Faceland Maastricht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Maastricht

Faceland Maastricht

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Maastricht uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Gellikstraat 7, Maastricht
Faceland Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Dino Malagic
Drs. Dino Malagic
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Maité Mettepenningen
BSc. Maité Mettepenningen
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Lynn Nijland
Dr. Lynn Nijland
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Giovanna da Costa Cesarino
Drs. Giovanna da Costa Cesarino
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Rik Schoemakers
Drs. Rik Schoemakers
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Timme van Vuuren
Drs. Timme van Vuuren
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Maastricht Reviews

4.6
142 reviews
De allereerste keer gegaan voor een lipfiller behandeling. Mezelf goed geïnformeerd van te voren en goed uitgezocht waar ik de behandeling wilde laten plaatsvinden. Faceland heeft goede recensies dus afspraak was gemaakt 😊 Ontvangst was allervriendelijkst en diegene die de behandeling kwam uitvoeren heeft me goed geïnformeerd. Er was nog even twijfel of er... Toon meer »
De allereerste keer gegaan voor een lipfiller behandeling. Mezelf goed geïnformeerd van te voren en goed uitgezocht waar ik de behandeling wilde laten plaatsvinden.
Faceland heeft goede recensies dus afspraak was gemaakt 😊
Ontvangst was allervriendelijkst en diegene die de behandeling kwam uitvoeren heeft me goed geïnformeerd.
Er was nog even twijfel of er een koortslip aanwezig was en ook hier werd ik goed over geïnformeerd. Wat zijn de risico's! Maar ik gaf aan dat de koortslip al een tijdje geleden was geweest en het was dus veilig om de behandeling uit te voeren.

Ze ging rustig te werk en het was zo gebeurd. Ik ben weer goed geïnformeerd wat ik kan verwachten en wat is het mooi geworden.
Over een 4 maandjes maak ik een nieuwe afspraak om ze nog wat meer te laten opvullen. Want ook hierover werd ik weer goed geïnformeerd, nog liever niet direct te veel volume laten inspuiten maar het na een paar maanden op te pakken.

Ik ben ontzettend tevreden en zal het iedereen aanraden om voor Faceland te gaan! Toon minder »
Cindy Linssen
4 juni 2024 14:02
De meest onvriendelijke dame achter het secretariaat en brutaal ontvangen zonder enige vorm van klantvriendelijkheid. Behandeling verkrijg je overal, mij gaat het om hoe ik als persoon behandeld wordt. Als dit zonder respect kan, zet ik hier geen stap meer in. Zeer sterk afgeraden. Update: na deze review ontvang ik een mail dat ik niet meer welkom ben in hu... Toon meer »
De meest onvriendelijke dame achter het secretariaat en brutaal ontvangen zonder enige vorm van klantvriendelijkheid. Behandeling verkrijg je overal, mij gaat het om hoe ik als persoon behandeld wordt. Als dit zonder respect kan, zet ik hier geen stap meer in. Zeer sterk afgeraden.

Update: na deze review ontvang ik een mail dat ik niet meer welkom ben in hun klinieken en de “toegang ontzegd” is. Grappig, want hun reactie hieronder is een heel ander houding. Niks is bij hun wat het lijkt. Toon minder »
Sinem
16 mei 2024 14:02
Hele prettige ervaringen gehad op deze locatie. Hele aardige artsen en geven goed advies. Ik ben nog steeds super blij met mijn resultaten!
Sanne Van rooij
10 april 2024 22:10
Ik heb lipfillers gehad en buiten geen resultaten heb ik er blauwe bulten aan overgehouden! Op en af rijd ik 2 uur. En dat voor geen resultaat. + Bij de controle na weer ritten van elk een uur heb ik pijnlijke "massages" gehad om na 1 dag alweer deze bulten te zien. Ik zou niemand meer aanraden om een lucky moment behandeling te doen. Want na alle moeite en... Toon meer »
Ik heb lipfillers gehad en buiten geen resultaten heb ik er blauwe bulten aan overgehouden! Op en af rijd ik 2 uur. En dat voor geen resultaat. + Bij de controle na weer ritten van elk een uur heb ik pijnlijke "massages" gehad om na 1 dag alweer deze bulten te zien. Ik zou niemand meer aanraden om een lucky moment behandeling te doen. Want na alle moeite en geldverlies zie je me nu zonder resultaten opgezadeld met blauwe bulten. 😵‍💫😏 Toon minder »
Tugba Sahin
4 april 2024 00:12
Het was mijn eerste keer bij Faceland en ook meteen eerste keer lipfillers. De behandelaar was erg professioneel en heeft mij goed uitleg gegeven. Ik kom zeker terug!!
Sorayaa Oosterhof
31 maart 2024 17:05
Zeer tevreden. Ik ben behandeld door Dr. Lynn. Vriendelijk en eerlijk! Neemt haar tijd om alles rustig te bespreken. Kijk al uit naar mijn volgend bezoek!
Goele Vranken
28 februari 2024 11:11
Afgelopen week bij dr. Awin geweest voor lipfillers en Botox in mijn voorhoofd, ze luistert goed naar je wensen en kijkt goed met je mee, ze is ook eerlijk wat heel belangrijk is ! Ik ben super tevreden over de resultaten ☺️
Megan Meulendijks
26 februari 2024 08:08
Deze week bij dr.Awin ahmad geweest voor botox in mijn voorhoofd en dit is alweer super mooi gedaan door haar! Ben er heel erg blij mee en ze is super goed.. ze luisterd goed naar je wensen en weet precies wat wel en niet mooi is en kan.
Claudia Minses
23 februari 2024 07:07
Het was voor mij de eerste keer bij faceland en Rik Schoemakers .Ik vind het een hele leuke eerlijke arts .. hij gaf mij goed advies en de behandeling was pijnloos en het resultaat ben ik super blij mee , bedankt Rik !
Sietje Schreurs
8 februari 2024 10:10
Vrijdag een eerste Botox behandeling gehad voor 2 zones bij dr. van Vuuren. Vriendelijke en kundige vrouw. Goede uitleg gekregen waardoor ik de behandeling vol vertrouwen ben ondergaan. Voorhoofdrimpels i.c.m. frons. Ondanks het resultaat pas na 2 weken optimaal zichtbaar is, nu al heel erg tevreden! Mijn frons is al bijna niet meer zichtbaar en m'n voorhoo... Toon meer »
Vrijdag een eerste Botox behandeling gehad voor 2 zones bij dr. van Vuuren. Vriendelijke en kundige vrouw. Goede uitleg gekregen waardoor ik de behandeling vol vertrouwen ben ondergaan. Voorhoofdrimpels i.c.m. frons. Ondanks het resultaat pas na 2 weken optimaal zichtbaar is, nu al heel erg tevreden! Mijn frons is al bijna niet meer zichtbaar en m'n voorhoofd ziet er nu al zichtbaar veel strakker uit. Zeker een aanrader! Toon minder »
Sydney de Vos
30 januari 2024 09:09
Eerste keer lipfiller gedaan, werd vriendelijk ontvangen alles werd goed uitgelegd en ruimte genoeg voor vragen. Behandeling goed ervaren ga zeer zeker weer terug.
Virginy Philippen
21 januari 2024 14:02
Ik ben voor ooglidcorrectie boven geweest goed ontvangen alles keurig uitgelegd
Vriendelijke arts raad haar aan bij mijn vriendenkring.
Dank je wel nogmaals
Fijne en prettige ervaring bij Faceland. Door Dr. Ahmad geholpen
Annelies Smeets
11 januari 2024 12:12
Een geweldige service gehad.

Hele goede uitleg heel aardig personeel.

Helaas voelde ik mij wat slecht worden na de behandeling. Door de spanningen.

Geweldige begeleiding gekregen en ze hebben er 100% zeker voor gezorgd dat het veilig was voor ik weg ging.
kim cruts
21 december 2023 19:07
Ik ben zeer tevreden van deze locatie en de vriendelijke mensen die er werken en je bijstaan en uitleg geven over wat het beste voor mij is. Ze luisteren echt naar jou wensen en ik ben telkens als een zeer tevreden klantje buiten gekomen ! Zeker een aanrader faceland Maastricht ! Dank jullie wel !
Grtjs kells
Kelly B
20 november 2023 21:09
Super goede service , ben super blij met mijn lipjes ! Alles werd goed uitgelegd , en besproken. Ik werd gerust gesteld en er werd meerdere keren gevraagd of het goed ging etc super fijn! Ik zal zeker weer terug komen als het weer mag hihi , nu 6 maandjes wachten.
Demi Janssen
9 november 2023 17:05
Al een aantal jaar klant bij faceland Maastricht en ga nooit meer ergens anders! Ben door verschillende behandelaars behandelend en altijd tevreden, maar Maité Mettepenningen is de topper! Lieve rustige vrouw en met weinig woorden altijd het resultaat waar ik voor kom.
Jessica Nieboer
1 november 2023 08:08
Vaak zijn de reviews van Dames, hierbij van een jongeman.
Ik kom al jaren bij faceland Maastricht, altijd een oprecht advies.
En wat ik in het bijzonder waardeer is, dat Faceland niet de inkomsten op nummer 1 zetten.
Maar een resultaat die met schoonheid bekroond mag worden.
Andre Verstegen
14 oktober 2023 11:11
De receptioniste is het visitekaartje van een kliniek vind ik, maar klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij de haar ( Gia heet ze geloof ik) ik vond haar bij mijn eerste afspraak al verschrikkelijk onsympathiek en bijna alsof ze er geen zin in had, maar goed, je gaat uiteindelijk voor de behandeling. Nou was ik echter bij mijn tweede afspraak was ik te laa... Toon meer »
De receptioniste is het visitekaartje van een kliniek vind ik, maar klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij de haar ( Gia heet ze geloof ik) ik vond haar bij mijn eerste afspraak al verschrikkelijk onsympathiek en bijna alsof ze er geen zin in had, maar goed, je gaat uiteindelijk voor de behandeling. Nou was ik echter bij mijn tweede afspraak was ik te laat, ik snap best dat er dan een nieuwe afspraak moet worden gemaakt maar de manier waarop dat werd gebracht door haar?!! Onprofessioneel en vooral arrogant! Heb meteen een afspraak gemaakt bij city clinics.
Naar faceland ga ik niet meer Toon minder »
Tamara y
26 september 2023 16:04
Mooie kliniek met professionele behandelaars! Werken stipt en nauwkeurig. Fijne ervaringen gehad. Altijd leuke deals wat het leuk maakt! Ben zelf bij Maite geweest en super tevreden.
smy s
13 september 2023 10:10
Duidelijke site met alle nodige info en prijzen. Contact gehad via de chat en ook daar onmiddellijk antwoord. De behandeling zelf verliep rustig, goede uitleg, voor- en nadelen van producten werden verteld. Ik ben zeer tevreden van mijn lipfillers.
Jana Vdb
7 september 2023 09:09
Perfect! 100%! Ik krijg al jaren 1-2 keer per jaar fillers van 0,5 ml. Ik was voor het eerst in Faceland Maastricht en ik zal hier altijd heen gaan. Ik heb voor het eerst de Russische lippentechniek geprobeerd en ben nog meer tevreden!! Dr. Giovanna da Costa Cesarino was zowel persoonlijk als professioneel geweldig.
Sára Mária Hrebík
6 september 2023 15:03
Voor de tweede keer een 3 zones botox behandeling gehad bij faceland Maastricht.
Echter na 4 weken is er niks meer van te zien .
Wat hoe dan ook veel te kort is .

Contact met hun gehad voor een controle afspraak. Echter zouden hier kosten aan verbonden zijn.
Voor mij geen faceland meer
Mayk S
27 juli 2023 18:06
Voor het eerst maak ik zoiets mee. Omdat er een actie is van €130 1ml lipfillers koos ik voor Faceland Maastricht. Kom ik helemaal vanuit België hierheen hoor ik dat ik geen lipfillers krijg. Het valt zo op dat dit TOEVALLIG niet kan omdat ik MAAR €130 zou betalen. Toen ik buiten liep vroeg de mevrouw achter de kassa NIET eens of ik niet moest betalen. Blijk... Toon meer »
Voor het eerst maak ik zoiets mee. Omdat er een actie is van €130 1ml lipfillers koos ik voor Faceland Maastricht. Kom ik helemaal vanuit België hierheen hoor ik dat ik geen lipfillers krijg. Het valt zo op dat dit TOEVALLIG niet kan omdat ik MAAR €130 zou betalen. Toen ik buiten liep vroeg de mevrouw achter de kassa NIET eens of ik niet moest betalen. Blijkbaar was zij ook al op de hoogte. Wat een toeval he! Toon minder »
B T
26 juli 2023 12:12
Super goede uitleg en behandeling gehad met een super mooi resultaat! Echte aanrader!
Shayenne Hendrikx
9 juli 2023 21:09
Heel fijne ervaring gehad met Lynn, was voor mij de eerste x maar alles goed uitgelegd en goed gerustgesteld , absoluut n aanrader
Melanie Dicker
3 juli 2023 08:08
Heel nette zaak en vriendelijke mensen. Je krijgt goed advies en de behandeling zelf ging perfect. Ik begin nu na 5 dagen echt verschil te zien waar ik heel blij van word. Faceland is een echte aanrader.!
Jolanda Gelders
6 juni 2023 17:05
Ik heb de behandeling lipfiller laten doen bij arts Awin Ahmad en ik ben zeer tevreden over zowel de behandelwijze, de arts als de uitkomst van de behandeling. Ik zou Faceland zeker aanraden!
Isa van den Heuvel
6 juni 2023 11:11
Hele fijne ervaring, mooi resultaat. Heel tevreden over hoe ze te werk gaan. Duidelijke informatie gekregen en er werd goed geluisterd naar welk resultaat ik wilde bereiken.
Imke Engel
6 mei 2023 16:04
Ik heb heel vriendelijk ontvangsten door Dr.Lynn Nijland. De algehele uitleg was schitterde en al mijn vragen werden heel duidelijk en super vriendelijk beantwoord.
De behandeling verliep vlot, bijna pijnloos met voordurend uitleg. En het resultaat is verbluffend, super mooi en heel natuurlijk. Ik ga zeker terug.
Super gedaan, Dr. Nijland.
Vera Schrijvers
19 april 2023 17:05
Heel veel goede verhalen over gehoord, zelf nooit de stap durven zetten. Terwijl het wel een droom van me is🍀🙏🫶
Francien Van Gils
18 april 2023 16:04
Super tevreden over Dino malegic...me ooglidcorrectie was top gedaan..toen me lippen maar na 12 dagen niks te zien..ik wilde onder me ogen laten spuiten ging niet zei die..moest operatie voor komen...hij zei we kunnen wel met voorhoofdfrons beginnen....ik zeg oke..2 prikjes 180 euro🤔🤔🤔heb me erg vergist in hem..hoor van iedereen dat kan nooit 180 euro.en... Toon meer »
Super tevreden over Dino malegic...me ooglidcorrectie was top gedaan..toen me lippen maar na 12 dagen niks te zien..ik wilde onder me ogen laten spuiten ging niet zei die..moest operatie voor komen...hij zei we kunnen wel met voorhoofdfrons beginnen....ik zeg oke..2 prikjes 180 euro🤔🤔🤔heb me erg vergist in hem..hoor van iedereen dat kan nooit 180 euro.en t was er na 3 maanden uit! Echt erg!!
Heel jammer voel me er echt gepakt onder..heb zoveel cliënte naar hem gestuurd! Toon minder »
You Me
24 maart 2023 14:02
Super service en helpen je met kijken wat er het beste bij je past, ben heel onzeker en voelde me heel erg op mijn gemak. Dankjewel
Janine Korbel
29 december 2022 13:01
Fijn ontvangst. Duidelijke uitleg gekregen en zeer tevreden over het resultaat. en niet te vergeten een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Tot de volgende keer :)
Chantalle Kanters
7 december 2022 20:08
Hele prettige behandeling gehad, werd me goed verteld wat het beste bij mijn gezicht past. alles goed uitgelegd en heel blij met het resultaat. Zeker een aanrader!!
Sanne Van Rooij
11 november 2022 14:02
Voor de eerste keer een afspraak gemaakt. Ondanks de nervositeit werd ik meteen op mijn gemak gesteld. Er werd duidelijk uitleg gegeven over de behandeling en nabehandeling, maar ook over het te verwachten resultaat. Hiervoor mijn dank aan Laurine. Nazorg is ook super, direct na de behandeling ontvang je alle bovenstaande besproken punten qua nabehandeling o... Toon meer »
Voor de eerste keer een afspraak gemaakt. Ondanks de nervositeit werd ik meteen op mijn gemak gesteld.
Er werd duidelijk uitleg gegeven over de behandeling en nabehandeling, maar ook over het te verwachten resultaat.
Hiervoor mijn dank aan Laurine.
Nazorg is ook super, direct na de behandeling ontvang je alle bovenstaande besproken punten qua nabehandeling ook nog eens via de mail. Ook zit er een formulier bij met de benodigde informatie qua filler welke gebruikt is geworden en aan wie je je kunt wenden mochten er complicaties optreden.
Voor de volgende keer weet ik zeker waar ik weer moet zijn !!!! Toon minder »
Íngmar Bijlsma
6 oktober 2022 12:12
Na 2 jaar onderzoek en inlezen kwam ik door een vriendin bij Faceland … na een consult met Dr. D.Malagić in Maastricht waar alles goed besproken en uitgelegd werd, was het tijd om eindelijk de knoop door te hakken en een ooglid operatie in te plannen in Eindhoven en natuurlijk bij Dokter Dino Malagić. Nu twee weken na de operatie kan ik alleen maar zeggen DA... Toon meer »
Na 2 jaar onderzoek en inlezen kwam ik door een vriendin bij Faceland … na een consult met Dr. D.Malagić in Maastricht waar alles goed besproken en uitgelegd werd, was het tijd om eindelijk de knoop door te hakken en een ooglid operatie in te plannen in Eindhoven en natuurlijk bij Dokter Dino Malagić.
Nu twee weken na de operatie kan ik alleen maar zeggen DANK JULIE WEL FACELAND
Voor de goede zorgen maar vooral voor het waanzinnig mooie resultaat en pijn, tja voor mij, alleen het verwijderen van de pleister om de hechtingen te verwijderen, was wat zeer deed, de rest helemaal niets van gevoeld en als ik nu in de spiegel kijk ben ik weer blij een blije blik te zien.
Als je erover nadenkt, dan zeg ik … bel Faceland en maak een afspraak …je bent het waard !!!!! Toon minder »
Chantalle Godding
30 september 2022 17:05
Dank u wel dr Ahmad .
Ik ben heel erg blij met mijn ooglidcorrectie.
Gewoon super 😘
corina Lasia
5 september 2022 10:10
Super fijn
Goede uitleg
Nemen zich echt de tijd
En wat ik belangrijk vind dat ze eerlijk zijn ..
Ik was laatst voor me lippen 👄
Was 10 maanden geleden en wilde nu weer een Filler
Maar ze heeft gezegd kom over 3 maanden maar terug je hebt er echt nog genoeg in
Dat heb ik dan ook gedaan ✅
Hun mening telt voor mij
En hun hebben oog er voor
Nicole Becker
23 augustus 2022 17:05
Lieve mensen, eerlijk advies en professioneel. Zeer tevreden met het resultaat
Samantha Borgions
9 augustus 2022 09:09
Een goede uitleg en advies gekregen van Laura.Is nu pas 1dag geleden maar zie al duidelijk verschil. Over 2wkn controle . Ben zeer tevreden over de uitleg en behandeling. Zou het iedereen aanraden en niet zolang te wachten als ik want het stelde niks voor.
moon na
9 juli 2022 13:01
Gisteren voor de allereerste keer in mijn leven fillers laten zetten. Ik werd goed ontvangen en ondanks dat ik geen consult ervoor had gepland, werd het me toch goed uitgelegd. Ik ben heel blij met het resultaat gedaan door Maité
Rachelle Latten
30 juni 2022 09:09
Consult voor ooglidcorrectie gehad en marionetlijnen en lipfiller laten doen voor 1ste keer bij Arwin Ahmad.Zeer vriendelijke en kundige dame,goede uitleg en ben zeer tevreden over de fillers en hoe ze gezet zijn.Ik raad deze kliniek zeer zeker aan en is tenminste betaalbaar
Candy Nobody
21 juni 2022 17:05
Zeer vriendelijke personeel, geven grondige informatie en vragen achter je gezondheids toestand. Zijn eerlijk en doen wat nodig is! Het draait niet om het verdienden maar om een mooi resultaat en tevredenheid van de klanten! Ze zijn professionel. Ook heel proper. Ik ben zeer tevreden van mijn behandeling (lipfillers) en raad Faceland zeker aan andere!!
Nurten Ulu
11 juni 2022 12:12
Mega tevreden over mijn lip filler behandeling bij laura milczarek @lauramil.injectables hoe professioneel en super aandachtelijk en lief te werk gaat en naar je luisterd en meedenkt ... vriendinnen ook aanbevolen hier te gaan en mn beste vriendin heeft de 27 e ook al een afspraak gemaakt omdat het zo goed uitzag bij mij. Bijna niet blauw en als aller belang... Toon meer »
Mega tevreden over mijn lip filler behandeling bij laura milczarek @lauramil.injectables hoe professioneel en super aandachtelijk en lief te werk gaat en naar je luisterd en meedenkt ... vriendinnen ook aanbevolen hier te gaan en mn beste vriendin heeft de 27 e ook al een afspraak gemaakt omdat het zo goed uitzag bij mij.
Bijna niet blauw en als aller belangrijkste geen bulten echt mooi gezet.
Kwam ik het verleden ook al een x bij faceland maastricht en zal hier altijd blijven komen !
Super netjes .. warm ontvangst en professionaliteit Toon minder »
Rachelle Franssen
5 juni 2022 18:06
Altijd vriendelijke artsen/ behandelaars, in mijn geval Laurine Nelissen en/ of Laura, met tijd voor advies, overleg en vragen. Indien nodig mag je 2 wkn later voor een checkup terugkomen. Goede prijs/ kwaliteitverhouding. Leuke acties/ kortingen door het jaar heen bij de verschillende vestigingen. Zeer tevreden over de behandelingen en doe het zeker aanrade... Toon meer »
Altijd vriendelijke artsen/ behandelaars, in mijn geval Laurine Nelissen en/ of Laura, met tijd voor advies, overleg en vragen.
Indien nodig mag je 2 wkn later voor een checkup terugkomen.
Goede prijs/ kwaliteitverhouding.
Leuke acties/ kortingen door het jaar heen bij de verschillende vestigingen.
Zeer tevreden over de behandelingen en doe het zeker aanraden! Toon minder »
Luciënne Schepers
22 mei 2022 12:12
Wat een service! Een super patiëntgerichte kliniek, waar er ook echt een luisterend oor is naar de wensen en doelen van de patiënt.
Dr. A. Ahmad is erg vriendelijk en heeft mij geheel pijnloos behandeld. Ze werkt heel secuur en geeft eerlijke adviezen.
S k
21 mei 2022 23:11
Ik ben zo tevreden, werd gerust gesteld en Laura neemt alle tijd om alles uit te leggen en je te adviseren. Echt top!
Petra Stein
10 mei 2022 18:06
Ben zeer tevreden met het resultaat na de behandeling. Dr. Awin is zeer kundig, luisterd naar je en geeft goed advies.
Ruud Rusman
28 april 2022 07:07
Ik ging voor Botox behandeling bij Laurine Nelissen, in het voorhoofd en in de frons. Het was mijn tweede ervaring met Botox en had schrik dat het niet ging werken, omdat ik vorige keer (bij een andere arts in zijn privé praktijk in België) geen effect had, kort omschreven een negatieve ervaring. Ze vragen bij Faceland tenminste ook achter je ziektes en even... Toon meer »
Ik ging voor Botox behandeling bij Laurine Nelissen, in het voorhoofd en in de frons. Het was mijn tweede ervaring met Botox en had schrik dat het niet ging werken, omdat ik vorige keer (bij een andere arts in zijn privé praktijk in België) geen effect had, kort omschreven een negatieve ervaring. Ze vragen bij Faceland tenminste ook achter je ziektes en eventuele medicatie wat je inneemt. Alles is goed uitgelegd en je kan hun ook altijd contacteren voor een vervolg afspraak. Duidelijke website,… Laurine zelf was heel vriendelijk, een goede uitleg over de werking-nazorg, enz… professioneel! Toon minder »
France Moureaux
21 april 2022 04:04
Ik ben hier bij Dr. Awin geweest. Een zeer vriendelijke en ervaren arts. Ze luistert goed naar je wensen en geeft tips indien nodig. Zeer tevreden met de resultaten.
M Yousef
9 april 2022 12:12
Ik ben erg fijn geholpen door Awin Ahmad. Alles werd goed uitgelegd bij de intake en behandeling. Ze stellen je goed gerust. Ook de nazorg is top. Als ik nog een behandeling ergens voor wil laat ik deze zeer zeker bij Faceland weer uitvoeren.
ingrid titulaer
8 april 2022 05:05
Fijne en prettige ervaring bij Faceland. Door Dr. Ahmad geholpen met de juist lip fillers met een natuurlijk eindresultaat!
michelle janssen
28 maart 2022 09:09
Heel vriendelijk en word goed na je geluisterd na wat je wensen zijn.
Ik zou iedereen het aanraden om hier te komen.
nikita
22 maart 2022 12:12
Voor de eerste keer bij Laura geweest en super tevreden over de behandeling en het resultaat. ♥️
Kim Ngamelubun
22 maart 2022 07:07
Super goed geholpen door Dr Mettepenningen.
Super mee denkend en luistert goed naar wat je precies wilt en voert ook dat gene uit.
Heel geduldig en begripvol!
Ik ben meer dan tevreden!
fijgan rasoul
18 maart 2022 14:02
Altijd vriendelijke artsen/ behandelaars met tijd voor advies, overleg en vragen.
Leuke acties/ kortingen door het haar heen bij de verschillende vestigingen.
Luciënne Schepers
15 maart 2022 13:01
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Faceland Maastricht?

Faceland Maastricht heeft op basis van 56 Google reviews 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Faceland Maastricht gevestigd?

Faceland Maastricht is gevestigd op Gellikstraat 7 in Maastricht.