Vinci Kliniek Leiden - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Vinci Kliniek Leiden

Vinci Kliniek Leiden

Hoogwaardige kwaliteit botox en fillers in Leiden en omgeving.

Laagdrempelig contact met de artsen.

Vinci Kliniek Leiden uit Leiden is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Hoogwaardige kwaliteit botox en fillers in Leiden en omgeving. Meer lezen »

Voor en na foto's

Wangen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (voor)
Wangen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (na)
Wangen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (voor)
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (na)
Marionetlijnen voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden
Tandvlees glimlach voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (voor)
Tandvlees glimlach voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden (na)
Tandvlees glimlach voor en na foto's van Vinci Kliniek Leiden

Bekijk acties van Vinci Kliniek Leiden

Neem je vriendin mee en krijg allebei € 10 korting
Neem je vriendin mee en krijg allebei € 10 korting
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 99 per zone
2 zones
V.a. € 189 per behandeling
3 zones
V.a. € 269 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 198,90 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 349 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 69 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 249 per ml
Lipfiller
V.a. € 249 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 399 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 249 per ml
Teosyal
V.a. € 300 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 149 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 499 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 99 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 149 per behandeling
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 249 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. € 249 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2020
Adres
Brahmslaan 10, Leiden
Vinci Kliniek Leiden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Imraan Muradin
Drs. Imraan Muradin
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Vinci Kliniek Leiden Reviews

4.9
87 reviews
Ik kom nu al een aantal jaren bij kliniek Vinci. Het is er schoon , proffesioneel en een afspraak maken kan online en er is altijd snel plek. Er wordt altijd goed geluisterd naar mijn vraag en nog beter behandeld. Alle keren tevreden geweest met het resultaat. Ook niet heel onbelangrijk dokter Muradin kan zo pijnloos prikken en kan er langer wegblijven doord... Toon meer »
Ik kom nu al een aantal jaren bij kliniek Vinci. Het is er schoon , proffesioneel en een afspraak maken kan online en er is altijd snel plek.
Er wordt altijd goed geluisterd naar mijn vraag en nog beter behandeld.
Alle keren tevreden geweest met het resultaat. Ook niet heel onbelangrijk dokter Muradin kan zo pijnloos prikken en kan er langer wegblijven doordat de botox en fillers langer blijven zitten dat heb ik bij geen andere kliniek ervaren ,en heb al heel wat klinieken gezien. Maar bij Vinci ga ik nooit meer weg. Parkeren kan voor de deur ook wel erg makkelijk. Toon minder »
Dafne Boon
27 februari 2024 22:10
Inmiddels meerdere behandelingen gedaan waarbij Imraan altijd goed luisterd naar m'n wensen en advies geeft. Erg blij met de mooie resultaten en super tevreden!
Elles Bekooij
25 februari 2024 16:04
Ik ben hier begin september geweest om mijn eerste mL lipfiller laten zetten. De kliniek heeft een onwijs rustgevende sfeer en is zeer hygiënisch. De behandeling was volledig pijnloos en het resultaat is nu - zes maanden verder - precies hoe het was toen ze net waren gezet en de zwelling weg was. Ik raad deze kliniek aan iedereen aan!
Annika van Dam
19 februari 2024 09:09
Heel blij met mijn botox behandeling bij kliniek Vinci. Veel beter dan andere klinieken waar ik ben geweest. Ik raad Drs Muradin ten zeerste aan!
osmtravel magazine
10 december 2023 13:01
Woon zelf in Den Haag en kom al ruime tijd bij Imraan in Leiden. Talentvolle arts met een oog voor detail, meest belangrijke voor mij is dat hij altijd voor een natuurlijke resultaat gaat. Hij zorgt ervoor dat je er frisser uitziet, zonder dat mensen kunnen zien dat je fillers hebt.
Vera
15 november 2023 22:10
Hele fijne kliniek! Dr. Muradin is aardig, geeft goede uitleg en de behandeling is vrijwel pijnloos! Hij luistert goed naar je wensen en het resultaat blijft een stuk langer dan bij andere klinieken. Kortom, zeer tevreden!
Carmen Van Der Vos
15 november 2023 19:07
De locatie in Leiden is netjes en schoon. Het personeel is kundig en vriendelijk. De prijzen zijn hier nog zeer redelijk. Ook fijn om op korte termijn een afspraak te kunnen maken.
Kim
11 november 2023 09:09
Dokter Muradin neemt de tijd om de anatomie van je gezicht te bekijken en te bekijken waar de injecties moeten komen. De aller eerste keer stelde hij mij gerust (ik was een beetje bang). Ondertussen ben ik al een aantal keer terug gekomen en wil ik naar niemand anders meer!
Joelle Cheyenne
31 oktober 2023 08:08
Super fijne en flexibele openingstijden (ook op zondag en s avonds). Eerlijke en normale prijs voor de botox. Dr. Muradin is een zeer vriendelijke en nette arts. Hij neemt de tijd voor je en informeert je volledig over de behandeling en werking van botox.
Marijn de Wilde
29 oktober 2023 12:12
Al meerdere keren bij Imraan geweest. Eerste keer heel erg zenuwachtig, maar Imraan is heel relaxed en stelt je meteen op je gemak. Zowel botoxbehandelingen gehad als fillers, beide vrijwel pijnloos en zeker goed te doen. Evt verdovende creme als je wilt. Iedere keer toch een beetje spannend, maar ik ga nooit meer naar een ander! Erg blij met het eindresulta... Toon meer »
Al meerdere keren bij Imraan geweest. Eerste keer heel erg zenuwachtig, maar Imraan is heel relaxed en stelt je meteen op je gemak. Zowel botoxbehandelingen gehad als fillers, beide vrijwel pijnloos en zeker goed te doen. Evt verdovende creme als je wilt. Iedere keer toch een beetje spannend, maar ik ga nooit meer naar een ander! Erg blij met het eindresultaat, kundig arts! Toon minder »
Marielle van der steen
24 oktober 2023 14:02
Ik heb lang gezocht naar een kliniek die niet prikt om maar te prikken. Dokter Muradin luistert echt naar mijn wensen en denkt hard op mee, hij legt me alles uit met geduld en heeft een hele fijne techniek waardoor je de prikjes bijna niet voelt. Ik beveel Vinci Kliniek aan, aan mensen die serieus genomen willen worden en een kundige, veilige behandeling wil... Toon meer »
Ik heb lang gezocht naar een kliniek die niet prikt om maar te prikken. Dokter Muradin luistert echt naar mijn wensen en denkt hard op mee, hij legt me alles uit met geduld en heeft een hele fijne techniek waardoor je de prikjes bijna niet voelt. Ik beveel Vinci Kliniek aan, aan mensen die serieus genomen willen worden en een kundige, veilige behandeling willen. Toon minder »
De Boekenhouder
6 oktober 2023 19:07
Heel tevreden over de Botox behandeling. Een hele kundige en aardige dokter die zelfs mijn vreselijke ooglid-trillingen (welke ik al maanden had) heeft laten verdwijnen. Ik ben heel erg blij met hem, ook vanwege de flexibele openingstijden.
Anita Zirkzee
1 oktober 2023 17:05
Een zeer professionele en ervaren arts, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Werkt hygiënisch en geeft een duidelijke uitleg. Absoluut een aanrader. Vandaag was ik een bofkont. Dank je wel. Imraan. Ik ben echt blij met het resultaat.
Mayka Hulsman
11 september 2023 13:01
Dr. Imraan denkt goed met je mee, legt alles duidelijk uit en is professioneel. Het resultaat is altijd mooi.
Shirien Duin
10 september 2023 10:10
Geweldig resultaat, kundig arts, vriendelijk en zeer professioneel. Zeker een aanrader voor mooie resultaten
Mahtab Azizi
8 september 2023 18:06
Imraan is de beste! Iedere behandeling is geheel pijnloos, altijd een fijne sfeer en de resultaten zijn geweldig. Kliniek Vinci verdient een dikke 10!
Kelly Prins
20 augustus 2023 11:11
Ik kan de kliniek van Imraan van harte aanbevelen. De kliniek is brandschoon en er hangt een ontspannen sfeer. Imraan dringt niks op en werkt geduldig.
Karlijn Pieterse
10 augustus 2023 15:03
Dr Imraan Muradin is een zeer vriendelijke arts.
Het resultaat is altijd naar wens. Niet te veel of te weinig.
Kwaliteit. Wat ik bij een andere arts niet had. Echt een aanrader. Service is top!
i z
27 juli 2023 20:08
Ben door meerdere vriendinnen hier terecht gekomen, ben blij dat zij Kliniek Vinci hebben aangeraden! Voel vrijwel niets van de Botox behandeling. De Botox blijft aanzienlijk langer zitten, dan wat ik gewend was bij andere klinieken. Kortom; zeer tevreden!
Kimberly Jane
20 juli 2023 11:11
Geweldig vriendelijke arts. En hij vind niks gek.😃 En geen assistenten die alleen maar mooi lopen doen. Geweldige sfeer ook.!! Dikke 10
Sabrina Alphenaar
10 juli 2023 17:05
Ik zou Imraan aan iedereen aanbevelen.
Imraan is een hele fijne professionele deskundige arts. Is altijd eerlijk en legt goed uit wel en niet bij je past.
S. Starrenburg
24 april 2023 07:07
Er wordt heel nauwkeurig gewerkt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de lip fillers. Geen blauwe plekken, geen pijn, mooi resultaat en betaalbaar.
Diana
12 april 2023 12:12
Dr Imraan Muradin is een zeer vriendelijke arts. Voor fillers en botox kom ik hier en het resultaat is altijd mooi. Niet te veel of te weinig. Werkt schoon. Goede kwaliteit en een goede prijs. Wat ik bij een andere arts niet had. Ik kwam bij Dr Imraan nadat mijn neus met fillers verpest was door een chirurg die neuscorrecties doet. Bekend van tv en influence... Toon meer »
Dr Imraan Muradin is een zeer vriendelijke arts.
Voor fillers en botox kom ik hier en het resultaat is altijd mooi. Niet te veel of te weinig. Werkt schoon. Goede kwaliteit en een goede prijs. Wat ik bij een andere arts niet had. Ik kwam bij Dr Imraan nadat mijn neus met fillers verpest was door een chirurg die neuscorrecties doet. Bekend van tv en influencers. Ik had 2 jaar geleden een neuscorrectie laten doen bij deze chirurg en ik kwam voor wat hij noemt 'nazorg'. Een klein beetje filler want er zaten deukjes in mijn neus. Hij had het verpest want hierdoor was de vorm van mijn neus lelijk (hump was terug). De filler was op de verkeerde plek ingespoten. Het ergste was dat ik een infectie had opgelopen omdat hij geen desinfectie gebruikte. Er kwam een grote pijnlijke zwelling op mijn neustip. Toen ben ik naar Dr Imraan gegaan en heeft hij antibiotica voorgeschreven. De filler die verkeerd zat heeft hij kunnen verwijderen. Dr Imraan heeft hij mij zo goed geholpen. Ik ben hier zo dankbaar voor. Echt een aanrader. Service is top! Toon minder »
i z
31 maart 2023 07:07
Super fijne lieve en professionele arts. Hij luistert heel goed naar je wensen. Mo Neemt de tijd voor je en mooi resultaat. en de service is super.
anja vukovic
7 maart 2023 12:12
Super aardige arts. Duidelijke uitleg over de behandeling, top resultaat voor een mooie prijs. Zeker een aanrader.
eevee haaf
27 februari 2023 21:09
Kundige arts, vrijwel pijnloos en super tevreden met het resultaat. Géén dure villa met marmeren hal en design inrichting; direct voordeel is dan ook dat de tarieven veel vriendelijker zijn. Ik werd de dag daarna al 10 jaar jonger geschat 🥰 dus een goed begin van 2023!
Paulien van der Goes
6 januari 2023 16:04
Zeer vriendelijke en vakkundige arts. Geeft goed advies en de resultaten zijn heel mooi. Super blij mee! Dr Imraan Muradin is zeker een aanrader.
Karin Jacobs
18 oktober 2022 16:04
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!! Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdr... Toon meer »
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling, ik heb een lipflip gedaan met botox en mondhoeken met fillers. Paar dagen erna gelijk gegaan voor een wenkbrauwlift en wauw wat ben ik er blij mee!!
Er werd ruim de tijd genomen om 1 en ander uit te leggen en de behandeling is pijnloos 👌 ik ga zeker terug komen en kan deze kliniek iedereen aanraden 👍 lekker laagdrempelig dat was ook erg fijn!! Toon minder »
Simone Nieuwenburg
9 oktober 2022 15:03
Geweldige arts, kundig en vooral eerlijk. Zeker een aanrader.
Monica Krop
12 juli 2022 20:08
Ik ging met mijn moeder mee voor een frons botoxbehandeling. Na de behandeling vroeg Imraan mij naar mijn litteken in mijn gezicht. Hij zag een eenvoudige oplossing om dit mooier en vlakker te krijgen, waardoor minder aanwezig en bood mij dit aan nu te doen. Ik ben er nog sprakeloos van en heel gelukkig mee. Raad ik dit aan? Ja, duh! Ook namens mijn moeder ;... Toon meer »
Ik ging met mijn moeder mee voor een frons botoxbehandeling. Na de behandeling vroeg Imraan mij naar mijn litteken in mijn gezicht. Hij zag een eenvoudige oplossing om dit mooier en vlakker te krijgen, waardoor minder aanwezig en bood mij dit aan nu te doen. Ik ben er nog sprakeloos van en heel gelukkig mee. Raad ik dit aan? Ja, duh! Ook namens mijn moeder ;) Toon minder »
Olivia Janssen
12 juli 2022 15:03
Echt een super ervaring! Onderhand al 2x geweest, elke keer meer dan tevreden naar huis. Vriendelijke arts en uitermate goede service. Beveel dit aan aan vriendinnen!
Manouk Berkheij
2 juni 2022 18:06
Zeer prettige arts, professionele kliniek .
Geweldig resultaat!
Caroline Brussee
11 april 2022 17:05
Onwijs tevreden! De uitstekende service en eerlijke kijk op zaken hebben samen gezorgd voor het gewenste resultaat. Absoluut een aanrader!
Erik K
6 april 2022 13:01
Wat een superfijne arts is Imraan! Hij stelt je helemaal op je gemak en dringt je niks op. Ik heb de traangootbehandeling door hem laten uitvoeren, het was volledig pijnloos en ik ben enorm tevreden!
Janneke
2 maart 2022 15:03
Imraan is vriendelijk, informeert je eerlijk en volledig en is enorm kundig! Ik ga zeker terug. Voor Botox, fillers en Profhilo. Echt een fijne plek waar je je gewaardeerd voelt en je alles kunt vragen. Je wordt serieus genomen.
Elma Niessen
21 februari 2022 15:03
Ik wordt hier altijd goed geholpen! Imraan is een eerlijke arts, hij geeft me altijd goed advies en dringt nooit behandelingen op. Het is te merken dat hij een ervaren arts is en ik kan altijd heel snel bij hem terecht. Resultaat is altijd prachtig, blijf hier zeker terugkomen. Ook lekker makkelijk parkeren voor de deur!
S je
31 oktober 2021 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Vinci Kliniek Leiden?

Bij Vinci Kliniek Leiden kost één zone Botox € 99,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Vinci Kliniek Leiden?

Bij Vinci Kliniek Leiden kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 249,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Vinci Kliniek Leiden?

Vinci Kliniek Leiden scoort 4.9 van de 5 sterren uit 36 Google reviews.

Wat is het adres van Vinci Kliniek Leiden?

In Leiden is Vinci Kliniek Leiden gevestigd op Brahmslaan 10.