The Body Clinic Duiven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Duiven

The Body Clinic Duiven

De cosmetische kliniek The Body Clinic Duiven, nabij Arnhem, bevindt zich in een monumentale boerderij (bouwjaar 1625), een zgn T-boerderij. U kunt uw auto gratis parkeren op het erf voor de boerderij. Ook deze privékliniek straalt rust en sereniteit uit. Een mooi groensingel en prachtige tuin zorgen ervoor dat u even tot rust kunt komen voordat u behandeld wordt.

The Body Clinic Duiven uit Duiven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De cosmetische kliniek The Body Clinic Duiven, nabij Arnhem, bevindt zich in een monumentale boerderij (bouwjaar 1625), een zgn T-boerderij. U kunt uw auto gratis parkeren op het erf voor de boerderij. Ook deze privékliniek straalt rust en sereniteit uit. Een mooi groensingel en prachtige tuin zorgen ervoor dat u even tot rust kunt komen voordat u behandeld wordt. Meer lezen »

Bekijk acties van The Body Clinic Duiven

Bring a friend! Krijg korting bij een eerste behandeling
Bring a friend! Krijg korting bij een eerste behandeling
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 210 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 210 per zone
2 zones
V.a. € 360 per behandeling
3 zones
V.a. € 470 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 550 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 600 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 550 per ml
Fillers overige
Liquid Facelift
V.a. € 1.100 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 360 per per 2 ml
Restylane Skinboosters
V.a. € 425 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chirurgie, Huidversteviging, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2006
Adres
Ploenstraat 30, Duiven
The Body Clinic Duiven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Hugo Ammerlaan
Drs. Hugo Ammerlaan
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

The Body Clinic Duiven Reviews

4.9
23 reviews
Alleen maar goede ervaringen met deze clinic en met dokter Hugo Ammerlaan. Kom hier voor Botox en heel soms fillers. Hugo is zorgvuldig, geeft eerlijk advies en laat ook weten als het niet verstandig is om iets te doen en waarom dit is. Aantal weken geleden een ooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Hugo Ammerlaan met een erg mooi eind resultaat. Ook de... Toon meer »
Alleen maar goede ervaringen met deze clinic en met dokter Hugo Ammerlaan. Kom hier voor Botox en heel soms fillers. Hugo is zorgvuldig, geeft eerlijk advies en laat ook weten als het niet verstandig is om iets te doen en waarom dit is.
Aantal weken geleden een ooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Hugo Ammerlaan met een erg mooi eind resultaat. Ook de ingreep zelf heel goed verlopen. Achteraf gezien, waar heb ik me druk over gemaakt. Totaal niet nodig. Bij het herstel is het belangrijk om je aan de adviezen te houden, maar dat is aan jezelf. Toon minder »
Astrid
13 maart 2024 09:09
Ik raad deze kliniek ten zeerste aan! Hugo is een uiterst bekwame arts. Ondanks een angst voor de traangootbehandeling, heeft Hugo me gerustgesteld en mijn zorgen weggenomen. Het was inderdaad pijnloos, en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Hoewel de kosten misschien wat hoger liggen, zijn ze het absoluut waard!
Mariska van den Broek
2 februari 2024 05:05
Mbt de behandeling in Duiven. Alles prima. Ben tevreden. Verder niets toe te voegen!
J. Wienia
Jose Wienia
22 november 2023 13:01
Zeer vriendelijke arts, Hugo denkt mee en is service gericht. Hij is blij als ik blij ben. Geeft mij vertrouwen, daarom blijf ik terug komen in de toekomst. Aanrader!!!!
N. van der Weide
28 september 2023 19:07
Lipcontour en filler behandeling uitgevoerd door Hugo. Hij geeft goede adviezen. Ik ben bijzonder gastvrij ontvangen door Jennifer. Kortom top!!
N. van der Weide
11 augustus 2023 12:12
Van mn dochter: Afvallen met injecties heeft mijn leven veranderd. Voor mijn verjaardag gaf ik mezelf een kuur Saxenda met begeleiding van een diëtiste. Nooit is het me gelukt om af te vallen. Ik at gezond, maar teveel. Depressie door Corona zorgde voor een gewicht van wel 95 kilo. Vreselijk. Ik voelde me gevangen in m’n eigen lichaam. Ik probeerde elk dieet... Toon meer »
Van mn dochter: Afvallen met injecties heeft mijn leven veranderd. Voor mijn verjaardag gaf ik mezelf een kuur Saxenda met begeleiding van een diëtiste. Nooit is het me gelukt om af te vallen. Ik at gezond, maar teveel. Depressie door Corona zorgde voor een gewicht van wel 95 kilo. Vreselijk. Ik voelde me gevangen in m’n eigen lichaam. Ik probeerde elk dieet maar hield het weinige eten door mijn drukke baan niet lang vol. Ook keto werkte niet omdat ik vaak op het werk at en er dan geen opties waren en ik toch voor wat anders moest gaan. Saxenda zorgde ervoor dat ik geen honger meer had. Het werd makkelijk om weinig genoeg te eten om eindelijk te kunnen afvallen! In 4 maanden ben ik 17 kilo kwijt. Heerlijk. En ik ga voor de 20! Beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan. Toon minder »
Familie Bergsma - de Jong (Ellen en Paul)
4 augustus 2023 09:09
"Ik was er zenuwachtig maar Hugo heeft me zeer gerustgesteld waardoor het allemaal goed te doen was. Het resultaat is meer dan ik verwacht had. Ik had maar 1 klein blauwplekje terwijl ik een liquid facelift heb gehad, super dus 👍🏻. Zeker een aanrader als je nog twijfelt " en bij de nacontrole nog een mooie kleine Touch up voor een nog mooier resultaat
Mechelien Lammers
4 juli 2023 10:10
Prima behandeling en prima resultaat, ondanks de bloedverdunners geen blauwe plekken."
Rob Sanders
21 maart 2023 16:04
Heel blij met het mooie en natuurlijke resultaat! Goede uitleg vooraf. Fijne, deskundige arts. Medewerkers zijn vriendelijk en goed bereikbare locatie. Professionele kliniek.
Mir van Raalte
21 december 2022 08:08
"Echt top. Geen blauwe plekjes, geen zwellingen. "In een woord perfect"
Marijcke Nuijten
14 november 2022 20:08
Goed en professioneel
jose zweering
8 augustus 2022 18:06
De beste kliniek, punt! Deskundige artsen die eerlijk advies geven. Wil je over de top? Dan heb je pech want less is more en daar is het resultaat dan ook naar. Heel mooi en natuurlijk. Kom er al jaren en ben er super tevreden over!!
Bo Tox
14 juni 2022 08:08
"Echt top. Geen blauwe plekjes, geen zwellingen.
Marijcke Nuijten
2 augustus 2021 21:09
De beste kliniek, punt!
Bo Tox
30 december 2020 19:07
Nadat ik de keuze had gemaakt dat ik lipfillers wilde, starte mijn zoektocht waar ik dat het beste kon laten doen. De bodyclinic gaf mij een goed gevoel. En dat gevoel zat helemaal goed. Wat een fijne clinic, zeer gastvrij en vriendelijk. En dat de art over behoorlijk wat expertise beschikt, is te zien aan het eindresultaat! Wat ben ik blij... Het is natuurl... Toon meer »
Nadat ik de keuze had gemaakt dat ik lipfillers wilde, starte mijn zoektocht waar ik dat het beste kon laten doen. De bodyclinic gaf mij een goed gevoel. En dat gevoel zat helemaal goed. Wat een fijne clinic, zeer gastvrij en vriendelijk. En dat de art over behoorlijk wat expertise beschikt, is te zien aan het eindresultaat! Wat ben ik blij... Het is natuurlijk en super mooi geworden. Echt een aanrader! Toon minder »
Manon
2 april 2019 10:10
Leuke clinic met erg vriendelijke artsen en assistente’s
Zijn erg mee denkend en nemen graag de tijd voor je.
Zoen Courbois
18 december 2018 14:02
Ontzettend leuke arts, assistente en zeer fijne ontvangst. Ik voelde me meteen op mijn gemak en de behandeling viel me daardoor erg mee. Heel mooi en subtiel resultaat.
justine
11 december 2017 16:04
Voor mijn antitranspiratie behandeling ben ik hier al een aantal keer geweest. Echt geweldig dat met een paar prikjes mijn grote probleem opgelost is! Nooit meer zweetplekken in mijn shirts, geen nare luchtjes meer. Mijn dank is groot!
M de G.
11 december 2017 15:03
Vakwerk, prachtige kliniek, straalt klasse uit en alles uiterst relaxt ervaren. Het visite kaartje Malvina van de Spa doet de uitgebreide intake en heeft mijn zenuwen weggenomen. toy toy allen!!
Marij Medze
22 augustus 2017 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij The Body Clinic Duiven?

De prijs van één zone Botox bij The Body Clinic Duiven is € 210,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij The Body Clinic Duiven?

Een fillerbehandeling bij The Body Clinic Duiven kost per 1 ML v.a. € 450,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij The Body Clinic Duiven?

The Body Clinic Duiven heeft op basis van 19 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is The Body Clinic Duiven gevestigd?

The Body Clinic Duiven is gevestigd op Ploenstraat 30 in Duiven.