Filler Oosterhout

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Oosterhout. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Oosterhout

Kengetallen binnen 15 km van Oosterhout:

Aantal afspraken in Oosterhout in de afgelopen periode
1.201
Gemiddelde prijs per ml Filler in Oosterhout
€ 318,79
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Oosterhout
66
Vind een kliniek in de buurt van Oosterhout

Één ML filler kost in Oosterhout gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 8% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 347,20).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Oosterhout zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Oosterhout

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Oosterhout. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Oosterhout

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Oosterhout zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Oosterhout

Boek een filler behandeling in Oosterhout. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Oosterhout. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Oosterhout. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Oosterhout.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Oosterhout!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Oosterhout in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Oosterhout is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Oosterhout

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Oosterhout die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Oosterhout?

Behandeling van wallen in Oosterhout

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Oosterhout kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Oosterhout

Huidwerk Oosterhout
Huidwerk Oosterhout
Oosterhout
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 23x geboekt
Kliniek Nina Breda
Kliniek Nina Breda
Breda
8 km
Botox zone v.a.
€ 105,00
Filler per ml v.a.
€ 145,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 22x geboekt
ABC Clinic Breda
4.7
ABC Clinic Breda
Breda
8 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Medica Estetica Breda
4.5
Medica Estetica Breda
Breda
9 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt

Veelgestelde vragen in Oosterhout

Wat zijn de kosten van één ML filler in Oosterhout?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Oosterhout is gemiddeld € 318,79. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Oosterhout.

Wat is de beste filler kliniek in Oosterhout?

In de omgeving van Oosterhout (straal van 15 km) zijn 66 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Oosterhout en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Oosterhout op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Oosterhout?

Kies de beste cosmetisch arts in Oosterhout op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Oosterhout te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Oosterhout is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Oosterhout zijn 25 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.