House of Bratz Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
House of Bratz Rotterdam

House of Bratz Rotterdam

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 140 per zone
2 zones
V.a. € 199 per behandeling
3 zones
V.a. € 275 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 375 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 85 per behandeling
Fillers
StylageStylage
V.a. € 275 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 195 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 500 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 1.250 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 400 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2019
Adres
Westblaak 103, Rotterdam
House of Bratz Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Chesron van Blommestein
Drs. Chesron van Blommestein
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Coriene Catsman
Drs. Coriene Catsman
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Ryan Billar
Dr. Ryan Billar
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Miguel Tjon a Fat
Drs. Miguel Tjon a Fat
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Marit Stolting
Drs. Marit Stolting
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Maloes Mohammad Zadeh
Drs. Maloes Mohammad Zadeh
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Jhossy Villanueva Diaz
Drs. Jhossy Villanueva Diaz
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Sebastiaan De Vreugd
Drs. Sebastiaan De Vreugd
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

House of Bratz Rotterdam Reviews

3.9
213 reviews
Uitstekende ervaring. Ondanks een uur uitloop ben ik zeer positief. Asistent hield ons op de hoogte en ze is zeer vriendelijk. Dr.Lewis geweldige ervaring mee. Professioneel, kundig, klantvriendelijk. She is amazing with the lips!! The Lemon bottle behandeling; tot nu merk ik geen verschil. Maar ik ben me ervan bewust dat de resultaten kunnen verschillen... Toon meer »
Uitstekende ervaring.
Ondanks een uur uitloop ben ik zeer positief. Asistent hield ons op de hoogte en ze is zeer vriendelijk.
Dr.Lewis geweldige ervaring mee. Professioneel, kundig, klantvriendelijk.

She is amazing with the lips!!

The Lemon bottle behandeling; tot nu merk ik geen verschil. Maar ik ben me ervan bewust dat de resultaten kunnen verschillen per persoon. Toon minder »
Saf Hamerslag
18 december 2023 17:05
Niet tevreden.. 2 jaar geleden geweest voor een botox behandeling in mijn frons.. had niks gedaan.. paar maandjes geleden hadden ze een actie voor 50% korting bij een arts.. ik 2 x gebeld en afspraak gemaakt voor traangoot.. zit in daar te wachten . Ondertussen oppas moeten regelen een auto en een aardig stukje rijden.. blijkt dus dat die arts geen traangoot... Toon meer »
Niet tevreden.. 2 jaar geleden geweest voor een botox behandeling in mijn frons.. had niks gedaan.. paar maandjes geleden hadden ze een actie voor 50% korting bij een arts.. ik 2 x gebeld en afspraak gemaakt voor traangoot.. zit in daar te wachten . Ondertussen oppas moeten regelen een auto en een aardig stukje rijden.. blijkt dus dat die arts geen traangoot zet.. heb ik dus 2 x voor gebeld..maar goed foutje is menselijk.. uiteindelijk een nieuwe afspraak gemaakt en toen geholpen door een super fijne arts die mijn alles goed uitlegde en zei dat ik geen traangoot kon maar ik had nog wel die 50% korting tegoed ( gelukkig ) dus ik zei doe dan maar 3 zones botox.. 2 weken verder heeft het 0, 0 gepakt.. en natuurlijk hebben ze de service om kosteloos bij te prikken na die 2 weken!! Maar ik had al vermeld dat het de vorige x niet had gepakt .. dus ik was nu weer voor niks en alles geregeld voor niks... Helaas heb ik zelf geen auto en moet ik die lenen.. heb netjes een mail gestuurd maar 3 dagen gewacht en geen reactie.. dus net even gebeld en ja ze gaan er verder niets aan doen!! Kan terug komen voor een nabehandeling maar goed moet ik weer alles gaan regelen door een fout van hun.. heel erg jammer dit maar ik ben wel genezen van House of Bratz Toon minder »
Kimberley Brand
23 november 2023 11:11
Maand geleden geweest voor de lemon bottle treatment voor de onderkin omdat ze het zo goed lieten overkomen op social media, en dat het echt goed resultaat geeft etc. Eenmaal daar aangekomen moest ik 50 minuten wachten in de ruimte, vervolgens kwam de dame ( was mijn eerste keer daar ) Heel zuchtend en ogen rollen omdat ik bepaalde dingen niet begreep, zeer... Toon meer »
Maand geleden geweest voor de lemon bottle treatment voor de onderkin omdat ze het zo goed lieten overkomen op social media, en dat het echt goed resultaat geeft etc. Eenmaal daar aangekomen moest ik 50 minuten wachten in de ruimte, vervolgens kwam de dame ( was mijn eerste keer daar ) Heel zuchtend en ogen rollen omdat ik bepaalde dingen niet begreep, zeer onbeleefd. Vervolgens zij zei van ja “ het is geen wondermiddel” je moet er ook veel voor doen blabla. maar op hun instagram zeggen ze dat natuurlijk niet. Vervolgens liet ze me tekenen voor iets zonder te zeggen wat het is etc, zeer onprofessioneel. Na 4 weken zie ik nog totaal geen verschil! Raad het niemand aan Toon minder »
Samia bou
20 november 2023 16:04
Eerdere ervaring met lip fillers altijd positief. Botox daarin tegen echt een ramp, teruggegaan omdat het niet voldoende was maar i.p.v. goed geadviseerd te worden over veel bijspuiten in kortere tijd flink wat ingespoten. Wenkbrauwen gigantisch gezakt, 2 maanden rondgelopen met mega zwaar voorhoofd en pijn. Niet kunnen focussen omdat alles strak stond en he... Toon meer »
Eerdere ervaring met lip fillers altijd positief. Botox daarin tegen echt een ramp, teruggegaan omdat het niet voldoende was maar i.p.v. goed geadviseerd te worden over veel bijspuiten in kortere tijd flink wat ingespoten. Wenkbrauwen gigantisch gezakt, 2 maanden rondgelopen met mega zwaar voorhoofd en pijn. Niet kunnen focussen omdat alles strak stond en hele mimiek weg.

Botox is blijkbaar echt een kunde en zo vervelend aangezien je dit niet kan laten oplossen. Ga naar een goede arts! Toon minder »
Malika
31 oktober 2023 21:09
Ik heb 3 jaar lang goed na gedacht over lipfillers, alleen durfde ik dit steeds niet aan vanwege de “pijn”. Een aantal weken geleden zag ik bij HOB voorbij komen dat ze modellen zochten voor 1ML in Rotterdam, dit voelde voor mij als een nu of nooit, ik had een berichtje gestuurd en binnen 2 uur lag ik al bij jullie in de stoel, ik werd goed en behulpzaam opg... Toon meer »
Ik heb 3 jaar lang goed na gedacht over lipfillers, alleen durfde ik dit steeds niet aan vanwege de “pijn”. Een aantal weken geleden zag ik bij HOB voorbij komen dat ze modellen zochten voor 1ML in Rotterdam, dit voelde voor mij als een nu of nooit, ik had een berichtje gestuurd en binnen 2 uur lag ik al bij jullie in de stoel, ik werd goed en behulpzaam opgevangen omdat ik toch wel zenuwachtig was. Omdat dit om modellen ging zou de behandeling wat langer duren als normaal, omdat de arts alles rustig uit ging leggen/ voor doen aan de leerling arts. Zij legde mij ook uit dat ze zeker niet van plan was om 1ML te gebruiken, maar 0.5ML. Ik was meteen teleurgesteld aangezien dat wel was waar ik mee wilde beginnen, en daar werd mee geadverteerd. Nja je ligt al in de stoel en je bent zenuwachtig dus je laat het allemaal maar gebeuren, dus de 0.5ML ging erin. Na dat het klaar was vond ik mijn lippen mooi, maar dit komt natuurlijk ook door de zwelling, ik vroeg de arts nog hoe het nu verder ging met de andere 0.5, ze gaf mij aan niet te weten dat ik daar als model voor 1ML was, ook vond ze 50,- veel te weinig voor 1ML, dit kan ik natuurlijk begrijpen! Maar dan moet er niet met 1ML geadverteerd worden. We zijn nu een aantal weken verder en ik ben niet zo blij met m’n lippen, er is weinig verschil, alsof al een groot deel weg is. Toen ben ik er ook achter gekomen dat je juist als je voor het eerst je lippen laat doen, je moet beginnen met 1ML, aangezien 0.5 te snel afgebroken word door je lichaam, dat verklaard een hoop. Toon minder »
M De ruiter
25 oktober 2023 08:08
Ik ben super tevreden. Ik ben langsgeweest bij House Of Bratz Antwerpen voor kin en lipfillers. Ik ben heel vriendelijk onthaald geweest. De behandelingen werden duidelijk overlopen. De arts nam haar tijd en ging heel hygiënisch te werk. Een echte aanrader!
Britt Van Holder
18 oktober 2023 16:04
Een tijdje geleden bij House of Bratz geweest en wat een fijne ervaring!! Ik heb hier meerdere behandelingen laten doen met fillers en botox en dit was mijn eerste keer. De dames hebben mij heel erg op mijn gemak weten te stellen (dit doet trouwens de hele sfeer in de kliniek al voor een deel) en ook het resultaat mag erg zijn! Ook na mijn behanding staan ze... Toon meer »
Een tijdje geleden bij House of Bratz geweest en wat een fijne ervaring!!
Ik heb hier meerdere behandelingen laten doen met fillers en botox en dit was mijn eerste keer. De dames hebben mij heel erg op mijn gemak weten te stellen (dit doet trouwens de hele sfeer in de kliniek al voor een deel) en ook het resultaat mag erg zijn! Ook na mijn behanding staan ze altijd open voor vragen, super fijn! Ik ben enorm tevreden!! Bedankt 🥰 Toon minder »
Babs Van gils
13 oktober 2023 12:12
Gisterochtend voor de tweede keer bij House of Bratz geweest in Rotterdam. Om 11.00 uur had ik een afspraak. Ik kreeg te horen dat er wat uitloop was omdat een vorige klant meer wilde laten uitvoeren dan ze geboekt had. Hiervoor heb ik alle begrip. Uiteindelijk werd ik om 11.30 uur geholpen. Ik vond het geen enkel probleem om een half uur te wachten. Echter... Toon meer »
Gisterochtend voor de tweede keer bij House of Bratz geweest in Rotterdam. Om 11.00 uur had ik een afspraak. Ik kreeg te horen dat er wat uitloop was omdat een vorige klant meer wilde laten uitvoeren dan ze geboekt had. Hiervoor heb ik alle begrip. Uiteindelijk werd ik om 11.30 uur geholpen. Ik vond het geen enkel probleem om een half uur te wachten. Echter toen ik eenmaal aan de beurt was zat er enorm veel haast achter. Ik voelde mij echt een nummertje. Een gevoel wat ik van de vorige keer niet herken.
Ik begrijp dat er geen tijd is om lange gesprekken te voeren. Alleen voelde ik mij geen betaalde klant gister maar meer iemand die het programma ophield, ookal was ik niet de oorzaak er van.
Toch zal ik volgende keer weer voor House of Bratz kiezen omdat ik hoop dat dit een eenmalige ervaring is en ik hopelijk de enige ben die dit zo ervaren heeft. Toon minder »
Jet Zoutewelle
13 oktober 2023 06:06
Ik ben altijd tevreden geweest met mijn behandelingen bij HOB. Ga zo door dames!! Jullie zijn toppers
Nathalie Loetawan
1 oktober 2023 13:01
Bij aankomst onwijs lief ontvangen en verzorgd! Arts Lewis is eerlijk en kijkt naar het mooiste resultaat. House of bratz doet er alles aan om je comfortabel te laten voelen.
Sonja Bennink
3 juli 2023 06:06
Ik ben bijna 4 weken geleden bij House of Bratz in Rotterdam geweest om voor het eerst mijn lippen te laten doen. Ik was echt super nerveus, omdat ik heel veel verhalen had gehoord van anderen die mega veel pijn hadden wanneer zij lip fillers lieten zetten. Bij aankomst super fijn ontvangen en toen ik mee werd genomen naar de behandelkamer werd ook gevraagd... Toon meer »
Ik ben bijna 4 weken geleden bij House of Bratz in Rotterdam geweest om voor het eerst mijn lippen te laten doen. Ik was echt super nerveus, omdat ik heel veel verhalen had gehoord van anderen die mega veel pijn hadden wanneer zij lip fillers lieten zetten. Bij aankomst super fijn ontvangen en toen ik mee werd genomen naar de behandelkamer werd ook gevraagd of ik nerveus was. Nadat ik had aangegeven dat dit inderdaad het geval was werd daar super goed rekening mee gehouden. Elke stap werd aangegeven en ik werd regelmatig gerust gesteld. EN MIJN STRESS WAS NERGENS VOOR NODIG!! Voor zo ver zo’n behandeling chill kan zijn vond ik het echt MEGA chill. En ik ben natuurlijk super tevreden met het resultaat!! Zeker een aanrader Toon minder »
Fleur Suiker
20 juni 2023 21:09
Reeds verschillende behandelingen gehad. Ook een overtollige filler daar laten weghalen, neus laten corrigeren!
Zeer tevreden en ze zijn super vriendelijk.
Riet Geeroms
24 mei 2023 13:01
Gisteren ben ik hier geweest voor een behandeling. Wat een mooie zaak en er werken hele lieve mensen en een goede service.
Ik was best zenuwachtig maar ze stellen je echt gerust en dat is super fijn.
Ook tijdens de behandeling word precies verteld wat er gaat gebeuren en ik was gelijk niet meer zenuwachtig.

Ik kom zeker terug!
suus luijten
11 mei 2023 06:06
Nadat ik botox in mijn frons heb laten injecteren, is mijn oog verlamd. Ik lijk verminkt. Hierdoor hing een oog weken lager dan het andere oog. Na een aantal weken heb ik nog steeds een hangend oog. Veel te diep geïnjecteerd! Toen ik hierover mails stuurde, moest ik op vervolgafspraak. Ik heb geprobeerd te bellen, maar kreeg geen gehoor. Heb het hierna maar... Toon meer »
Nadat ik botox in mijn frons heb laten injecteren, is mijn oog verlamd. Ik lijk verminkt. Hierdoor hing een oog weken lager dan het andere oog. Na een aantal weken heb ik nog steeds een hangend oog. Veel te diep geïnjecteerd! Toen ik hierover mails stuurde, moest ik op vervolgafspraak. Ik heb geprobeerd te bellen, maar kreeg geen gehoor. Heb het hierna maar los gelaten, aangezien ik het super druk heb en niet weer reiskosten wil maken en geen tijd heb om naar Rotterdam te reizen.. Geen geld terug.. €140 weggegooid! Als je geen gezichtsverlamming wil, niet gaan! Toon minder »
Eliza Anninga
3 mei 2023 14:02
Ik ben hier naartoe gegaan om mijn neuspunt te liften met botox. Ik zag geen resultaten althans gingen ze na 2 weken zichtbaar zijn. Ik ben daarna naar een andere kliniek gegaan om hier fillers te laten zetten op dezelfde plek. Het blijkt dat hier bij jullie een spuit zou gekregen hebben op een plek waar helemaal geen spier is. Dit is gewoon geldverspilling... Toon meer »
Ik ben hier naartoe gegaan om mijn neuspunt te liften met botox. Ik zag geen resultaten althans gingen ze na 2 weken zichtbaar zijn. Ik ben daarna naar een andere kliniek gegaan om hier fillers te laten zetten op dezelfde plek. Het blijkt dat hier bij jullie een spuit zou gekregen hebben op een plek waar helemaal geen spier is. Dit is gewoon geldverspilling en onprofessioneel!!! IK RAAD DIT NIET AAN Toon minder »
Nellie Verhoeven
24 januari 2023 11:11
2 weken geleden voor het eerst mijn lipfiller gezet. Was een beetje zenuwachtig maar was niet nodig want de verdoving werkte erg goed en de personeel was heel vriendelijk. Veder natuurlijk een hele mooie eind resultaat! Kom binnenkort zeker weer terug.
natalia klepacz
12 januari 2023 08:08
Ik heb een paar maanden geleden mijn lippen laten doen(0.5 ml). Ik ben super blij met het resultaat! Client service was top! Heb eerst een advies gesprek gekregen wat echt top was ! Ik raad jullie aan om hier jullie lippen te doen.
malick kitenge
11 januari 2023 14:02
Ik heb een jaar geleden mijn kraaienpootjes, voorhoofd en lippen laten doen in antwerpen. Eerste keer had ik een heel mooi resultaat. 2de keer had ik knobbeltjes in mijn lippen die er wel uit gingen bij masseren maar erna gewoon terug kwamen. Ok dit is nu helemaal weg. Maar 2 de keer dat ze mijn kraaienpootjes deden hebben ze meer onder mijn ogen gewerkt waa... Toon meer »
Ik heb een jaar geleden mijn kraaienpootjes, voorhoofd en lippen laten doen in antwerpen. Eerste keer had ik een heel mooi resultaat. 2de keer had ik knobbeltjes in mijn lippen die er wel uit gingen bij masseren maar erna gewoon terug kwamen. Ok dit is nu helemaal weg. Maar 2 de keer dat ze mijn kraaienpootjes deden hebben ze meer onder mijn ogen gewerkt waardoor ik heel zware wallen heb gekregen en constant moe leek. Ze zeiden dat het terug weg zou trekken. 1 jaar later heb ik nog steeds last van 1 kant aan mijn oog waar mijn vel onder mijn oog nog steeds hangt en waardoor ik mij zo onzeker voel. Ik durf GEEN botox meer te zetten hierdoor! Bedankt om mijn zelfzekerheid weg te nemen 😞 Toon minder »
tina briers
23 november 2022 09:09
Traan goot filler behandeling gehad van een super arts, we hebben van te voren goed besproken wat ik graag wilde en wat er realistisch was, het is nu een week later en het resultaat is echt prachtig!!! Super blij mee. Behandeling was vrijwel pijnloos, alleen een beetje een drukkend gevoel maar dit was niet pijnlijk. Tot de volgende keer en nogmaals super bed... Toon meer »
Traan goot filler behandeling gehad van een super arts, we hebben van te voren goed besproken wat ik graag wilde en wat er realistisch was, het is nu een week later en het resultaat is echt prachtig!!! Super blij mee. Behandeling was vrijwel pijnloos, alleen een beetje een drukkend gevoel maar dit was niet pijnlijk. Tot de volgende keer en nogmaals super bedankt!!! Valerie Toon minder »
Valerie vanDongen
22 november 2022 08:08
Ik ben echt teleurgesteld. Ik ben 2 keer in een kliniek in Antwerpen langs geweest om mijn lipfillers te laten verwijderen en na 2 maanden was het resultaat nog steeds niet te zien. Na 2 keer zei de dokter dat ik nog eens moest langs komen, maar Ik vind het niet normaal dat ik drie keer moet komen om mijn lipfillers te laten verwijderen. Daarna heb ik een e... Toon meer »
Ik ben echt teleurgesteld.
Ik ben 2 keer in een kliniek in Antwerpen langs geweest om mijn lipfillers te laten verwijderen en na 2 maanden was het resultaat nog steeds niet te zien. Na 2 keer zei de dokter dat ik nog eens moest langs komen, maar Ik vind het niet normaal dat ik drie keer moet komen om mijn lipfillers te laten verwijderen.
Daarna heb ik een e-mail naar hun gestuurd en daar heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen antwoord opgekregen. Enige wat ze gedaan hebben is mijn eerst volgende afspraak geannuleerd. Geen goede aanrader!!!!!

Mijn naam is Vikol Anastasiia Toon minder »
Анастасия Викол
23 september 2022 16:04
Onlangs ging ik langs om mijn kraaienpootjes te laten wegwerken met botox bij HOUDE OF BRATZ . Één woord WAUW! Ik ben 30 jaar en had al enkele jaren last van kraaienpootjes , de laatste maanden vond ik het steeds feller opvallen en voelde ik me meer en meer onzeker. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen. Er werd met mij besproken wat er zou gebeuren , welke r... Toon meer »
Onlangs ging ik langs om mijn kraaienpootjes te laten wegwerken met botox bij HOUDE OF BRATZ . Één woord WAUW! Ik ben 30 jaar en had al enkele jaren last van kraaienpootjes , de laatste maanden vond ik het steeds feller opvallen en voelde ik me meer en meer onzeker. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen. Er werd met mij besproken wat er zou gebeuren , welke resultaten ik kon verwachten,wanneer er best wordt terug gegaan en ook duidelijke informatie voor na de behandeling. Heel professioneel dus! Ik ga er zeker terug !!! Toon minder »
Evy Willemarck
12 september 2022 10:10
Ik heb bij HOB mijn fronsrimpel laten behandelen en het resultaat is top. Ook op mijn consult voelde ik me echt op mijn gemak. Er wordt tijd voor je genomen en je wordt gerust gesteld als je het toch even spannend vindt. Ook wil ik er wel bij zeggen dat ik het fijn vind dat je echt wordt geadviseerd op wat je nodig hebt en of iets überhaupt nodig is. Ik ben... Toon meer »
Ik heb bij HOB mijn fronsrimpel laten behandelen en het resultaat is top. Ook op mijn consult voelde ik me echt op mijn gemak. Er wordt tijd voor je genomen en je wordt gerust gesteld als je het toch even spannend vindt. Ook wil ik er wel bij zeggen dat ik het fijn vind dat je echt wordt geadviseerd op wat je nodig hebt en of iets überhaupt nodig is. Ik ben al met al erg blij en ik ga zeker terug voor een touch up en iets extra’s ;) Toon minder »
Sabrine EA
6 september 2022 15:03
Mei 2021 ben ik naar hob geweest voor lipfillers. Eerst vond ik het erg mooi maar na enkele weken zag ik een bobbel op mijn linker onderlip. Ik ben langs geweest en de dokter had het gemasseerd en gecorrigeerd. Alleen bleef dat bobbel na een jaar nog aanhouden.. EDIT: Hob heeft contact met mij opgezocht en wilde mij graag helpen voor een oplossing. De manag... Toon meer »
Mei 2021 ben ik naar hob geweest voor lipfillers. Eerst vond ik het erg mooi maar na enkele weken zag ik een bobbel op mijn linker onderlip. Ik ben langs geweest en de dokter had het gemasseerd en gecorrigeerd. Alleen bleef dat bobbel na een jaar nog aanhouden..

EDIT: Hob heeft contact met mij opgezocht en wilde mij graag helpen voor een oplossing. De manager was ook aanwezig bij de afspraak en gaven mij meerdere opties om uit te kiezen, zodat zij mij het beste te konden helpen. Met de klantvriendelijkheid ben ik tevreden, ik ben benieuwd met hoe de verdere afspraken verloopt Toon minder »
Evin Tural
29 augustus 2022 16:04
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen... Toon meer »
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen en er eerst een laagje zou moeten onstaan. Nu een week later zijn mijn lippen ook wel erg afgenomen maar omdat dit mij van te voren al is verteld had ik er ook wel rekening mee gehouden, maar over 2- 3 maandjes maak ik zeker weer een afspraak om ze bij te laten vullen. En dan hoop ik het gewenste effect langer blijft.
Super klantvriendelijkheid en echt een super fijne arts!! Toon minder »
jolien nordenholt
1 augustus 2022 18:06
GA NIET NAAR HOB!! De eerste arts heeft fillers in mijn lippen gezet waardoor ik vreselijke bobbels heb gekregen. Ik heb inmiddels 4 keer opgelost en de bobbels zitten er nog steeds. De laatste keer oplossen bij een andere arts, iets geraakt/verkeerd gespoten waardoor ik de dag na de behandeling mijn bovenlip niet meer kon bewegen. Vervolgens werden mijn kla... Toon meer »
GA NIET NAAR HOB!!
De eerste arts heeft fillers in mijn lippen gezet waardoor ik vreselijke bobbels heb gekregen. Ik heb inmiddels 4 keer opgelost en de bobbels zitten er nog steeds. De laatste keer oplossen bij een andere arts, iets geraakt/verkeerd gespoten waardoor ik de dag na de behandeling mijn bovenlip niet meer kon bewegen. Vervolgens werden mijn klachten en zorgen totaal niet serieus genomen, moest ik zelf 4 keer bellen en e-mailen om vervolgens weggewuifd te worden met de mededeling “ga maar de huisarts”. Toen ik een aantal dagen later een klacht indiende via de e-mail kon ik “opeens” wel op nacontrole komen. Grapjassen! Ik kan 3 weken later nog steeds de P niet uitspreken. Toon minder »
Marloes de Groot
26 juli 2022 16:04
Enorm tevreden. Inge Apon als arts gehad, stelt je goed op je gemak en legt stap voor stap uit wat er gebeurt! Fijne kliniek, bekwamen artsen en vriendelijk personeel. Voor de mensen die hele reviews schrijven over dat het binnen 14 dagen “weg” is. Elk lichaam is anders en breekt dit anders af, tuurlijk is het resultaat naar de zwelling minder maar daarom h... Toon meer »
Enorm tevreden. Inge Apon als arts gehad, stelt je goed op je gemak en legt stap voor stap uit wat er gebeurt! Fijne kliniek, bekwamen artsen en vriendelijk personeel.

Voor de mensen die hele reviews schrijven over dat het binnen 14 dagen “weg” is. Elk lichaam is anders en breekt dit anders af, tuurlijk is het resultaat naar de zwelling minder maar daarom heet het ook een zwelling. Je raakt sowieso sneller gewend in de spiegel. Goede resultaten voor mij in iedergeval! Ik kan house of bratz iedereen aanraden. Toon minder »
Malika
25 juli 2022 13:01
Heb neuslippenplooi en lipfillers bij HOB in Antwerpen gedaan, klantvriendelijk waren ze, vond het resultaat prima, wel flink opgezwollen de eerste week, bloeduitstortingen én bobbeltjes, tweede week was ik heel tevreden over het resultaat en de derde week was alle filler eruit!!! 0 resultaat meer!! Contact opgenomen, ze hebben mij gezegd dat ze zouden terug... Toon meer »
Heb neuslippenplooi en lipfillers bij HOB in Antwerpen gedaan, klantvriendelijk waren ze, vond het resultaat prima, wel flink opgezwollen de eerste week, bloeduitstortingen én bobbeltjes, tweede week was ik heel tevreden over het resultaat en de derde week was alle filler eruit!!! 0 resultaat meer!! Contact opgenomen, ze hebben mij gezegd dat ze zouden terug bellen voor een nacontrole, er is nooit meer contact opgenomen. Ik heb terug contact opgenomen en moest foto's mailen, dit gelijk gedaan en er is nooit meer gereageerd. Ik was 500 euro kwijt voor een week plezier. Zonde!! En daarnaast jammer dat er geen passende oplossing is gevonden of een nacontrole! Toon minder »
Kim Meyer
12 juli 2022 18:06
Super goed geholpen en mega lieve mensen, super blij met mijn resultaat en alles is me goed uitgelegd hoe ze te werk gingen en wat ik erna moest doen. Zeker een aanrader
kayleigh kooi
17 mei 2022 21:09
Na een goede ervaring in Rotterdam naar Antwerpen gegaan… Ondanks dat ik al enkele jaren botox neem nog nooit problemen gehad tot nu! Pakket genomen van 500euro en na nog geen week begon de botox alles naar beneden te drukken waardoor mijn oogleden verdwenen zijn en ik er doodmoe uitzie. Er is ook een duidelijk verschil tussen mijn links en rechtse oog. 3 da... Toon meer »
Na een goede ervaring in Rotterdam naar Antwerpen gegaan… Ondanks dat ik al enkele jaren botox neem nog nooit problemen gehad tot nu! Pakket genomen van 500euro en na nog geen week begon de botox alles naar beneden te drukken waardoor mijn oogleden verdwenen zijn en ik er doodmoe uitzie. Er is ook een duidelijk verschil tussen mijn links en rechtse oog. 3 dagen moeten aandringen om een afspraak te krijgen voor nazorg (je voelt je echt niet geholpen) en zeker 20 telefoons naar de receptie waar niemand opnam. Tijdens de nazorg was men heel vriendelijk maar de “oplossing” heeft helaas geen verbetering gebracht en was enkel een rit van 3u in de file die niets heeft opgebracht. Er wordt nadien ook niks van feedback gevraagd. Als klant ben je hier duidelijk een nummer en is geld het enige dat belangrijk is. Helaas dus 500euro lichter en enkel kopzorgen en (letterlijk) koppijn rijker. Zonde van mijn geld. Toon minder »
Tara Gins
6 mei 2022 17:05
Belachelijk!!! Had vandaag een afspraak ben gewoon niet geholpen omdat ik letterlijk 5 min te laat was en mij ID niet bij me had . Ben er trouwens niet over geïnformeerd Zelf laten ze klanten wel lang wachten. K kom helemaal van Amsterdam , heb ze ook gebeld maar helaas geen gehoor. Zeer onprofessioneel. Asociale medewerkster aan balie. Jullie zijn geen ste... Toon meer »
Belachelijk!!!
Had vandaag een afspraak ben gewoon niet geholpen omdat ik letterlijk 5 min te laat was en mij ID niet bij me had . Ben er trouwens niet over geïnformeerd
Zelf laten ze klanten wel lang wachten. K kom helemaal van Amsterdam , heb ze ook gebeld maar helaas geen gehoor. Zeer onprofessioneel. Asociale medewerkster aan balie. Jullie zijn geen ster waard. Toon minder »
Jenn.88
26 april 2022 11:11
Face contouring gedaan, super tevreden!
Er werd precies gekeken naar wat ik mooi vond en wat bij mijn gezicht past. Ze namen ook echt de tijd voor mij.
Vera Modderman
25 april 2022 07:07
Telefonisch goed te woord gestaan, en kreeg daar al duidelijke informatie. Bij binnenkomst vriendelijk personeel, welke ook zorgde voor een praatje en een glas water. Ook daar kreeg ik nog uitleg die ik nodig had. Voor de behandeling kreeg ik advies wat het beste bij mijn gezicht zou passen, maar vinden vooral persoonlijke wensen erg belangrijk. Tijdens de b... Toon meer »
Telefonisch goed te woord gestaan, en kreeg daar al duidelijke informatie. Bij binnenkomst vriendelijk personeel, welke ook zorgde voor een praatje en een glas water. Ook daar kreeg ik nog uitleg die ik nodig had.
Voor de behandeling kreeg ik advies wat het beste bij mijn gezicht zou passen, maar vinden vooral persoonlijke wensen erg belangrijk.
Tijdens de behandeling waren ze rustig, en maakte contact met mij als patiënt of alles oké ging, tussendoor kon ik de resultaten bekijken.

Al met al lieve meiden, en erg blij met het resultaat. Toon minder »
Natasja Hoekstra
20 april 2022 09:09
Ik raad house of bratz absoluut niet aan, ben er een aantal keer geweest voor lipfillers. Over de fillers zelf was ik altijd wel tevreden echter zijn ze niet erg vriendelijk. Nu ben ik vandaag bij een andere kliniek geweest en die liet mij zien hoe erg mijn filler boven mijn eigen lippen is gekomen door HOB. Op de foto’s lijkt het allemaal heel perfect maar... Toon meer »
Ik raad house of bratz absoluut niet aan, ben er een aantal keer geweest voor lipfillers. Over de fillers zelf was ik altijd wel tevreden echter zijn ze niet erg vriendelijk. Nu ben ik vandaag bij een andere kliniek geweest en die liet mij zien hoe erg mijn filler boven mijn eigen lippen is gekomen door HOB. Op de foto’s lijkt het allemaal heel perfect maar in praktijk is dit absoluut niet zo. Toon minder »
Charlotte Hofstee
12 april 2022 15:03
Ik ben heel blij. Voor mij een leuke eerste ervaring. Goede uitleg en de dames zijn erg vriendelijk. Behandeling duurt niet lang en doet geen pijn. Je krijgt duidelijk te horen wat er precies gaat gebeuren. Ik ben heel blij met het resultaat.
Chantie van Leeuwaarde
22 maart 2022 08:08
Totaal geen aanrader!! Foto's op instagram zien er heel anders uit dan wat ze in het echt doen. Ik vermoed dat er sprake is van photoshop. Ik ben in Antwerpen gegaan en de arts samen met het assistente waren heel onvriendelijk. Ze leggen amper uit hoe ze te werk gaan en wat de bedoeling is. De assistente praat heel zacht en onduidelijk dat ik meerdere keren... Toon meer »
Totaal geen aanrader!! Foto's op instagram zien er heel anders uit dan wat ze in het echt doen. Ik vermoed dat er sprake is van photoshop. Ik ben in Antwerpen gegaan en de arts samen met het assistente waren heel onvriendelijk. Ze leggen amper uit hoe ze te werk gaan en wat de bedoeling is. De assistente praat heel zacht en onduidelijk dat ik meerdere keren heb moeten vragen om te herhalen. Mijn lippen zien er nu erg asymmestrich uit. Aan de ene kant is er meer filler gespoten dan de andere. De behandeling duurde nog niet eens 5 minuten en het leek alsof de arts geen zin had om haar werk te doen. Op het einde vroeg ik om een icepack voor de zwelling en het antwoord was "We hebben ze net in de koeling gedaan dus ze zijn nog niet koud". Dit vond ik zeer onproffesioneel, als je weet dat er klanten komen dan doe je van te voren voorbereiden! Ik heb 20 min gewacht op de icepack zodat die een beetje koud werd omdat ik veel pijn had aan mijn lippen en na 20min was die nogsteeds niet koud genoeg. Ik heb er ook nog 2 euro extra voor moeten betalen (dit verwacht je niet bij een behandeling van 200 euro) terwijl die bij faceland gratis gegeven wordt. Ik ben zeer ontevreden en raad house of bratz niet aan! Toon minder »
Paula Kiara
11 februari 2022 17:05
Zeer tevreden over zowel het onthaal als mijn behandeling! Ik kwam binnen en werd meteen geholpen aan het onthaal. Ik mocht me even neerzetten en er werd mij van alles aangeboden. Ook een leuke babbeltje gehad ondertussen met de persoon van het onthaal, hierna voelde ik mij zeker op mijn gemak! Ik had een afspraak voor mijn lippen en contouren! Bij deze vra... Toon meer »
Zeer tevreden over zowel het onthaal als mijn behandeling!

Ik kwam binnen en werd meteen geholpen aan het onthaal. Ik mocht me even neerzetten en er werd mij van alles aangeboden. Ook een leuke babbeltje gehad ondertussen met de persoon van het onthaal, hierna voelde ik mij zeker op mijn gemak! Ik had een afspraak voor mijn lippen en contouren! Bij deze vragen ze ook wat mijn wensen zijn en dit werd ook effectief aangebracht, ook geven ze tips over je wensen en hoe het nog beter zou kunnen(voor mijn gezicht). Zeer tevreden en ik raad het zeker aan! Toon minder »
Ebru Arabaci
8 februari 2022 21:09
Op 27 januari, ben ik langs HOB geweest en heb ik mijn lippen laten doen. Ik ben goed geholpen en ook gaven zij mij advies wat bij mij past.Er hangt een leuke sfeer, en de arts liet ook goed weten wanneer en wat ze ging doen.
Josephine Elizabeth
8 februari 2022 20:08
Mijn ervaring was verschrikkelijk. Ik raad het af! De foto’s op instagram en hoe zij dat doen in het echt is heel anders! Ze waren zeer onvriendelijk en onprofessioneel toen ze zagen dat ik mijn resultaat niet mooi vond. Ik ben in Antwerpen geweest.. misschien zijn ze in Nederland wel liever…
Uma Ramazanova
27 januari 2022 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij House of Bratz Rotterdam?

Bij House of Bratz Rotterdam kost één zone Botox € 140,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij House of Bratz Rotterdam?

Bij House of Bratz Rotterdam kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 275,00.

Hoe zijn de ervaringen bij House of Bratz Rotterdam?

House of Bratz Rotterdam scoort 3.9 van de 5 sterren uit 38 Google reviews.

Wat is het adres van House of Bratz Rotterdam?

In Rotterdam is House of Bratz Rotterdam gevestigd op Westblaak 103.