Screen Shot 2021-01-06 at 12.48.20

Medica Estetica Breda

Medica Estetica is gespecialiseerd in medisch-cosmetische behandelingen voor huid, haar en lichaam. In onze kliniek vinden wij een gastvrije ontvangst belangrijk, want wanneer u iets aan uw uiterlijk wilt verfraaien zoekt u een betrouwbare kliniek waar u zich thuis voelt.

Bij Medica Estetica staan wij voor u klaar met een luisterend oor, deskundig advies en effectieve behandelingen op basis van de nieuwste inzichten. Onze toegewijde en deskundige staf zorgt ervoor dat uw bezoek en behandeling een prettige ervaring zijn en u met een goed gevoel de deur uitgaat.

Na een eerste consult stellen wij in overleg met u een behandelplan samen, op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen en portemonnee. Door onze doeltreffende behandelingen zult u al snel merken dat uw uiterlijk weer past bij hoe u zich voelt, en dat u met meer zelfvertrouwen en plezier in het dagelijks leven kunt staan.

Medica Esthetica heeft drie goed bereikbare locaties, in Rotterdam, Breda en Den Haag. De sfeer in onze klinieken is prettig en persoonlijk en dat maakt de toegang laagdrempelig. De behandelkamers zijn ingericht voor het optimaal uitvoeren van de behandelingen met een uitstekende hygiëne. De ruimtes eromheen zijn sfeervol ingericht, u bent immers onze gast. Ons doel is u op uw gemak te stellen en een beter gevoel te geven, in alle opzichten.

Medica Estetica Breda uit Breda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.7
18 reviews
Ik ben hier dinsdag geweest , nou was echt super ! Super vriendelijk , geruststellend , echt luisterend en mee denkend met je wensen en duidelijke uitleg. Had niet beter gekund echt nogmaals bedankt ! Ik ben er echt super blij mee !
Kayleigh Streng
6 april 2022 20:08
Gisteren geweest voor traangoot filler ben super blij mee !!!!!! Hele vriendelijk Arst heeft me echt op me gemak gestelt
Nathalie schouten
26 januari 2022 09:09
Deskundig en eerlijk advies, door een professionele arts mevr.Kose , altijd een vrolijke ontvangst en het resultaat is super!!!!
Anja Deckers
11 januari 2022 14:02
Behandeld door drs.kose, de is heel duidelijk in haar uitleg en ben erg tevreden over het resultaat
Michael Mohan
9 oktober 2021 14:02
Ik kom al jaren in deze kliniek voor botox in voorhoofd en fillers in mijn lippen bij dr. Köse en ben zeer tevreden. Dr. Köse is een hele vriendelijke en kundige arts die precies doet wat bij jou past en wat gelijk een mooi resultaat geeft. Receptioniste ook altijd erg vriendelijk. Voor mij geen andere kliniek meer.
Bella Laris
27 juli 2021 08:08
Fijne ervaring. Supergoed geholpen.
De arts denkt met je mee en stelt je gerust tijdens de behandeling.
Faaiza Shah
25 juli 2021 16:04
Helaas, slechte ervaring. Dit probleem gedeeld met de kliniek zelf en na een controle nog steeds het 'probleem' niet verholpen. Helaas reageert men verder niet meer. Ook een minpunt dat de assistente buiten staat te roken, past niet bij een kliniek. Probleem kan ik nu laten verhelpen bij een andere kliniek, kost dubbel geld. Ik adviseer iets meer uit te geve... Toon meer »
Helaas, slechte ervaring. Dit probleem gedeeld met de kliniek zelf en na een controle nog steeds het 'probleem' niet verholpen. Helaas reageert men verder niet meer. Ook een minpunt dat de assistente buiten staat te roken, past niet bij een kliniek. Probleem kan ik nu laten verhelpen bij een andere kliniek, kost dubbel geld. Ik adviseer iets meer uit te geven en direct een goede arts te bezoeken, dan maar iets meer kwijt per zone. Kleine aanvulling: mevrouw Kose dreigt met advocaten inzake deze slechte review. Bijzonder. Toon minder »
B B
1 juni 2021 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €115 per zone
Botox
V.a. €115 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €300 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €350 per 1,5 ml
Stylage
V.a. €300 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. €100 per behandeling
PRP
V.a. €300 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €300 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
5000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2010
Adres
Concordiastraat 18, Breda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling