Huidinstituut Stralend Botox

Huidinstituut Stralend Arnhem

Wij zijn Huidinstituut Stralend!

Onze filosofie is niet je leeftijd maskeren, maar ons doel is dat je straalt van zelfvertrouwen en zelfliefde op elke leeftijd.

Huidinstituut Stralend is een praktijk voor innerlijke en uiterlijke schoonheid en anti-aging. Het innerlijk en uiterlijk zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Als je er goed uitziet voel je je goed en dat straal je weer uit!

De mooiste jij, van binnen en buiten. Dat is waar wij naar streven. Voel jij je moe of energieloos, dan straal je niet, hoe mooi je ook bent. Wij kijken samen met jou wat je nodig hebt om weer te gaan stralen. Met de juiste huidverzorging, bescherming en supplementen kun jij echt jezelf zijn.

Graag tot snel,

Liefs Kim en Merette

Huidinstituut Stralend Arnhem uit Arnhem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
46 reviews
Een aantal keren ben ik bij Merette geweest voor een hydrafacial behandeling. Tot nu ben ik uiterst tevreden met deze behandeling. Na de behandeling krijg ik een mooie glow en voelt mijn gezicht schoon aan. Merette is een zeer professionele en kundig schoonheidsspecialist. Ook is ze erg vriendelijk, luistert ze goed naar je en geeft goed advies. Tot nu erg... Toon meer »
Een aantal keren ben ik bij Merette geweest voor een hydrafacial behandeling. Tot nu ben ik uiterst tevreden met deze behandeling. Na de behandeling krijg ik een mooie glow en voelt mijn gezicht schoon aan.

Merette is een zeer professionele en kundig schoonheidsspecialist. Ook is ze erg vriendelijk, luistert ze goed naar je en geeft goed advies. Tot nu erg tevreden en blijf ik zeker terugkomen! Toon minder »
M -
27 juni 2022 22:10
Sinds dat ik hier ben geweest, is mijn huid zowel beter en de mensen zijn heel vriendelijk. Merette en Kim namen echt de tijd om de beste behandeling voor mij en mijn huid te vinden om de beste resultaten te bereiken. Ze zijn zeer professioneel en betrokken. De prijzen zijn ook erg goed en de kwaliteit is erg hoog.
Izabela Gromnicka
26 juni 2022 15:03
Super fijne behandelingen! Alles wordt op basis van jouw huid uitgekozen wat het beste werkt. Je wordt altijd lief en gezellig ontvangen in een rustgevende sfeer!
Eline van den Brink
25 juni 2022 19:07
Heerlijke hydrafacial behandeling gehad die ook goed is voor mijn rosacea huid! Op een persoonlijke en vakkundige manier uitgevoerd. Echte aanrader!
Tessa Peters
25 juni 2022 07:07
Ik ben nu al een halfjaar onder behandeling bij huidinstituut Stralend voor mijn acne gevoelige huid. Merette neemt graag de tijd om uitleg te geven over wat ze bij je huid ziet en welke behandeling er het best bij past. De mogelijkheid is er om te kijken welke producten je gebruikt om hier vervolgens advies op te krijgen. Op deze manier kun je het beste uit... Toon meer »
Ik ben nu al een halfjaar onder behandeling bij huidinstituut Stralend voor mijn acne gevoelige huid. Merette neemt graag de tijd om uitleg te geven over wat ze bij je huid ziet en welke behandeling er het best bij past. De mogelijkheid is er om te kijken welke producten je gebruikt om hier vervolgens advies op te krijgen. Op deze manier kun je het beste uit de behandeling halen en merk ik dat mijn huid er echt op vooruit is gegaan. Het is een rustgevende omgeving waarbij je tijdens de behandeling op de stoel echt een zen moment ervaart. Het gevoel echt gezien en gehoord te voelen, waar je ook voelt dat er tijd is om het een en ander te kunnen bespreken. Of gewoon om een gezellig praatje te maken! Ben zeer tevreden over mijn behandeling! Toon minder »
Bermal Akan
23 juni 2022 19:07
Salon ‘Stralend’ gaf mij een ‘warm welkom’ in een mooie sfeervolle wacht & behandel-ruimte waar je je direct op je gemak voelt. De mooie warme kleuren van deze salon, stralen rust uit en geven je een relaxed gevoel! Heerlijk, om in deze unieke ambiance behandeld te worden! En je wordt ook nog ‘ns op een zeer professionele wijze behandeld door Merette! Een to... Toon meer »
Salon ‘Stralend’ gaf mij een ‘warm welkom’ in een mooie sfeervolle wacht & behandel-ruimte waar je je direct op je gemak voelt. De mooie warme kleuren van deze salon, stralen rust uit en geven je een relaxed gevoel! Heerlijk, om in deze unieke ambiance behandeld te worden! En je wordt ook nog ‘ns op een zeer professionele wijze behandeld door Merette! Een top plek! Een echte aanrader! Toon minder »
Toon Peters
23 juni 2022 15:03
Top bedrijf, heerlijke hydrafacial gehad. Leuke meiden werken daar
Nick Looman
23 juni 2022 13:01
Een hele fijne en professionele kliniek! De ontvangst is zo fijn en ik was behoorlijk nerveus voor de behandeling voor mijn lippen maar dit werd zo goed opgepakt! De behandeling zelf viel me daardoor 100 procent mee. Top kliniek! Ik kom hier graag terug :-)
Maro V
2 april 2022 15:03
Een hele fijne en professionele kliniek! De ontvangst is zo fijn en ik was behoorlijk nerveus voor de behandeling voor mijn lippen maar dit werd zo goed opgepakt! De behandeling zelf viel me daardoor 100 procent mee. Top kliniek! Ik kom hier graag terug :-)
Yara V
2 april 2022 15:03
Ik kom al jaren bij Kim de Wijer en ben altijd meer dan tevreden! Bedankt voor het mooie resultaat en de fijne behandelingen keer op keer!
Beau Romijn
28 januari 2022 19:07
Zeer kundig geholpen door Merette, ze neemt alle tijd voor je en stelt je op je gemak, ga daar zeker vaker heen,voel me herboren (64 jaar) en heb de eerste hydrafacial behandeling gehad.. ga nu mijn pigment vlekken laten behandelen.. helemaal blij met hun!
Mirjam Besemer
4 november 2021 14:02
13 oktober daar geweest voor Russian lips en Botox. Ge-wel-dig! Zo goed geholpen en het eindresultaat is werkelijk prachtig. Dr. Kim luistert heel goed naar je wensen, is heel professioneel en is heel lief. Ik raad deze kliniek zeker aan! De prijzen zijn ook goed!
Fenna Zonneveld
29 oktober 2021 10:10
Hele fijne kliniek kim is een goede deskundige arts die goed luistert en heel goed is in haar vak mensen natuurlijk mooier maken
bertus van dorp
29 oktober 2021 10:10
Een Hydrafacial behandeling bij Merette gehad. Hier kom ik voor terug. Merette is een hele lieve, deskundige meid en ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Mijn huid voelde heerlijk na de behandeling en de conditie wordt alsmaar beter door de tips en producten van Merette. Absolute aanrader!
Kim West
27 oktober 2021 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €150 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. €400 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €550 per 1,5 ml
Restylane
V.a. €400 per ml
Stylage
V.a. €400 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €500 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €250 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, PDO-draadlift, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2020
Adres
Rijnkade 34A, Arnhem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Kim de Weijer

Drs. Kim de Weijer

Huidinstituut Stralend Arnhem ABC Clinic Breda
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken