Faceland Eindhoven

Faceland Eindhoven

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Eindhoven uit Eindhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.5
156 reviews
Vandaag gaan we weer heerlijk de lippen laten doen bij Angila sultani.
Ze weet wat me wensen zijn en naar de eerste ontmoeting was er gelijk een klik dat zeker helpt.
Ze weet precies wat ik wil en daar gaat ze dan ook voor.
Dus ben blij dat ze me vandaag weer behandeld.
Patrick van grinsven
4 oktober 2022 13:01
Na 2 jaar onderzoek en inlezen kwam ik door een vriendin bij Faceland … na een consult met Dr. D.Malagić in Maastricht waar alles goed besproken en uitgelegd werd, was het tijd om eindelijk de knoop door te hakken en een ooglid operatie in te plannen in Eindhoven en natuurlijk bij Dokter Dino Malagić. Nu twee weken na de operatie kan ik alleen maar zeggen DA... Toon meer »
Na 2 jaar onderzoek en inlezen kwam ik door een vriendin bij Faceland … na een consult met Dr. D.Malagić in Maastricht waar alles goed besproken en uitgelegd werd, was het tijd om eindelijk de knoop door te hakken en een ooglid operatie in te plannen in Eindhoven en natuurlijk bij Dokter Dino Malagić.
Nu twee weken na de operatie kan ik alleen maar zeggen DANK JULIE WEL FACELAND
Voor de goede zorgen maar vooral voor het waanzinnig mooie resultaat en pijn, tja voor mij, alleen het verwijderen van de pleister was wat zeer deed, de rest helemaal niets van gevoeld en als ik nu in de spiegel kijk ben ik weer blij een blije blik te zien.
Als je erover nadenkt, dan zeg ik … bel Faceland en maak een afspraak …je bent het waard !!!!! Toon minder »
Chantal (Chanty)
30 september 2022 17:05
Kom nu sinds ongeveer 1,5 jaar bij Faceland Eindhoven en ben altijd goed geholpen. Er wordt geluisterd naar je wensen maar ook advies gegeven over wat goed bij je past. Op die manier altijd een mooi resultaat gehad waar ik weer superblij mee ben, special thanks voor Maité Mettepenningen!
Dani
5 september 2022 06:06
Ik ben zeer deskundig behandeld door Angila Sultani. Wat een mooi resultaat, voor mij is zei de beste. Superbedankt, ik ben heel tevreden hoor😘
Corina Prater
2 september 2022 20:08
Gisteren geholpen door Arts Whitney. Super fijn behandelt. Goed ontvangen geweest en de behandeling deed geen pijn. Daarnaast heb ik er ook geen blauwe plekken aan overgehouden. Ik ben super blij met het resultaat tot nu toe!
Lyn Lo
2 september 2022 08:08
Fantastische binnenkomst. Hartelijk en vriendelijk ontvangen en super geholpen! Alles heel duidelijk en netjes uitgelegd. Voelde me echt welkom en op mijn gemak ondanks dat ik gespannen was.
Steffie Linders
2 augustus 2022 17:05
Heel goede service en super lief het word je ook super goed uit gelecht wat je wel en niet kan doen ze luisteren echt naar je ben er nu een keer geweest voor hoofdpijn maar zeker te rede kom zeker hier terug 👍👍👍
Anja Slaats
13 juli 2022 17:05
Angila legde me uit wat er ging gebeuren en nam de tijd om vragen te beantwoorden. De behandeling was binnen een paar minuten uitgevoerd. Nu 2 weken later ben ik nog steeds tevreden! Dus de volgende behandeling zal weer bij Faceland zijn.
Sobiha
1 juli 2022 22:10
Ik ben voor de eerste keer geweest ,voor lipfiller en lipflip,,ik ben geholpen door laura,ik ben echt geweldig goed geholpen ,heel erg goed geadviseerd,ze was geduldig,legde alles goed uit en stelde je op je gemak, ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn lippen.Ik kom zeker terug.
marielle adams
30 juni 2022 19:07
Wat een ontzettend fijne kliniek..
22 juni ooglidcorectie ondergaan..
Ik was ontzettend nerveus..
Mike Stephan Tromp stelt je gerust..legt precies uit wat hij gaat doen..een hele lieve man..
De assistente die bij zit ook super relaxed..
Radio stond aan..een heel ontspannen sfeer..zou zeker deze kliniek aan raden..
Monique van Oers
27 juni 2022 15:03
De eerste keer bij Faceland geweest. Netjes ontvangen en snel en op tijd geholpen. Ik kwam voor een vrijblijvend consult bij Witney Koeiman. Ze heeft mij veel uitgelegd en tips gegeven over welke behandelingen het meeste resultaat zouden hebben. Ik heb dit gesprek al erg fijn en eerlijk ervaren. Ik ga zeker nog een keer terug.
tess Kloes
11 juni 2022 05:05
Voor het eerst een bezoek gebracht aan faceland Eindhoven.
Ik ben daar geweest voor een lip filler behandeling, voor mij de eerste keer.
Ik heb Maite verteld wat mijn wensen zijn en daar heeft ze goed rekening mee gehouden.
Ze heeft echt de tijd voor me genomen en alles goed uitgelegd.
Ik ben tevreden met mijn bezoek aan faceland!
Stephanie Davies
1 juni 2022 16:04
Er is voldoende tijd om je wensen kenbaar te maken.
Mijn ervaring is dat ik hierop altijd deskundig advies krijg, wat ik dan ook altijd opvolg en nog nooit teleurgesteld ben.
Frieda
26 mei 2022 09:09
Mijn lippen laten doen bij dr Tobias nadat ik een heel aantal andere artsen geprobeerd heb waar ik nooit helemaal tevreden over was. Hij is professioneel, vriendelijk en ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn lippen als deze keer!
Yassmine Van Kooten
22 mei 2022 11:11
Hier word ik altijd fijn geholpen, door dr Tromp, neemt de tijd voor je, en bekijkt de mogelijkheden die je aan draagt.onlangs een ooglidcorrectie gehad, nu al een mooi resultaat, stelde me gerust, gewoon een fijne arts.
Wendy
20 mei 2022 22:10
Ze zijn heel klantvriendelijk, Angila heeft me alles super fijn uitgelegd ook voor een andere behandeling wat ik ook nog ga doen… Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Monique Geerings
20 mei 2022 18:06
Ik vond het heel onpersoonlijk, ben 30 minuten binnen geweest (ingreep duurde 20 minuten), na de ingreep moest ik meteen gaan staan, dit vond ik erg eng. De chirurg en de assistente stonden met hun rug aan de andere kant van de ruimte, zou fijn zijn geweest als ze mij hadden ondersteund! Er was ook geen tijd voor vragen. Misschien iets meer tijd inplannen, d... Toon meer »
Ik vond het heel onpersoonlijk, ben 30 minuten binnen geweest (ingreep duurde 20 minuten), na de ingreep moest ik meteen gaan staan, dit vond ik erg eng.
De chirurg en de assistente stonden met hun rug aan de andere kant van de ruimte, zou fijn zijn geweest als ze mij hadden ondersteund!
Er was ook geen tijd voor vragen.
Misschien iets meer tijd inplannen, denk dat ik niet de enige ben na een ooglidcorrectie, die even bij wil komen.
Kristel Dingemans Toon minder »
A Korsmit
10 mei 2022 07:07
Ik heb een fijne ervaring gehad met de arts. Hij was erg vriendelijk en duidelijk. Helaas heb ik niet het gewenste resultaat kunnen bereiken door de behandeling.
Nicole R
26 april 2022 19:07
Super! Heb onlangs frons botox en lipfiller gedaan en ben er heel blij mee,dankjewel faceland en voor vriendelijk personeel!
ayse aydin
25 april 2022 17:05
Voor mij blijft Witney Koeiman de beste in het zetten van botox. Na door verschillende anderen geholpen te zijn ( door deals die werden aangeboden ) en daar niet tevreden over was weer terug naar Witney.... Goedkoop is duurkoop vind ik hier echt wel kloppen.
Je bent een topper Witney Koeiman!!!
Natasja Rademakers
17 april 2022 18:06
Super vriendelijk ontvangen aan de balie, duidelijke uitleg van arts Whitney Koeiman, voor de 2e keer bij haar behandeling laten doen. Is echt aan te bevelen.
Lilian van den Berghe
10 april 2022 06:06
Deze keer werd ik behandeld door Maité Mettepenningen. Een super lieve dame, die aandachtig luistert naar je wensen en meedenkt om het gewenste resultaat te bereiken. Ze neemt de tijd en zorgt voor een vertrouwd gevoel. Ik ben tevreden!
Michelle Goes
31 maart 2022 06:06
Al een aantal keren in de afgelopen 1,5 jaar Botox laten zetten in fronsrimpel en kraaienpootjes langs de ogen . Vorig jaar mijn wangen wat op laten vullen. De Botox ben ik erg tevreden over en de volgende afspraak staat al gepland. Mijn wangen had ik gehoopt dat het resultaat iets beter zou zijn, maar mijn behandelaar Witney was bij voorbaat al heel eerlijk... Toon meer »
Al een aantal keren in de afgelopen 1,5 jaar Botox laten zetten in fronsrimpel en kraaienpootjes langs de ogen .
Vorig jaar mijn wangen wat op laten vullen.
De Botox ben ik erg tevreden over en de volgende afspraak staat al gepland.
Mijn wangen had ik gehoopt dat het resultaat iets beter zou zijn, maar mijn behandelaar Witney was bij voorbaat al heel eerlijk dat het mij een verfrissende uitstraling zou geven en dat de wangen aan de onderkant niet geheel opgevuld konden worden , dit kan alleen met een face lift vertelde ze mij.
Witney is eerlijk en ontzettend kundig en verteld geen sprookjes, dat is voor mij het allerbelangrijkste.
Over 2 maanden laat ik wederom mijn wangen wat opvullen, voor de verfrissende uitstraling, dat is ook wat waard.
Bedankt Witney en tot snel, je bent een topper !
Trudy Bastian Toon minder »
Trudy Bastian
14 maart 2022 13:01
Altijd even vriendelijk, onthaal en artsen. Nemen hun tijd, stellen je gerust en geven goeie uitleg. Na de behandeling mooi resultaat voor een mooie prijs. Wat wil je nog meer. Ik heb borsten al gedaan en fillers en al ben ik voor de dood van naalden ik ga weer terug 😊
Jacqueline Vink
8 maart 2022 19:07
nav vorige ooglidcorrectie 6maanden geleden,terug gegaan naar Dr Mike Tromp. ik dacht misschien is de a symmetrie nog te corrigeren. ik kreeg perfecte uitleg met duidelijke foto's ,dat het in mijn geval niet kan.al het weg te halen slappe ooglidhuid, is weg. het maximale is bereikt. zou t wel gebeuren, sluit mijn rechteroog niet meer volledig. duidelijk. fac... Toon meer »
nav vorige ooglidcorrectie 6maanden geleden,terug gegaan naar Dr Mike Tromp. ik dacht misschien is de a symmetrie nog te corrigeren. ik kreeg perfecte uitleg met duidelijke foto's ,dat het in mijn geval niet kan.al het weg te halen slappe ooglidhuid, is weg. het maximale is bereikt. zou t wel gebeuren, sluit mijn rechteroog niet meer volledig. duidelijk. faceland tot over 10a15jaar. want je mag 2x dat laten doen boven. 3de keer is altijd de vraag of t echt nog wel kan. ik ben zeer tevreden over de zeer goede duidelijke uitleg met foto's. Toon minder »
Lenny De Min
7 maart 2022 12:12
Ik heb in January een ooglidcorrectie laten doen door Whitney Koeiman , eerst een intake gehad waar duidelijk alles word uitgelegt over hoe en wat ik kon verwachten ,werd vriendelijk ontvangen op de dag van de operatie ben super goed geholpen duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren echt ben heel tevreden .
monique horvers
28 februari 2022 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €90 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €105 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €290 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. €250 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €260 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Dokter Holtroplaan 5, Eindhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten