Filler Velp

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Velp. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Velp:

Aantal afspraken in Velp in de afgelopen periode
1.168
Gemiddelde prijs per ml Filler in Velp
€ 323,53
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Velp
99
Bekijk klinieken in de buurt van Velp

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Velp gemiddeld 8% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,37). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Velp: € 323,53 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Velp

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Velp. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Velp

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Velp

In de buurt van Velp kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Velp

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Velp krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Medic Beauty Arnhem
medic-beauty-arnhem
Wordt nu
bekeken
5
Medic Beauty Arnhem
Arnhem, Huissensestraat 59
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Ivy clinics Westervoort
Ivy-clinics-logo-1
Wordt nu
bekeken
5
Ivy clinics Westervoort
Westervoort, Kerkstraat 1
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
DermaClinic Arnhem
Dermaclinic botox
Wordt nu
bekeken
4.1
DermaClinic Arnhem
Arnhem, Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Velp

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Velp is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Velp

In de buurt van Velp zijn 99 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Velp. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Velp wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Velp. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Velp

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Velp:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Velp. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Velp

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Velp die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Velp

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Velp. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Velp traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Velp

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Velp.

Filler reviews Velp

Een prachtige locatie, eerste consult voor een filler behandeling. Super geholpen, duidelijke uitleg. Een week later geweest voor behandeling bij drs Babak super arts, helemaal blij mee. Ook fijn, je kunt gratis parkeren!
Caroline Houben
Clinic63 Velp
16 augustus 2019 11:11
Vandaag geweest voor een behandeling. Ik voelde me meteen welkom. Ik kwam voor een filler, maar in overleg met de arts heb ik uiteindelijk voor een andere behandeling gekozen. Dr. Babak geeft eerlijk advies en duidelijke uitleg en in goed overleg samen besloten voor een andere ingreep, waar ik me helemaal in kan vinden. Ik ben overgestapt naar deze kliniek... Toon meer »
Vandaag geweest voor een behandeling.
Ik voelde me meteen welkom. Ik kwam voor een filler, maar in overleg met de arts heb ik uiteindelijk voor een andere behandeling gekozen.
Dr. Babak geeft eerlijk advies en duidelijke uitleg en in goed overleg samen besloten voor een andere ingreep, waar ik me helemaal in kan
vinden.
Ik ben overgestapt naar deze kliniek vanwege de positieve ervaringen en ik heb er goed aan gedaan. Ik heb er alle vertrouwen in.
Dank dr. Babak Toon minder »
12 mei 2023 15:03
Nu al weer 2x hier geweest voor fillers. Is vele malen beter dan de vorige klinieken waar ik ben geweest. Dus absoluut een aanrader!
Edwin Veenendaal
Clinic63 Velp
25 maart 2023 18:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Velp

Boek je injectables behandeling in Velp

Clinic63 Velp
4.1
Clinic63 Velp
Velp, Hoofdstraat 22
<1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Velthuis kliniek Velp
3.3
Velthuis kliniek Velp
Velp, Middellaan 8A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Madam Care Westervoort
5
Madam Care Westervoort
Westervoort, Dorpstraat 92
4 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
De Plastische Kliniek Arnhem
De Plastische Kliniek Arnhem
Arnhem, Velperweg 8
4 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Velp

Wat kost een behandeling met fillers in Velp?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Velp € 323,53. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Velp?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Velp. In een straal van 15 kilometer rond Velp zijn  99 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Velp op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Velp?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Velp op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Velp zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Velp wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Velp. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.