Filler Alphen aan den Rijn

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Alphen aan den Rijn én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Alphen aan den Rijn en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Alphen aan den Rijn in de afgelopen periode
2.356
Laagste prijs per ml Filler in Alphen aan den Rijn
€ 185,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Alphen aan den Rijn
€ 324,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Alphen aan den Rijn
109
Bekijk filler klinieken in de buurt van Alphen aan den Rijn

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Alphen aan den Rijn gemiddeld 10% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 358,58). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Alphen aan den Rijn: € 324,50 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Alphen aan den Rijn

Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Beauty Clinic Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Julianastraat 85
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Alphen aan den Rijn
City Clinics Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn, Utrechtstraat 108
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 9x geboekt
Kliniek Alphen
Kliniek Alphen
Alphen aan den Rijn, Euromarkt 34
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Huisartspraktijk C.L. Poortvliet
Alphen aan den Rijn, Dotterbloem 7
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Woubrugge Kliniek
Woubrugge Kliniek
Woubrugge, Vierambachtsweg 25
5 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Breathe Clinic Roelofarendsveen
Roelofarendsveen, Sotaweg 134C
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Salon Vie
Salon Vie
Leiderdorp, Hoogmadeseweg 5
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 255,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 290,00
Profiel bekijken
Lootskliniek
Lootskliniek
Reeuwijk-Brug, Buitenomweg 13
9 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken

Filler reviews Alphen aan den Rijn

Goede ervaring in deze kliniek. Kundig advies en geweldige behandeling. Botox voor migraine en filler voor de neuslijnen. Perfect!!
abeer fahad
Anatomy 43
6 maart 2023 14:02
Twee weken geleden was ik met mijn vriendin bij de opening van HAYA Clinics en wij kregen gelijk een rondleiding van de vriendelijke eigenaar Husham. Wij hebben toen direct een afspraak gemaakt voor een gebitsreiniging, tanden bleken en fillers voor mijn vriendin. Wij konden super snel terecht en zijn zeer professioneel geholpen door de eigenaar zelf die ze... Toon meer »
Twee weken geleden was ik met mijn vriendin bij de opening van HAYA Clinics en wij kregen gelijk een rondleiding van de vriendelijke eigenaar Husham. Wij hebben toen direct een afspraak gemaakt voor een gebitsreiniging, tanden bleken en fillers voor mijn vriendin.

Wij konden super snel terecht en zijn zeer professioneel geholpen door de eigenaar zelf die zelf ook arts is, dat heeft een heel goed gevoel. De duidelijke communicatie was erg fijn en wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat.

Zeker weten een aanrader voor iedereen die deze behandelingen wil doen en ik weet zeker dat je met de andere behandelingen die ze hier aanbieden ook op het juiste vertrouwde adres bent! Toon minder »
Kenneth Niezen
14 mei 2023 09:09
Aardige mensen , hele ervaren dokter. Is blijkbaar arts en tandarts dus in goede handen. Alles onder 1 dak van laser tot fillers tot tanden. 👍🏼
Marouan Al
13 mei 2023 21:09
Heb uk gedaan liep fillers super goud
Madam Gonzalez Gonzalez
Laurium Klinieken Zoetermeer
13 oktober 2020 23:11
Ik heb onlangs bij The Body Clinic een filler behandeling gehad om de wallen onder mijn ogen te verwijderen. Dit is gedaan door arts Dionne Deibel. Ondanks mijn angst voor naalden heeft zij mij toch helemaal op mijn gemak weten te stellen. Ik voel me nu een stuk zekerder en ben dan ook heel tevreden over het resultaat!
10 maart 2022 08:08
Ik heb een behandeling gehad bij Nicoline Nijman voor fillers bij de neus. Super blij met het resultaat zeker een aanrader en niet veel last gehad van de behandeling.
15 maart 2022 10:10
Ik ben naar The Body Clinic gekomen, omdat ik op de website zag dat er een neuscorrectie gedaan kon worden zonder operatie. Ik wist niet eens van het bestaan van een neuscorrectie met fillers. Eerst heel lang uitgesteld, omdat ik het toch wel spannend vond om iets te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar ik had het veel eerder moeten doen! Binnen 5 minuten was... Toon meer »
Ik ben naar The Body Clinic gekomen, omdat ik op de website zag dat er een neuscorrectie gedaan kon worden zonder operatie. Ik wist niet eens van het bestaan van een neuscorrectie met fillers.
Eerst heel lang uitgesteld, omdat ik het toch wel spannend vond om iets te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar ik had het veel eerder moeten doen! Binnen 5 minuten was ik van mijn onzekerheid af die ik al mijn hele leven had.
Dr. Hugo Ammerlaan heeft van te voren alles goed uitgelegd en ik kon gelijk behandeld worden.
Hele fijne ervaring! " Toon minder »
19 januari 2022 19:07
Hele fijne ervaring met deze kliniek in Amsterdam, goede arts en hele goede service. Vriendelijk personeel. Ik heb een filler behandeling onder mijn ogen gedaan bij Hugo Ammerlaan en ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb al een andere behandeling gezien in deze kliniek waar ik interesse in heb;-). Ik kom zeker terug en zal mijn vrienden deze kliniek aan... Toon meer »
Hele fijne ervaring met deze kliniek in Amsterdam, goede arts en hele goede service. Vriendelijk personeel. Ik heb een filler behandeling onder mijn ogen gedaan bij Hugo Ammerlaan en ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb al een andere behandeling gezien in deze kliniek waar ik interesse in heb;-). Ik kom zeker terug en zal mijn vrienden deze kliniek aan raden! Toon minder »
Ronald Miggelenbrink
Filler Kliniek Amsterdam
25 februari 2022 19:07
Ik heb enige tijd geleden een lip filler behandeling gedaan. Ik ben behandeld door arts Hugo. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het resultaat is erg natuurlijk, maar toch heb ik mooiere en vollere lippen gekregen. De arts heeft mij goed advies gegeven over welke lip vorm en volume het mooiste bij mijn gezicht past. Ik kom hier zeker weer terug en ik kan... Toon meer »
Ik heb enige tijd geleden een lip filler behandeling gedaan. Ik ben behandeld door arts Hugo. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het resultaat is erg natuurlijk, maar toch heb ik mooiere en vollere lippen gekregen. De arts heeft mij goed advies gegeven over welke lip vorm en volume het mooiste bij mijn gezicht past. Ik kom hier zeker weer terug en ik kan iedereen deze kliniek aanraden! Toon minder »
4 februari 2022 09:09
Wanneer ik deze kliniek binnenkwam kreeg ik meteen een betrouwbaar gevoel. Heel vriendelijk personeel en kundige artsen. Zo blij met het resultaat van mijn filler behandeling. Ik heb mijn volgende afspraak alweer gepland staan.
2 maart 2023 16:04
Kundige en vriendelijke artsen. Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust. Ik ben heel tevreden over het resultaat en kom volgende keer weer graag hier voor een filler behandeling!
2 maart 2023 17:05
Ik heb een aantal weken geleden mijn lippen laten behandelen met fillers. Ik ben er ontzettend blij mee en ben onwijs goed geholpen. Het was mijn eerste keer en ze hebben me heel erg op mijn gemak gesteld en mij goed advies gegeven!
Ik kom zeker terug!
ellen van kaathoven
Filler Kliniek Amsterdam
7 maart 2023 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Alphen aan den Rijn

Vergelijk filler prijzen 2024 in Alphen aan den Rijn

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Alphen aan den Rijn. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 42 klinieken binnen 15 km van Alphen aan den Rijn. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 185,00
Lipfiller1,0 ML€ 185,00
Traangoot filler1,0 ML€ 208,31
Wallen onder ogen1,0 ML€ 208,31
Jukbeenderen1,0 ML€ 185,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 185,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 185,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 185,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 208,31
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 208,31
Neus filler1,0 ML€ 208,31
Liquid facelift-€ 400,00

Filler voor en na foto's

In de omgeving van Alphen aan den Rijn kun je terecht voor een cosmetische behandeling met fillers. De meeste mensen vergelijken klinieken zorgvuldig. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van filler behandelingen in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Alphen aan den Rijn

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Alphen aan den Rijn. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Alphen aan den Rijn is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Alphen aan den Rijn vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Alphen aan den Rijn

In de buurt van Alphen aan den Rijn zijn 109 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Alphen aan den Rijn. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Alphen aan den Rijn wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Alphen aan den Rijn. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire klinieken in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een goede kliniek in Alphen aan den Rijn? De volgende klinieken worden goed beoordeeld:

Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten - Bekijk prijzen en maak een afspraak
B-Esthetics Voorschoten
Wordt nu
bekeken
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
De beste versie van jezelf
Onlangs 16x geboekt
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Alphen aan den Rijn

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Alphen aan den Rijn

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Alphen aan den Rijn die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Alphen aan den Rijn

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Alphen aan den Rijn traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Alphen aan den Rijn

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Alphen aan den Rijn.

Veelgestelde vragen in Alphen aan den Rijn

Wat kost een behandeling met fillers in Alphen aan den Rijn?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Alphen aan den Rijn?

Waar is de beste filler behandelaar in Alphen aan den Rijn?

Welke lipfiller arts in Alphen aan den Rijn wordt aangeraden?