Faceland Eindhoven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Eindhoven

Faceland Eindhoven

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Eindhoven uit Eindhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Dokter Holtroplaan 5, Eindhoven
Faceland Eindhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Whitney Koeiman
Drs. Whitney Koeiman
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Lynn Van der Duijn
BSc. Lynn Van der Duijn
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Maité Mettepenningen
BSc. Maité Mettepenningen
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Awin Ahmad
Drs. Awin Ahmad
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Chiara Jans
Drs. Chiara Jans
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Giovanna da Costa Cesarino
Drs. Giovanna da Costa Cesarino
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Hans Janssen
BSc. Hans Janssen
Functie
Overige (BIG / RIZIV geregistreerd)
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kimberly Weijgerse
BSc. Kimberly Weijgerse
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Thomas Ramakers
Drs. Thomas Ramakers
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Anne Claassen
BSc. Anne Claassen
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Eindhoven Reviews

4.6
313 reviews
2 weken terug behandeld door Anna Claasen,voor voorhoofd botox en lipfillers,ben super tevreden met mijn lippen,heel mooi en natuurlijk,voorhoofd rimpels wilden niet meewerken:)na controle opgelost! Heb altijd probleem met trekkend wenkbrauw,maar dit is super goed opgelost! Zelfs mijn diepe rimpels zijn zo goed als verdwenen,bedankt Anna en voor je goede zor... Toon meer »
2 weken terug behandeld door Anna Claasen,voor voorhoofd botox en lipfillers,ben super tevreden met mijn lippen,heel mooi en natuurlijk,voorhoofd rimpels wilden niet meewerken:)na controle opgelost! Heb altijd probleem met trekkend wenkbrauw,maar dit is super goed opgelost! Zelfs mijn diepe rimpels zijn zo goed als verdwenen,bedankt Anna en voor je goede zorg! Toon minder »
ayse aydin
13 maart 2024 10:10
Goed geholpen aan de telefoon. De volgende dag al een afspraak. Duidelijk uitleg ook over risico’s en de werking van Botox. Meteen injecties gekregen, nagenoeg niets gevoeld. Nu na 4 dagen al resultaat! Ik ga zeker terug!
Michèle Sudan
13 maart 2024 06:06
Zag erg tegen de behandeling op, maar werd goed op mijn gemak gesteld. Alles werd netjes uitgelegd. Super fijne ervaring, zowel tijdens als na de behandeling. Nazorg ook fijn, vriendelijke en deskundige artsen. Erg blij met het resultaat!
els yukidog
10 maart 2024 08:08
Voor botox kun je beter naar BM Clinics gaan. Die geven tenminste advies en nemen de tijd. Bij mij hebben ze gewoon gespoten, zonder uit te leggen dat een andere zone erbij pakken beter zou zijn geweest. Buiten dat werkte de botox bij mij niet eens bij mijn voorhoofd, bij BM Clinics wel.
Nina V
4 maart 2024 17:05
Echt een aanrader. Ben bij 2 artsen geweest. Voor een ooglidcorrectie bij Dr. Koeiman. Zeer snel en pijnloos. Ze vertelde stap voor stap wat ze deed en stelde me meteen op mijn gemak. Na 8 dagen waren de littekentjes al bijna niet meer zichtbaar en het resultaat is ongelooflijk mooi. Dr. Ramakers heeft een filler behandeling uitgevoerd en ook hij is zeer kun... Toon meer »
Echt een aanrader. Ben bij 2 artsen geweest. Voor een ooglidcorrectie bij Dr. Koeiman. Zeer snel en pijnloos. Ze vertelde stap voor stap wat ze deed en stelde me meteen op mijn gemak. Na 8 dagen waren de littekentjes al bijna niet meer zichtbaar en het resultaat is ongelooflijk mooi. Dr. Ramakers heeft een filler behandeling uitgevoerd en ook hij is zeer kundig en nam ook uitgebreid de tijd me alle stappen uit te leggen. Ook leuk; deze arts heeft humor! Het resultaat van de filler was meteen zichtbaar en ben er ontzettend tevreden over. Toon minder »
Wanda Van SUSTEREN
28 februari 2024 06:06
Super fijn consult gehad, snel daarna een afspraak gepland bij Chiara! Wat ging dit fijn en duidelijk! Super blij met de resultaten! Bedankt toppers!
Sandra Jager
4 februari 2024 21:09
Ik kom nu al een langere tijd bij faceland na verschillende artsen hebben gehad heb ik nu eindelijk de meest kundige maite metpenningen weet precies welk resultaat het mooiste is! Het is ook altijd gezellig om bij haar een behandeling te hebben een TOP cosmetische arts❤️
muriz becirovic
29 januari 2024 10:10
Met 66 jaren vond ik het tijd om mijn neus lippenplooi, mondhoeken en rokersrimpels bovenlip te laten behandelen in dit geval met fillers, totaal 3 ml, zeer deskundig geholpen door Chiara Jans die alles heel duidelijk uitgelegd heeft en na de ietwat pijnlijke prikjes mag het resultaat er zijn, nu 4 dagen verder en bijna geen rimpel meer te zien, dit is het g... Toon meer »
Met 66 jaren vond ik het tijd om mijn neus lippenplooi, mondhoeken en rokersrimpels bovenlip te laten behandelen in dit geval met fillers, totaal 3 ml, zeer deskundig geholpen door Chiara Jans die alles heel duidelijk uitgelegd heeft en na de ietwat pijnlijke prikjes mag het resultaat er zijn, nu 4 dagen verder en bijna geen rimpel meer te zien, dit is het geld dik waard en ik kom zeker terug, tevens zeer vriendelijke receptioniste en toen ik uit de behandeling kwam vroeg een medewerker hoe ik het ervaren had, dit is klantvriendelijkheid , kortom zeer tevreden. Toon minder »
Ellen de Roy van Zuijdewijn
15 januari 2024 16:04
Vriendelijk aan de receptie ,dokter heel duidelijk uitgelegd wat ging gebeuren ,operatie goed verlopen pijnloos mijn oog lidcorrectie boven ogen.
Dik tevreden
Dokter Awin Ahmad bedankt
annesanne annesanne
13 januari 2024 09:09
Had constant pijn door een aangeboren afwijking van mijn lichaam , ze hebben het helemaal weg gehaald en ookal ben ik aan het genezen alles is meer comfortabel al (: Ook fijn begrip voor je als je bijvoorbeeld angstig ben , schaamd etc . Praten lekker met je tijdens je operatie om je te kalmeren
Danisha Fermont
12 januari 2024 23:11
In november de eerste keer langsgegaan voor lipfillers. December stond ik er weer. Echt zo tevreden over het resultaat en alsook de vriendelijkheid van de artsen Die je er behandelen.
Marjolijn Mertens
9 januari 2024 20:08
Lynn is super goed in haar werk! Ik vond het spannend om te laten doen en wou dat het er natuurlijk uit zag. Ondertussen al 3 keer geweest en elke keer ben ik er weer blij mee! Over een week mag ik weer, ik kijk er naar uit! Het is altijd een mooi eind resultaat en je wordt fijn geholpen! Als je gaat plan je afspraak bij Lynn 🍀
Janine!
29 november 2023 06:06
Ooglidcorrectie gedaan in Eindhoven door Dr. Awin Ahmad. Al bij het consult een hele goede uitleg en ook tijdens de ingreep vertelde ze precies wat ze deed. Erg op mijn gemak gesteld, want ik was toch best zenuwachtig, wat een fijne arts!
Astrid
25 november 2023 12:12
Dr. Awin Ahmad heeft een ingreep gedaan bij mij. Ik heb haar ervaren als een kundige arts, betrokken, professioneel en vriendelijk. Daarnaast extra credits voor de nazorg en hoeveel contact ze heeft onderhouden. Ze kwam haar afspraken na en nam echt de tijd. Ben erg tevreden met de behandeling, het resultaat en de service!
Glynis van Gaalen
9 november 2023 10:10
Behandeld door Thomas Ramakers. Echt een top behandeling gehad! Houdt rekening met je wensen en geeft ook eerlijke adviezen. Zet zelfs een muziekje aan als je erom vraagt. Echt super tevreden, ik kom zeker terug!
Y Grg
4 november 2023 13:01
Ik werd geholpen door Chiara Jans. Voor mijn lippen 1ML russian volume. Ze was zo een lieve arts die goed naar je wensen luistert en voor de nazorg is het ook echt top je kan haar altijd bereiken. En mijn lippen zijn super mooi. Ik kom snel weer terug
Gin Lap
20 oktober 2023 16:04
Na mijn slechte ervaring met lelijk resultaat van een lipfillerbehandeling bij een andere kliniek, ben ik terecht gekomen bij faceland Eindhoven. Hier ben ik geholpen door Chiara Jans. Zij luisterde met veel aandacht naar mijn wensen, Nam zorgvuldig de tijd voor de behandeling en het eindresultaat is prachtig geworden!! Super bedankt hiervoor!!
Vera Koopmans
10 oktober 2023 11:11
Voor het eerst mijn lippen laten doen en super super tevreden, ik wist totaal niet wat ik wilde en wat mooi was maar naar goed advies te hebben gekregen ben ik uiteindelijk super blij.
Ik ben behandeld door thomas , zeker een aanrader! Hele vriendelijke man legt alles stap voor stap uit.
Romy Louwers
4 oktober 2023 12:12
Mijn nichtje is behandeld door Thomas Ramakers en we waren beiden aangenaam verrast door zijn deskundigheid en vriendelijkheid. Hij neemt de tijd voor een goed resultaat en legt alle stappen netjes uit. Kortom, een fijne ervaring gehad.
Esra Karaveli
2 oktober 2023 12:12
Net voor de derde keer bij Chiara geweest (lipfillers oplossen, opnieuw zetten en jukbeenderen vullen) en super blij met de resultaten. Ze geeft eerlijk advies en denkt goed met je mee. Ze is een fijn en rustig persoon dus ik voelde me meteen erg op mijn gemak bij haar. Je merkt aan alles dat ze haar werk heel serieus neemt en tot in de puntjes nauwkeurig we... Toon meer »
Net voor de derde keer bij Chiara geweest (lipfillers oplossen, opnieuw zetten en jukbeenderen vullen) en super blij met de resultaten. Ze geeft eerlijk advies en denkt goed met je mee. Ze is een fijn en rustig persoon dus ik voelde me meteen erg op mijn gemak bij haar. Je merkt aan alles dat ze haar werk heel serieus neemt en tot in de puntjes nauwkeurig werkt, wat ook terug te zien is in haar resultaten! Toon minder »
P vdg
13 september 2023 13:01
Ik ben langs gegaan voor mijn traangoot bij Maite Mettepenningen. Ze gaat super professioneel te werk. Ze stelt je echt op je gemak en werkt zeer nauwkeurig.

Super tevreden van het resultaat! Ik kom zeker terug voor deze topper 🫶🏼
Elisa Van Slycken
11 september 2023 19:07
Vreemde manier van doen. Schoonmoeder wil graag informatie over de mogelijkheid om een ooglidcorrectie uit te voeren. Na het invullen van de benodigde formulieren ontvangt ze een e-mailbericht dat ze niet in aanmerking komt vanwege haar leeftijd. Het geplande gesprek wordt vervolgens geannuleerd. Twee dagen later ontvangt ze van mevrouw Koeiman een bevestigi... Toon meer »
Vreemde manier van doen. Schoonmoeder wil graag informatie over de mogelijkheid om een ooglidcorrectie uit te voeren. Na het invullen van de benodigde formulieren ontvangt ze een e-mailbericht dat ze niet in aanmerking komt vanwege haar leeftijd. Het geplande gesprek wordt vervolgens geannuleerd. Twee dagen later ontvangt ze van mevrouw Koeiman een bevestiging dat de afspraak wel doorgaat. Dit blijkt uiteindelijk dan weer niet zo te zijn. Gevalletje leeftijdsdiscriminatie op voorhand zonder uberhaupt een gesprek te hebben gehad. Mocht ze het echt nodig vinden, dan kan ze zich beter melden in het ziekenhuis. Blijkbaar vertrouwt deze kliniek haar eigen handelingen niet. Toon minder »
Sjef van de Ven
2 september 2023 11:11
Had heel veel stress om mijn lippen te laten doen, mede door het niet wetende of het pijn zou doen. Had een super lieve arts die mij zo erg op mijn gemak stelde en mij de tijd gaf die ik nodig had. Mijn lippen zien er zo natuurlijk uit. Echt heel tevreden! Zeker een aanrader!
Gwen Vanpeteghem
5 augustus 2023 21:09
Ik kwam hier voor de allereerste keer. Alles werd goed doorgenomen, herhaald en goed uitgelegd. Daardoor voelde ik mij eigen bij Giovanna op mijn gemak. Ik ga zeker terug aangezien ik naderhand ook duidelijke instructies hebt gekregen m.b.t. de nazorg ervan.
Nikita1992
4 augustus 2023 12:12
Mijn ervaring was top! Afgelopen donderdag de lipfillers laten zetten voor de eerste keer. Samen met een vriendin ging ik naar faceland Eindhoven ik was best zenuwachtig van te voren maar we zijn echt super geholpen door Kimberly weijgerse. Ik zou het zeker aanraden! En de volgende keer gaan we zeker terug bij haar! We zijn er allebij echt super blij mee
Kimberly Van elten
30 juli 2023 20:08
Super goed geholpen, Heel blij dat ik het heb laten doen. Het is pas 1 dag geleden dat ik ben geholpen aan mijn boven ooglid correctie maar ik heb nergens last van, ik doe wat de aanbeveling is na de behandeling, dan komt het helemaal goed. Bedankt dr.Withney.
Ans Gits
27 juli 2023 10:10
Vanaf het begin goede en duidelijke uitleg.
Vriendelijk personeel en zeer kundige arts
Ik ben heel erg tevreden over alles en vooral over het resultaat
Thanks
Firma Wuijts
11 juli 2023 12:12
Ooglid correctie gedaan aantal jaar geleden. Gedaan bij Whitney koeiman ik was niet tevreden ben terug gegaan zei ze dat het zo goed was. Aantal weken intake gesprek gehad bij een andere kliniek, die zei me waar heeft u dat laten doen? Ik heb het daar laten corrigeren. Uiteraard weer opnieuw betaald. Ik vond het niet netjes hoe jullie mij weggestuurd hebben... Toon meer »
Ooglid correctie gedaan aantal jaar geleden. Gedaan bij Whitney koeiman ik was niet tevreden ben terug gegaan zei ze dat het zo goed was. Aantal weken intake gesprek gehad bij een andere kliniek, die zei me waar heeft u dat laten doen? Ik heb het daar laten corrigeren. Uiteraard weer opnieuw betaald. Ik vond het niet netjes hoe jullie mij weggestuurd hebben destijds. Toon minder »
Petra Raedts
17 juni 2023 07:07
Echt een dikke 10 voor de mensen van Faceland , goede uitleg , ontzettend aardig ! En het resultaat van mijn ooglid is fantastisch, er zijn al 4 mensen uit mijn omgeving die ook binnenkort een afspraak maken ! Dus Faceland heel erg bedankt 🌺
Simone Verhulst
16 juni 2023 21:09
Elke keer als ik in Eindhoven bij Faceland kom word ik vriendelijk geholpen en krijg ik een eerlijk en professioneel advies ; mijn laatste behandelingen werden gedaan door Chiara Jans en ik ben heel tevreden over haar advies en werk dat ze levert ; ook dit is 1 van de redenen dat ik op dit moment mijn afspraken terug bij deze dame inplan Zou zeggen Chiara do... Toon meer »
Elke keer als ik in Eindhoven bij Faceland kom word ik vriendelijk geholpen en krijg ik een eerlijk en professioneel advies ; mijn laatste behandelingen werden gedaan door Chiara Jans en ik ben heel tevreden over haar advies en werk dat ze levert ; ook dit is 1 van de redenen dat ik op dit moment mijn afspraken terug bij deze dame inplan
Zou zeggen Chiara doe dit zo verder ; en aan mij heb je zeker eentje die telkens terugkomt bij jou!! Grtjs een klantje dat dik tevreden is van je werk alsook je eerlijke advies die je geeft Toon minder »
Kapsalon New Look
12 juni 2023 08:08
Ben wel tevreden maar deze foto is gemaakt 10 dagen na mijn ooglidcorrectie. Nu is het nog niet volledig genezen maar het gaat de goede richting uit. Over de ingreep zelf ben ik enorm tevreden ook geen pijn gehad. Alles vlotjes verlopen. Na de operatie ook heel goed meegevallen. Ben zeer tevreden 👌
Brigitte De Lange
11 april 2023 11:11
4 dagen geleden voor het eerst Botox laten zetten. Lynn was m’n behandelaar, ze is super vriendelijk en heeft me alles heel goed uitgelegd, ik voelde me heel erg op m’n gemak bij haar. Het is nu pas 4 dagen geleden maar ben nu al heel blij met het resultaat en ik ben nu al benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!! Na 2 weken mag je terug komen wanneer er... Toon meer »
4 dagen geleden voor het eerst Botox laten zetten. Lynn was m’n behandelaar, ze is super vriendelijk en heeft me alles heel goed uitgelegd, ik voelde me heel erg op m’n gemak bij haar.
Het is nu pas 4 dagen geleden maar ben nu al heel blij met het resultaat en ik ben nu al benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!! Na 2 weken mag je terug komen wanneer er toch nog meer bij gezet moet worden. Toon minder »
S P
6 maart 2023 09:09
Na een prettig consult, met dino malagiç Samen met een vriendin afspraak gemaakt voor een boven-ooglid correctie. Wat een fijne omgeving, en kundige behandelaars. En Dr.Dino legt stap voor stap uit wat hij aan het doen is. Nu een week verder, na eerst echt bont en blauw te zijn geweest. Ziet het er nu al prachtig uit. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. En... Toon meer »
Na een prettig consult, met dino malagiç
Samen met een vriendin afspraak gemaakt voor een boven-ooglid correctie.
Wat een fijne omgeving, en kundige behandelaars. En Dr.Dino legt stap voor stap uit wat hij aan het doen is.
Nu een week verder, na eerst echt bont en blauw te zijn geweest. Ziet het er nu al prachtig uit. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb.
En ondanks dat Dr. Dino dacht dat andere personen het haast niet bij mij zouden zien. Ziet iedereen het zeker wel.
Het is nog niet helemaal genezen.
Maar ik kan niet wachten tot het eindresultaat, zeker omdat het nu al prachtig is.
Een top team!! Toon minder »
ivonne .kloosterman
14 februari 2023 21:09
Dinsdag 24 januari 2023 zijn we langs geweest voor mijn voorrimpels.. samen met mijn mama. Super vriendelijk onthaald en geholpen.. onze arts was Chiara Jans. Vrijdag 10 februari 2023 (vandaag) gingen wij opnieuw terug voor een controle en 1 rimpel extra weg te werken. We werden door Chiara afstandelijk onthaald en meegenomen tot haar lokaal. Eens we daar za... Toon meer »
Dinsdag 24 januari 2023 zijn we langs geweest voor mijn voorrimpels.. samen met mijn mama. Super vriendelijk onthaald en geholpen.. onze arts was Chiara Jans. Vrijdag 10 februari 2023 (vandaag) gingen wij opnieuw terug voor een controle en 1 rimpel extra weg te werken. We werden door Chiara afstandelijk onthaald en meegenomen tot haar lokaal. Eens we daar zaten beweerde ze dat ik nooit Botox in mijn voorhoofd heb gehad maar in mijn fronsrimpels. Dit is een leugen.. ik heb nooit fronsrimpels gehad vanwege mijn leeftijd. Mijn mama heeft duidelijk gezien waar ze heeft gespoten en ik heb dit duidelijk gevoeld.. hierop antwoordde ze onbeschoft dat we dat waarschijnlijk wel verkeerd gevoeld en gezien hebben. Nooit van haar gedacht dat ze zo onbeschoft kon zijn. Ook werd er me naar het hoofd geslingerd dat het geen 2 behandelingen voor de prijs van 1 zijn. Schandalig dat je zoiets durft te zeggen. Ze had een arrogante attitude op haar en een fijne dag kon er niet vanaf. Ik raad haar aan om in het vervolg wat aandachtiger te werk te gaan en haar klanten met respect en vriendelijk te behandelen. Uiteindelijk voor niks van België tot Eindhoven gereden. Ze is je geld niet waard! Andere artsen daar veel vriendelijker en aangenamer. Ons als vaste klanten is ze kwijt! Jammer…

Hopelijk wordt Chiara Jans hierop toch eens aangesproken want de klanten na ons, die normaal ook bij haar moesten gaan zijn ook kwaad vertrokken wegens ontevredenheid. Toon minder »
Pauline Jakers
10 februari 2023 19:07
Vorige week zaterdag geweest bij Faceland en ontzettend goed geholpen door Mike ik ben heel heel afgevallen en kreeg daardoor diepe groeve in mijn gezicht ik dacht dat dit mijn neuslippenplooi was maar bleek door teveel huid te zijn Mike heeft me heel goed uitleg gegeven wat het effect van een filler kon doen en gaf me ook meerdere opties. Wat ik heel fijn v... Toon meer »
Vorige week zaterdag geweest bij Faceland en ontzettend goed geholpen door Mike ik ben heel heel afgevallen en kreeg daardoor diepe groeve in mijn gezicht ik dacht dat dit mijn neuslippenplooi was maar bleek door teveel huid te zijn Mike heeft me heel goed uitleg gegeven wat het effect van een filler kon doen en gaf me ook meerdere opties.
Wat ik heel fijn vind is dat de groeven veel zachter zijn nu en mij weer een frisse uitstraling geeft ik ben super tevreden ❤️ Toon minder »
angelique simons
2 februari 2023 20:08
2x een botox + frons behandeling gedaan. Eerste keer terug gemoeten omdat de werking nihil was, daarna was het ook na 2 maanden uitgewerkt. Een half jaar later het nog eens geprobeerd. optrekken van wenk brouwen gebeurd/gaat nog steeds voor 70%. (3 weken na behandeling) Als je er wat van zegt is het antwoord dat je maar vaker langs moet komen. kort samen ge... Toon meer »
2x een botox + frons behandeling gedaan.
Eerste keer terug gemoeten omdat de werking nihil was, daarna was het ook na 2 maanden uitgewerkt.
Een half jaar later het nog eens geprobeerd. optrekken van wenk brouwen gebeurd/gaat nog steeds voor 70%. (3 weken na behandeling)

Als je er wat van zegt is het antwoord dat je maar vaker langs moet komen. kort samen gevat 380 euro armer en heel erg weinig resultaat.
(ik had overigens al voor het 'beste type' botox gekozen)

Voor mij de laatste keer faceland. Toon minder »
K S
20 januari 2023 14:02
Op 17 oktober jl. heb ik een bovenooglid correctie ondergaan op locatie in Eindhoven. Deze is uitgevoerd door Dr. Serge Steenen. Voorafgaand ben ik ontzettend goed voorgelicht en is alles uitgebreid besproken. Op de dag van de ingreep verliep alles goed en werd ik erg op mijn gemak gesteld. De ingreep zelf duurde slechts een half uurtje en ook tijdens en na... Toon meer »
Op 17 oktober jl. heb ik een bovenooglid correctie ondergaan op locatie in Eindhoven. Deze is uitgevoerd door Dr. Serge Steenen. Voorafgaand ben ik ontzettend goed voorgelicht en is alles uitgebreid besproken. Op de dag van de ingreep verliep alles goed en werd ik erg op mijn gemak gesteld. De ingreep zelf duurde slechts een half uurtje en ook tijdens en na afloop was alles perfect geregeld en stelde ze mij constant gerust. Goede adviezen meegekregen voor de herstelperiode en goede informatie meegekregen voor als er toch iets mocht zijn. Nu bijna twee maanden verder en op controle geweest en het resultaat tot nu toe is echt geweldig! Enorm blij dat ik deze stap genomen heb én dat ik het bij Faceland door dhr. Steenen heb laten uitvoeren! Bedankt voor alle goede zorgen en de fijne persoonlijke benadering én behandeling! Toon minder »
L B
4 december 2022 21:09
Ik heb mijn eerste behandeling BoCouture laten doen bij Drs. Whitney Koeiman. Ik heb de behandeling als zeer aangenaam ervaren. Ze gaf eerst een informatie moment wat de voorhoofdspieren voor werking had, om vervolgens advies te geven welke zones het beste is om te behandelen bij mijn probleem. Ik ben goed geholpen en zeker terug te vinden bij Faceland en ho... Toon meer »
Ik heb mijn eerste behandeling BoCouture laten doen bij Drs. Whitney Koeiman. Ik heb de behandeling als zeer aangenaam ervaren. Ze gaf eerst een informatie moment wat de voorhoofdspieren voor werking had, om vervolgens advies te geven welke zones het beste is om te behandelen bij mijn probleem. Ik ben goed geholpen en zeker terug te vinden bij Faceland en hoogstwaarschijnlijk dezelfde arts!

Sandeep Toon minder »
Sandeep n
17 november 2022 07:07
Ben bij Laura geweest en ze was heel vriendelijk en legde het goed uit. Snelle service. Eindresultaat kan ik nog niks over zeggen omdat ik een lip flip heb laten zetten en het eindresultaat pas over 2 weken zichtbaar is! Maar tot nu toe alles goed verlopen.
Viënna Wachelder
26 oktober 2022 23:11
Vandaag gaan we weer heerlijk de lippen laten doen bij Angila sultani.
Ze weet wat me wensen zijn en naar de eerste ontmoeting was er gelijk een klik dat zeker helpt.
Ze weet precies wat ik wil en daar gaat ze dan ook voor.
Dus ben blij dat ze me vandaag weer behandeld.
Patrick van grinsven
4 oktober 2022 13:01
Na 2 jaar onderzoek en inlezen kwam ik door een vriendin bij Faceland … na een consult met Dr. D.Malagić in Maastricht waar alles goed besproken en uitgelegd werd, was het tijd om eindelijk de knoop door te hakken en een ooglid operatie in te plannen in Eindhoven en natuurlijk bij Dokter Dino Malagić. Nu twee weken na de operatie kan ik alleen maar zeggen DA... Toon meer »
Na 2 jaar onderzoek en inlezen kwam ik door een vriendin bij Faceland … na een consult met Dr. D.Malagić in Maastricht waar alles goed besproken en uitgelegd werd, was het tijd om eindelijk de knoop door te hakken en een ooglid operatie in te plannen in Eindhoven en natuurlijk bij Dokter Dino Malagić.
Nu twee weken na de operatie kan ik alleen maar zeggen DANK JULIE WEL FACELAND
Voor de goede zorgen maar vooral voor het waanzinnig mooie resultaat en pijn, tja voor mij, alleen het verwijderen van de pleister was wat zeer deed, de rest helemaal niets van gevoeld en als ik nu in de spiegel kijk ben ik weer blij een blije blik te zien.
Als je erover nadenkt, dan zeg ik … bel Faceland en maak een afspraak …je bent het waard !!!!! Toon minder »
Chantal (Chanty)
30 september 2022 17:05
Kom nu sinds ongeveer 1,5 jaar bij Faceland Eindhoven en ben altijd goed geholpen. Er wordt geluisterd naar je wensen maar ook advies gegeven over wat goed bij je past. Op die manier altijd een mooi resultaat gehad waar ik weer superblij mee ben, special thanks voor Maité Mettepenningen!
Dani
5 september 2022 06:06
Ik ben zeer deskundig behandeld door Angila Sultani. Wat een mooi resultaat, voor mij is zei de beste. Superbedankt, ik ben heel tevreden hoor😘
Corina Prater
2 september 2022 20:08
Gisteren geholpen door Arts Whitney. Super fijn behandelt. Goed ontvangen geweest en de behandeling deed geen pijn. Daarnaast heb ik er ook geen blauwe plekken aan overgehouden. Ik ben super blij met het resultaat tot nu toe!
Lyn Lo
2 september 2022 08:08
Fantastische binnenkomst. Hartelijk en vriendelijk ontvangen en super geholpen! Alles heel duidelijk en netjes uitgelegd. Voelde me echt welkom en op mijn gemak ondanks dat ik gespannen was.
Steffie Linders
2 augustus 2022 17:05
Heel goede service en super lief het word je ook super goed uit gelecht wat je wel en niet kan doen ze luisteren echt naar je ben er nu een keer geweest voor hoofdpijn maar zeker te rede kom zeker hier terug 👍👍👍
Anja Slaats
13 juli 2022 17:05
Angila legde me uit wat er ging gebeuren en nam de tijd om vragen te beantwoorden. De behandeling was binnen een paar minuten uitgevoerd. Nu 2 weken later ben ik nog steeds tevreden! Dus de volgende behandeling zal weer bij Faceland zijn.
Sobiha
1 juli 2022 22:10
Ik ben voor de eerste keer geweest ,voor lipfiller en lipflip,,ik ben geholpen door laura,ik ben echt geweldig goed geholpen ,heel erg goed geadviseerd,ze was geduldig,legde alles goed uit en stelde je op je gemak, ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn lippen.Ik kom zeker terug.
marielle adams
30 juni 2022 19:07
Wat een ontzettend fijne kliniek..
22 juni ooglidcorectie ondergaan..
Ik was ontzettend nerveus..
Mike Stephan Tromp stelt je gerust..legt precies uit wat hij gaat doen..een hele lieve man..
De assistente die bij zit ook super relaxed..
Radio stond aan..een heel ontspannen sfeer..zou zeker deze kliniek aan raden..
Monique van Oers
27 juni 2022 15:03
De eerste keer bij Faceland geweest. Netjes ontvangen en snel en op tijd geholpen. Ik kwam voor een vrijblijvend consult bij Witney Koeiman. Ze heeft mij veel uitgelegd en tips gegeven over welke behandelingen het meeste resultaat zouden hebben. Ik heb dit gesprek al erg fijn en eerlijk ervaren. Ik ga zeker nog een keer terug.
tess Kloes
11 juni 2022 05:05
Voor het eerst een bezoek gebracht aan faceland Eindhoven.
Ik ben daar geweest voor een lip filler behandeling, voor mij de eerste keer.
Ik heb Maite verteld wat mijn wensen zijn en daar heeft ze goed rekening mee gehouden.
Ze heeft echt de tijd voor me genomen en alles goed uitgelegd.
Ik ben tevreden met mijn bezoek aan faceland!
Stephanie Davies
1 juni 2022 16:04
Er is voldoende tijd om je wensen kenbaar te maken.
Mijn ervaring is dat ik hierop altijd deskundig advies krijg, wat ik dan ook altijd opvolg en nog nooit teleurgesteld ben.
Frieda
26 mei 2022 09:09
Mijn lippen laten doen bij dr Tobias nadat ik een heel aantal andere artsen geprobeerd heb waar ik nooit helemaal tevreden over was. Hij is professioneel, vriendelijk en ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn lippen als deze keer!
Yassmine Van Kooten
22 mei 2022 11:11
Hier word ik altijd fijn geholpen, door dr Tromp, neemt de tijd voor je, en bekijkt de mogelijkheden die je aan draagt.onlangs een ooglidcorrectie gehad, nu al een mooi resultaat, stelde me gerust, gewoon een fijne arts.
Wendy
20 mei 2022 22:10
Ze zijn heel klantvriendelijk, Angila heeft me alles super fijn uitgelegd ook voor een andere behandeling wat ik ook nog ga doen… Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Monique Geerings
20 mei 2022 18:06
Ik vond het heel onpersoonlijk, ben 30 minuten binnen geweest (ingreep duurde 20 minuten), na de ingreep moest ik meteen gaan staan, dit vond ik erg eng. De chirurg en de assistente stonden met hun rug aan de andere kant van de ruimte, zou fijn zijn geweest als ze mij hadden ondersteund! Er was ook geen tijd voor vragen. Misschien iets meer tijd inplannen, d... Toon meer »
Ik vond het heel onpersoonlijk, ben 30 minuten binnen geweest (ingreep duurde 20 minuten), na de ingreep moest ik meteen gaan staan, dit vond ik erg eng.
De chirurg en de assistente stonden met hun rug aan de andere kant van de ruimte, zou fijn zijn geweest als ze mij hadden ondersteund!
Er was ook geen tijd voor vragen.
Misschien iets meer tijd inplannen, denk dat ik niet de enige ben na een ooglidcorrectie, die even bij wil komen.
Kristel Dingemans Toon minder »
A Korsmit
10 mei 2022 07:07
Ik heb een fijne ervaring gehad met de arts. Hij was erg vriendelijk en duidelijk. Helaas heb ik niet het gewenste resultaat kunnen bereiken door de behandeling.
Nicole R
26 april 2022 19:07
Super! Heb onlangs frons botox en lipfiller gedaan en ben er heel blij mee,dankjewel faceland en voor vriendelijk personeel!
ayse aydin
25 april 2022 17:05
Voor mij blijft Witney Koeiman de beste in het zetten van botox. Na door verschillende anderen geholpen te zijn ( door deals die werden aangeboden ) en daar niet tevreden over was weer terug naar Witney.... Goedkoop is duurkoop vind ik hier echt wel kloppen.
Je bent een topper Witney Koeiman!!!
Natasja Rademakers
17 april 2022 18:06
Super vriendelijk ontvangen aan de balie, duidelijke uitleg van arts Whitney Koeiman, voor de 2e keer bij haar behandeling laten doen. Is echt aan te bevelen.
Lilian van den Berghe
10 april 2022 06:06
Deze keer werd ik behandeld door Maité Mettepenningen. Een super lieve dame, die aandachtig luistert naar je wensen en meedenkt om het gewenste resultaat te bereiken. Ze neemt de tijd en zorgt voor een vertrouwd gevoel. Ik ben tevreden!
Michelle Goes
31 maart 2022 06:06
Al een aantal keren in de afgelopen 1,5 jaar Botox laten zetten in fronsrimpel en kraaienpootjes langs de ogen . Vorig jaar mijn wangen wat op laten vullen. De Botox ben ik erg tevreden over en de volgende afspraak staat al gepland. Mijn wangen had ik gehoopt dat het resultaat iets beter zou zijn, maar mijn behandelaar Witney was bij voorbaat al heel eerlijk... Toon meer »
Al een aantal keren in de afgelopen 1,5 jaar Botox laten zetten in fronsrimpel en kraaienpootjes langs de ogen .
Vorig jaar mijn wangen wat op laten vullen.
De Botox ben ik erg tevreden over en de volgende afspraak staat al gepland.
Mijn wangen had ik gehoopt dat het resultaat iets beter zou zijn, maar mijn behandelaar Witney was bij voorbaat al heel eerlijk dat het mij een verfrissende uitstraling zou geven en dat de wangen aan de onderkant niet geheel opgevuld konden worden , dit kan alleen met een face lift vertelde ze mij.
Witney is eerlijk en ontzettend kundig en verteld geen sprookjes, dat is voor mij het allerbelangrijkste.
Over 2 maanden laat ik wederom mijn wangen wat opvullen, voor de verfrissende uitstraling, dat is ook wat waard.
Bedankt Witney en tot snel, je bent een topper !
Trudy Bastian Toon minder »
Trudy Bastian
14 maart 2022 13:01
Altijd even vriendelijk, onthaal en artsen. Nemen hun tijd, stellen je gerust en geven goeie uitleg. Na de behandeling mooi resultaat voor een mooie prijs. Wat wil je nog meer. Ik heb borsten al gedaan en fillers en al ben ik voor de dood van naalden ik ga weer terug 😊
Jacqueline Vink
8 maart 2022 19:07
nav vorige ooglidcorrectie 6maanden geleden,terug gegaan naar Dr Mike Tromp. ik dacht misschien is de a symmetrie nog te corrigeren. ik kreeg perfecte uitleg met duidelijke foto's ,dat het in mijn geval niet kan.al het weg te halen slappe ooglidhuid, is weg. het maximale is bereikt. zou t wel gebeuren, sluit mijn rechteroog niet meer volledig. duidelijk. fac... Toon meer »
nav vorige ooglidcorrectie 6maanden geleden,terug gegaan naar Dr Mike Tromp. ik dacht misschien is de a symmetrie nog te corrigeren. ik kreeg perfecte uitleg met duidelijke foto's ,dat het in mijn geval niet kan.al het weg te halen slappe ooglidhuid, is weg. het maximale is bereikt. zou t wel gebeuren, sluit mijn rechteroog niet meer volledig. duidelijk. faceland tot over 10a15jaar. want je mag 2x dat laten doen boven. 3de keer is altijd de vraag of t echt nog wel kan. ik ben zeer tevreden over de zeer goede duidelijke uitleg met foto's. Toon minder »
Lenny De Min
7 maart 2022 12:12
Ik heb in January een ooglidcorrectie laten doen door Whitney Koeiman , eerst een intake gehad waar duidelijk alles word uitgelegt over hoe en wat ik kon verwachten ,werd vriendelijk ontvangen op de dag van de operatie ben super goed geholpen duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren echt ben heel tevreden .
monique horvers
28 februari 2022 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Faceland Eindhoven?

Faceland Eindhoven scoort 4.6 van de 5 sterren uit 65 Google reviews.

Wat is het adres van Faceland Eindhoven?

In Eindhoven is Faceland Eindhoven gevestigd op Dokter Holtroplaan 5.