Filler Helmond

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de beste filler kliniek in Helmond? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Helmond.

Aantal afspraken in Helmond in de afgelopen periode
2.824
Laagste prijs per ml Filler in Helmond
€ 140,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Helmond
€ 328,61
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Helmond
91
Vind een filler kliniek in de buurt van Helmond

Één ML filler kost in Helmond gemiddeld € 328,61, dat is 8% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in Helmond

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Eindhoven
De Gezichtskliniek - Eindhoven
Eindhoven, Leenderweg 83
13 km
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 140,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
ProfhiloStylage
Onlangs 75x geboekt
Nera Medical
Nera Medical
Helmond, Veestraat 32
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
BeloteroRadiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Elkerliek Esthetiek
Elkerliek Esthetiek
Helmond, Wesselmanlaan 25
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dokter Plum Botox
Dokter Plum Botox
Helmond, Leliestraat 15B
2 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Feminine skin treatment store
Feminine skin treatment store
Nuenen, Vincent van Goghstraat 82
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Instituut Zilverschoon
Instituut Zilverschoon
Nuenen, Berg 51
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Kliniek voor Jou Deurne
Kliniek voor Jou Deurne
Deurne, Molenstraat 69
10 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 280,00
Profiel bekijken
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Asten, 1e Sint Jozefstraat 1A
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken

Filler reviews Helmond

Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
Je kunt bij Marjan Aldenzee op een laagdrempelige manier terecht voor diverse botox- en fillerbehandelingen. Haar praktijk is kleinschalig, modern ingericht en heeft een warme uitstraling. Al deze aspecten komen ook samen in Marjan als persoon: ze is toegankelijk, dienstverlenend en open. Kortom, een prettige plek waar je met open armen ontvangen wordt.
9 januari 2024 15:03
Ik ben erg tevreden over de gehele behandeling. Nadat een eerdere behandeling niet helemaal goed gegaan was ben ik hiernaartoe gekomen en werden traangoot fillers verwijderd. Na 2 weken werd ik opnieuw gezien en beoordeeld. Ik ben zo blij met hoe het gegaan is en hoe het er nu uitziet. Super blij met het resultaat, zeker een aanrader, ze nemen hier de tijd v... Toon meer »
Ik ben erg tevreden over de gehele behandeling. Nadat een eerdere behandeling niet helemaal goed gegaan was ben ik hiernaartoe gekomen en werden traangoot fillers verwijderd. Na 2 weken werd ik opnieuw gezien en beoordeeld. Ik ben zo blij met hoe het gegaan is en hoe het er nu uitziet. Super blij met het resultaat, zeker een aanrader, ze nemen hier de tijd voor je en horen je. Er word in goed overleg een behandeling gekozen die passend is voor jou. Bedankt voor alles. Toon minder »
5 juli 2024 20:08
Eerste keer lipfillers laten doen bij De Gezichtskliniek in Utrecht. Was zenuwachtig dat de verdoving niet optimaal zou werken vanwege vorige ervaringen bij andere klinieken. De verdoving van De Gezichtskliniek is echt de beste die ik heb gehad! Op de eerste paar prikjes na, heb ik niks van de behandeling gevoeld! Ben supertevreden ook met het resultaat!! Ik... Toon meer »
Eerste keer lipfillers laten doen bij De Gezichtskliniek in Utrecht.
Was zenuwachtig dat de verdoving niet optimaal zou werken vanwege vorige ervaringen bij andere klinieken.
De verdoving van De Gezichtskliniek is echt de beste die ik heb gehad! Op de eerste paar prikjes na, heb ik niks van de behandeling gevoeld!
Ben supertevreden ook met het resultaat!! Ik kom zeker weer terug. Heel klantvriendelijk, goede kwaliteit en mooie prijzen! Toon minder »
fenstastic telepatty
De Gezichtskliniek - Eindhoven
24 juni 2024 17:05
Ik wil de De Gezichtskliniek bedanken voor het mooie resultaat door de filler behandeling die ik een aantal weken heb laten doen. Ik ben vorig jaar voor het eerst in Utrecht geweest bij Eliza en was zo tevreden dat ik onlangs een nieuwe afspraak heb gemaakt in Eindhoven omdat ik daar in de buurt woon. Ik ben beiden keren ontzettend op mijn gemaakt gesteld om... Toon meer »
Ik wil de De Gezichtskliniek bedanken voor het mooie resultaat door de filler behandeling die ik een aantal weken heb laten doen.
Ik ben vorig jaar voor het eerst in Utrecht geweest bij Eliza en was zo tevreden dat ik onlangs een nieuwe afspraak heb gemaakt in Eindhoven omdat ik daar in de buurt woon. Ik ben beiden keren ontzettend op mijn gemaakt gesteld omdat ik nogal zenuwachtig was maar de behandeling was bijna pijnloos.
De werkzame Dr die mij heeft behandeld was zeer kundig en heel eerlijk met zijn advies.
Ik kan iedereen De Gezichtskliniek aanbevelen omdat ik na het uitvallen van mijn vaste botox-filler Dr bij verschillende klinieken ben geweest maar nergens was ik zo tevreden als dat ik nu ben vooral als ze mij rond de 40 schatten terwijl ik over een paar maanden alweer 55 jaar ga worden. Toon minder »
22 juni 2024 09:09
Gister lipfiller in mijn bovenlip laten zetten. Was eerste keer, alles werd duidelijk uitgelegd en de arts stelde mij helemaal op mijn gemak. Het resultaat was meteen zichtbaar en subtiel aanwezig waar ik heel blij mee ben en maakt in mijn gezicht een veel zachtere uitdrukking/uitstraling. Ik had een zeer dunne bovenlip tov mijn onderlip wat mij een wat stre... Toon meer »
Gister lipfiller in mijn bovenlip laten zetten. Was eerste keer, alles werd duidelijk uitgelegd en de arts stelde mij helemaal op mijn gemak. Het resultaat was meteen zichtbaar en subtiel aanwezig waar ik heel blij mee ben en maakt in mijn gezicht een veel zachtere uitdrukking/uitstraling. Ik had een zeer dunne bovenlip tov mijn onderlip wat mij een wat streng uiterlijk gaf. Ik ga zeker terug naar de Gezichtskliniek: professioneel, vakkundig, duidelijk, hygiënisch, betrouwbaar, vriendelijk, makkelijk parkeren. Top ervaring! Ik ben benieuwd naar mijn resultaat na de 2 weken van genezing. Toon minder »
25 juni 2024 13:01
Eindelijk! doet mijn account het en kan ik hier mijn review delen, in februari 2020 een hydrafacial behandeling gehad van Hacer (eigenaresse) wat een fijne behandeling was en omdat ik tevreden ben geweest ben ik ook nog dit jaar afgelopen dag nog geweest voor een laserbehandeling pijnloos!!!! en werd behandeld door Fidan, ik heb bij Hacer ook mesofillers en... Toon meer »
Eindelijk! doet mijn account het en kan ik hier mijn review delen, in februari 2020 een hydrafacial behandeling gehad van Hacer (eigenaresse) wat een fijne behandeling was en omdat ik tevreden ben geweest ben ik ook nog dit jaar afgelopen dag nog geweest voor een laserbehandeling pijnloos!!!! en werd behandeld door Fidan, ik heb bij Hacer ook mesofillers en cryolipolyse gehad en nog een gezichtsbehandeling facial deluxe. nou na een hele verhaal :)) een fijne vertrouwelijke salon waar de eigenaresse ook naar je wensen goed luistert, een professioneel eigenaresse die haar werk ook met alle liefde verricht. mij zie je vanuit eindhoven zeker vaker in je salon (8 juli) :)) Toon minder »
Leyla Azad
Aura Esthetics
30 juni 2021 20:08
Ik kwam voor botox en een filler in mijn mondhoeken. De cosmetisch arts nam de tijd om alles te bespreken. Hij zette de botox en filler kundig. Yes, ik zie er weer jonger uit!:)

De locatie in Amersfoort is makkelijk te bereiken en je kunt er gratis parkeren. Al met al was het een fijne ervaring. Ik kom er zeker nog een keer terug.
Neeltje Roosje
Skinfinity Eindhoven
31 oktober 2022 09:09
Specialisten die weten wat ze doen, eerlijk zijn en je gerust stellen. Je kunt zeggen en vinden wat je wil van botox en fillers maar dit is een kliniek die je echt op natuurlijke manier met dat beetje verjonging, verfrissing geeft. Echt, de moeite waard om hier de natuur af en toe een handje te helpen!
25 mei 2024 19:07
Ik had voor deze afspraak erg veel spanning omdat ik voorheen nooit iets heb laten doen aan fillers. Dr Bjorn heeft alles heel duidelijk uitgelegd en zeer vertrouwd gevoel gegeven. Hierdoor heb ik gekozen om fillers in mijn lippen te laten doen. Het ging echt beter dan ik had verwacht. Echt een aanrader! Ik kom hier zeker nog terug voor andere behandelingen... Toon meer »
Ik had voor deze afspraak erg veel spanning omdat ik voorheen nooit iets heb laten doen aan fillers.
Dr Bjorn heeft alles heel duidelijk uitgelegd en zeer vertrouwd gevoel gegeven. Hierdoor heb ik gekozen om fillers in mijn lippen te laten doen. Het ging echt beter dan ik had verwacht. Echt een aanrader!
Ik kom hier zeker nog terug voor andere behandelingen. Toon minder »
19 februari 2022 11:11
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden. Dankjewel weer, J... Toon meer »
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.
Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden.
Dankjewel weer, Joanny! Toon minder »
9 februari 2022 11:11
Bij Fillers and More wordt rekening gehouden met je gezichtsuitdrukking en je mimiek, je huid en je blik verbeteren zodat je als de beste versie van jezelf uitziet 😍.
Joanny Landaeta
EmpowerBeauty Clinic
16 februari 2022 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Helmond

Filler tarieven 2024 in Helmond

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Helmond. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 34 klinieken binnen 15 km van Helmond.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 140,00
Lipfiller1,0 ML€ 140,00
Traangoot filler1,0 ML€ 157,64
Wallen onder ogen1,0 ML€ 157,64
Jukbeenderen1,0 ML€ 140,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 140,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 140,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 140,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 157,64
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 157,64
Neus filler1,0 ML€ 157,64
Liquid facelift-€ 259,00

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

De resultaten van een fillerbehandeling zijn gemiddeld ongeveer 9 maanden merkbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de specifieke behandellocatie. Lipfillers lossen bijvooorbeeld sneller op (tussen de 6 en 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Daarentegen kunnen fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden zichtbaar blijven. In het geval van bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar te zien zijn. 

Ook het merk filler heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen. Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende merken hyaluronzuurfillers. Er zijn ook manieren waarop je je fillers eerder kunt laten verwijderen. Lees meer over het laten oplossen van fillers.

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden enkel tijdelijke fillers gebruikt voor cosmetische behandelingen. Permanente fillers (die niet oplosbaar zijn) zijn sinds 2015 verboden in ons land, omdat deze ernstige complicaties konden veroorzaken. Fillers mogen bij wet worden gebruikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Lees hier meer over deze leeftijdsgrens.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers op basis van hyaluronzuur zijn Restylane en Juvéderm, Belotero, Teosyal en Aliaxin. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt deze fillerbehandeling als veilig beschouwd. Kies dan ook altijd voor een arts met deze kenmerken, en niet zomaar voor een budgetkliniek.

Belangrijk om te benadrukken: er is altijd een mogelijkheid op complicaties (komt voor in ongeveer 1% van de gevallen). Bovendien zijn er aan het gebruik van fillers nog andere potentiële risico's verbonden. Ga daarom altijd met je arts in gesprek en laat je er goed over informeren.

Vergelijk fillerklinieken in Helmond

Zoek je een fillerkliniek in Helmond? Vul je locatie in en vergelijk eenvoudig en snel de beste klinieken uit de buurt. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een betrouwbare, deskundige arts.

Geboekte afspraken in de buurt van Helmond

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Helmond zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Verschillende filler behandelingen in Helmond

In Helmond kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Helmond op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Helmond

Boek een filler behandeling in Helmond. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Helmond. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Helmond. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Helmond.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Helmond!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Helmond in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Helmond is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Helmond

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Helmond die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Helmond?

Behandeling van wallen in Helmond

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Helmond kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Helmond.

Veelgestelde vragen in Helmond

Wat zijn de kosten van één ML filler in Helmond?

Wat is de beste filler kliniek in Helmond?

Wie is de beste filler arts in Helmond?

Welke kliniek in Helmond is gespecialiseerd in lipfillers?