Glow Clinic - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Glow Clinic

Glow Clinic

Stralend mooi ongeacht je leeftijd!
Jouw uitstraling maakt je uniek. Daar wil je álles uit halen. Ze is je kostbaarste bezit, dus dat wil je koesteren. Glow helpt je jouw schoonheid te laten schijnen. Om vol overtuiging jezelf te zijn.

Wanneer je reeds bij Glow Clinic bent geweest weet je dat wij anders zijn dan andere cosmetische- en injectable klinieken. Als een van de weinige klinieken wordt ons succes niet gemeten door kwantiteit, maar zetten al onze kennis en expertise in op kwaliteit, persoonlijke begeleiding en natuurlijke resultaten.

Iedereen ongeacht zijn of haar leeftijd is uniek elk met een eigen verhaal en motivatie. Middels subtiele ingrepen geven wij jouw zelfbeeld net die extra "Glow".

You only have one reflection, let's make it your best one.

Glow Clinic uit Breda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Stralend mooi ongeacht je leeftijd!
Jouw uitstraling maakt je uniek. Daar wil je álles uit halen. Ze is je kostbaarste bezit, dus dat wil je koesteren. Glow helpt je jouw schoonheid te laten schijnen. Om vol overtuiging jezelf te zijn. Meer lezen »

De specialist in injectable en huidverjongende behandelingen

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 126,33 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 126,33 per zone
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 79 per behandeling
Fillers
Aliaxin
V.a. € 349,80 per ml
BeloteroBelotero
V.a. € 349,80 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 394,75 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. € 349,80 per ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 300 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 700 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 175 per behandeling
VISCODERM Hydrobooster
V.a. € 349,80 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
5000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2017
Adres
Breda
Glow Clinic
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Deborah Lieuw-A-Len
Drs. Deborah Lieuw-A-Len
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 126,33
Filler per ml v.a.
€ 349,80
Profiel bekijken
Kayo Hirano
Drs. Kayo Hirano
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 126,33
Filler per ml v.a.
€ 349,80
Profiel bekijken
Shirin Rostainejad
Drs. Shirin Rostainejad
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 126,33
Filler per ml v.a.
€ 349,80
Profiel bekijken
Niels Vanlommel
Drs. Niels Vanlommel
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 126,33
Filler per ml v.a.
€ 349,80
Profiel bekijken

Glow Clinic Reviews

4.8
88 reviews
Kom al geruime tijd bij Glow Clinic in Breda. Ben hier behandeld door Drs. Kayo en Drs. Shirin. Beiden zijn zeer vakkundig en gaan professioneel te werk. Ben hiervoor bij meerdere klinieken/artsen geweest en geen één van hen is het gelukt om het beoogde resultaat te bereiken. Blijkbaar was/is bij mij een creatievere aanpak nodig en dat heeft Glow Clinic wet... Toon meer »
Kom al geruime tijd bij Glow Clinic in Breda. Ben hier behandeld door Drs. Kayo en Drs. Shirin. Beiden zijn zeer vakkundig en gaan professioneel te werk.

Ben hiervoor bij meerdere klinieken/artsen geweest en geen één van hen is het gelukt om het beoogde resultaat te bereiken. Blijkbaar was/is bij mij een creatievere aanpak nodig en dat heeft Glow Clinic weten te bereiken! Enorm blij mee!

De kliniek zit op een mooie locatie en is mooi ingericht. Al het personeel is even vriendelijk en betrokken.

Kortom, een dikke 10+ Toon minder »
Rozalina van Rijckevorsel
21 mei 2024 16:04
Het heeft geen enkele zin een eerlijk recensie en ervaring te melden, met name in de zorg sector. Als het een negatieve review is, wordt systematisch door cult Google niet gepost. Leve de vrijheid van meningsuiting die we niet (meer) hebben.
Minnie Mouse
12 mei 2024 20:08
Heel fijne kliniek. Altijd een warm welkom, heel klantvriendelijk en goed advies. En heel belangrijk mooie resultaten! Ik word er heel gelukkig van!
willeke den hengst
20 december 2023 11:11
Mooie kliniek, midden in Breda. Erg tevreden over de behandelingen bij Shirin Rostainejad. Shirin is erg professioneel en bekwaam in haar vak.
Rafaëlle As
9 december 2023 10:10
Altijd tevreden met de botox behandelingen! Goede en kundige artsen welke goed met je meedenken
DMC
1 december 2023 17:05
Kom jaarlijks bij Glow clinic voor een Radiess behandeling . Superkundig en vriendelijk team , waar ik graag een autorit van 3 uur voor uittrek
Colinda
1 december 2023 14:02
Altijd super tevreden. Geven een eerlijk advies en het resultaat houdt lang aan. Bedankt Kayo, ben wederom blij met het resultaat :)
Yvonne van Strien
24 oktober 2023 13:01
Aan hun filler tarieven verdienen ze echt 300%. En dan kunnen ze niet eens symmetrisch injecteren. Je betaald waarschijnlijk voor het pand waar ze in zitten. Veel te duur voor wat je krijgt en als je pech hebt bellen ze je afspraak om de haverklap af. Kan veel beter en minder kostbaar.
Stella Noerio
12 oktober 2023 12:12
Hele fijne en professionele kliniek. Het advies en de behandeling die Deborah mij adviseerde waren uitstekend. Het resultaat was direct te zien. De ontvangst en ambiance zijn prima en daardoor ontstaat er een fijne en ontspannende sfeer. Ben echt tevreden over het resultaat en ik kan Glow Clinic iedereen aanraden.
Monika Dragon
2 september 2023 07:07
9 juni botox in m'n fronsrimpel gehad. Na 7 weken is de rimpel weer duidelijk zichtbaar. Bij eerdere behandelingen zeker 4 maanden effect. Na 7 weken gebeld en ik mocht terug komen. 2 maanden na de behandeling ben ik terug (helemaal naar de kliniek laten komen, lang moeten wachten) Reactie Deborah: kan gebeuren. We werken na 2 maanden niet meer bij. €140,- v... Toon meer »
9 juni botox in m'n fronsrimpel gehad. Na 7 weken is de rimpel weer duidelijk zichtbaar. Bij eerdere behandelingen zeker 4 maanden effect. Na 7 weken gebeld en ik mocht terug komen. 2 maanden na de behandeling ben ik terug (helemaal naar de kliniek laten komen, lang moeten wachten) Reactie Deborah: kan gebeuren. We werken na 2 maanden niet meer bij.
€140,- voor nog geen 2 maanden resultaat en geen enkele tegemoetkoming. Slechte service. Mij zien ze niet meer terug. Toon minder »
Karin van Loon
9 augustus 2023 16:04
Hele fijne en professionele kliniek, heel vriendelijke medewerker en super service. Heb nu 3 behandelingen gehad met de Morpheus en Drs. Shririn en ben super blij met de resultaten en haar advies. Kan deze kliniek aan iedereen aanbevelen.
Kassandra S
24 april 2023 09:09
Zijn telefonisch slecht bereikbaar, en bellen niet terug. Daarnaast hanteren ze vrij hoge tarieven, maar zit je vervolgens met verdoving op in de wachtkamer. Mijn vriendin betaalde toch best veel, maar geen behandelstoel om uur in te mogen wachten, komt op mij over zoals die prijsvechter salons dat doen, maar voor veel meer geld, geen aanrader.
Gina Estelle
9 maart 2023 06:06
Bij dr. Deborah heb ik mijn eerste Botox behandeling gehad. Ik werd goed geïnformeerd en voorbereid, de behandeling was vrijwel pijnloos en ik ben erg tevreden over het resultaat!
maaike out
8 februari 2023 11:11
Ongeveer twee jaar geleden ben ik voor het eerst naar Glow geweest, bij arts Kayo. Super professioneel advies, denkt mee met jouw wensen en stelt je op je gemak. Ontzettend tevreden! Ik kom er nog steeds en kan iedereen aanrader om eens een afspraak te maken en over jouw verhaal te hebben!
Kim Oosterhout
2 januari 2023 11:11
Weer een totale behandeling ondergaan bij drs. Shirin Rostainejad.
Fillers en Botox
Enorm blij mee, geeft me weer zelfvertrouwen!
Glow clinic geeft je vanaf dat je binnenstapt tot dat je de deur sluit een vertrouwd veilig gevoel.
Zowel aan de telefoon, balie tot de behandelkamer professioneel personeel. Prima begeleiding en nazorg . Een dik tevreden klant
Joke Eestermans
15 december 2022 17:05
Sinds maart 2022 kom ik regelmatig langs bij Drs. Kayo Hirano voor een botox behandeling voor mijn fronsrimpels. Geen moment spijt gehad. Tot nu toe ben ik altijd super goed geholpen. Drs. Kayo is een super lieve en professionele arts die naar het gehele plaatje kijkt. De dames bij de balie zijn ook super vriendelijk. 😊
Nur C
10 december 2022 10:10
Binnenkort krijg mijn 3e Lumecca behandeling bij huidtherapeute Sanne Ariëns en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Sanne is een heel vriendelijke en bekwame dame, ze neemt alle tijd en geeft duidelijke uitleg. Ik kan Glow Clinic iedereen aanraden!
helen Pels
5 oktober 2022 12:12
Ik kom nu een aantal maanden bij glowclinic onder behandeling van Sanne, en ben heel tevreden. Ik voelde me vanaf de eerste minuut op mn gemak, we hebben mijn huidproblemen besproken en bekijken per keer voor de juiste behandeling. Ik zie verbetering in mn huid, en gebruik de producten die ze heeft geadviseerd. Fijne producten van skinceuticals, waar mn huid... Toon meer »
Ik kom nu een aantal maanden bij glowclinic onder behandeling van Sanne, en ben heel tevreden. Ik voelde me vanaf de eerste minuut op mn gemak, we hebben mijn huidproblemen besproken en bekijken per keer voor de juiste behandeling. Ik zie verbetering in mn huid, en gebruik de producten die ze heeft geadviseerd. Fijne producten van skinceuticals, waar mn huid goed op reageerd het enige nadeel hiervan is het prijskaartje. Toon minder »
Anouk Groenenboom
3 oktober 2022 12:12
Sanne Ariëns (huidtherapeute) zorgt iedere keer weer voor een fijn ontvangst & een heel persoonlijke aanpak. Mijn ervaringen met de gezichtspeelings die zij doet zijn positief. Het heeft voor mij een gewenst effect op het verminderen van mijn pigmentvlekken. Ben je op zoek naar een bevlogen & energieke huidtherapeute? Dan ben je bij Sanne aan het juiste adre... Toon meer »
Sanne Ariëns (huidtherapeute) zorgt iedere keer weer voor een fijn ontvangst & een heel persoonlijke aanpak. Mijn ervaringen met de gezichtspeelings die zij doet zijn positief. Het heeft voor mij een gewenst effect op het verminderen van mijn pigmentvlekken. Ben je op zoek naar een bevlogen & energieke huidtherapeute? Dan ben je bij Sanne aan het juiste adres! Toon minder »
Neeltje Treffers
1 oktober 2022 08:08
De huidspecialiste Sanne Ariens heeft me ontzettend goed begeleid in de keuze om mijn huid te verbeteren. Met mijn zwangerschapsmelasma, en toch ook wel wat oneffenheden in het gelaat heeft ze me met verschillende behandelingen terug doen stralen. En daar buiten een enorm toffe madam om het op zen Vlaams te zeggen! 😊
Shannon Huygens
28 september 2022 20:08
Mijn consult met Sanne Ariëns heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is een hele vriendelijke huidtherapeut die echt met je meedenkt en kijkt wat de beste behandeling voor je is. Er werd echt naar me geluisterd en er werden dingen gevraagd. Ik voelde mij ook op me gemak en vrij om vragen te stellen
Femke de jong
26 september 2022 19:07
Momenteel onder behandeling voor mijn couperose bij huidtherapeute Sanne Ariëns. Bij de eerste Lumecca behandeling zie ik al positief resultaat en heeft echt het gevoel gegeven iets voor mijn huid te doen. De behandeling is gevoelig, maar zeker prima te doen en vol te houden. Sanne zelf geeft goed advies, is vriendelijk, geeft duidelijke uitleg en neemt alle... Toon meer »
Momenteel onder behandeling voor mijn couperose bij huidtherapeute Sanne Ariëns. Bij de eerste Lumecca behandeling zie ik al positief resultaat en heeft echt het gevoel gegeven iets voor mijn huid te doen. De behandeling is gevoelig, maar zeker prima te doen en vol te houden. Sanne zelf geeft goed advies, is vriendelijk, geeft duidelijke uitleg en neemt alle tijd voor je. Toon minder »
Sanne Baan
26 september 2022 13:01
Heel tevreden over de begeleiding , advisering en behandelingen door huidtherapeute Sanne. Gestart met Lumecca en nu bezig met de Morpheus behandeling. Kan deze kliniek echt aanraden.
Gerda Vis
25 augustus 2022 08:08
Sanne neemt de tijd voor je om alles door te nemen en vertelt stap voor stap wat ze doet en waarom. Kan altijd met vragen bij haar terecht. Heel tevreden over de behandelingen bij Sanne😊
Cassandra Van Den Hooff
20 juli 2022 09:09
Hele goede service en een duidelijke verbetering aan mijn huid. Mijn behandelaar was Sanne Ariëns zij is echt een aanrader.
Milano Alken
17 juli 2022 11:11
Professionele huidkliniek met prettige sfeer en vriendelijke medewerkers. Aukje zorgt voor een warm welkom en Shirin voor een goede behandeling en eerlijk advies. Ik kan glow clinic van harte aanbevelen!
Andrea K
13 juli 2022 07:07
Al langere tijd twijfel ik om een laserbehandeling te laten doen. Uiteindelijk toch de keuze gemaakt om er mee te starten en Sanne heeft mij erg om mijn gemak laten voelen. Super fijn om je zeker te voelen van een behandeling voordat je er mee start! Sanne is heel professioneel, kundig en heeft verstand van haar vaak. Thanks & tot snel!
Cassandra van Haasteren
29 juni 2022 12:12
Ik ben nu een aantal keer bij Glow Clinic geweest voor een Lumecca behandeling en peeling. Deze behandelingen zijn allemaal uitgevoerd door Sanne Ariëns. Ik ben zeer te spreken over Sanne en ze geeft mij altijd een heel welkom en vertrouwd gevoel. Sanne weet waar ze het over heeft en is zeer deskundig. Wat ik ook erg prettig vind is wanneer ik naar de klinie... Toon meer »
Ik ben nu een aantal keer bij Glow Clinic geweest voor een Lumecca behandeling en peeling. Deze behandelingen zijn allemaal uitgevoerd door Sanne Ariëns. Ik ben zeer te spreken over Sanne en ze geeft mij altijd een heel welkom en vertrouwd gevoel. Sanne weet waar ze het over heeft en is zeer deskundig. Wat ik ook erg prettig vind is wanneer ik naar de kliniek kom voor een peeling - maar dat bijvoorbeeld op dat moment niet het beste is voor mijn huid - Sanne een alternatief geeft. Er wordt dus echt gekeken naar jouw specifieke huid, en er wordt niet klakkeloos een behandeling uitgevoerd. Ik vind Sanne een heel deskundige, hippe en frisse aanwinst voor het team van Glow! Toon minder »
Pamela van Zuijlen
29 mei 2022 13:01
Afgelopen week heb ik een laserbehandeling voor het ontharen van mijn oksels en onderbenen mogen ontvangen van Huidtherapeute Sanne. Sanne was erg deskundig en klant vriendelijk, hierbij vraagt ze je wensen goed uit en past de behandeling hierop aan. Erg over te spreken! Ga zeker nog eens terug voor andere behandelingen
Amber Timmermans
26 april 2022 18:06
Een fijne sfeer, gastvrije ontvangst en een grondige intake. Bovendien een ruime parkeerplaats op eigen terrein.

De behandeling zelf verliep zorgvuldig en rustig. Na twee weken een nacontrole en een kleine touch-up.

Ik ben hier via mond tot mond reclame terechtgekomen.
Ronald de Kanter
21 februari 2022 15:03
Een zeer aangename ervaring voor me. In het begin was ik angstig en bevreesd, maar ze weten en kennen heel goed hun vak, dus ze stellen je gerust en gaan ook niet zomaar iets doen om geld te winnen. Zeer professioneel en geven advies waar nodig. Het is zeer moeilijk om de juiste personen te vertrouwen, maar Glow Clinic kan ik zeker iedereen aanbevelen. Ze... Toon meer »
Een zeer aangename ervaring voor me. In het begin was ik angstig en bevreesd, maar ze weten en kennen heel goed hun vak, dus ze stellen je gerust en gaan ook niet zomaar iets doen om geld te winnen. Zeer professioneel en geven advies waar nodig. Het is zeer moeilijk om de juiste personen te vertrouwen, maar Glow Clinic kan ik zeker iedereen aanbevelen. Ze luisteren echt naar je en het positief gevoel heb je, omdat het vertrouwen al is gecreëerd door een zeer sympathieke, transparante en communicatieve aanpak. Dank je wel voor het warme onthaal Natasha & Sherine om me steeds op mijn gemak te laten voelen. You are the best. See you soon. Toon minder »
Nadia Ama (Nouadi)
1 juli 2021 07:07
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door... Toon meer »
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door bijvoorbeeld ook advies te geven over bijvoorbeeld je kapsel.OOK al weer dat oosterse.... er moet een balans zijn in het totaalbeeld. Men wil hier gewoon een goed product leveren d.w.z. proberen de wereld mooier te maken door het (zichtbare) verouderingsproces af te remmen waar dat mogelijk is, men wil medemensen blij te maken. Zelfs als daarbij men tot een advies komt dat voor de Glow Clinc zelf niet direct geld in het laatje brengt.Want het gaat hen niet louter om geld binnentrekken maar om het boeken van resultaten waar de cliënt blij mee is. Een opvallende liefdevolle werkwijze in een westerse wereld waar men over het algemeen alleen maar jaagt en denkt geld, geld en nog eens geld. Toon minder »
Bart Poch
20 maart 2021 13:01
Ben kritisch van aard maar hier valt eigenlijk alleen maar kritiek te leveren op de kunstwerken die ze aan de muur hebben hangen......evenwel dat is vanzelfsprekend ook een kwestie van smaak. Communicatief is men uitmuntend, medisch van hoog niveau. Efficiënt geholpen en - zeer belangrijk - men is eerlijk&open geen moment praten ze je producten of behandelin... Toon meer »
Ben kritisch van aard maar hier valt eigenlijk alleen maar kritiek te leveren op de kunstwerken die ze aan de muur hebben hangen......evenwel dat is vanzelfsprekend ook een kwestie van smaak. Communicatief is men uitmuntend, medisch van hoog niveau. Efficiënt geholpen en - zeer belangrijk - men is eerlijk&open geen moment praten ze je producten of behandelingen aan die je niet kan gebruiken. Dokter Kayo Hirano is een jonge hardwerkende vrouw, uiterst innemend en bescheiden van aard maar ondertussen blijkt ze in staat wonderen te verrichten. Dit is daadwerkelijk een kunstenaar die werkt met levend materiaal...je gezicht. Ze is uiterst secuur, vraagt om feedback voor en tijdens de behandeling, er is ook nazorg want er is sprake van een beroeps eer een soort oosterse trots. En dat is het uit haar handen zien komen van prachtige resultaten en die resultaten krijg je. Ervaar het zelf, het is verbazingwekkend ....een top niveau voor zulk een voordelige prijs. Toon minder »
Jmer A
29 januari 2021 19:07
Uitstekende behandelingen met heel goed resultaat. Goede service.
Veronique Bernaards
17 augustus 2020 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Glow Clinic?

Bij Glow Clinic kost één zone Botox € 126,33.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Glow Clinic?

Bij Glow Clinic kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 349,80.

Hoe zijn de ervaringen bij Glow Clinic?

Glow Clinic scoort 4.8 van de 5 sterren uit 34 Google reviews.

Wat is het adres van Glow Clinic?

In Breda is Glow Clinic gevestigd op .