Filler Meerssen

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Meerssen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Meerssen

Kengetallen binnen 15 km van Meerssen:

Aantal afspraken in Meerssen in de afgelopen periode
1.340
Gemiddelde prijs per ml Filler in Meerssen
€ 347,28
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Meerssen
86
Vind een kliniek in de buurt van Meerssen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Meerssen

Boek een filler behandeling in Meerssen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Meerssen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Meerssen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Meerssen.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Meerssen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Meerssen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Meerssen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Meerssen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Meerssen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Meerssen?

Behandeling van wallen in Meerssen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Meerssen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Meerssen

Kliniek
Priscilla Sobas Meerssen
Belotero logoprofhilo-logo

Priscilla Sobas Meerssen

Bunderstraat 17, Meerssen (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 360
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Priscilla Sobas

Priscilla Sobas

Priscilla Sobas Meerssen (<1 km)
Functie
Verpleegkundig specialist
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 360
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Ontwerp zonder titel
Belotero logoprofhilo-logo

Clinic63 Meerssen

4.2
Kuileneindestraat 4, Meerssen (<1 km)
Behandelingen per jaar
30000
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Sameer Rana

Dr. Sameer Rana

Clinic63 Meerssen (<1 km) Clinic63 Best (71 km) Clinic63 Den Bosch (95 km) Clinic63 Velp (125 km)
+ 2 meer
Functies
Basisarts
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Meerssen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Meerssen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Meerssen is gemiddeld € 347,28. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Meerssen.

Wat is de beste filler kliniek in Meerssen?

In de omgeving van Meerssen (straal van 15 km) zijn 86 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Meerssen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Meerssen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Meerssen?

Kies de beste cosmetisch arts in Meerssen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Meerssen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Meerssen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Meerssen zijn 41 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.