak en legt stap voor stap uit wat er gebeurt! Fijne kliniek, bekwamen artsen en vriendelijk personeel. Voor de mensen die hele reviews schrijven over dat het binnen 14 dagen “weg” is. Elk lichaam is anders en breekt dit anders af, tuurlijk is het resultaat naar de zwelling minder maar daarom h... Toon meer »
Enorm tevreden. Inge Apon als arts gehad, stelt je goed op je gemak en legt stap voor stap uit wat er gebeurt! Fijne kliniek, bekwamen artsen en vriendelijk personeel.

Voor de mensen die hele reviews schrijven over dat het binnen 14 dagen “weg” is. Elk lichaam is anders en breekt dit anders af, tuurlijk is het resultaat naar de zwelling minder maar daarom heet het ook een zwelling. Je raakt sowieso sneller gewend in de spiegel. Goede resultaten voor mij in iedergeval! Ik kan house of bratz iedereen aanraden. Toon minder »
Malika
25 juli 2022 13:01
Heb neuslippenplooi en lipfillers bij HOB in Antwerpen gedaan, klantvriendelijk waren ze, vond het resultaat prima, wel flink opgezwollen de eerste week, bloeduitstortingen én bobbeltjes, tweede week was ik heel tevreden over het resultaat en de derde week was alle filler eruit!!! 0 resultaat meer!! Contact opgenomen, ze hebben mij gezegd dat ze zouden terug... Toon meer »
Heb neuslippenplooi en lipfillers bij HOB in Antwerpen gedaan, klantvriendelijk waren ze, vond het resultaat prima, wel flink opgezwollen de eerste week, bloeduitstortingen én bobbeltjes, tweede week was ik heel tevreden over het resultaat en de derde week was alle filler eruit!!! 0 resultaat meer!! Contact opgenomen, ze hebben mij gezegd dat ze zouden terug bellen voor een nacontrole, er is nooit meer contact opgenomen. Ik heb terug contact opgenomen en moest foto's mailen, dit gelijk gedaan en er is nooit meer gereageerd. Ik was 500 euro kwijt voor een week plezier. Zonde!! En daarnaast jammer dat er geen passende oplossing is gevonden of een nacontrole! Toon minder »
Kim Meyer
12 juli 2022 18:06
Super goed geholpen en mega lieve mensen, super blij met mijn resultaat en alles is me goed uitgelegd hoe ze te werk gingen en wat ik erna moest doen. Zeker een aanrader
kayleigh kooi
17 mei 2022 21:09
Na een goede ervaring in Rotterdam naar Antwerpen gegaan… Ondanks dat ik al enkele jaren botox neem nog nooit problemen gehad tot nu! Pakket genomen van 500euro en na nog geen week begon de botox alles naar beneden te drukken waardoor mijn oogleden verdwenen zijn en ik er doodmoe uitzie. Er is ook een duidelijk verschil tussen mijn links en rechtse oog. 3 da... Toon meer »
Na een goede ervaring in Rotterdam naar Antwerpen gegaan… Ondanks dat ik al enkele jaren botox neem nog nooit problemen gehad tot nu! Pakket genomen van 500euro en na nog geen week begon de botox alles naar beneden te drukken waardoor mijn oogleden verdwenen zijn en ik er doodmoe uitzie. Er is ook een duidelijk verschil tussen mijn links en rechtse oog. 3 dagen moeten aandringen om een afspraak te krijgen voor nazorg (je voelt je echt niet geholpen) en zeker 20 telefoons naar de receptie waar niemand opnam. Tijdens de nazorg was men heel vriendelijk maar de “oplossing” heeft helaas geen verbetering gebracht en was enkel een rit van 3u in de file die niets heeft opgebracht. Er wordt nadien ook niks van feedback gevraagd. Als klant ben je hier duidelijk een nummer en is geld het enige dat belangrijk is. Helaas dus 500euro lichter en enkel kopzorgen en (letterlijk) koppijn rijker. Zonde van mijn geld. Toon minder »
Tara Gins
6 mei 2022 17:05
Belachelijk!!! Had vandaag een afspraak ben gewoon niet geholpen omdat ik letterlijk 5 min te laat was en mij ID niet bij me had . Ben er trouwens niet over geïnformeerd Zelf laten ze klanten wel lang wachten. K kom helemaal van Amsterdam , heb ze ook gebeld maar helaas geen gehoor. Zeer onprofessioneel. Asociale medewerkster aan balie. Jullie zijn geen ste... Toon meer »
Belachelijk!!!
Had vandaag een afspraak ben gewoon niet geholpen omdat ik letterlijk 5 min te laat was en mij ID niet bij me had . Ben er trouwens niet over geïnformeerd
Zelf laten ze klanten wel lang wachten. K kom helemaal van Amsterdam , heb ze ook gebeld maar helaas geen gehoor. Zeer onprofessioneel. Asociale medewerkster aan balie. Jullie zijn geen ster waard. Toon minder »
Jenn.88
26 april 2022 11:11
Face contouring gedaan, super tevreden!
Er werd precies gekeken naar wat ik mooi vond en wat bij mijn gezicht past. Ze namen ook echt de tijd voor mij.
Vera Modderman
25 april 2022 07:07
Telefonisch goed te woord gestaan, en kreeg daar al duidelijke informatie. Bij binnenkomst vriendelijk personeel, welke ook zorgde voor een praatje en een glas water. Ook daar kreeg ik nog uitleg die ik nodig had. Voor de behandeling kreeg ik advies wat het beste bij mijn gezicht zou passen, maar vinden vooral persoonlijke wensen erg belangrijk. Tijdens de b... Toon meer »
Telefonisch goed te woord gestaan, en kreeg daar al duidelijke informatie. Bij binnenkomst vriendelijk personeel, welke ook zorgde voor een praatje en een glas water. Ook daar kreeg ik nog uitleg die ik nodig had.
Voor de behandeling kreeg ik advies wat het beste bij mijn gezicht zou passen, maar vinden vooral persoonlijke wensen erg belangrijk.
Tijdens de behandeling waren ze rustig, en maakte contact met mij als patiënt of alles oké ging, tussendoor kon ik de resultaten bekijken.

Al met al lieve meiden, en erg blij met het resultaat. Toon minder »
Natasja Hoekstra
20 april 2022 09:09
Ik raad house of bratz absoluut niet aan, ben er een aantal keer geweest voor lipfillers. Over de fillers zelf was ik altijd wel tevreden echter zijn ze niet erg vriendelijk. Nu ben ik vandaag bij een andere kliniek geweest en die liet mij zien hoe erg mijn filler boven mijn eigen lippen is gekomen door HOB. Op de foto’s lijkt het allemaal heel perfect maar... Toon meer »
Ik raad house of bratz absoluut niet aan, ben er een aantal keer geweest voor lipfillers. Over de fillers zelf was ik altijd wel tevreden echter zijn ze niet erg vriendelijk. Nu ben ik vandaag bij een andere kliniek geweest en die liet mij zien hoe erg mijn filler boven mijn eigen lippen is gekomen door HOB. Op de foto’s lijkt het allemaal heel perfect maar in praktijk is dit absoluut niet zo. Toon minder »
Charlotte Hofstee
12 april 2022 15:03
Ik ben heel blij. Voor mij een leuke eerste ervaring. Goede uitleg en de dames zijn erg vriendelijk. Behandeling duurt niet lang en doet geen pijn. Je krijgt duidelijk te horen wat er precies gaat gebeuren. Ik ben heel blij met het resultaat.
Chantie van Leeuwaarde
22 maart 2022 08:08
Totaal geen aanrader!! Foto's op instagram zien er heel anders uit dan wat ze in het echt doen. Ik vermoed dat er sprake is van photoshop. Ik ben in Antwerpen gegaan en de arts samen met het assistente waren heel onvriendelijk. Ze leggen amper uit hoe ze te werk gaan en wat de bedoeling is. De assistente praat heel zacht en onduidelijk dat ik meerdere keren... Toon meer »
Totaal geen aanrader!! Foto's op instagram zien er heel anders uit dan wat ze in het echt doen. Ik vermoed dat er sprake is van photoshop. Ik ben in Antwerpen gegaan en de arts samen met het assistente waren heel onvriendelijk. Ze leggen amper uit hoe ze te werk gaan en wat de bedoeling is. De assistente praat heel zacht en onduidelijk dat ik meerdere keren heb moeten vragen om te herhalen. Mijn lippen zien er nu erg asymmestrich uit. Aan de ene kant is er meer filler gespoten dan de andere. De behandeling duurde nog niet eens 5 minuten en het leek alsof de arts geen zin had om haar werk te doen. Op het einde vroeg ik om een icepack voor de zwelling en het antwoord was "We hebben ze net in de koeling gedaan dus ze zijn nog niet koud". Dit vond ik zeer onproffesioneel, als je weet dat er klanten komen dan doe je van te voren voorbereiden! Ik heb 20 min gewacht op de icepack zodat die een beetje koud werd omdat ik veel pijn had aan mijn lippen en na 20min was die nogsteeds niet koud genoeg. Ik heb er ook nog 2 euro extra voor moeten betalen (dit verwacht je niet bij een behandeling van 200 euro) terwijl die bij faceland gratis gegeven wordt. Ik ben zeer ontevreden en raad house of bratz niet aan! Toon minder »
Paula Kiara
11 februari 2022 17:05
Zeer tevreden over zowel het onthaal als mijn behandeling! Ik kwam binnen en werd meteen geholpen aan het onthaal. Ik mocht me even neerzetten en er werd mij van alles aangeboden. Ook een leuke babbeltje gehad ondertussen met de persoon van het onthaal, hierna voelde ik mij zeker op mijn gemak! Ik had een afspraak voor mijn lippen en contouren! Bij deze vra... Toon meer »
Zeer tevreden over zowel het onthaal als mijn behandeling!

Ik kwam binnen en werd meteen geholpen aan het onthaal. Ik mocht me even neerzetten en er werd mij van alles aangeboden. Ook een leuke babbeltje gehad ondertussen met de persoon van het onthaal, hierna voelde ik mij zeker op mijn gemak! Ik had een afspraak voor mijn lippen en contouren! Bij deze vragen ze ook wat mijn wensen zijn en dit werd ook effectief aangebracht, ook geven ze tips over je wensen en hoe het nog beter zou kunnen(voor mijn gezicht). Zeer tevreden en ik raad het zeker aan! Toon minder »
Ebru Arabaci
8 februari 2022 21:09
Op 27 januari, ben ik langs HOB geweest en heb ik mijn lippen laten doen. Ik ben goed geholpen en ook gaven zij mij advies wat bij mij past.Er hangt een leuke sfeer, en de arts liet ook goed weten wanneer en wat ze ging doen.
Josephine Elizabeth
8 februari 2022 20:08
Mijn ervaring was verschrikkelijk. Ik raad het af! De foto’s op instagram en hoe zij dat doen in het echt is heel anders! Ze waren zeer onvriendelijk en onprofessioneel toen ze zagen dat ik mijn resultaat niet mooi vond. Ik ben in Antwerpen geweest.. misschien zijn ze in Nederland wel liever…
Uma Ramazanova
27 januari 2022 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €120 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €400 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2019
Adres
Willemskade 16B, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten