Kopie van RM

Anatomy 43

Welkom bij anatomy43. Dé cosmetische kliniek van Gouda. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, haartransplantaties en behandelingen met botox en fillers. Onze luxueuze en elegante setting zorgen voor een unieke beauty beleving van hoogstaande kwaliteit. Al onze behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd door gediplomeerde, ervaren cosmetisch artsen met een passie voor medisch cosmetische behandelingen.

Wij geven jou als cliënt graag de volledige aandacht, daarom werken wij alleen op afspraak en plannen wij onze afspraken ruim in.

Anatomy 43 uit Gouda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
11 reviews
Een hele fijn sfeer, eerlijk advies en er wordt oprecht met je meegedacht. Ben heel blij met het resultaat van en ga zeker nog eens terug!
Lisa V
14 april 2022 16:04
Fijne service, vriendelijke vrouwen en super resultaat! Erg blij met mijn behandeling bij Anatomy43. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en het is een mooie kliniek waar je je zeker op je gemak voelt!
Eva Soek
5 juni 2021 15:03
Heel klantvriendelijk, professioneel en persoonlijk contact. De behandeling was uitstekend.
Jenna
10 mei 2021 09:09
Erg tevreden over het resultaat van mijn eerste behandeling. Lieve dames, vriendelijk ontvangst en mooi resultaat. Aanrader!
Anne Anker
19 maart 2021 11:11
Nu twee keer geweest, voor Botox en voor Prophilo. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke ontvangst en er wordt de tijd voor je genomen. De arts gaat erg secuur te werk, bekijkt je gezicht heel goed alvorens aan de behandeling te beginnen. Erg fijn dat er nu in Gouda een kliniek geopend is waar ik tevreden over ben.
Iris Kortekaas
2 maart 2021 14:02
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij er... Toon meer »
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Anatomy43, bedankt! Toon minder »
Sanela Dergic
16 december 2020 07:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €119 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €89 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
V.a. €59 per consult
Fillers
Belotero
V.a. €299 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €429 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. €399 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. €950 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €399 per 2 oksels
PDO Draadlift
V.a. €125 per behandeling
PRP
V.a. €895 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €199 per behandeling
Profhilo (2 ML)
V.a. €325 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Chemische peeling, PRP
Kliniek opgericht
2020
Adres
Korte Groenendaal 4, Gouda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten