Faceland Maastricht

Faceland Maastricht

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Maastricht uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
50 reviews
Een goede uitleg en advies gekregen van Laura.Is nu pas 1dag geleden maar zie al duidelijk verschil. Over 2wkn controle . Ben zeer tevreden over de uitleg en behandeling. Zou het iedereen aanraden en niet zolang te wachten als ik want het stelde niks voor.
moon na
9 juli 2022 13:01
Gisteren voor de allereerste keer in mijn leven fillers laten zetten. Ik werd goed ontvangen en ondanks dat ik geen consult ervoor had gepland, werd het me toch goed uitgelegd. Ik ben heel blij met het resultaat gedaan door Maité
Rachelle Latten
30 juni 2022 09:09
Consult voor ooglidcorrectie gehad en marionetlijnen en lipfiller laten doen voor 1ste keer bij Arwin Ahmad.Zeer vriendelijke en kundige dame,goede uitleg en ben zeer tevreden over de fillers en hoe ze gezet zijn.Ik raad deze kliniek zeer zeker aan en is tenminste betaalbaar
Candy Nobody
21 juni 2022 17:05
Zeer vriendelijke personeel, geven grondige informatie en vragen achter je gezondheids toestand. Zijn eerlijk en doen wat nodig is! Het draait niet om het verdienden maar om een mooi resultaat en tevredenheid van de klanten! Ze zijn professionel. Ook heel proper. Ik ben zeer tevreden van mijn behandeling (lipfillers) en raad Faceland zeker aan andere!!
Nurten Ulu
11 juni 2022 12:12
Mega tevreden over mijn lip filler behandeling bij laura milczarek @lauramil.injectables hoe professioneel en super aandachtelijk en lief te werk gaat en naar je luisterd en meedenkt ... vriendinnen ook aanbevolen hier te gaan en mn beste vriendin heeft de 27 e ook al een afspraak gemaakt omdat het zo goed uitzag bij mij. Bijna niet blauw en als aller belang... Toon meer »
Mega tevreden over mijn lip filler behandeling bij laura milczarek @lauramil.injectables hoe professioneel en super aandachtelijk en lief te werk gaat en naar je luisterd en meedenkt ... vriendinnen ook aanbevolen hier te gaan en mn beste vriendin heeft de 27 e ook al een afspraak gemaakt omdat het zo goed uitzag bij mij.
Bijna niet blauw en als aller belangrijkste geen bulten echt mooi gezet.
Kwam ik het verleden ook al een x bij faceland maastricht en zal hier altijd blijven komen !
Super netjes .. warm ontvangst en professionaliteit Toon minder »
Rachelle Franssen
5 juni 2022 18:06
Wat een service! Een super patiëntgerichte kliniek, waar er ook echt een luisterend oor is naar de wensen en doelen van de patiënt.
Dr. A. Ahmad is erg vriendelijk en heeft mij geheel pijnloos behandeld. Ze werkt heel secuur en geeft eerlijke adviezen.
S k
21 mei 2022 23:11
Ik ben zo tevreden, werd gerust gesteld en Laura neemt alle tijd om alles uit te leggen en je te adviseren. Echt top!
Petra Stein
10 mei 2022 18:06
Ben zeer tevreden met het resultaat na de behandeling. Dr. Awin is zeer kundig, luisterd naar je en geeft goed advies.
Ruud Rusman
28 april 2022 07:07
Ik ging voor Botox behandeling bij Laurine Nelissen, in het voorhoofd en in de frons. Het was mijn tweede ervaring met Botox en had schrik dat het niet ging werken, omdat ik vorige keer (bij een andere arts in zijn privé praktijk in België) geen effect had, kort omschreven een negatieve ervaring. Ze vragen bij Faceland tenminste ook achter je ziektes en even... Toon meer »
Ik ging voor Botox behandeling bij Laurine Nelissen, in het voorhoofd en in de frons. Het was mijn tweede ervaring met Botox en had schrik dat het niet ging werken, omdat ik vorige keer (bij een andere arts in zijn privé praktijk in België) geen effect had, kort omschreven een negatieve ervaring. Ze vragen bij Faceland tenminste ook achter je ziektes en eventuele medicatie wat je inneemt. Alles is goed uitgelegd en je kan hun ook altijd contacteren voor een vervolg afspraak. Duidelijke website,… Laurine zelf was heel vriendelijk, een goede uitleg over de werking-nazorg, enz… professioneel! Toon minder »
France Moureaux
21 april 2022 04:04
Ik ben hier bij Dr. Awin geweest. Een zeer vriendelijke en ervaren arts. Ze luistert goed naar je wensen en geeft tips indien nodig. Zeer tevreden met de resultaten.
M Yousef
9 april 2022 12:12
Ik ben erg fijn geholpen door Awin Ahmad. Alles werd goed uitgelegd bij de intake en behandeling. Ze stellen je goed gerust. Ook de nazorg is top. Als ik nog een behandeling ergens voor wil laat ik deze zeer zeker bij Faceland weer uitvoeren.
ingrid titulaer
8 april 2022 05:05
Fijne en prettige ervaring bij Faceland. Door Dr. Ahmad geholpen met de juist lip fillers met een natuurlijk eindresultaat!
michelle janssen
28 maart 2022 09:09
Heel vriendelijk en word goed na je geluisterd na wat je wensen zijn.
Ik zou iedereen het aanraden om hier te komen.
nikita
22 maart 2022 12:12
Voor de eerste keer bij Laura geweest en super tevreden over de behandeling en het resultaat. ♥️
Kim Ngamelubun
22 maart 2022 07:07
Super goed geholpen door Dr Mettepenningen.
Super mee denkend en luistert goed naar wat je precies wilt en voert ook dat gene uit.
Heel geduldig en begripvol!
Ik ben meer dan tevreden!
fijgan rasoul
18 maart 2022 14:02
Altijd vriendelijke artsen/ behandelaars met tijd voor advies, overleg en vragen.
Leuke acties/ kortingen door het haar heen bij de verschillende vestigingen.
Luciënne Schepers
15 maart 2022 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €90 per zone
Botox
V.a. €105 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €290 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €250 per 1,5 ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €160 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €260 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Gellikstraat 7, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling