Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven uit Veldhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.7
409 reviews
Via de goede berichten en ervaring van een collega kwam ik bij Kliniek Veldhoven uit voor een ooglidcorrectie en heeft mijn goede ervaring en tevredenheid er weer toe geleid dat een andere collega dezelfde behandeling heeft ondergaan. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen, heb geen enkel moment pijn gehad en alles is zo ontzettend meegevallen en ben heel bl... Toon meer »
Via de goede berichten en ervaring van een collega kwam ik bij Kliniek Veldhoven uit voor een ooglidcorrectie en heeft mijn goede ervaring en tevredenheid er weer toe geleid dat een andere collega dezelfde behandeling heeft ondergaan. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen, heb geen enkel moment pijn gehad en alles is zo ontzettend meegevallen en ben heel blij met het resultaat. Buiten het mooie cosmetische resultaat zie ik ook meer en pak ik veel minder mijn leesbril. Ik raad Kliniek Veldhoven dan ook van harte aan! Zowel qua zorg, deskundigheid, vriendelijkheid en goede uitleg en nazorg. Toon minder »
Hafida Mulder
25 oktober 2022 17:05
Nadat ik voor de corona tijd tatoeages weg had laten laseren in deze kliniek , en daar erg tevreden over was, heb ik besloten om een ooglidcorrectie ook hier te laten doen. Zowel de intake als ook de operatie zijn erg prettig verlopen. Erg op mijn gemak gesteld door zowel Dhr Kerkhoven als ook zijn team. Ik ben nu 2 weken verder en heb amper een blauwe pl... Toon meer »
Nadat ik voor de corona tijd tatoeages weg had laten laseren in deze kliniek , en daar erg tevreden over was, heb ik besloten om een ooglidcorrectie ook hier te laten doen.

Zowel de intake als ook de operatie zijn erg prettig verlopen.
Erg op mijn gemak gesteld door zowel Dhr Kerkhoven als ook zijn team.

Ik ben nu 2 weken verder en heb amper een blauwe plekje gehad.
Ik heb volgens het behandelplan arnica ingenomen en wellicht dat dat geholpen heeft.

Heb een klein bultje aan een ooghoek en contact opgenomen.
Snelle reactie terug na mailen van foto's wat te doen.
Over een week mag ik beginnen met masseren.

Al met al had ik het me veel erger voorgesteld en ben tot nu toe dus erg tevreden. Uiteraard is het pas over maanden duidelijk wat het definitieve resultaat is, maar daar heb ik zeker veel vertrouwen in. Toon minder »
IkBenHet IkBenHet
25 september 2022 10:10
Ik had al eerdere positieve ervaring ondervonden bij Kliniek Veldhoven. Ben daar onder behandeling om tattoo's te laten weg laseren. Nu een boven ooglidcorrectie. De intake ging zeer professioneel. Arts kwam zelf ook even kijken wat de mogelijkheden waren. De operatie zelf ging heel snel. Ik stond binnen een uur weer buiten. Elke stap die gebeurde werd mij... Toon meer »
Ik had al eerdere positieve ervaring ondervonden bij Kliniek Veldhoven. Ben daar onder behandeling om tattoo's te laten weg laseren.

Nu een boven ooglidcorrectie. De intake ging zeer professioneel. Arts kwam zelf ook even kijken wat de mogelijkheden waren.

De operatie zelf ging heel snel. Ik stond binnen een uur weer buiten. Elke stap die gebeurde werd mij uitgelegd. Er heerste een zeer ontspannen sfeer in de behandelkamer. Al met al een hele fijne ervaring. Voor evt toekomstige cosmetische operaties zal ik weer naar Kliniek Veldhoven gaan. Toon minder »
Anita Keijzer
5 september 2022 09:09
Bijna drie weken geleden had ik een onderooglied correctie gedaan , de chirurg samen met de team hadden goed gedaan , het resultaat is nu al te zien maar ik moet even geduld hebben voor een optimale resultaat , maar voor de rest is dit een goede kliniek .
Liana Hiraki
3 augustus 2022 19:07
Ontzettend nare ervaring gehad. Onaardige arts die advies gaf erg vernederend en met een zeer ontevreden en naar beneden gehaald gevoel het pand verlaten. Ook vond ik de intake erg commercieel en niet persoonlijk. De consulente was wel aardig en deed haar werk hoe het haar is opgedragen. Kijk dus verder naar andere klinieken, is mijn advies!
Loïs Roerdink
30 juli 2022 11:11
Top kliniek! Vanaf het eerste moment een super goed gevoel. Er werd echt naar mij en mijn wensen geluisterd. Er werd mij een eerlijk advies gegeven en met top resultaat. Super snel ben ik geholpen en ook nog eens op een perfecte manier. Ik ben op de dag van de ingreep direct bij binnenkomst goed ontvangen en gerust gesteld. Stuk voor stuk erg vriendelijk en... Toon meer »
Top kliniek! Vanaf het eerste moment een super goed gevoel. Er werd echt naar mij en mijn wensen geluisterd. Er werd mij een eerlijk advies gegeven en met top resultaat. Super snel ben ik geholpen en ook nog eens op een perfecte manier. Ik ben op de dag van de ingreep direct bij binnenkomst goed ontvangen en gerust gesteld. Stuk voor stuk erg vriendelijk en kundige medewerkers/ artsen. Ik raad kliniek Veldhoven dan ook zeker aan! Toon minder »
Laura van den Akker
25 juli 2022 17:05
ooglidcorrectie door Dr Schiettcatte. Na het gesprek was het voor mij al direct duidelijk dat ik hier de behandeling wilde laten doen. voelde erg goed. Ik kon al binnen een week terecht voor de ooglidcorrectie. Werd erg goed geholpen door iedereen, alles heel relaxed. Totaal geen pijn gehad ,niet tijdens en ook helemaal niet na de operatie. Ik was bang voor... Toon meer »
ooglidcorrectie door Dr Schiettcatte.
Na het gesprek was het voor mij al direct duidelijk dat ik hier de behandeling wilde laten doen. voelde erg goed.
Ik kon al binnen een week terecht voor de ooglidcorrectie.
Werd erg goed geholpen door iedereen, alles heel relaxed.

Totaal geen pijn gehad ,niet tijdens en ook helemaal niet na de operatie.
Ik was bang voor de spuiten,maar viel 100% mee!
Nu herstellen en heel benieuwd naar het eindresultaat. Toon minder »
Miranda Berben
15 juni 2022 06:06
3 weken geleden heb ik een ooglidcorrectie gehad, uitgevoerd door dokter Kerkhoven. Ik was heel nerveus maar dat bleek nergens voor nodig. Ik ben echt heel erg op m'n gemak gesteld door het team en de behandeling was echt zo gebeurd en ik heb er niks van gevoeld, zelfs de verdoving prikjes waren nauwelijks voelbaar. Ik heb me heel goed aan de voorschriften g... Toon meer »
3 weken geleden heb ik een ooglidcorrectie gehad, uitgevoerd door dokter Kerkhoven. Ik was heel nerveus maar dat bleek nergens voor nodig. Ik ben echt heel erg op m'n gemak gesteld door het team en de behandeling was echt zo gebeurd en ik heb er niks van gevoeld, zelfs de verdoving prikjes waren nauwelijks voelbaar. Ik heb me heel goed aan de voorschriften gehouden en ik ben zo blij met het resultaat! Elke morgen als ik weer in de spiegel kijk, ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik kan Veldhoven kliniek bij iedereen aanbevelen. Toon minder »
Natasja Braun
7 juni 2022 18:06
Hele fijne kliniek. Leggen je alles tot op de puntjes uit. Super vriendelijke personeel, zijn heel meedenkend en altijd een lach op de gezicht :). Tijdens de operatie ook nog eens wat onderling gepraat wat je enorm op je gemak laat voelen. Ik zou iedereen hier zeker aanraden!
S A
25 mei 2022 07:07
Kliniek Veldhoven is echt een aanrader, ik heb nu al twee behandelingen in 2 weken laten doen ik ben meer dan te vreden, de mensen die er werken doen allemaal super zijn best en ze leggen alles perfect uit, je weet precies wat ze met je gaan doen, de dokters vertellen de hele behandeling wat ze doen en wat je kunt voelen, gewoon geweldig.
petra van der linden
16 mei 2022 17:05
Wat een top kliniek! Zo schoon, hygiënisch overal. Medewerkers zijn allemaal enorm vriendelijk en hebben allemaal een lach op hun gezicht. 24 maart had ik mijn intake over borstvergroting. Ze luisteren aandachtig en denken met je mee om je droom waar te maken. 10 mei heb ik mijn operatie gehad, wat heel goed is gegaan. Ze stellen je daar allemaal stuk voor s... Toon meer »
Wat een top kliniek! Zo schoon, hygiënisch overal. Medewerkers zijn allemaal enorm vriendelijk en hebben allemaal een lach op hun gezicht.
24 maart had ik mijn intake over borstvergroting. Ze luisteren aandachtig en denken met je mee om je droom waar te maken. 10 mei heb ik mijn operatie gehad, wat heel goed is gegaan. Ze stellen je daar allemaal stuk voor stuk op je gemak, en laten je voelen dat je belangrijk bent. Het is zo snel en goed gegaan, voor dat ik het wist was ik wakker en voelde ik me top! Het is nu 14 mei en ik neem niet eens meer pcm in. Zo netjes gedaan, nu al super blij met het resultaat!
Ik moest 2,5 uur rijden om bij Kliniek Veldhoven te zijn, maar dat is het zeker waard! Ze willen geen onnodige 2e of 3e consults, ze hebben geen lange wachtrijen! Ik ben ze dankbaar! Toon minder »
SS
14 mei 2022 10:10
Bij Kliniek Veldhoven 2 weken geleden bovenooglidcorrectie laten doen. Operatie is goed verlopen en heel erg meegevallen. Duidelijk intakegesprek waar je goed wordt voorgelicht door assistente en arts. Ook het gehele team stelt je op je gemak en je wordt ontzettend vriendelijk geholpen door iedereen. Het resultaat al goed zichtbaar. Zeer tevreden over deze k... Toon meer »
Bij Kliniek Veldhoven 2 weken geleden bovenooglidcorrectie laten doen.
Operatie is goed verlopen en heel erg meegevallen. Duidelijk intakegesprek waar je goed wordt voorgelicht door assistente en arts. Ook het gehele team stelt je op je gemak en je wordt ontzettend vriendelijk geholpen door iedereen. Het resultaat al goed zichtbaar. Zeer tevreden over deze kliniek.
Voor mij een dikke 10 !!
Silvia Toon minder »
Fam Timmermans
12 april 2022 16:04
Op 17 maart 2022 heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren. De intake was vriendelijk en ontspannen. Op de behandeldag was het verplegend personeel uiterst vriendelijk. De behandeling was kort en nagenoeg pijnloos. Binnen 1 uur stond ik weer buiten. De nazorg na 1 week, verliep ook uiterst begripvol, rustig en informatief. Het resultaat is na 2 weken al fan... Toon meer »
Op 17 maart 2022 heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren. De intake was vriendelijk en ontspannen. Op de behandeldag was het verplegend personeel uiterst vriendelijk. De behandeling was kort en nagenoeg pijnloos. Binnen 1 uur stond ik weer buiten. De nazorg na 1 week, verliep ook uiterst begripvol, rustig en informatief. Het resultaat is na 2 weken al fantastisch! Nagenoeg geen hechtingen meer zichtbaar en een hele verlichting qua oogopslag. Ik raad Kliniek Veldhoven van harte aan! Toon minder »
Gaby Bömers
10 april 2022 08:08
Fijne ervaring tot op heden. De intake met Vincent Donders was duidelijk, nam alle tijd voor je. Het gebouw is netjes zonder al te veel poespas. Ongeveer 6 weken later operatie (borstvergroting). Gisteren was de dag van de operatie. Ik werd op mijn gemak gesteld en iedereen was heel relaxed. Verder verliep alles volgens schema. Ik was nummer 4 die dag, maar... Toon meer »
Fijne ervaring tot op heden. De intake met Vincent Donders was duidelijk, nam alle tijd voor je. Het gebouw is netjes zonder al te veel poespas. Ongeveer 6 weken later operatie (borstvergroting). Gisteren was de dag van de operatie. Ik werd op mijn gemak gesteld en iedereen was heel relaxed. Verder verliep alles volgens schema. Ik was nummer 4 die dag, maar het voelde voor mij niet als een nummertje. Alles is mij 100% meegevallen. Nu uitrusten en verder zien hoe het herstel verloopt. Toon minder »
Femke
22 maart 2022 07:07
Voorafgaande aan mijn macs lift heb ik meerdere klinieken bezocht. Deze kliniek gaf mij het meeste vertrouwen. Ze werken niet op basis van zoveel mogelijk cashen maar luisteren en adviseren in het belang van de klant. Tijdens en na mijn operatie ben ik door kundige en vriendelijke medewerkers geholpen. Ook met vragen tijdens het herstel heb ik ervaren dat ze... Toon meer »
Voorafgaande aan mijn macs lift heb ik meerdere klinieken bezocht. Deze kliniek gaf mij het meeste vertrouwen. Ze werken niet op basis van zoveel mogelijk cashen maar luisteren en adviseren in het belang van de klant. Tijdens en na mijn operatie ben ik door kundige en vriendelijke medewerkers geholpen.
Ook met vragen tijdens het herstel heb ik ervaren dat ze snel reageren op een e-mail. Je wordt binnen een korte tijd gebeld door een verpleegkundige.
Ondanks dat niet alles is gelopen naar verwachting, mijn mond wil nog niet goed bewegen, word ik goed begeleid door de arts en een verpleegkundige. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dit weer goed komt.
Het resultaat van de ingreep is nu al erg mooi. Toon minder »
Astrid
14 maart 2022 11:11
Dinsdag 22 februari heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen. Na jaren uitstel ivm angst voor het verdovingsprikje en toch ook de ingreep, ben ik op consult gegaan bij 3 klinieken. Bij Veldhoven Kliniek kreeg ik een heel deskundig gevoel en daarnaast geruststellend. De ingreep zelf is echt ontzettend meegevallen. Het verdovingsprikje is zelfs te verwaarloz... Toon meer »
Dinsdag 22 februari heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen. Na jaren uitstel ivm angst voor het verdovingsprikje en toch ook de ingreep, ben ik op consult gegaan bij 3 klinieken. Bij Veldhoven Kliniek kreeg ik een heel deskundig gevoel en daarnaast geruststellend. De ingreep zelf is echt ontzettend meegevallen. Het verdovingsprikje is zelfs te verwaarlozen! En van de ingreep voel je niets. Daarna ieder uur koelen heb ik trouw 3 dagen gedaan en enkel de eerste dag paracetamol gepakt voor het idee als het pijn zou gaan doen. Geen pijn gehad! Maar heb ook zeker rustig aan gedaan. Het herstel is echt ontzettend mooi. Heel net werk verricht. Foto is van dag 6 met laatste dag hechtingen Toon minder »
Manon Wagemakers
2 maart 2022 17:05
Ik heb onlangs een boven ooglidcorrectie gehad. Na een goed gesprek en voorlichting in de kliniek heb ik ja gezegd tegen de ingreep. Ik was snel aan de beurt. Eerst nogal wat formulieren invullen maar ook veel papieren gekregen over ; alles voor, tijdens en na de behandeling. De dag zelf is er voortdurend iemand bij je. Tijdens de ingreep was er een prettige... Toon meer »
Ik heb onlangs een boven ooglidcorrectie gehad. Na een goed gesprek en voorlichting in de kliniek heb ik ja gezegd tegen de ingreep. Ik was snel aan de beurt.
Eerst nogal wat formulieren invullen maar ook veel papieren gekregen over ; alles voor, tijdens en na de behandeling.
De dag zelf is er voortdurend iemand bij je. Tijdens de ingreep was er een prettige sfeer.
De eerste dag vond ik best heftig.De dag erna had ik al geen paracetamol meer nodig. Elke dag zag je vooruitgang.
Ik ben zo blij dat ik de stap gezet heb. Ik ben tevreden als ik in de spiegel kijk en het lijkt of mijn ogen beter open gaan.
Tevreden en een goed adres.

Veronique Bart Toon minder »
Albert Bart
11 februari 2022 12:12
Ik raad deze kliniek aan! Kliniek Veldhoven is toegankelijk en professioneel en ik ben erg tevreden met mijn keuze om voor deze kliniek te kiezen. Ik werd er vriendelijk ontvangen en ook al mijn vragen voor en na de behandeling werden vlot en duidelijk beantwoord. Één week geleden heb ik een oorcorrectie laten doen en nu, één week verder, ziet het resultaat... Toon meer »
Ik raad deze kliniek aan! Kliniek Veldhoven is toegankelijk en professioneel en ik ben erg tevreden met mijn keuze om voor deze kliniek te kiezen. Ik werd er vriendelijk ontvangen en ook al mijn vragen voor en na de behandeling werden vlot en duidelijk beantwoord. Één week geleden heb ik een oorcorrectie laten doen en nu, één week verder, ziet het resultaat er al er goed uit! De oren zijn netjes gehecht en staan mooi in hun nieuwe stand. Mijn oren zijn niet helemaal symmetrisch (een klein verschil) maar dit is ook onrealistisch om te verwachten en dat valt alleen op als je er specifiek op let. De operatie zelf ging snel en de verpleegsters en chirurg stelden mij op mijn gemak. De eerste 2 dagen na de operatie waren even pijnlijk maar de pijn is met de voorgeschreven medicatie goed te dragen. Neem de medicatie op tijd! Het slapen op de rug is even wennen maar na een paar nachten gaat dit ook goed. Al met al, erg tevreden tot nu toe! Toon minder »
Mauro Wijnands
8 februari 2022 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €210 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €110 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €525 per ml
Restylane
V.a. €570 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €395 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2004
Adres
Bastion 10, Veldhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Tom Decates

Dr. Tom Decates

Kliniek Veldhoven Medisch Laser Centrum Amsterdam Erasmus Aesthetics
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
3000
Ervaring
10 jaar
Profiel bekijken