Kliniek Veldhoven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 210 per zone
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 110 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. € 525 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 570 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 395 per behandeling
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 359 per dna-test
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2004
Adres
Bastion 10, Veldhoven
Kliniek Veldhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Tom Decates
Dr. Tom Decates
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 525,00
Profiel bekijken
Magali van der Made-Netten
Drs. Magali van der Made-Netten
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 525,00
Profiel bekijken

Kliniek Veldhoven Reviews

4.6
398 reviews
Ik heb 3 weken geleden borstvergroting gehad ik ben erg blij. Mijn droom is uitgekomen en het resultaat is heel mooi. Bedankt kliniek Veldhoven.
Sandra W
23 april 2024 17:05
Zeer ontevreden na liposuctie/lipofilling behandeling! Ik vond mijn lichaam van te voren 10x mooier! Totaal niet fatsoenlijk ingelicht over de (vele) nadelige risico’s: deuken in de huid waardoor het lijkt alsof er te veel vet weg gehaald is op bepaalde plekken hierdoor oogt het alsof ik flinke cellulite heb, assymmetrie van de benen, een chronische donkere... Toon meer »
Zeer ontevreden na liposuctie/lipofilling behandeling! Ik vond mijn lichaam van te voren 10x mooier! Totaal niet fatsoenlijk ingelicht over de (vele) nadelige risico’s: deuken in de huid waardoor het lijkt alsof er te veel vet weg gehaald is op bepaalde plekken hierdoor oogt het alsof ik flinke cellulite heb, assymmetrie van de benen, een chronische donkere verkleuring waardoor het lijkt alsof ik altijd een blauwe plek heb… Hierover contact gezocht met de kliniek maar ze reageren met andere woorden “pech gehad”.. ze doen niet eens de moeite om je te laten langs komen of te helpen, zal wel komen omdat de kosten al betaald zijn?… Toon minder »
Bibi
10 april 2024 18:06
Lang verhaal: Op consult geweest voor een borstlift en borstvergroting. Advies is om het in 2 operaties te doen, eerst de lift en vervolgens de vergroting, wat niet onlogisch klonk. Na meerdere klinieken te hebben bezocht werd bij een andere kliniek aangeraden de procedure om te draaien. Eerst de vergroting en daarna de lift, wat natuurlijk in eerste insta... Toon meer »
Lang verhaal:

Op consult geweest voor een borstlift en borstvergroting.
Advies is om het in 2 operaties te doen, eerst de lift en vervolgens de vergroting, wat niet onlogisch klonk.

Na meerdere klinieken te hebben bezocht werd bij een andere kliniek aangeraden de procedure om te draaien.
Eerst de vergroting en daarna de lift, wat natuurlijk in eerste instantie onlogisch lijkt doordat het ná de vergroting 6 maanden niet de mooiste borsten zullen zijn maar de borsten wél in de beste vorm zijn voor de borstlift die volgt.

Mijn vraag aan deze kliniek was dus of het mogelijk is om de procedure idd om te draaien. Infectiegevaar is minimaal omdat de vergroting plaats zal vinden achter de borstspier en deze prothese dus goed 'verpakt' zit als 6 maanden later het grote ankerlitteken voor de borstlift zal plaatsvinden. Een prothese is natuurlijk niet doorbloed dus een infectie met een prothese is een risico maar zoals aangegeven zal de prothese in dit geval dus veilig achter de spier zitten en vindt de borstlift plaats voor dat specifieke gebied.

In eerste instantie werd ik gebeld en werd er aangegeven dat het 'niet kan', op de vraag waarom niet kwam het antwoord dat er teveel spanning zou staan op het ankerlitteken als er een prothese in de borst zou zitten. Op mijn vraag of de arts mijn mail had gelezen werd ja gezegd, op de vraag of de arts contact met mij wil opnemen werd gezegd dat hij met vakantie was maar dat zijn antwoord hetzelfde zal zijn als het antwoord dat de dame aan de telefoon mij gaf.
Ik gaf aan dat ik de onderbouwing toch graag van de arts zelf wilde hebben, waarna de dame idd aangaf dat de arts de mail niet had gelezen en over 2 weken zijn antwoord zal mailen.

2 weken later ontvang ik een mail van dezelfde dame, met exact dezelfde onderbouwing (teveel druk op het litteken) en dat dit antwoord van de arts afkomstig is.

Het is niet te volgen dat bij een borstlift, waar de arts zelf de verkleining bepaald en dus letterlijk maatwerk kan leveren op een al aanwezige prothese alzijnde een kleermaker, hij/zij de druk op het litteken te groot zou maken.
E.e.a. voelt niet goed en de arts heb ik nimmer meer gesproken....

Mijn advies:
Zoek alle mogelijkheden uit, het omdraaien van de procedure betekent dat er maatwerk ontstaat op de door jou gewenste prothese i.p.v. een borstlift eerst doen en daarna 'hopen' dat de prothese mooi valt.
Het had deze kliniek gesierd als mijn vraag serieus was genomen en ik een negatieve danwel positieve onderbouwing van de arts in kwestie had gekregen waar ik iets mee kon.

Mijn besluit is dus naar de andere kliniek te gaan waar ik tevens direct contact heb met de (gerenommeerde) arts en zelfs een telefoonnummer heb gekregen om specifieke inhoudelijke medische vragen te stellen.

Gemiste kans dus voor deze kliniek en met de barslechte communicatie erbij 1 ster. Toon minder »
Tineke Jocker
22 februari 2024 14:02
Haartransplantatie laten uitvoeren vorig jaar. Helaas echt niet tevreden met het resultaat en spijt van de ingreep. Of dit aan de kliniek ligt kan ik niet zeggen maar het vervolg contact verloopt alvast vrij moeizaam.
Olivier G.
2 december 2023 22:10
2W geleden oor correctie er gehad. Het binnenkant van de kliniek zou zeker wat mooier kunnen maar de service is echt top. Ben enorm tevreden met het resultaat en deze behandeling heeft mijn leven werkelijk veranderd, vandaar 5 sterren. Het kan zijn dat ze wat ouderwets overkomen door de inrichting en die boomboxes van 10y geleden in de ruimten :D maar servi... Toon meer »
2W geleden oor correctie er gehad.
Het binnenkant van de kliniek zou zeker wat mooier kunnen maar de service is echt top.
Ben enorm tevreden met het resultaat en deze behandeling heeft mijn leven werkelijk veranderd, vandaar 5 sterren.

Het kan zijn dat ze wat ouderwets overkomen door de inrichting en die boomboxes van 10y geleden in de ruimten :D maar service is echt top.

Mijn advies is om het niveau van de service te matchen door de inrichting van de behandelruimtes ;) Toon minder »
abyss cat
16 november 2023 16:04
Op 19 oktober had ik een consultgesprek gepland voor een borstlift. De consulente die ons naar binnen haalde heeft ons vriendelijk ontvangen en de benodigde vragen gesteld. Vervolgens kwam dr. David Schiettecatte binnen om ons van verder advies te voorzien. Het was erg duidelijk dat ik voor een borstlift kwam. Deze arts gaf aan dat heel weinig vrouwen tevred... Toon meer »
Op 19 oktober had ik een consultgesprek gepland voor een borstlift. De consulente die ons naar binnen haalde heeft ons vriendelijk ontvangen en de benodigde vragen gesteld. Vervolgens kwam dr. David Schiettecatte binnen om ons van verder advies te voorzien. Het was erg duidelijk dat ik voor een borstlift kwam. Deze arts gaf aan dat heel weinig vrouwen tevreden zijn na alleen een borstlift en dat hij het alleen doet als er protheses in komen??? Ook wilde hij dit niet in 1 x doen maar in 2 stappen. Eerst een borstlift en na 4 maanden nog een keer om protheses te plaatsen? Deze arts is totaal niet klantvriendelijk en heeft niet eens de moeite genomen om naar de wensen te luisteren of te kijken hoe dat het er nu uitziet. Op de website staat dit niet vermeld en kan je hier weinig info over terugvinden. Is het dan echt niet mogelijk? Of is hij niet kundig genoeg? Na deze afspraak is mij wel duidelijk: voor mij zeker geen Veldhoven kliniek! Toon minder »
Kubra Porobic
21 oktober 2023 13:01
Vandaag had ik om 8:30uur een afspraak. Eenmaal toen ik mijn auto had geparkeerd, werd ik al gebeld dat mijn afspraak niet door kon gaan omdat arts er niet was.. Voor deze afspraak heb ik een dag vrij moeten regelen en aangezien ik best vroeg daar moest zijn, ook nog oppas geregeld voor de kinderen. Ik ben nog even binnen gelopen om te kijken wat ze eerste b... Toon meer »
Vandaag had ik om 8:30uur een afspraak. Eenmaal toen ik mijn auto had geparkeerd, werd ik al gebeld dat mijn afspraak niet door kon gaan omdat arts er niet was..
Voor deze afspraak heb ik een dag vrij moeten regelen en aangezien ik best vroeg daar moest zijn, ook nog oppas geregeld voor de kinderen. Ik ben nog even binnen gelopen om te kijken wat ze eerste beste mogelijkheid weer was. Kon ik over 3 weken weer terecht. Vind gewoon zeer teleurstellend en slecht!!!!!!!!! Toon minder »
Kubra Ustaomer
4 oktober 2023 06:06
Zo'n 3 jaar geleden een fue haartransplantatie ondergaan bij deze kliniek, met zeeer matig resultaat, voor de nazorg moest ik zelf maar contact opnemen terwijl het over een behandeling ging van meer dan 7000 euro. Ook zag ik laatst een advertentie van een uitzendbureau voorbij komen voor de werving van personeel voor de fue behandelingen, professionele ople... Toon meer »
Zo'n 3 jaar geleden een fue haartransplantatie ondergaan bij deze kliniek, met zeeer matig resultaat, voor de nazorg moest ik zelf maar contact opnemen terwijl het over een behandeling ging van meer dan 7000 euro.
Ook zag ik laatst een advertentie van een uitzendbureau voorbij komen voor de werving van personeel voor de fue behandelingen, professionele opleiding geen vereiste blijkbaar. Toon minder »
Ben
10 september 2023 17:05
Zeer ontevreden over een ooglidcorrectie.
Tijdens de vervolgafspraak dit ook aangegeven en dan wordt er door de behandeld arts grofweg gezegd: “jij bent iemand die wilt steeds meer.” En dat voor iemand die mij niet kent en 1x heeft gezien…
Totaal niet professioneel en zeer denigrerend. Jammer!
Kim G.
26 augustus 2023 18:06
Bij mij was het dubbel d en eindigde als C en zo lelijk ongelijk, ga nooit naar clinic Veldhoven. 2 keer geopereerd door dokter Donders en het is verschrikkelijk en nog steeds geen fijn gevoel onder mijn borsten .. vind mezelf echt lelijk zonder kleding 😅 bedankt voor jullie top hulp
Po Veli
15 juli 2023 13:01
Ik ben diep teleurgesteld in de ervaring die ik ontving bij. Hoewel de e-mailcommunicatie vlot en vriendelijk verliep, was mijn ervaring tijdens een telefoongesprek bijzonder onbevredigend. Ik benaderde de kliniek met interesse in een kin liposuctie, maar vanwege mijn auto-immuunziekte had ik zorgen over de door hun voorgestelde belkyra-behandeling. Helaas... Toon meer »
Ik ben diep teleurgesteld in de ervaring die ik ontving bij. Hoewel de e-mailcommunicatie vlot en vriendelijk verliep, was mijn ervaring tijdens een telefoongesprek bijzonder onbevredigend.

Ik benaderde de kliniek met interesse in een kin liposuctie, maar vanwege mijn auto-immuunziekte had ik zorgen over de door hun voorgestelde belkyra-behandeling. Helaas werd ik aan de telefoon onbeleefd afgescheept toen ik mijn bezorgdheid uitte. Er werd geen enkele moeite gedaan om me gerust te stellen of te helpen. Het gebrek aan professionele en respectvolle houding was verontrustend.

Ik ben nu op zoek naar een andere kliniek die mijn zorgen serieus neemt en me niet afwimpelt. Het is essentieel om behandeld te worden door een team dat begripvol, behulpzaam en respectvol is ten opzichte van mijn medische situatie.

Helaas kan ik kliniek Veldhoven niet aanbevelen vanwege deze teleurstellende ervaring. Toon minder »
Sophie Jansen
19 juni 2023 10:10
De reden dat ze zoveel goede recensies hebben is omdat je 20 euro cashback krijgt als je een review plaatst. Na mijn borstvergroting ben ik 8 maanden in onderhandeling geweest om hun fout te herstellen en na de hersteloperatie heb ik alsnog klachten. Inmiddels bijna 2 jaar verder en nog steeds heel veel pijn.
P. R.
24 april 2023 14:02
Op voorspraak van een tevreden vriendin op eerste consult geweest in Veldhoven voor een ooglidcorrectie. Hartelijke ontvangst, perfect bakje koffie in de wachtruimte en exact op tijd naar binnen. Prima administratieve afhandeling door vriendelijke consulente. Even later schoof dokterFranssen aan. Teleurstellende maar uiterst eerlijke diagnose: helaas in Veld... Toon meer »
Op voorspraak van een tevreden vriendin op eerste consult geweest in Veldhoven voor een ooglidcorrectie. Hartelijke ontvangst, perfect bakje koffie in de wachtruimte en exact op tijd naar binnen. Prima administratieve afhandeling door vriendelijke consulente. Even later schoof dokterFranssen aan. Teleurstellende maar uiterst eerlijke diagnose: helaas in Veldhoven de voor mijn ogen noodzakelijke ingreep ( Ptosis) niet mogelijk. Verwijzing gekregen naar de hiervoor geschikte instellingen. Zeer goede ervaring en derhalve een aanrader. Toon minder »
Eef Sterk
29 maart 2023 17:05
Via de goede berichten en ervaring van een collega kwam ik bij Kliniek Veldhoven uit voor een ooglidcorrectie en heeft mijn goede ervaring en tevredenheid er weer toe geleid dat een andere collega dezelfde behandeling heeft ondergaan. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen, heb geen enkel moment pijn gehad en alles is zo ontzettend meegevallen en ben heel bl... Toon meer »
Via de goede berichten en ervaring van een collega kwam ik bij Kliniek Veldhoven uit voor een ooglidcorrectie en heeft mijn goede ervaring en tevredenheid er weer toe geleid dat een andere collega dezelfde behandeling heeft ondergaan. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen, heb geen enkel moment pijn gehad en alles is zo ontzettend meegevallen en ben heel blij met het resultaat. Buiten het mooie cosmetische resultaat zie ik ook meer en pak ik veel minder mijn leesbril. Ik raad Kliniek Veldhoven dan ook van harte aan! Zowel qua zorg, deskundigheid, vriendelijkheid en goede uitleg en nazorg. Toon minder »
Hafida Mulder
25 oktober 2022 17:05
Nadat ik voor de corona tijd tatoeages weg had laten laseren in deze kliniek , en daar erg tevreden over was, heb ik besloten om een ooglidcorrectie ook hier te laten doen. Zowel de intake als ook de operatie zijn erg prettig verlopen. Erg op mijn gemak gesteld door zowel Dhr Kerkhoven als ook zijn team. Ik ben nu 2 weken verder en heb amper een blauwe pl... Toon meer »
Nadat ik voor de corona tijd tatoeages weg had laten laseren in deze kliniek , en daar erg tevreden over was, heb ik besloten om een ooglidcorrectie ook hier te laten doen.

Zowel de intake als ook de operatie zijn erg prettig verlopen.
Erg op mijn gemak gesteld door zowel Dhr Kerkhoven als ook zijn team.

Ik ben nu 2 weken verder en heb amper een blauwe plekje gehad.
Ik heb volgens het behandelplan arnica ingenomen en wellicht dat dat geholpen heeft.

Heb een klein bultje aan een ooghoek en contact opgenomen.
Snelle reactie terug na mailen van foto's wat te doen.
Over een week mag ik beginnen met masseren.

Al met al had ik het me veel erger voorgesteld en ben tot nu toe dus erg tevreden. Uiteraard is het pas over maanden duidelijk wat het definitieve resultaat is, maar daar heb ik zeker veel vertrouwen in. Toon minder »
IkBenHet IkBenHet
25 september 2022 10:10
Ik ben vol lof over de Veldhoven kliniek. Geen lange wachttijden.
Ik voelde me vanaf dag 1 op mijn gemak.
Het team was erg aardig, liefdevol en zorgzaam.
Plastisch chirurg Kerckhoven heeft mij voortreffelijk geholpen aan een ooglidcorrectie.
Kort samengevat; supertevreden, ik zou het iedereen aanbevelen

Groet, Anneke van den Heuvel
A van den Heuvel
6 september 2022 19:07
Ik had al eerdere positieve ervaring ondervonden bij Kliniek Veldhoven. Ben daar onder behandeling om tattoo's te laten weg laseren. Nu een boven ooglidcorrectie. De intake ging zeer professioneel. Arts kwam zelf ook even kijken wat de mogelijkheden waren. De operatie zelf ging heel snel. Ik stond binnen een uur weer buiten. Elke stap die gebeurde werd mij... Toon meer »
Ik had al eerdere positieve ervaring ondervonden bij Kliniek Veldhoven. Ben daar onder behandeling om tattoo's te laten weg laseren.

Nu een boven ooglidcorrectie. De intake ging zeer professioneel. Arts kwam zelf ook even kijken wat de mogelijkheden waren.

De operatie zelf ging heel snel. Ik stond binnen een uur weer buiten. Elke stap die gebeurde werd mij uitgelegd. Er heerste een zeer ontspannen sfeer in de behandelkamer. Al met al een hele fijne ervaring. Voor evt toekomstige cosmetische operaties zal ik weer naar Kliniek Veldhoven gaan. Toon minder »
Anita Keijzer
5 september 2022 09:09
Zeer fijne kliniek. Goede en duidelijke uitleg vanaf het eerste consult. Zijn goed bereikbaar voor vragen. Fijn geholpen door Dokter Danielle Derks. Je voelt je bij haar direct op je gemak en in goede handen. Nazorg ook top. Indien nodig zou ik zeker weer voor deze kliniek kiezen. Al met al Top!
Gioiella Vdb
5 september 2022 08:08
Bijna drie weken geleden had ik een onderooglied correctie gedaan , de chirurg samen met de team hadden goed gedaan , het resultaat is nu al te zien maar ik moet even geduld hebben voor een optimale resultaat , maar voor de rest is dit een goede kliniek .
Liana Hiraki
3 augustus 2022 19:07
Ontzettend nare ervaring gehad. Onaardige arts die advies gaf erg vernederend en met een zeer ontevreden en naar beneden gehaald gevoel het pand verlaten. Ook vond ik de intake erg commercieel en niet persoonlijk. De consulente was wel aardig en deed haar werk hoe het haar is opgedragen. Kijk dus verder naar andere klinieken, is mijn advies!
Loïs Roerdink
30 juli 2022 11:11
Top kliniek! Vanaf het eerste moment een super goed gevoel. Er werd echt naar mij en mijn wensen geluisterd. Er werd mij een eerlijk advies gegeven en met top resultaat. Super snel ben ik geholpen en ook nog eens op een perfecte manier. Ik ben op de dag van de ingreep direct bij binnenkomst goed ontvangen en gerust gesteld. Stuk voor stuk erg vriendelijk en... Toon meer »
Top kliniek! Vanaf het eerste moment een super goed gevoel. Er werd echt naar mij en mijn wensen geluisterd. Er werd mij een eerlijk advies gegeven en met top resultaat. Super snel ben ik geholpen en ook nog eens op een perfecte manier. Ik ben op de dag van de ingreep direct bij binnenkomst goed ontvangen en gerust gesteld. Stuk voor stuk erg vriendelijk en kundige medewerkers/ artsen. Ik raad kliniek Veldhoven dan ook zeker aan! Toon minder »
Laura van den Akker
25 juli 2022 17:05
ooglidcorrectie door Dr Schiettcatte. Na het gesprek was het voor mij al direct duidelijk dat ik hier de behandeling wilde laten doen. voelde erg goed. Ik kon al binnen een week terecht voor de ooglidcorrectie. Werd erg goed geholpen door iedereen, alles heel relaxed. Totaal geen pijn gehad ,niet tijdens en ook helemaal niet na de operatie. Ik was bang voor... Toon meer »
ooglidcorrectie door Dr Schiettcatte.
Na het gesprek was het voor mij al direct duidelijk dat ik hier de behandeling wilde laten doen. voelde erg goed.
Ik kon al binnen een week terecht voor de ooglidcorrectie.
Werd erg goed geholpen door iedereen, alles heel relaxed.

Totaal geen pijn gehad ,niet tijdens en ook helemaal niet na de operatie.
Ik was bang voor de spuiten,maar viel 100% mee!
Nu herstellen en heel benieuwd naar het eindresultaat. Toon minder »
Miranda Berben
15 juni 2022 06:06
3 weken geleden heb ik een ooglidcorrectie gehad, uitgevoerd door dokter Kerkhoven. Ik was heel nerveus maar dat bleek nergens voor nodig. Ik ben echt heel erg op m'n gemak gesteld door het team en de behandeling was echt zo gebeurd en ik heb er niks van gevoeld, zelfs de verdoving prikjes waren nauwelijks voelbaar. Ik heb me heel goed aan de voorschriften g... Toon meer »
3 weken geleden heb ik een ooglidcorrectie gehad, uitgevoerd door dokter Kerkhoven. Ik was heel nerveus maar dat bleek nergens voor nodig. Ik ben echt heel erg op m'n gemak gesteld door het team en de behandeling was echt zo gebeurd en ik heb er niks van gevoeld, zelfs de verdoving prikjes waren nauwelijks voelbaar. Ik heb me heel goed aan de voorschriften gehouden en ik ben zo blij met het resultaat! Elke morgen als ik weer in de spiegel kijk, ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik kan Veldhoven kliniek bij iedereen aanbevelen. Toon minder »
Natasja Braun
7 juni 2022 18:06
Hele fijne kliniek. Leggen je alles tot op de puntjes uit. Super vriendelijke personeel, zijn heel meedenkend en altijd een lach op de gezicht :). Tijdens de operatie ook nog eens wat onderling gepraat wat je enorm op je gemak laat voelen. Ik zou iedereen hier zeker aanraden!
S A
25 mei 2022 07:07
Kliniek Veldhoven is echt een aanrader, ik heb nu al twee behandelingen in 2 weken laten doen ik ben meer dan te vreden, de mensen die er werken doen allemaal super zijn best en ze leggen alles perfect uit, je weet precies wat ze met je gaan doen, de dokters vertellen de hele behandeling wat ze doen en wat je kunt voelen, gewoon geweldig.
petra van der linden
16 mei 2022 17:05
Wat een top kliniek! Zo schoon, hygiënisch overal. Medewerkers zijn allemaal enorm vriendelijk en hebben allemaal een lach op hun gezicht. 24 maart had ik mijn intake over borstvergroting. Ze luisteren aandachtig en denken met je mee om je droom waar te maken. 10 mei heb ik mijn operatie gehad, wat heel goed is gegaan. Ze stellen je daar allemaal stuk voor s... Toon meer »
Wat een top kliniek! Zo schoon, hygiënisch overal. Medewerkers zijn allemaal enorm vriendelijk en hebben allemaal een lach op hun gezicht.
24 maart had ik mijn intake over borstvergroting. Ze luisteren aandachtig en denken met je mee om je droom waar te maken. 10 mei heb ik mijn operatie gehad, wat heel goed is gegaan. Ze stellen je daar allemaal stuk voor stuk op je gemak, en laten je voelen dat je belangrijk bent. Het is zo snel en goed gegaan, voor dat ik het wist was ik wakker en voelde ik me top! Het is nu 14 mei en ik neem niet eens meer pcm in. Zo netjes gedaan, nu al super blij met het resultaat!
Ik moest 2,5 uur rijden om bij Kliniek Veldhoven te zijn, maar dat is het zeker waard! Ze willen geen onnodige 2e of 3e consults, ze hebben geen lange wachtrijen! Ik ben ze dankbaar! Toon minder »
SS
14 mei 2022 10:10
Bij Kliniek Veldhoven 2 weken geleden bovenooglidcorrectie laten doen. Operatie is goed verlopen en heel erg meegevallen. Duidelijk intakegesprek waar je goed wordt voorgelicht door assistente en arts. Ook het gehele team stelt je op je gemak en je wordt ontzettend vriendelijk geholpen door iedereen. Het resultaat al goed zichtbaar. Zeer tevreden over deze k... Toon meer »
Bij Kliniek Veldhoven 2 weken geleden bovenooglidcorrectie laten doen.
Operatie is goed verlopen en heel erg meegevallen. Duidelijk intakegesprek waar je goed wordt voorgelicht door assistente en arts. Ook het gehele team stelt je op je gemak en je wordt ontzettend vriendelijk geholpen door iedereen. Het resultaat al goed zichtbaar. Zeer tevreden over deze kliniek.
Voor mij een dikke 10 !!
Silvia Toon minder »
Fam Timmermans
12 april 2022 16:04
Op 17 maart 2022 heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren. De intake was vriendelijk en ontspannen. Op de behandeldag was het verplegend personeel uiterst vriendelijk. De behandeling was kort en nagenoeg pijnloos. Binnen 1 uur stond ik weer buiten. De nazorg na 1 week, verliep ook uiterst begripvol, rustig en informatief. Het resultaat is na 2 weken al fan... Toon meer »
Op 17 maart 2022 heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren. De intake was vriendelijk en ontspannen. Op de behandeldag was het verplegend personeel uiterst vriendelijk. De behandeling was kort en nagenoeg pijnloos. Binnen 1 uur stond ik weer buiten. De nazorg na 1 week, verliep ook uiterst begripvol, rustig en informatief. Het resultaat is na 2 weken al fantastisch! Nagenoeg geen hechtingen meer zichtbaar en een hele verlichting qua oogopslag. Ik raad Kliniek Veldhoven van harte aan! Toon minder »
Gaby Bömers
10 april 2022 08:08
Fijne ervaring tot op heden. De intake met Vincent Donders was duidelijk, nam alle tijd voor je. Het gebouw is netjes zonder al te veel poespas. Ongeveer 6 weken later operatie (borstvergroting). Gisteren was de dag van de operatie. Ik werd op mijn gemak gesteld en iedereen was heel relaxed. Verder verliep alles volgens schema. Ik was nummer 4 die dag, maar... Toon meer »
Fijne ervaring tot op heden. De intake met Vincent Donders was duidelijk, nam alle tijd voor je. Het gebouw is netjes zonder al te veel poespas. Ongeveer 6 weken later operatie (borstvergroting). Gisteren was de dag van de operatie. Ik werd op mijn gemak gesteld en iedereen was heel relaxed. Verder verliep alles volgens schema. Ik was nummer 4 die dag, maar het voelde voor mij niet als een nummertje. Alles is mij 100% meegevallen. Nu uitrusten en verder zien hoe het herstel verloopt. Toon minder »
Femke
22 maart 2022 07:07
Voorafgaande aan mijn macs lift heb ik meerdere klinieken bezocht. Deze kliniek gaf mij het meeste vertrouwen. Ze werken niet op basis van zoveel mogelijk cashen maar luisteren en adviseren in het belang van de klant. Tijdens en na mijn operatie ben ik door kundige en vriendelijke medewerkers geholpen. Ook met vragen tijdens het herstel heb ik ervaren dat ze... Toon meer »
Voorafgaande aan mijn macs lift heb ik meerdere klinieken bezocht. Deze kliniek gaf mij het meeste vertrouwen. Ze werken niet op basis van zoveel mogelijk cashen maar luisteren en adviseren in het belang van de klant. Tijdens en na mijn operatie ben ik door kundige en vriendelijke medewerkers geholpen.
Ook met vragen tijdens het herstel heb ik ervaren dat ze snel reageren op een e-mail. Je wordt binnen een korte tijd gebeld door een verpleegkundige.
Ondanks dat niet alles is gelopen naar verwachting, mijn mond wil nog niet goed bewegen, word ik goed begeleid door de arts en een verpleegkundige. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit weer goed komt.
Het resultaat van de ingreep is nu al erg mooi. Toon minder »
Astrid
14 maart 2022 11:11
Dinsdag 22 februari heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen. Na jaren uitstel ivm angst voor het verdovingsprikje en toch ook de ingreep, ben ik op consult gegaan bij 3 klinieken. Bij Veldhoven Kliniek kreeg ik een heel deskundig gevoel en daarnaast geruststellend. De ingreep zelf is echt ontzettend meegevallen. Het verdovingsprikje is zelfs te verwaarloz... Toon meer »
Dinsdag 22 februari heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen. Na jaren uitstel ivm angst voor het verdovingsprikje en toch ook de ingreep, ben ik op consult gegaan bij 3 klinieken. Bij Veldhoven Kliniek kreeg ik een heel deskundig gevoel en daarnaast geruststellend. De ingreep zelf is echt ontzettend meegevallen. Het verdovingsprikje is zelfs te verwaarlozen! En van de ingreep voel je niets. Daarna ieder uur koelen heb ik trouw 3 dagen gedaan en enkel de eerste dag paracetamol gepakt voor het idee als het pijn zou gaan doen. Geen pijn gehad! Maar heb ook zeker rustig aan gedaan. Het herstel is echt ontzettend mooi. Heel net werk verricht. Foto is van dag 6 met laatste dag hechtingen Toon minder »
Manon Wagemakers
2 maart 2022 17:05
Ik heb onlangs een boven ooglidcorrectie gehad. Na een goed gesprek en voorlichting in de kliniek heb ik ja gezegd tegen de ingreep. Ik was snel aan de beurt. Eerst nogal wat formulieren invullen maar ook veel papieren gekregen over ; alles voor, tijdens en na de behandeling. De dag zelf is er voortdurend iemand bij je. Tijdens de ingreep was er een prettige... Toon meer »
Ik heb onlangs een boven ooglidcorrectie gehad. Na een goed gesprek en voorlichting in de kliniek heb ik ja gezegd tegen de ingreep. Ik was snel aan de beurt.
Eerst nogal wat formulieren invullen maar ook veel papieren gekregen over ; alles voor, tijdens en na de behandeling.
De dag zelf is er voortdurend iemand bij je. Tijdens de ingreep was er een prettige sfeer.
De eerste dag vond ik best heftig.De dag erna had ik al geen paracetamol meer nodig. Elke dag zag je vooruitgang.
Ik ben zo blij dat ik de stap gezet heb. Ik ben tevreden als ik in de spiegel kijk en het lijkt of mijn ogen beter open gaan.
Tevreden en een goed adres.

Veronique Bart Toon minder »
Albert Bart
11 februari 2022 12:12
Ik raad deze kliniek aan! Kliniek Veldhoven is toegankelijk en professioneel en ik ben erg tevreden met mijn keuze om voor deze kliniek te kiezen. Ik werd er vriendelijk ontvangen en ook al mijn vragen voor en na de behandeling werden vlot en duidelijk beantwoord. Één week geleden heb ik een oorcorrectie laten doen en nu, één week verder, ziet het resultaat... Toon meer »
Ik raad deze kliniek aan! Kliniek Veldhoven is toegankelijk en professioneel en ik ben erg tevreden met mijn keuze om voor deze kliniek te kiezen. Ik werd er vriendelijk ontvangen en ook al mijn vragen voor en na de behandeling werden vlot en duidelijk beantwoord. Één week geleden heb ik een oorcorrectie laten doen en nu, één week verder, ziet het resultaat er al er goed uit! De oren zijn netjes gehecht en staan mooi in hun nieuwe stand. Mijn oren zijn niet helemaal symmetrisch (een klein verschil) maar dit is ook onrealistisch om te verwachten en dat valt alleen op als je er specifiek op let. De operatie zelf ging snel en de verpleegsters en chirurg stelden mij op mijn gemak. De eerste 2 dagen na de operatie waren even pijnlijk maar de pijn is met de voorgeschreven medicatie goed te dragen. Neem de medicatie op tijd! Het slapen op de rug is even wennen maar na een paar nachten gaat dit ook goed. Al met al, erg tevreden tot nu toe! Toon minder »
Mauro Wijnands
8 februari 2022 15:03
23 februari had ik mijn consultafspraak voor een bovenooglidcorrectie; zeer vriendelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg, er was alle tijd om vragen te stellen. Ook toen dr Kerckhove kwam kijken/beoordelen. Zeer vriendelijke, rustige arts. Ik besloot direct om de behandeling hier te laten doen en gaf aan dat het mij niet snel genoeg kon gebeuren. Met versc... Toon meer »
23 februari had ik mijn consultafspraak voor een bovenooglidcorrectie; zeer vriendelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg, er was alle tijd om vragen te stellen. Ook toen dr Kerckhove kwam kijken/beoordelen. Zeer vriendelijke, rustige arts. Ik besloot direct om de behandeling hier te laten doen en gaf aan dat het mij niet snel genoeg kon gebeuren. Met verschillende collega's werd gekeken of dat mogelijk was ...en ja hoor 9 maart, na wat geschuif, was er een plekje vrij. Zo lief dat ze zo hun best deden.
9 maart de ingreep: keurig op tijd, zo rustig, vriendelijk en relaxed. Alles verliep zo vlotjes en pijnloos. Echt super.
16 maart zijn de hechtingen verwijderd. Weer keurig op tijd, heel vriendelijk en relaxed.
Nu rustig afwachten op het uiteindelijke resultaat.
Voor mij was het een zeer goede ervaring en ik zou Kliniek Veldhoven bij iedereen aanbevelen. Toon minder »
Patricia De Jong
20 maart 2021 17:05
Super vriendelijk, professioneel personeel. Ik werd gerustgesteld en met respect behandeld.
Laura Eilander
10 februari 2020 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Kliniek Veldhoven?

Één zone Botox bij Kliniek Veldhoven kost € 210,00.

Wat kost een filler behandeling bij Kliniek Veldhoven?

1 ML filler kost bij Kliniek Veldhoven v.a. € 525,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij Kliniek Veldhoven?

Op basis van 35 Google reviews heeft Kliniek Veldhoven 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Kliniek Veldhoven gevestigd?

Op Bastion 10 is Kliniek Veldhoven gevestigd in Veldhoven.