City Clinics Rotterdam-Noord - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Rotterdam-Noord

City Clinics Rotterdam-Noord

City Clinics Rotterdam-Noord is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder Botox (botulinetoxine) en fillers. Bij City Clinics werken we uitsluitend met cosmetisch artsen die alleen behandelingen verrichten met A-merk injectable producten. Wij worden beoordeeld met een 9,4.

Dé #1 injectable kliniek in Nederland
City Clinics is dé #1 injectable kliniek in Nederland. Met meer dan 300.000 behandelingen, 33 vestigingen en 10 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van Botox en filler behandelingen.

Natural Look Garantie
Wanneer je kiest voor City Clinics, krijg je de Natural Look Garantie. Zo kun jij er zeker van zijn dat het resultaat er natuurlijk uitziet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een strakgetrokken en bewegingloos gezicht. Bij City Clinics vinden we dat het allerbelangrijkste, dus beloven we jou dat je natuurlijk stralend de deur uitgaat.

Gratis gezichtsanalyse
Ben je voor het eerst bij City Clinics of overweeg je voor het eerst een injectable behandeling? Plan dan een gratis intakegesprek in met een van onze injectable artsen! Daar krijg je persoonlijke hulp bij al je vragen en wensen. Bekijk al onze BIG-geregistreerde artsen op onze site.

City Clinics Rotterdam-Noord uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

City Clinics Rotterdam-Noord is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder Botox (botulinetoxine) en fillers. Bij City Clinics werken we uitsluitend met cosmetisch artsen die alleen behandelingen verrichten met A-merk injectable producten. Wij worden beoordeeld met een 9,4.

Dé #1 injectable kliniek in Nederland
City Clinics is dé #1 injectable kliniek in Nederland. Met meer dan 300.000 behandelingen, 33 vestigingen en 10 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van Botox en filler behandelingen.

Natural Look Garantie
Wanneer je kiest voor City Clinics, krijg je de Nat... Meer lezen »

1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨

Bekijk acties van City Clinics Rotterdam-Noord

1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 99 per zone
2 zones
V.a. € 198 per behandeling
3 zones
V.a. € 297 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 198 per behandeling
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 249 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 379 per 1,5 ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 275 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
40000
Kliniek opgericht
2013
Adres
Straatweg 225, Rotterdam
City Clinics Rotterdam-Noord
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Tjeerd De Jong
Drs. Tjeerd De Jong
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Elisabeth De Wijkerslooth
Drs. Elisabeth De Wijkerslooth
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Gladys Doornbos
Drs. Gladys Doornbos
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Fatima Khan
Drs. Fatima Khan
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

City Clinics Rotterdam-Noord Reviews

4.2
9 reviews
2 x botox laten inspuiten, toch geen succes. De arts zei dat ik hogere dosering moet hebben, dus weer betalen.. ik ga echt niet terug naar deze oplichters!
Nataliya Tatsyuk
8 januari 2024 20:08
Ga hier niet heen!! City clinics is relatief goedkoop en dat merk je helaas ook. mijn moeder is hierheen gegaan voor simpele behandeling. Helaas ging het elke keer niet goed en werd er gratis bijgespoten dit leek allereerst op goede service maar achteraf bleek dat de behandelaar niet wist wat ze deed en hier fouten in heeft gemaakt. Ik ben mee geweest met m... Toon meer »
Ga hier niet heen!!
City clinics is relatief goedkoop en dat merk je helaas ook.
mijn moeder is hierheen gegaan voor simpele behandeling. Helaas ging het elke keer niet goed en werd er gratis bijgespoten dit leek allereerst op goede service maar achteraf bleek dat de behandelaar niet wist wat ze deed en hier fouten in heeft gemaakt.

Ik ben mee geweest met mijn moeder naar zo'n vervolgafspraak en mij viel op dat de behandelaar in een verkreukelde doktersjas liep en constant na de behandeling gestrest bleef herhalen "als je oogleden gaan hangen moet je contact opnemen hoor'' helaas was dit ook het geval. Mijn kijk hierop is dat ze al direct doorhad dat ze een fout had gemaakt.
mijn moeder heeft nog een telefonische afspraak met haar gehad en toen was het ineens niet haar fout en kon ze er niks aan veranderen.
Mijn moeder gaat hier zeker nooit meer naartoe en ik zou city clinics ook zeker afraden. Toon minder »
Il Vdv
28 augustus 2023 15:03
Ik raad deze kliniek zeker aan. Ze luisteren naar je wensen en geven eerlijk en goed advies. De artsen zijn erg kundig en ik ben super tevreden met het resultaat!
B.
12 juli 2023 17:05
Binnen 5 min. stond ik weer buiten voor een behandeling van €200,-.. Ik had een Profhilo behandeling geboekt waar ikzelf naar uitkeek. Bij binnenkomst fijn ontvangen door een zeer vriendelijke sympathieke dame. Mijn complimenten hiervoor! Vervolgens zat ik met de arts aan tafel, die ook wel vriendelijk overkwam en meedacht op het moment dat ik iets aankaart... Toon meer »
Binnen 5 min. stond ik weer buiten voor een behandeling van €200,-..

Ik had een Profhilo behandeling geboekt waar ikzelf naar uitkeek. Bij binnenkomst fijn ontvangen door een zeer vriendelijke sympathieke dame. Mijn complimenten hiervoor! Vervolgens zat ik met de arts aan tafel, die ook wel vriendelijk overkwam en meedacht op het moment dat ik iets aankaartte. Alleen ervaarde ik het gesprek als vluchtig en is er naar mijn gevoel onvoldoende stil gestaan bij mijn wensen & behoeften. Kreeg 2 korte vragen en dat was het.. Maar dat geef niet dacht ik, aangezien ik al wist waar ik voor kwam.

Vervolgens werd ik behandeld, wat er naar mijn beleving ook nogal vluchtig aan toe ging. Het was helaas geen prettige behandelervaring omdat ik de naald bij iedere prik in mijn huid voelde trillen. Weet niet of dit 1 van de injectie technieken is van de desbetreffende arts of dat zijn hand gewoon trilde (zoals het voor mij wel aanvoelde, het was een behoorlijk vervelend gevoel), maar kan wel vertellen dat de behandeling hierdoor pijnlijker & als zorgelijk aanvoelde, anders dan ik hiervoor heb ervaren tijdens zo’n behandeling.

Helaas heeft dit ook geresulteerd in een aantal flinke blauwe plekken, wat ook niet gebruikelijk is voor een dergelijke behandeling en ik ook nooit eerder heb ervaren. Tevens merkte ik dat ik op een aantal plekjes geen injectie bultjes zag van waar de Profhilo geïnjecteerd moest zijn, wat normaliter wel een logisch verschijnsel is van een Profhilo behandeling. Derhalve maar gebeld om door te geven dat het naar mijn inziens erop lijkt alsof het te diep is geïnjecteerd, waarbij het in zo’n geval geen effect geeft en wat uiteraard heel zonde zou zijn voor zo’n behandeling. We zullen het vanzelf merken, maar dit is ook anders elders ervaren en wat past in het plaatje van blauwe plekken. Over de nazorg is er verder ook niet gesproken.

Maar wat ik wel als tip wil meegeven is om de behandeling rustig uit te voeren en iets meer de tijd te nemen, dat voelt veel prettiger voor de patiënt en zo voelt diegene zich ook niet als een nummertje, wat ik nu helaas wel heb overgehouden aan dit laatste bezoek. Toon minder »
Nassira
5 december 2022 04:04
Ik raad dit kliniek zeker aan. Ze luisteren naar je wensen en geven eerlijk en goed advies. De artsen zijn erg kundig en ik ben super tevreden met het resultaat!
B.
13 november 2022 04:04
Heel tevreden met deze clinic.
Hele gastvrije ontvangst en tevreden met het resultaat.
Altijd goeie en geduldige uitleg.
Aanrader.
Anja Van Unen
11 oktober 2022 18:06
Ik kom hier al ongeveer 3 jaar en ben nog steeds heel tevreden!
Lia Dolk
22 juni 2022 12:12
Elif Yasar
4 mei 2021 08:08
Ik ben heel prettig geholpen in de kliniek. Het resultaat is echt verbluffend mooi. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer weer voor deze kliniek kiezen. Sterke punten Klantvriendelijkheid staat voor op bij deze kliniek. Ik werd zeer snel geholpen en kon ook na kantooruren terecht. Ideaal voor werkende mensen. Ik ben zeer tevreden over de professional... Toon meer »
Ik ben heel prettig geholpen in de kliniek. Het resultaat is echt verbluffend mooi. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer weer voor deze kliniek kiezen.
Sterke punten Klantvriendelijkheid staat voor op bij deze kliniek. Ik werd zeer snel geholpen en kon ook na kantooruren terecht. Ideaal voor werkende mensen. Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van de kliniek. De artsen zijn enorm vriendelijk en denken echt met je mee. Ik kom zeker terug! Toon minder »
Marinela Petrua
26 oktober 2020 14:02
Super vriendelijk en professioneel voor Botox en filler behandeling!
Spencer Zhao
26 september 2020 12:12
Fijne en professionele kliniek, zeer specialistisch. Ik ben er nu een drietal keer geweest voor botox en fillers. Artsen zijn kundig en realistisch wat betreft de verwachtingen. De eerste keer had ik heel veel vragen welke met alle geduld en uitleg beantwoord werden alvorens de behandeling. De laatste keer kwam ik voor alleen botox fronsrimpel en liften wenk... Toon meer »
Fijne en professionele kliniek, zeer specialistisch. Ik ben er nu een drietal keer geweest voor botox en fillers. Artsen zijn kundig en realistisch wat betreft de verwachtingen. De eerste keer had ik heel veel vragen welke met alle geduld en uitleg beantwoord werden alvorens de behandeling. De laatste keer kwam ik voor alleen botox fronsrimpel en liften wenkbrauwen en stond ik na tien minuten weer buiten wat ook geen probleem was. Ja, voor mij geen andere kliniek meer wat betreft botox en fillers. Toon minder »
djezzie100
26 augustus 2019 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij City Clinics Rotterdam-Noord?

Bij City Clinics Rotterdam-Noord kost één zone Botox € 99,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij City Clinics Rotterdam-Noord?

Bij City Clinics Rotterdam-Noord kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 249,00.

Hoe zijn de ervaringen bij City Clinics Rotterdam-Noord?

City Clinics Rotterdam-Noord scoort 4.2 van de 5 sterren uit 11 Google reviews.

Wat is het adres van City Clinics Rotterdam-Noord?

In Rotterdam is City Clinics Rotterdam-Noord gevestigd op Straatweg 225.