Baby Botox

22-01-2021

Ben je op zoek naar een arts of kliniek voor een baby Botox of kleine Botox behandeling? Voer je adres in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een baby Botox is een kleine behandeling met botulinetoxine. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merknamen zijn Azzalure en Bocouture. Een baby Botox behandeling wordt ook wel Mini Botox, kleine Botox behandeling of Light Botox genoemd. Eigenlijk is dit een gewone behandeling met een tijdelijke spierontspanner (botulinetoxine), waarbij minder eenheden worden gebruikt. Wat is deze mini behandeling eigenlijk en wat kun je ervan verwachten?

Baby Botox

Wat is een baby Botox behandeling?

Een baby Botox is eigenlijk een normale Botox behandeling die wordt toegepast als er een kleine correctie nodig is. Deze behandeling wordt bijvoorbeeld ingezet als er sprake is van een hele lichte fronsrimpel. Het wordt bij sommige kliniek ook wel halve zone Botox (of halve zone Bocouture genoemd). Andere behandelingen die soms onder een Mini Botox behandeling vallen zijn:

Let wel, deze selectie van Baby Botox behandelingen is niet bij iedere kliniek hetzelfde. Ook voert niet iedere cosmetisch arts al deze behandelingen uit. Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt.

Wat kun je verwachten van een mini Botox?

Een Botox light behandeling of een halve zone Botox behandeling is dus bij iedere kliniek anders. Voor bovengenoemde indicaties geldt dat er minder eenheden botulinetoxine nodig zijn dan voor bijvoorbeeld de fronsrimpels. Je kunt er dus in principe wel van uitgaan dat je ‘klacht’ of ‘wens’ gerelateerd aan één van bovenstaande indicaties volledig wordt verholpen met een ‘Baby Botox’ behandeling.

Om het overzichtelijk te houden maken de meeste klinieken gebruik van de overzichtelijke ‘zone verdeling’. Daarin worden de fronsrimpels als één zone gezien, de kraaienpootjes als één zone en de voorhoofdsrimpels als één zone gezien. Lees hier alle informatie over ‘Wat is een zone Botox?’

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kliniek voor Baby Botox?

Zoek jij een geschikte kliniek voor één van bovenstaande behandelingen? Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken bij jou in de buurt vergelijken. Voor een botulinetoxine behandeling is het belangrijk dat de arts de injecties op de juiste plek en in de juiste dosering zet. Botulinetoxine werkt heel lokaal. Door op de juiste plek te injecteren heeft de spierontspanner de gewenste werking. Een ervaren arts, bijvoorbeeld een cosmetisch arts KNMG is een garantie voor ervaring. Een kleine of halve zone botulinetoxine is een cosmetische behandeling en wordt vaak toegepast bij cosmetische klinieken.

-----------------------
Vind een Baby Botox behandeling bij jou in de buurt

Baby Botox Groningen

Baby Botox Amsterdam

Baby Botox Eindhoven

Baby Botox Utrecht

Baby Botox Den Haag
Baby Botox Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Kosten Baby/Mini Botox behandeling

De prijs van een Botox Light behandeling varieert in Nederland tussen de € 80 en € 130 bij de diverse klinieken. In Nederland zijn er meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt.