Faceland Nijmegen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Nijmegen

Faceland Nijmegen

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Nijmegen uit Nijmegen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Ziekerstraat 110, Nijmegen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Myrna De Man
Drs. Myrna De Man
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Magdalena Peters
Drs. Magdalena Peters
Functie
Arts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Soraya Benchellal
Drs. Soraya Benchellal
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Onur Kenc
Drs. Onur Kenc
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Hans Janssen
BSc. Hans Janssen
Functie
Physician Assistent
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Anouk Teunissen
BSc. Anouk Teunissen
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Nijmegen Reviews

4.7
220 reviews
Een Lipfiller behandeling bij dkr Onur Kenç gehad.
Mijn verhaal uitgelegd en mijn onzekerheid uitgesproken over mijn scrisis.
Hij wist gelijk kundig te vertellen hoe hij mij hierbij kon helpen.
Ik ben dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en raad zeker aan om een behandeling bij Onur Kenç in te plannen.
Radha Van't Veld
30 mei 2024 20:08
Voor mijn behandelingen van fillers in de neuslippenplooi en botox voor een wenkbrauwlift, had ik een afspraak bij bij dhr. Onur Kenc. Ik had nog wat twijfels en vragen over welke behandeling bij mij paste. Ik werd eerlijk en goed geïnformeerd. Tijdens de behandeling werd ik gerust gesteld en het resultaat is naar wens. Voor een volgende behandeling kom ik... Toon meer »
Voor mijn behandelingen van fillers in de neuslippenplooi en botox voor een wenkbrauwlift, had ik een afspraak bij bij dhr. Onur Kenc.
Ik had nog wat twijfels en vragen over welke behandeling bij mij paste. Ik werd eerlijk en goed geïnformeerd. Tijdens de behandeling werd ik gerust gesteld en het resultaat is naar wens. Voor een volgende behandeling kom ik zeker terug. Toon minder »
Mw. Jansen
25 april 2024 13:01
Ohh wat was ik zenuwachtig. Ik ging voor een filler behandeling voor mijn rokerslijntjes. Had zelfs 3 dagen vrij ingepland...ik werd behandeld door magdalena peters. Zo'n lieve en kundige arts
Zelfs de prikjes vielen reuze mee. De blauwe plekkencreme en dagen vrij niet nodig gehad en superblij met het resultaat❤️
Simone De graaf
17 april 2024 07:07
Ik heb onlangs een lip filler behandeling gehad bij Anouk Teunissen. De lip filler behandeling zelf was comfortabel met de verdovingszalf. Mijn lippen zien er nu voller en nog steeds natuurlijk uit, precies zoals ik had gehoopt. Echt een bekwame en lieve behandelaar die met je meedenkt.
Sabrina
10 april 2024 07:07
De eerste keer (juni 2023) vond ik super spannend! Ik ging toen voor kaaklijn fillers. Ik ben erg goed geholpen en begeleid door de arts waarna het resultaat er mocht wezen. Recent terug geweest om bij te werken en wederom erg tevreden met zowel resultaat als service. Niks negatiefs te melden dus gewoon 5 sterren ⭐️
lisa strengers
27 maart 2024 18:06
Gistermiddag heb ik een traangootfiller behandeling gehad bij Onur Kunç, ik was ontzettend gespannen maar hij zorgde gelijk voor rust tijdens het eerste gesprek. Hij is eerlijk en oprecht over wat het beste bij jou past. Nadat de behandeling gedaan was mocht ik in de spiegel kijken om het resultaat te bekijken. Wat heeft hij dit ontzettend goed gedaan. Trane... Toon meer »
Gistermiddag heb ik een traangootfiller behandeling gehad bij Onur Kunç, ik was ontzettend gespannen maar hij zorgde gelijk voor rust tijdens het eerste gesprek. Hij is eerlijk en oprecht over wat het beste bij jou past.
Nadat de behandeling gedaan was mocht ik in de spiegel kijken om het resultaat te bekijken. Wat heeft hij dit ontzettend goed gedaan.
Tranen van GELUK!
Het was echt prachtig, heel subtiel en precies zoals gewenst!
Als je overweegt om een behandeling te doen bij Onur hoef je daar zeker niet over te twijfelen!!!
Zeker voor herhaling vatbaar! Toon minder »
odette warmink
25 maart 2024 20:08
Voorbereiding en communicatie wat rommelig. Ontvangst en behandeling goed voor 5 sterren. Totaal niets op aan te merken. Stap voor stap de behandeling besproken tijdens de ingreep. Prima arts.
12-03 , behandeling afgemaakt, hechtingen verwijderd. Wederom prima geholpen door Robin, gewoon 100 punten. Bedankt.
Willem Blaas
12 maart 2024 15:03
Gister geholpen door Onur Kenç voor een botox behandeling. Super fijne dokter die een eerlijk advies geeft en verstand van zaken heeft. Keek goed naar je gezicht voor de behandeling. Luisterde goed naar mijn wensen en gaf super fijne adviezen. Ben erg benieuwd naar het resultaat!
Melissa Van Zeben
22 februari 2024 11:11
2 behandelingen en een controlebezoek gehad nu. Je voelt je direct op je gemak wanneer je binnenkomt. Vriendelijk, geruststellend ontvangst. Duidelijk uitleg over de behandeling en er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht. En het resultaat, niet geheel onbelangrijk, is geweldig. Jullie gaan mij zeker vaker terugzien.
Anita van den Born
9 februari 2024 13:01
Ik was vandaag bij meneer Onur Kenc geweest voor een gummy smile behandeling in Nijmegen. Ik raad hem echt aan iedereen aan die een perfecte resultaat wilt. Het is je geld echt waard als je naar Onur gaat want hij is niet uit op winst maar wilt je echt daadwerkelijk de beste resultaat geven. Hij doet zijn werk helemaal toppp!!!
Sila Ozkara
24 januari 2024 19:07
Vandaag voor een filler behandeling geweest bij dokter Onur Kenc. Wat een fantastische ervaring! Ik voelde mij heel erg goed op mijn gemak. Wat een leuke , spontane arts! Hij luistert erg goed naar je wensen en denkt graag met je mee. Ik kom hier zeker terug. Alle credits voor Onur Kenc!!!
Nesje
3 januari 2024 12:12
Ben hier geweest voor bovenooglid-correctie. Hier heb ik 10 jaar (ja echt) tegenop gezien en eindelijk de knoop doorgehakt en afspraak gemaakt. Tot op de dag van behandeling getwijfeld of ik toch niet moest afzeggen. Maar doorgezet. Was heel nerveus. Maar ben geweldig vriendelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld door de arts en de assistente. Ook tijdens d... Toon meer »
Ben hier geweest voor bovenooglid-correctie. Hier heb ik 10 jaar (ja echt) tegenop gezien en eindelijk de knoop doorgehakt en afspraak gemaakt. Tot op de dag van behandeling getwijfeld of ik toch niet moest afzeggen. Maar doorgezet. Was heel nerveus. Maar ben geweldig vriendelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld door de arts en de assistente. Ook tijdens de behandeling bleven zij mij bemoedigend toespreken. Het was ook snel voorbij. Nu achteraf begrijp ik niet waarom ik daar zo tegenop heb gezien en het steeds heb uitgesteld. En dan het resultaat! Geweldig. Iedere dag ben ik nog blij dat ik de behandeling gedaan heb. Deze arts is dan ook echt heel goed, vriendelijk en zeer kundig.
Ik raad deze arts (Robin Zoglmann) dan ook van harte aan.
Na 8 weken op controle geweest bij haar en ze was net zo enthousiast als ik over het resultaat.
Al met al en fijne ervaring

Verzonden vanaf mijn Galaxy Toon minder »
Anja Mieras-van den Heuvel
31 december 2023 11:11
Afgelopen week ben ik voor een Botox behandeling bij Soraya geweest. Wat een ontzettende leuke, lieve en professionele dokter. Na een fijn consult ben ik pijnloos en goed behandeld. Met een geweldig resultaat, echt ontzettend bedankt!
Linsey
26 december 2023 12:12
Bovenooglid correctie laten doen door Ahmad Taher. Zeer tevreden met het eindresultaat. Alle afspraken netjes ingepland en geen lange wachttijden. Geen grote bloeduitstortingen of andere klachten. Zeker aan te bevelen. Bedankt Faceland en Ahmad!!
Edwin van Dijk
11 december 2023 10:10
Vandaag Botox behandeling gehad door dr Onur Kenc. Wat een fijne behandeling! hij neemt zijn tijd en luisterde naar je wens. We komen zeker weer terug bij jou!!
Fatma Ali
6 december 2023 17:05
Op woensdag 22 november, voor de eerste keer lipfillers laten zetten door Dokter Onur Kenc. Ben super vriendelijk geholpen. Alles werd rustig en netjes uitgelegd, en de gehele behandeling verliep rustig en voelde erg fijn. Tot nu toe al erg tevreden met het resultaat
Inge Jacobs
22 november 2023 12:12
Voor het eerst lipfillers laten zetten met een vriendin. Best spannend. We werden vriendelijk welkom geheten door de dame die bij de balie zat. Behandelaar Anouk Teunissen was super vriendelijk en was duidelijk en super professioneel in wat zij ging doen. Wij hebben een prettige ervaring gehad. Zeker aanrader. Ik kom weer zeker terug
maryam karimianazad
11 november 2023 21:09
Afgelopen maandag een bovenooglidcorrectie ondergaan bij dokter Ahmed Taher. Ik was heeeel zenuwachtig van te voren na het horen van best wel horror verhalen van anderen maar ik kan niet anders zeggen dat ik SUPER tevreden en zeer blij bent dat ik dit gedaan heb. Ik ben fantastisch behandeld, het enige wat wat pijnlijk was was de verdoving maar tijdens de be... Toon meer »
Afgelopen maandag een bovenooglidcorrectie ondergaan bij dokter Ahmed Taher. Ik was heeeel zenuwachtig van te voren na het horen van best wel horror verhalen van anderen maar ik kan niet anders zeggen dat ik SUPER tevreden en zeer blij bent dat ik dit gedaan heb. Ik ben fantastisch behandeld, het enige wat wat pijnlijk was was de verdoving maar tijdens de behandeling helemaal niks gevoeld!!! Bij thuiskomst 2 paracetamol genomen en tot nu toe (dag 4 van herstel) geen pijnstillers meer hoeven nemen. Geen blauwe plekken gehad, wel wat roodheid wat nu ook al bijna weggetrokken is. Echt een aanrader voor iedereeen die een bovenooglidcorrectie wil ondergaan en vooral door arts Taher en zn lorve assistente, superbedankt voor de fijne behandeling toppertjes!!! Toon minder »
Silvia Gerrel
9 november 2023 09:09
Afgelopen maandag bij faceland Nijmegen geweest voor lipfillers, nadat ik bij een andere kliniek niet tevreden was en niet gehoord werd. Wat een fijne kliniek faceland ! Ik ben door dr Hans Janssen geholpen. Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten! Ook over de manier van het behandelen. Hans luisterde echt naar me en adviseerde mee. Samen zijn we tot e... Toon meer »
Afgelopen maandag bij faceland Nijmegen geweest voor lipfillers, nadat ik bij een andere kliniek niet tevreden was en niet gehoord werd. Wat een fijne kliniek faceland ! Ik ben door dr Hans Janssen geholpen. Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten! Ook over de manier van het behandelen. Hans luisterde echt naar me en adviseerde mee. Samen zijn we tot een super mooi resultaat gekomen, het resultaat wat ik echt wilde. Hij heeft m’n lippen super netjes gecorrigeerd en veel mooier gemaakt ! De behandeling deed ook totaal geen zeer. Echt een super ervaring ! Ik kom zeker terug over een paar maanden, en dan weer bij Hans 😄 Toon minder »
Lisa Derks
1 november 2023 19:07
Voor nu vier sterren omdat ik het eindresultaat nog niet kan zien.
Maar de behandeling en de zorg is prima bij faceland.
Ontzettend fijne arts die mij geholpen heeft bij mijn bovenooglidcorrectie. Alles ging rustig en werd duidelijk uitgelegd.
Ik vind het tot nu toe een aanrader.
Monique Nijenhof
9 oktober 2023 09:09
Dit weekend door Onur Kenc de neuslippenplooi, hangende mondhoeken en gummysmile laten doen. Heel prettige ervaring, legt alles goed uit en neemt de tijd om je op je gemak te laten voelen. Met een fijn gevoel de deur uit. Over de resultaten van de behandeling kan ik nu nog niet zoveel zeggen maar ik ga er van uit dat dat goed is en bij onvrede kun je altijd... Toon meer »
Dit weekend door Onur Kenc de neuslippenplooi, hangende mondhoeken en gummysmile laten doen. Heel prettige ervaring, legt alles goed uit en neemt de tijd om je op je gemak te laten voelen. Met een fijn gevoel de deur uit. Over de resultaten van de behandeling kan ik nu nog niet zoveel zeggen maar ik ga er van uit dat dat goed is en bij onvrede kun je altijd retour. Toon minder »
Patricia183
2 oktober 2023 18:06
Gisteren behandeling voor mijn lippen gehad bij Drs. Onur Kenc. Was mijn eerste keer, hij heeft mij super op mijn gemak gesteld en is echt een hele fijne arts. Ga zeker weer terug bij hem!
ESMEE
29 september 2023 20:08
Gisteren behandeling gehad door Drs. Onur Kenc met fillers voor mijn neus/ lip plooi en mijn wangen.Ik ben zeer tevreden van de resultaat nu al🙂.Hij heeft mij goed geadviseerd en mij op mijn gemak gesteld waardoor de behandeling prettig was om te ervaren. Zeker voor herhaling tot de volgende keer.
Selma Maxwell
21 september 2023 06:06
Eerst advies gevraagd over filler behandeling. Na aanleiding vd tips van dr. Onur Kenc eerst goed nagedacht en uiteindelijk samen tot besluit gekomen tot beste behandeling voor mooiste resultaat. Zeer tevreden.
Mira Roco
13 september 2023 12:12
Vandaag geholpen door Onur Kenç voor een lipfiller behandeling. Super fijne dokter die een eerlijk advies geeft en verstand van zaken heeft. Luisterde goed naar mijn wensen en ben enorm blij met het resultaat!
Iris Brouwer
6 september 2023 17:05
Vandaag voor de eerste keer heb ik mijn lippen laten opvullen bij dokter Onur. Het resultaat is erg mooi geworden. Tevens ook erg goed geïnformeerd. Heel erg bedankt voor de behandeling. Ik kom zeker terug!
Kiara Beumer
6 september 2023 12:12
Afgelopen week fillers neuslippenplooi en mondhoeken laten plaatsen, zo goed als pijnloos ervaren was heel zenuwachtig maar stelt niet veel voor.
Ben erg tevreden, alles kijkt een stuk rustiger en minder scherpe lijnen heel fijn , Hans legt alles goed uit, is duidelijk en eerlijk. Heel fijne arts !
Dank je wel Hans Janssen!
Cindy van den Bosch
2 september 2023 08:08
Fantastisch resultaat van bovenooglidcorrectie ! 👌🏼👌🏼👌🏼
Geen vermoeidheid meer in mijn hoofd.
Heerlijk ontspannen kunnen kijken zonder ogen open te moeten sperren...
'N verademing !!!!
Yvonne Penning de Vries
8 augustus 2023 00:12
Ik ben echt te spreken! Het videobellen was van goeie kwaliteit en ik kreeg duidelijk alle ins en outs te horen. De ingreep kon ook erg snel ingepland worden wat ook heel fijn was. Op de dag van de ingreep zag de kliniek er netjes uit en werd ik prettig benaderd. In de behandelkamer werd ik goed begeleid en werd ik erg op mijn gemak gesteld door zowel Robin... Toon meer »
Ik ben echt te spreken! Het videobellen was van goeie kwaliteit en ik kreeg duidelijk alle ins en outs te horen. De ingreep kon ook erg snel ingepland worden wat ook heel fijn was. Op de dag van de ingreep zag de kliniek er netjes uit en werd ik prettig benaderd. In de behandelkamer werd ik goed begeleid en werd ik erg op mijn gemak gesteld door zowel Robin Zoglmann (de chirurg) als de assistente! Ook al is het nu pas de dag na de ingreep, ben ik ook al erg blij met hoe het er al uitziet! Ik heb nog wel een lang herstel te gaan, maar ik kijk nu al uit naar de uiteindelijke resultaten. Daarnaast natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is dat de prijs ook echt heel netjes is, dat zul je zien op de website ;) Echt bedankt Faceland! Toon minder »
myrthe stevens
5 augustus 2023 07:07
Ik ben vandaag voor de eerste keer geholpen door dokter Onur Kenç. Onur is heel vriendelijk en neemt ruim de tijd voor zijn klanten. Hij bespreekt samen met de klant de wensen door, waardoor de resultaten uitstekend zijn! Bedankt voor het mooie resultaat en dat je mij op m’n gemak hebt laten voelen! Ik ben meer dan tevreden!
Sarah Rengers
27 juli 2023 16:04
Voor de eerste keer mijn lippen laten opvullen, ik was echt heel zenuwachtig en ik wilde zo natuurlijk mogelijk ik had me geen betere behandeling voor kunnen stellen dan dokter Onur. Het resultaat is super mooi en ik ben heel goed geïnformeerd! Mega bedankt ik kom zeker terug en nooit meer bij iemand anders
Jiske Fiselier
27 juli 2023 14:02
Afgelopen week voor het eerst geweest bij Faceland Nijmegen. Hier heb ik een behandeling gehad voor lip filler. Ik ben behandeld door dokter Onur Kenc. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben blij met het verkregen resultaat.
Anouk
19 juni 2023 14:02
Na 8 dagen de hechtingen eruit. Ik zie en voel nu al een groot verschil. Geen druk meer op de ogen, geen geplak meer van het overtollige vel. Ook zijn de bulten opzij, waar ik tegenaan keek, weg. Nu al blij. Zeer tevreden over de afspraken en behandeling die zijn uitgevoerd door Ahmad Taher.
ria veldwijk
31 mei 2023 08:08
Magdalena Peters is een aanrader. Ze geeft OOK advies wat je beter NIET kunt doen, integer dus. Kundig, echt je vetrouwen waard. Ik kom terug, mede dankzij deze, zeer prettig in de omgang, dame.
Anke achter de receptie ervaar ik ook als zeer vriendelijk en gastvrij. Faceland gaat vooruit...
JM Janssen
14 mei 2023 20:08
Me ooglid correctie gedaan! Je word erg goed ontvangen door dr ahmad en het personeel. Vriendelijke mensen die je er op je gemak stellen. Dr ahmad zeer proffesioneel en vertelt je stap voor stap wat hij gaat doen. Stelt je gerust en zegt bv vaak dat je het goed doet dat werkt erg rustgevend. Zijn assistent ook heel erg vriendelijk weet alleen zijn naam niet.... Toon meer »
Me ooglid correctie gedaan!
Je word erg goed ontvangen door dr ahmad en het personeel.
Vriendelijke mensen die je er op je gemak stellen.
Dr ahmad zeer proffesioneel en vertelt je stap voor stap wat hij gaat doen.
Stelt je gerust en zegt bv vaak dat je het goed doet dat werkt erg rustgevend.
Zijn assistent ook heel erg vriendelijk weet alleen zijn naam niet.
En goede nazorg alles word je goed uitgelegd en verteld.
Al om al,nu ben ik aan het genezen maar ik raad het zeer aan mocht je behoefte hebben betreft je ooglid correctie .
Dat is waar ik voor ben gegaan en de prijs valt zeer erg mee 425 toppers bedankt tot snel weer over 7 a 9 dagen en over 6 a 8 weken naar arnhem ter controle. Toon minder »
Just Me
14 mei 2023 04:04
Lip filler behandeling als heel prettig ervaren ondanks mijn angst voor naalden. Dr Myrna de Man stelt je gerust en denkt met je mee, ze heeft een heel mooi resultaat bereikt!
Vriendelijke en klantgerichte personeel, zeker een aanrader! :)
Aleksandra Bienkowska
3 mei 2023 19:07
Super fijne ervaring. Het was mijn eerste keer lipfillers, en de behandelaar was heel lief en geduldig. Ook werd er goed van tevoren besproken wat de gevolgen er van zijn, en was het allemaal super duidelijk. Ik ga snel weer terug!
indy
26 januari 2023 12:12
Afspraak online maken lukte niet, ben langsgegaan en de afspraak was meteen gemaakt en ook op korte termijn.
Magdalena Peters heeft mij geholpen, ik vond haar heel vakkundig te werk gaan. Gaf duidelijke uitleg wat ze precies deed. Na afloop via mail de nazorg instructies ontvangen. Ik ben zeer tevreden en kom hier graag terug!
Anke van den Reek
12 januari 2023 08:08
Afspraak online maken lukte niet, ben langsgegaan en de afspraak was meteen gemaakt en ook op korte termijn.
Magdalena Peters heeft mij geholpen, ik vond haar heel vakkundig te werk gaan. Gaf duidelijke uitleg wat ze precies deed. Na afloop via mail de nazorg instructies ontvangen. Ik ben zeer tevreden en kom hier graag terug!
Anke vdR
12 januari 2023 08:08
Ik heb een super ervaring gehad bij faceland in Nijmegen. Drs. Magdalena Peters heeft mij dan super behandeld. Dit was mijn eerste keer fillers. Heb nu al mijn volgende afspraak bij haar geboekt! Ik raad haar zeer zeker aan ☺️
Rachel
5 januari 2023 16:04
Behandeling als prettig ervaren. Alle tijd om mee te denken en daar reëel advies op te geven. Heel vriendelijke mensen. nazorg word ook goed opgepakt. Dus zeker een aanrader.
michell carter
18 december 2022 00:12
Afgelopen vrijdag bovenooglidcorrectie gehad, bij Dr.Ahmed Taher. Zeer vriendelijk, rustige arts. Legt goed stap voor stap uit wat er gaat gebeuren. Medewerkers zijn erg vriendelijk.
Het enige minpuntje vind ik, dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Gaat via hoofdkantoor. Voor de rest, een prima kliniek. Top !!
Karin Geven
12 december 2022 10:10
Dikke 10 voor Faceland Nijmegen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ik ben meerdere keren bij Faceland in Nijmegen geweest. Ik ben behandeld door dokter Tina Jawidan. Ze geeft haar eerlijke mening en ze gaat hygiënisch te werk. Ze zorgt voor een super mooi resultaat. Ik ga zeker terug blijven komen. Ook de receptioniste is een leuke jonge dame die erg aardig is en je graag wil... Toon meer »
Dikke 10 voor Faceland Nijmegen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben meerdere keren bij Faceland in Nijmegen geweest.
Ik ben behandeld door dokter Tina Jawidan. Ze geeft haar eerlijke mening en ze gaat hygiënisch te werk. Ze zorgt voor een super mooi resultaat. Ik ga zeker terug blijven komen.
Ook de receptioniste is een leuke jonge dame die erg aardig is en je graag wil helpen. Toon minder »
Janneke Gramser
23 november 2022 19:07
Laten behandelen met Lipfiller juviderm 1 ml. Goed voorgelicht, onzekerheden voor mogelijk problemen op ontspannen manier gerustgesteld. Heel tevreden zou zo weer gaan.👍
C L
13 november 2022 14:02
Ben hier geweest voor een ooglidcorrectie, duidelijke intake gehad, en toen afspraak ingepland.netjes en goed geholpen en is me echt 100% meegevallen. Zou het iedereen aanraden.
Ben erg benieuwd naar het resultaat want momenteel zitten de hechtingen er nog in.
Inge Lamers
7 november 2022 09:09
Boven Ooglid correctie

super ontvangst
alles goed en duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren
goede nazorg
t van breukelen
2 november 2022 21:09
Voor de 1ste keer naar faceland nijmegen geweest voor een filler behandeling.
Ik werd gerust gesteld, er werd een goede uitleg gegeven er werd naar mijn wensen gevraagd.
De dame die mij hielp (Dokter magdalena) ging heel rustig en secuur te werk.
Ik ben zeer tervreden en kom zeker nog eens terug😀
maud overkamp
8 oktober 2022 17:05
Hele aardige artsen en doen hun werk goed. Geen vraag is te veel!!!
Ceylin Sehit
31 augustus 2022 07:07
Fijn ontvangst. Goede uitleg. Pijnloze behandeling met uitstekend resultaat
Wen Ssss
30 juli 2022 20:08
Ze nemen hier de tijd voor je en na 3 weken mocht ik op controle en werden de punten die ik minder mooi vond nog extra bij gewerkt. Top service!
Karlijn Derksen
6 juli 2022 15:03
Goede service, duidelijke uitleg en geruststelling op elk vlak, eerste keer Botox dus best spannend. Super uitnodigende, prettige en energieke sfeer. Dank daarvoor.
Hans K
1 juli 2022 15:03
Ik kom al een aantal jaren voor fillers en botox behandelingen. Ook door verschillende dokters behandeld. Je krijgt uitgebreid informatie over dat wat je wil gaan doen. Goede uitleg en zijn ook eerlijk wanneer je iets beter niet kan doen of nog niet nodig is. Tot nu toe uiterst tevreden.
Jacqueline Henderson
26 juni 2022 13:01
Benieuwd naar het resultaat , maar tot nu toe super goed,netjes geopereerd door Tobias.
Mooie locatie, dichtbij parkeren en ook achter de balie zat een vriendelijke mevrouw.
John Ditewig
24 juni 2022 05:05
Prima geholpen door Tina. Ze houdt zeer rekening met je wensen en zorgt ervoor dat je met een fijn gevoel naar buiten loopt . Behandeling begint al goed in te werken
Gabrielle en Jorgo Nijs
2 juni 2022 14:02
Super fijne rustige arts (Ahmad Taher) die de tijd voor je neemt. Legt alles goed uit en kijkt samen met je wat mooi is. Doet alles in samenspraak met je en blijft bij je checken of je tevreden bent. Ik ben super blij me het resultaat en kom zeker terug.
Marilize van Voorst
1 juni 2022 19:07
Meerdere keren wenkbrauwlift gedaan, altijd tevreden geweest. Mooie resultaat!
Petra B
25 mei 2022 19:07
Vriendelijke arts en die wist waar hij het over had. Het resultaat was dan ook perfect.
Desiree Tjepkema
10 mei 2022 14:02
Vandaag bij Tobias van Genderen geweest
Perfect!!! nu al een super resultaat, en het moet nog genezen. Hij legt alles goed uit, volgende afspraak is 100% bij hem
Shireen
11 april 2022 16:04
Eerste keer Faceland en de keuzen gemaakt om naar Tobias te gaan.. super tevreden hij heeft de tijd genomen en mijn veel advies gegeven om op een goede manier stap voor stap te behandelen en als eerst met de voorhoofd begonnen.. het was ook de eerste keer dan een arts zegt niet te veel in je lippen want die zijn al mooi van je zelf ik zou alleen een kleine a... Toon meer »
Eerste keer Faceland en de keuzen gemaakt om naar Tobias te gaan.. super tevreden hij heeft de tijd genomen en mijn veel advies gegeven om op een goede manier stap voor stap te behandelen en als eerst met de voorhoofd begonnen.. het was ook de eerste keer dan een arts zegt niet te veel in je lippen want die zijn al mooi van je zelf ik zou alleen een kleine aanpassing doen… andere artsen hadden mij al lang dik geld uit me zak gepraat. Ik kies dus voor Tobias en blijf daar groetjes kellie Toon minder »
Kellie S
8 april 2022 04:04
De behandeling was snel en goed geregeld! Ik heb een kei goed advies ontvangen en ben super blij met het resultaat!
Chloe Vinson
5 april 2022 20:08
Fijne ervaring bij Tobias van Genderen! Weet waar hij over praat en geeft goed advies! Na consult direct botox behandeling ondergaan!
rob schapendonk
25 maart 2022 01:01
Goede makkelijk locatie. Meedenkend en eerlijk advies. Zeer professioneel
Ien ik kom graag bij jullie terug. 🤗
mieke dw
21 maart 2022 21:09
Net bij Dionne geweest, ondanks ik super nerveus was en soms het even moeilijk had met de prikjes bleef ze zo rustig, lief!
Goede uitleg & advies.
Nu lekker veel ijsjes eten en tot over een tijd weer!
M
27 januari 2021 15:03
Net bij Dionne geweest, ongelooflijk dat mijn mondhoeken weer krullen, met zo een kleine ingreep, qua filler. Vriendelijk enthousiaste jongedame en gevoel voor esthetiek, ze was zeer zorgvuldig. Aanrader deze jongedame, kundig en ook nog erg lief. Ik ben fan.
JM Janssen
25 januari 2021 15:03
Ik heb vandaag voor de 4e keer mijn neus laten opvullen (verbergen van bobbel), voor het eerst bij arts Anna Grelack. Wat een verademing! De eerste drie keer was bij twee andere artsen en daar werd niet benadrukt dat het opvullen van een gebroken neus (14 jaar geleden al gebeurd) eigenlijk te gevaarlijk is en vergrote kans geeft op het raken van een bloed... Toon meer »
Ik heb vandaag voor de 4e keer mijn neus laten opvullen (verbergen van bobbel), voor het eerst bij arts Anna Grelack. Wat een verademing! De eerste drie keer was bij twee andere artsen en daar werd niet benadrukt dat het opvullen van een gebroken neus (14 jaar geleden al gebeurd) eigenlijk te gevaarlijk is en vergrote kans geeft op het raken van een bloedvat met als gevolg kans op blindheid. Daarnaast is de laatste keer mijn neus opgevuld met een gewone naald en tig prikjes en liep ik een week met een extreem pijnlijke gezwollen blauwe neus. Dr Anna Grelack gaf aan dat een canule veiliger is en door de stompe punt minder schade aanricht, dus ook veel lastiger door een bloedvat komt. In goed overleg hebben we besloten het daarom gewoon te doen en legde ze alle stappen precies uit, ook dat ze voor het injecteren eerst een vaccum creëerde om te checken of er bloed omhoog kwam (in dat geval zou een bloedvat geraakt zijn). Dit stelde ontzettend gerust en ze nam echt de tijd voor uitleg en tussendoor het resultaat laten zien. Heel fijne ervaring, ik twijfel in hetr vervolg niet meer en ga bij dezelfde arts voor deze 'risky' maar goed verlopen behandeling. Toon minder »
Malu - LifeBeautyStyle
28 juli 2020 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Faceland Nijmegen?

Op basis van 65 Google reviews heeft Faceland Nijmegen 4.7 van de 5 sterren.

Waar is Faceland Nijmegen gevestigd?

Op Ziekerstraat 110 is Faceland Nijmegen gevestigd in Nijmegen.