Faceland Nijmegen

Faceland Nijmegen

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Nijmegen uit Nijmegen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.6
52 reviews
Boven Ooglid correctie

super ontvangst
alles goed en duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren
goede nazorg
t van breukelen
2 november 2022 21:09
Voor de 1ste keer naar faceland nijmegen geweest voor een filler behandeling.
Ik werd gerust gesteld, er werd een goede uitleg gegeven er werd naar mijn wensen gevraagd.
De dame die mij hielp (Dokter magdalena) ging heel rustig en secuur te werk.
Ik ben zeer tervreden en kom zeker nog eens terug😀
maud overkamp
8 oktober 2022 17:05
Hele aardige artsen en doen hun werk goed. Geen vraag is te veel!!!
Ceylin Sehit
31 augustus 2022 07:07
Fijn ontvangst. Goede uitleg. Pijnloze behandeling met uitstekend resultaat
Wen Ssss
30 juli 2022 20:08
Ze nemen hier de tijd voor je en na 3 weken mocht ik op controle en werden de punten die ik minder mooi vond nog extra bij gewerkt. Top service!
Karlijn Derksen
6 juli 2022 15:03
Goede service, duidelijke uitleg en geruststelling op elk vlak, eerste keer Botox dus best spannend. Super uitnodigende, prettige en energieke sfeer. Dank daarvoor.
Hans K
1 juli 2022 15:03
Ik kom al een aantal jaren voor fillers en botox behandelingen. Ook door verschillende dokters behandeld. Je krijgt uitgebreid informatie over dat wat je wil gaan doen. Goede uitleg en zijn ook eerlijk wanneer je iets beter niet kan doen of nog niet nodig is. Tot nu toe uiterst tevreden.
Jacqueline Henderson
26 juni 2022 13:01
Benieuwd naar het resultaat , maar tot nu toe super goed,netjes geopereerd door Tobias.
Mooie locatie, dichtbij parkeren en ook achter de balie zat een vriendelijke mevrouw.
John Ditewig
24 juni 2022 05:05
Prima geholpen door Tina. Ze houdt zeer rekening met je wensen en zorgt ervoor dat je met een fijn gevoel naar buiten loopt . Behandeling begint al goed in te werken
Gabrielle en Jorgo Nijs
2 juni 2022 14:02
Super fijne rustige arts (Ahmad Taher) die de tijd voor je neemt. Legt alles goed uit en kijkt samen met je wat mooi is. Doet alles in samenspraak met je en blijft bij je checken of je tevreden bent. Ik ben super blij me het resultaat en kom zeker terug.
Marilize van Voorst
1 juni 2022 19:07
Meerdere keren wenkbrauwlift gedaan, altijd tevreden geweest. Mooie resultaat!
Petra B
25 mei 2022 19:07
Vriendelijke arts en die wist waar hij het over had. Het resultaat was dan ook perfect.
Desiree Tjepkema
10 mei 2022 14:02
Vandaag bij Tobias van Genderen geweest
Perfect!!! nu al een super resultaat, en het moet nog genezen. Hij legt alles goed uit, volgende afspraak is 100% bij hem
Shireen
11 april 2022 16:04
Eerste keer Faceland en de keuzen gemaakt om naar Tobias te gaan.. super tevreden hij heeft de tijd genomen en mijn veel advies gegeven om op een goede manier stap voor stap te behandelen en als eerst met de voorhoofd begonnen.. het was ook de eerste keer dan een arts zegt niet te veel in je lippen want die zijn al mooi van je zelf ik zou alleen een kleine a... Toon meer »
Eerste keer Faceland en de keuzen gemaakt om naar Tobias te gaan.. super tevreden hij heeft de tijd genomen en mijn veel advies gegeven om op een goede manier stap voor stap te behandelen en als eerst met de voorhoofd begonnen.. het was ook de eerste keer dan een arts zegt niet te veel in je lippen want die zijn al mooi van je zelf ik zou alleen een kleine aanpassing doen… andere artsen hadden mij al lang dik geld uit me zak gepraat. Ik kies dus voor Tobias en blijf daar groetjes kellie Toon minder »
Kellie S
8 april 2022 04:04
De behandeling was snel en goed geregeld! Ik heb een kei goed advies ontvangen en ben super blij met het resultaat!
Chloe Vinson
5 april 2022 20:08
Fijne ervaring bij Tobias van Genderen! Weet waar hij over praat en geeft goed advies! Na consult direct botox behandeling ondergaan!
rob schapendonk
25 maart 2022 01:01
Goede makkelijk locatie. Meedenkend en eerlijk advies. Zeer professioneel
Ien ik kom graag bij jullie terug. 🤗
mieke dw
21 maart 2022 21:09
Net bij Dionne geweest, ondanks ik super nerveus was en soms het even moeilijk had met de prikjes bleef ze zo rustig, lief!
Goede uitleg & advies.
Nu lekker veel ijsjes eten en tot over een tijd weer!
M
27 januari 2021 15:03
Net bij Dionne geweest, ongelooflijk dat mijn mondhoeken weer krullen, met zo een kleine ingreep, qua filler. Vriendelijk enthousiaste jongedame en gevoel voor esthetiek, ze was zeer zorgvuldig. Aanrader deze jongedame, kundig en ook nog erg lief. Ik ben fan.
JM Janssen
25 januari 2021 15:03
Ik heb vandaag voor de 4e keer mijn neus laten opvullen (verbergen van bobbel), voor het eerst bij arts Anna Grelack. Wat een verademing! De eerste drie keer was bij twee andere artsen en daar werd niet benadrukt dat het opvullen van een gebroken neus (14 jaar geleden al gebeurd) eigenlijk te gevaarlijk is en vergrote kans geeft op het raken van een bloed... Toon meer »
Ik heb vandaag voor de 4e keer mijn neus laten opvullen (verbergen van bobbel), voor het eerst bij arts Anna Grelack. Wat een verademing! De eerste drie keer was bij twee andere artsen en daar werd niet benadrukt dat het opvullen van een gebroken neus (14 jaar geleden al gebeurd) eigenlijk te gevaarlijk is en vergrote kans geeft op het raken van een bloedvat met als gevolg kans op blindheid. Daarnaast is de laatste keer mijn neus opgevuld met een gewone naald en tig prikjes en liep ik een week met een extreem pijnlijke gezwollen blauwe neus. Dr Anna Grelack gaf aan dat een canule veiliger is en door de stompe punt minder schade aanricht, dus ook veel lastiger door een bloedvat komt. In goed overleg hebben we besloten het daarom gewoon te doen en legde ze alle stappen precies uit, ook dat ze voor het injecteren eerst een vaccum creëerde om te checken of er bloed omhoog kwam (in dat geval zou een bloedvat geraakt zijn). Dit stelde ontzettend gerust en ze nam echt de tijd voor uitleg en tussendoor het resultaat laten zien. Heel fijne ervaring, ik twijfel in hetr vervolg niet meer en ga bij dezelfde arts voor deze 'risky' maar goed verlopen behandeling. Toon minder »
Malu - LifeBeautyStyle
28 juli 2020 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €90 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €105 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €290 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €250 per 1,5 ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €260 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Ziekerstraat 110, Nijmegen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten