Andy van der Meijde Botox

1 augustus 2022

Ben jij op zoek naar een cosmetische kliniek? Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt. Maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Andy van der Meijde

De real life soap Andy en Melisa is dit jaar weer te zien op SBS6. Het is inmiddels 7 jaar geleden dat het programma op TV was, maar ze zijn helemaal terug! In de eerste aflevering bezoeken ze een cosmetische kliniek voor een Botox behandeling. Zowel Andy als Melisa laat zich onder handen nemen door Dokter Don. Bekijk hier de aflevering van Andy en Melisa bij de Botox kliniek terug.

Lees verder onder de foto.

Andy van der Meijde Botox

Video still van Andy & Melisa op SBS6

Andy van der Meijde ooglidcorrectie

Andy van der Meijde, die in 2015 een bovenooglidcorrectie heeft laten uitvoeren, kiest dit keer voor een Botox behandeling van zijn oksels. Dat is een behandeling tegen zweet oksels. Wanneer je overmatig last hebt van zwetende oksels, dan heet dat hyperhidrosis. Gemiddeld is deze behandeling 5-6 maanden effectief. Gedurende deze periode heb je geen klotsende oksels, wat soms zorgt voor zweetkringen onder je oksels in je kleding. 

Botox behandeling voor Andy van der Meijde

Andy heeft in het verleden ook wel eens zijn voorhoofd laten behandelen met Botox. Andy gaf destijds via social media aan ontevreden te zijn over de botox in zijn voorhoofd. In de voetballerij zijn er ook steeds meer mannen die regelmatig kiezen voor een rimpelbehandeling met Botox. Diverse (eredivisie) trainers, oud voetballers en analytici laten zich regelmatig behandelen met Botox. Met name de voorhoofdsrimpels en de fronsrimpels zijn populair om behandeld te worden. Uit privacy overweging noemen wij de (verrassende) namen niet. Welke kenner ziet nog meer behandelde mannen in de voetbalwereld? 

Botox is een merknaam botulinetoxine. Botulinetoxine zorgt ervoor dat de spiertjes die rimpels veroorzaken 3-4 maanden niet worden geactiveerd. Cosmetische botoxbehandelingen worden jaarlijks ca. 400.000 keer in Nederland uitgevoerd. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Melisa Botox

Melisa heeft in de eerste uitzending van Andy & Melisa in 2022 haar zus, vriendin en moeder meegenomen. Periodiek gaan zij samen naar de cosmetische kliniek voor een cosmetische behandeling met injectables. Andy grapt in de uitzending tegen de arts: 'Je mag ze helemaal volspuiten'. 

Andy en Melisa hebben een vaste Botox arts: Dokter Don in Hengelo

Lees verder:
Lip flip behandeling

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt