LOGO zwart

Faceland Arnhem

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.

Faceland Arnhem uit Arnhem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Zijpendaalseweg 2, Arnhem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ahmad Taher
Ahmad Taher
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Tina Natroshvili
Drs. Tina Natroshvili
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aresh Al Salman
Drs. Aresh Al Salman
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Charlotte Timmerman
Charlotte Timmerman
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Arnhem Reviews

4.8
61 reviews
Vandaag ben ik voor lipfillers naar Dr Ahmad geweest. Na heel wat jaren getwijfeld te hebben om lipfillers te nemen omdat ik bang voor naalden ben heb ik toch de stap genomen om te gaan. Super blij met mijn beslissing! Heb een top ervaring gehad DR stelde me heel gerust en voelde amper pijn. Ik raad het zeker aan👍🏻
sara ahmed
31 januari 2023 18:06
Super! Ben hier van de week geweest voor lipfillers. Was erg zenuwachtig en werd gelijk gerustgesteld. De verdovingszalf was top en ik voelde nauwelijks iets van de prikjes. Erg lieve en meedenkende arts. Bedankt en tot volgende keer!
Amber xxx
26 januari 2023 11:11
Kom al enige tijd bij Drs Aresh, bij faceland Arnhem. Super professionele en lieve arts! Luistert goed naar je wensen en denkt altijd met je mee. De controle afspraken gaan ook altijd perfect en staat altijd voor je klaar mocht je vragen hebben etc. Helemaal top!
me Goose
29 december 2022 16:04
Geholpen door Dr Aresh , onwijs tevreden ik raad hem echt bij iedereen aan. Hij weet wat hij doet. Stelt je super erg op je gemak. Kijkt goed mee, en heeft echt verstand van zijn vak. Voor mij is hij oprecht de beste!
Dunya Wereld
23 december 2022 08:08
Bij dr. Tina een fillerbehandeling gehad een paar maanden terug, wat heeft zij mij "gered" van een enorme onzekerheid, ik ga zeker op korte termijn weer een afspraak met haar maken, duidelijke uitleg, voor en nadelen besproken, en super lieve begeleiding tijdens de behandeling!
elsje elshof
20 november 2022 19:07
Kort geleden heb ik een filler (hyaluronzuur) behandeling gehad bij Drs. A. Taher bij Faceland Arnhem. In één woord: super. Ik ben heel tevreden met het prachtige resultaat, en dokter Taher is een rustige, fijne arts die echt luistert naar je wensen en kijkt wat mogelijk is. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren, had geen pijn en het resultaat vind... Toon meer »
Kort geleden heb ik een filler (hyaluronzuur) behandeling gehad bij Drs. A. Taher bij Faceland Arnhem. In één woord: super. Ik ben heel tevreden met het prachtige resultaat, en dokter Taher is een rustige, fijne arts die echt luistert naar je wensen en kijkt wat mogelijk is. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren, had geen pijn en het resultaat vind ik persoonlijk fantastisch. Alle lof voor dokter Taher. Ik hoop snel weer op afspraak te komen! Toon minder »
Romy
13 september 2022 15:03
Heel fijn geholpen in filiaal Arnhem!
Heb wel een min punt wat ik erg jammer vind. Heb jullie nu een aantal keer geprobeerd te bellen op verschillende dagen en niemand neemt op.
Ik heb een aantal vragen die ik graag wil stellen aan jullie.
Anna Kuiper
10 september 2022 14:02
Een mooie verzorgde locatie.
Het ziet er allemaal prachtig uit en is schoon.
Behandeling is top, goed gekwalificeerde medewerker.
Ben zeer tevreden.
Wilma Pauwels
11 augustus 2022 09:09
Voor de eerste keer naar faceland gegaan & heb een top ervaring gehad.
Leuke meid bij de receptie die me erg gerust stelde.
Verder ben ik behandeld door Tina, ze nam de tijd voor mij en ben erg tevreden.
anne korsten
10 augustus 2022 12:12
Ik ben super ontvangen. Even in de wacht ruimte gezeten ziet er prachtig uit. de behandel kamer zit je privé. Fijn alles word duidelijk uitgelegt supper tevreden met het resultaat dankjewel 🥰
naomy van der valk
10 augustus 2022 09:09
Onlangs op consult geweest bij drs Taher op locatie Arnhem. Wat een prettige ervaring! Een ontzettend informatief consult gehad, duidelijke en transparante uitleg, de informatie gekregen die ik nodig had en ga met een veilig en zeker gevoel de behandeling in. Veel dank drs Taher!
Romy
21 juli 2022 14:02
Een zeer prettig ontvangst en er werd ruim tijd genomen om de gewenste behandeling uit te kiezen.
Helaas ben ik over het resultaat minder tevreden, aangezien ik geen verschil in voor en na de behandeling!
yasmin hoogland
20 juni 2022 09:09
Voor het eerst in Arnhem op de nieuwe locatie geweest. Hele fijne en lieve arts 👩‍⚕️ mooie locatie en makkelijk parkeren bij Sonsbeek!
sneki ba
8 juni 2022 16:04
Hele fijne en rustgevende locatie.
Super goed geholpen.
Hele vriendelijke vrouw goede en duidelijke uitleg legde goed uit wat ze ging doen heel kalm.
Zeker een aanrader blijf zeker terugkomen in Arnhem.
Jolanda De Roos
5 juni 2022 21:09
Fijn en niet te groot kliniek waardoor een welkom en persoonlijk gevoel ontstaat. Ik ging voor een profhilo behandeling en bocouture. Hele fijne arts, verteld wat het product doet en wat hij gaat doen, ook als het pijn doet. Hij had me goed voorbereid maar uiteindelijk vond ik de pijn meevallen. Ik ben heel tevreden over de kliniek, de arts en daarmee de he... Toon meer »
Fijn en niet te groot kliniek waardoor een welkom en persoonlijk gevoel ontstaat. Ik ging voor een profhilo behandeling en bocouture. Hele fijne arts, verteld wat het product doet en wat hij gaat doen, ook als het pijn doet. Hij had me goed voorbereid maar uiteindelijk vond ik de pijn meevallen. Ik ben heel tevreden over de kliniek, de arts en daarmee de hele ervaring. Toon minder »
Angelique Kraak
29 mei 2022 07:07
Voor mij de eerste keer. Ik wilde graag mijn frons laten behandelen .Behandelaar Ahmed Taher legde haarfijn uit hoe en wat . Resultaat is prachtig ! Een ontspannen blik ..
Trix
7 mei 2022 06:06
Na een prettig ontvangst duidelijke uitleg en informatie gekregen over behandeling. Zowel de ontvangstruimte als de behandelkamer zijn schoon en stijlvol ingericht. De locatie is centraal gelegen en de arts een fijne man. Ik kom zeker terug.
Didi Janssen
29 april 2022 13:01
Ik ben super ontvangen. Even in de wacht ruimte gezeten ziet er prachtig uit. de behandel kamer zit je privé. Fijn alles word duidelijk uitgelegt supper tevreden met het resultaat dankjewel 🥰
naomy van der valk
11 april 2022 22:10
Mn eerste keer dat ik iets aan mn lichaam heb “veranderd” en ben ontzettend blij met het resultaat dat behaald is! Super geholpen door de behandelaar die een goede uitleg gaf van de behandeling en de verschillende merken injectables. Al met al heel erg tevreden over Faceland.

Behandeld door : Ahmad Taher
Behandeling : Traangoot Filler
Berrie Batsbak
10 april 2022 22:10
Mijn eerste ervaring in arnhem. Ik was een beetje laat door dat ik een storing had met de parkeermeter, maar mocht gelukkig mijn afspraak vervolgen. Ik had een vriendin mee die ook een behandeling wilde en we zijn fijn begeleid van begin tot einde. Ik kom hier graag terug. Ben super tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat, en ben nu 4 dagen verder. He... Toon meer »
Mijn eerste ervaring in arnhem. Ik was een beetje laat door dat ik een storing had met de parkeermeter, maar mocht gelukkig mijn afspraak vervolgen. Ik had een vriendin mee die ook een behandeling wilde en we zijn fijn begeleid van begin tot einde.
Ik kom hier graag terug.
Ben super tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat, en ben nu 4 dagen verder.
Heb de frons en kraaienpoten behandeld, fijn om met een kleine ingreep veel meer zelfvertrouwen te creëren.
Tot de volgende keer!
Groetjes Sam Toon minder »
Sam Ira
23 maart 2022 03:03
Heel leuk,maar ze wisten niet hoe ze moesten gebruiken...Heb al 2500 punten en loop al 3 jaar bij ze en toch nog steeds niet kunnen gebruiken...Ga vandaag maar altrecht,misschien weet ze daar wel...Ik wil ze graag gebruiken....
Nurten Turkseven
15 maart 2022 07:07
Beste behandeling en behandelaar in Arnhem en omgeving, doorTina Natroshvili. Ik ben zeer tevreden met de filler behandeling die ik heb gehad en Tina is een professional in haar werk. Weet precies wat je nodig hebt en blijft mooi natuurlijk. Zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel Tina
salmita M
14 maart 2022 20:08
Zeer fraaie nieuwe locatie Faceland.
Zeer kundige arts Ahmed Taher, luistert goed naar je en geeft daarna de perfecte behandeling. Lippen laten doen met prachtig resultaat. Fijn dat er voor ons zo dichtbij nu deze kliniek is..
Marion Mulder
23 februari 2022 19:07
Wordt altijd goed geholpen door
Tina Natroshvili. Voel mij zeer op mijn gemak. Ze is eerlijk en oprecht in haar advies. Vele dank hiervoor.
Angèl Verbeek
23 februari 2022 19:07
Schrijf een review