SkinSensible - Bekijk prijzen en maak een afspraak
SkinSensible

SkinSensible

Vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische behandelingen door dermatologen.

Speciaal voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten.

SkinSensible werkt uitsluitend met ervaren dermatologen die vanuit hun specialisme de huid als geen ander kennen. Deze medisch specialisten geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving.

SkinSensible uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische behandelingen door dermatologen.

Speciaal voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten. Meer lezen »

Cosmetische behandelingen door dermatologen

Bekijk acties van SkinSensible

Profhilo Boost €250
Profhilo Boost €250
Midface Filler Actie: 1 ml € 300 of 2ml € 575
Midface Filler Actie: 1 ml € 300 of 2ml € 575
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 95 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. € 335 per ml
BeloteroBelotero
V.a. € 335 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 390 per 1,5 ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 250 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 250 per behandeling
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 240 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 240 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 690 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. € 290 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2020
Adres
Rapenburg 45, Amsterdam
SkinSensible
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Gamze Piskin
Dr. Gamze Piskin
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Adinda van Ginkel
Drs. Adinda van Ginkel
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken

SkinSensible Reviews

5
98 reviews
Na meerdere nare ervaringen met dermatologen heb ik eindelijk een arts gevonden waar ik me wél prettig bij voel en die met mij meedenkt. Terwijl andere dermatologen aangaven dat mijn huidprobleem niet verder te behandelen is, is Dr. Gamze de enige arts die mij echt goed verhelpt aan mijn probleem en tegelijkertijd ook eerlijk is door bepaalde gezichtsbehande... Toon meer »
Na meerdere nare ervaringen met dermatologen heb ik eindelijk een arts gevonden waar ik me wél prettig bij voel en die met mij meedenkt. Terwijl andere dermatologen aangaven dat mijn huidprobleem niet verder te behandelen is, is Dr. Gamze de enige arts die mij echt goed verhelpt aan mijn probleem en tegelijkertijd ook eerlijk is door bepaalde gezichtsbehandelingen af te raden als ze deze niet nodig acht/ongeschikt vindt voor mijn huidtype. Toon minder »
MAG Weimans
22 maart 2024 10:10
Ik was doorgewezen naar Gamze en was het geweldig voor mij dat ik haar leren kennen heb. Zij is een betrouwbare, zorgvuldig, aardig arts die voorzichtig naar u luistert en adviseert professioneel. Jullie voelen meteen haar eerlijkheid en professionaliteit. Totaal aangeraden!
Beliz Özel
9 maart 2024 13:01
Gamze is een betrouwbare arts waar ik altijd in goede handen ben. Ze neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Haar stijl is voorzichtig en subtiel in meerdere fases, wat ik erg kan waarderen.
Sureyya Gursoy
27 februari 2024 15:03
Dr. Gamze Piskin is zeer bekwaam en zorgt altijd goed voor mijn huid. Ik ben erg blij met haar expertise. Ik zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede dermatoloog.
Morwarid Hamidy
6 februari 2024 11:11
Dr. Gamze Piskin is een zeer deskundige, vriendelijke en behulpzame dermatoloog. Zij geeft gedegen en eerlijk advies en stelt in nauw overleg met cliënten behandelplannen zorgvuldig op. Dus Skinsensible krijgt van mij 5+ sterren.
Ramez
20 januari 2024 16:04
Erg blij met Dr. Gamze Piskin! Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenstapte, voelde ik me meteen op mijn gemak door haar vriendelijkheid en professionaliteit. Ze nam de tijd om naar mijn huid te kijken en naar mij te luisteren. Uiteindelijk raadde ze de behandeling waar ik aan dacht af. In plaats daarvan schreef ze een passende creme voor en adviseerde me... Toon meer »
Erg blij met Dr. Gamze Piskin! Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenstapte, voelde ik me meteen op mijn gemak door haar vriendelijkheid en professionaliteit. Ze nam de tijd om naar mijn huid te kijken en naar mij te luisteren. Uiteindelijk raadde ze de behandeling waar ik aan dacht af. In plaats daarvan schreef ze een passende creme voor en adviseerde me een kliniek die behandelingen aanbied die beter paste bij wat ik nodig had. Haar eerlijkheid en integriteit waardeer ik enorm. Super bedankt! Toon minder »
Ayala Ohyon
23 december 2023 14:02
Ik was afgelopen week voor een consult en behandeling bij Dr. Gamze Piskin, en ik was zo blij met deze keus. Tegenwoordig zijn er veel klinieken op dit gebied, en de meeste zijn meer winst gericht als mens gericht, en willen je al snel volspuiten met fillers etc. Ik volg Skinsensible op Instagram en ben helemaal vanuit Limburg naar Amsterdam gereisd omdat ik... Toon meer »
Ik was afgelopen week voor een consult en behandeling bij Dr. Gamze Piskin, en ik was zo blij met deze keus. Tegenwoordig zijn er veel klinieken op dit gebied, en de meeste zijn meer winst gericht als mens gericht, en willen je al snel volspuiten met fillers etc.
Ik volg Skinsensible op Instagram en ben helemaal vanuit Limburg naar Amsterdam gereisd omdat ik Dr. Gamze Piskin in haar video’s professioneel en eerlijk vind. Mijn consult verliep goed en zoals ik al verwacht had met goede en eerlijke adviezen, het voelde ook meteen vertrouwd. Ik ga nooit meer naar een andere kliniek, en raad iedereen deze kliniek aan!!! Toon minder »
Vera Dani
20 december 2023 02:02
Best spannend als je voor de eerste keer advies zoekt, maar met dr. Gamze Piskin ik voel mij meteen op mijn gemak. Ze luistert erg goed, ze is professioneel, en niets wordt opgedrongen.Fijne kliniek, echte aanrader.
N. N.
25 november 2023 21:09
Gamze is een heel kundig arts welke goed met je mee denkt om tot het beste resultaat te komen. Zij heeft geduld en luistert naar je wensen. Ik ga volgende keer zeker weer terug naar Skin Sensible.
Judith de Ruiter
19 november 2023 09:09
Super tevreden, glowy skin natuurlijk resultaat. Profhilo & PhilArt voor huidkwaliteit en minibotox frons, voorhoofd en kraaien pootjes. Dank Dr. Gamze!
Lara Setiawati
13 oktober 2023 08:08
Super tevreden Gamze is een hele lieve aardige dame die heel goed is in haar werk. Hele mooie schone praktijk zeer aan te raden!
Gulcin Sen
13 oktober 2023 07:07
Dit is 1 van de meest positieve ervaringen die ik heb bij een dermatoloog in Nederland. Je wordt goed geïnformeerd over de behandelingen en je behandel opties tijdens de consult de dermatoloog denkt heel goed mee en is heel erg behulpzaam. Ik voelde me heel erg gehoord door dr. Piskin .als je vragen hebt buiten de consult om word er snel gereageerd. Tijdens... Toon meer »
Dit is 1 van de meest positieve ervaringen die ik heb bij een dermatoloog in Nederland. Je wordt goed geïnformeerd over de behandelingen en je behandel opties tijdens de consult de dermatoloog denkt heel goed mee en is heel erg behulpzaam. Ik voelde me heel erg gehoord door dr. Piskin .als je vragen hebt buiten de consult om word er snel gereageerd. Tijdens de behandeling word er goed de tijd genomen door de dermatoloog voor de behandeling zelf waardoor je een goede resultaat krijgt. Toon minder »
lmaooo hhh
23 mei 2023 12:12
Gamze is een fijn, warm en lieve arts. Zij luistert goed naar wat je wil en gaat samen met je op zoek naar het meest passend en het meest zacht. Ze is heel kundig in de werkzaamheden die zij doet. Ze legt alle stappen die ze zet goed uit. Het resultaat is altijd precies wat ik wil.
Sabine K
20 mei 2023 17:05
Gamze is professioneel , heeft heel veel kennis, en is bovenal ontzettend aardig. Ze luistert goed naar alle wensen en geeft duidelijk advies. Je voelt je bij haar comfortabel en ze zal je niks opdringen.
Annabelle Verhagen
17 mei 2023 12:12
Lieve Gamze en Arno , wat een heerlijke ervaring weer om door jullie geholpen te worden. Een warm welkom en een geweldige behandeling. Gamze jij stelt mensen op hun gemak. Je eerlijke mening en je manier van behandelen ervaar ik als meer dan prettig. Ik beveel jullie dan ook aan bij iedereen. Top.
Jolanda Van Iterson
11 mei 2023 19:07
Vandaag een consult en behandeling mogen ondergaan bij Dr. Gamze. Eerlijk en vertrouwd consult. Niet meer doen dan nodig is en het resultaat afwachten. Als deze behandeling de medische klachten oplost ben ik een happy men.
Dank Gamze en Arno, tot spoedig ziens!
Boyd Van Iterson
11 mei 2023 19:07
Ik ben hier geweest voor een consult + botox behandeling. Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij dr. Piskin. Ik ben warm ontvangen door de dokter. Daarnaast heeft ze een warme sfeer in de kliniek. Tijdens het consult was de dokter erg professioneel. Ze raadde me dan ook heel eerlijk af om de behandeling te doen. Ik voelde me gehoord en echt gezien als indi... Toon meer »
Ik ben hier geweest voor een consult + botox behandeling. Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij dr. Piskin. Ik ben warm ontvangen door de dokter. Daarnaast heeft ze een warme sfeer in de kliniek. Tijdens het consult was de dokter erg professioneel. Ze raadde me dan ook heel eerlijk af om de behandeling te doen. Ik voelde me gehoord en echt gezien als individu. Naast dat dr. piskin erg professioneel is, is ze ook heel erg vriendelijk en warm. Echt een aanrader! Dr. Piskin, bedankt voor het fijne consult. Toon minder »
mariam ma
30 april 2023 06:06
Gamze is Dermatoloog en werkzaam in het ziekenhuis. Dit was mijn eerste reden om voor haar te kiezen. Haar kennis in het vak en ervaring merk je meteen. Ze behandelt als geen ander, ze is zorgzaam en geeft altijd geweldig advies. Ze verkoopt niet meer dan je nodig hebt, ze is eerlijk en neemt de tijd voor je. Bij SkinSensible ben je geen nummer aan de lopend... Toon meer »
Gamze is Dermatoloog en werkzaam in het ziekenhuis. Dit was mijn eerste reden om voor haar te kiezen. Haar kennis in het vak en ervaring merk je meteen. Ze behandelt als geen ander, ze is zorgzaam en geeft altijd geweldig advies. Ze verkoopt niet meer dan je nodig hebt, ze is eerlijk en neemt de tijd voor je. Bij SkinSensible ben je geen nummer aan de lopende band (zoals in de rest van Amsterdam), bij haar wordt er tijd voor je gemaakt.
Ik raad SkinSensible aan iedereen. Gamze en haar man zijn geweldige mensen! Toon minder »
Bas Baltrons
25 maart 2023 15:03
Heel fijn, snel en persoonlijk geholpen door Gamze. Ik heb twee goedaardige plekjes op mijn hoofd en hals weg laten halen. Zo blij dat ik dit eindelijk heb gedaan. De behandeling stelde niets voor en het resultaat is super!
Renee Oudenaarden
14 maart 2023 08:08
Gamze is naast een heel kundig arts, ook een heel fijn mens. Zij geeft altijd eerlijk advies over welke behandeling wel of niet nuttig voor je is. Kijkt goed naar wat bij je past. Ik ga er altijd blij naar toe en heel erg tevreden weer weg. Niks opdringerigs. En prachtige resultaten. Echt een cadeautje. Dank je lieve Gamze. Voel me altijd welkom.
Anne
10 maart 2023 20:08
Na lang zoeken en ervaringen bij verschillende cosmetisch artsen ben ik bij Gamze terecht gekomen. Naast een uitstekende arts is ze een fijn, warm, rustig persoon die heel goed luistert en nooit een behandeling opdringt. Het gaat haar echt om de mens, ze denkt mee, draagt oplossingen aan, maar raad ook behandelingen af ook al zou ze er mee kunnen verdienen.... Toon meer »
Na lang zoeken en ervaringen bij verschillende cosmetisch artsen ben ik bij Gamze terecht gekomen. Naast een uitstekende arts is ze een fijn, warm, rustig persoon die heel goed luistert en nooit een behandeling opdringt. Het gaat haar echt om de mens, ze denkt mee, draagt oplossingen aan, maar raad ook behandelingen af ook al zou ze er mee kunnen verdienen. De kliniek is prachtig verzorgd, de ontvangst altijd warm en hartelijk en het resultaat van haar behandelingen prachtig. Je voelt je direct mooier als je naar buiten loopt. En, niet onbelangrijk, de prijzen die zij hanteert zijn bijzonder redelijk. Ik kan haar van harte aanbevelen. Toon minder »
Sabrina Post
2 februari 2023 09:09
Hele fijne kliniek. Gamze is erg aardig en luistert goed naar je wensen. Een prachtig en natuurlijk resultaat en de open blik die ik wilde, zonder mijn expressie te verliezen. Ik blijf hier zeker terugkomen!
Jessica Menijn
28 januari 2023 10:10
Een schitterende professionele kliniek. Dr Gamze Piskin is geweldig
ze luistert goed, denkt mee, is geduldig, stelt je op je gemak en weet precies wat ze doet. Heel mooi resultaat Ben super blij en ga zeker terug!!
monique koot
21 december 2022 13:01
Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al! Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend... Toon meer »
Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al!
Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend vriendelijk en geduldig, dat maakte echt het verschil. Ik kreeg 2 kleine verdovingsprikjes en daarna werd de filler ingebracht. De behandeling was geheel pijnloos.
Ik heb helemaal geen last van blauwe plekjes of zwelling en ik ben nu al heel blij met het resultaat (officieel duurt het een aantal weken voordat het eindresultaat zichtbaar is). Voortaan kom ik voor al mijn behandelingen naar Dr. Gamze! Toon minder »
Emina Dencic
16 december 2022 10:10
Ik vind Gamze een hele fijne dokter! Ze is heel rustig en geduldig en heel kundig. Ik was al best een tijdje op zoek naar iemand waar ik tevreden over ben qua behandelen en persoonlijkheid en dat is nu perfect gelukt. Ik wil vaak van alles maar Gamze beperkt de behandeling vaak tot het minimale. Ik ga regelmatig voor een skinbooster en soms een beetje Botox.... Toon meer »
Ik vind Gamze een hele fijne dokter! Ze is heel rustig en geduldig en heel kundig. Ik was al best een tijdje op zoek naar iemand waar ik tevreden over ben qua behandelen en persoonlijkheid en dat is nu perfect gelukt. Ik wil vaak van alles maar Gamze beperkt de behandeling vaak tot het minimale. Ik ga regelmatig voor een skinbooster en soms een beetje Botox. Ik zou Gamze 300% aanraden! Toon minder »
Suzanne Bremmer
10 december 2022 09:09
Hele fijne en professionele kliniek. Je wordt ontzettend op je gemak gesteld, alles wordt goed uitgelegd en met veel aandacht wordt er naar je geluisterd wat je graag wil of anders wilt. Dr. Gamze neemt echt de tijd voor je. Ik raad het iedereen aan om hier naar toe te gaan.
cheyenne hoekstra
5 december 2022 18:06
Zeer prettige praktijk en ben hier erg kundig geholpen door Dr Gamze Piskin. Goede voorlichting over de diverse behandelingen welke mogelijk zijn.
Jason White
3 december 2022 15:03
Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak. Een zeer warm welkom, professionele en rustige uitleg vooraf en super fijne (pijnloze) behandeling met prachtig resultaat! Enorm dankbaar en echt aan te raden!
Kieka Tiemessen
7 januari 2022 11:11
Fijne kliniek. Ik werd erg op mijn gemak gesteld door Dr. Gamze Piskin. Voor een eerste keer had ik veel vragen en was ik licht gespannen. Ze stelde mij meteen gerust, beantwoorde iedere vraag in alle rust en ging professioneel te werk. Ook de controleafspraak na twee weken verliep goed. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
Leander Maas
6 januari 2022 08:08
Vandaag met mijn tweelingzus geweest en fantastisch geholpen. Alles heel goed en duidelijk uitgelegd en de behandeling zelf was ook zeer prettig. Heel erg blij mee en kan iedereen deze kliniek aanraden .
Fitnesscentrum Halsteren
4 december 2021 20:08
Mooie kliniek en hele aardige mensen. Ik ben goed ontvangen en de dokter nam goed de tijd om mij op m’n gemak te laten voelen en alles rustig uit te leggen. Ben nu al blij met het resultaat!
Reine M
24 augustus 2021 09:09
Toen ik belde voor een afspraak, voelde ik me al welkom. Een dag later had ik al mijn consult met Dr. Piskin. Ze luisterde heel goed, legde alles goed uit en nam de tijd voor het beantwoorden van mijn vragen. Het consult leverde mij het beste advies voor de behandeling van mijn hyperpigmentatie, die ik tot nu toe heb gehad. Een advies waarbij ik voorlopig ge... Toon meer »
Toen ik belde voor een afspraak, voelde ik me al welkom. Een dag later had ik al mijn consult met Dr. Piskin. Ze luisterde heel goed, legde alles goed uit en nam de tijd voor het beantwoorden van mijn vragen. Het consult leverde mij het beste advies voor de behandeling van mijn hyperpigmentatie, die ik tot nu toe heb gehad. Een advies waarbij ik voorlopig geen zware peeling nodig heb of weer allerlei nieuwe producten moet aanschaffen. Je krijgt een eerlijk en wetenschappelijk onderbouwd advies op maat. Aanrader! Toon minder »
Irena Marmelstein
27 juli 2021 08:08
Wat n mooie profesionele kliniek!
Je wordt vanaf binnenkomst vriendelijk ontvangen en leggen alles voor de behandeling goed en duidelijk uit! Ik beveel skinsensible zeker aan! Ben super blij met het resultaat!
Renetta Huisman
31 oktober 2020 12:12
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij SkinSensible?

Bij SkinSensible kost één zone Botox € 95,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij SkinSensible?

Bij SkinSensible kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 335,00.

Hoe zijn de ervaringen bij SkinSensible?

SkinSensible scoort 5 van de 5 sterren uit 33 Google reviews.

Wat is het adres van SkinSensible?

In Amsterdam is SkinSensible gevestigd op Rapenburg 45.