Edwards Aesthetics

Edwards Aesthetics

Edwards Aesthetics uit Valkenswaard is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
7 reviews
Dokter Cleo heeft me behandeld voor tandenknarsen (kaakspieren) met botuline toxine. Ik ben erg tevreden met haar uitleg, de behandeling en het uiteindelijk resultaat.
G. van Son
2 mei 2022 20:08
Ik vond het erg leuk dat Dr. Edwards met mijn uiterlijk werkte en niets overdreef. Wat ik wilde was gewoon een beetje verbetering en geen totale make-over en dat is precies wat ik kreeg. Goed doordacht en subtiel.
Angel Misier
14 februari 2022 15:03
Cleo Edwards is een zeer professionele cosmetisch arts, die zich echt onderscheidt in haar vakgebied. Geeft deskundig en eerlijk advies om tot een mooi en heel natuurlijk resultaat te komen. Ze is een heel fijn persoon, legt alles heel goed uit en stelt je op je gemak. Aanrader ❤️!!! Ook erg blij met de skincare producten van SBT Cosmetics die ik bij haar he... Toon meer »
Cleo Edwards is een zeer professionele cosmetisch arts, die zich echt onderscheidt in haar vakgebied. Geeft deskundig en eerlijk advies om tot een mooi en heel natuurlijk resultaat te komen. Ze is een heel fijn persoon, legt alles heel goed uit en stelt je op je gemak. Aanrader ❤️!!!
Ook erg blij met de skincare producten van SBT Cosmetics die ik bij haar heb gekocht, ze heeft me een goed persoonlijk huidadvies gegeven en mijn huid ziet er hierdoor veel beter uit! Toon minder »
Anouk de Groot
12 februari 2022 08:08
Dr. Edwards heeft mijn lippen behandeld met een filler,
Ik vond t best spannend, aangezien ik bang was voor een zgn duckface!
Het resultaat was prachtig en heel natuurlijk!
Super blij mee, ik zou haar zeker aanraden!!
J. Rombouts
José Broxterman
10 februari 2022 18:06
Ik ben onlangs behandeld door Cleo aan mijn wallen. Het resultaat is perfect. Mijn wallen zijn helemaal weg😃 Deze kliniek is een absolute aanrader!
Marc Evenhuis
8 februari 2022 04:04
Cleo is een kundige arts die precies werkt. Ze legt alles goed uit en kijkt echt naar wat jouw gezicht nodig heeft en wat bij jouw gezicht past. Ze zorgt er voor dat je je op je gemak voelt.
Eva te Loo
6 februari 2022 16:04
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Richterpad 11, Valkenswaard
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Cleo Edwards

Drs. Cleo Edwards

Edwards Aesthetics
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Ervaring
7 jaar
Profiel bekijken