Filler Eindhoven

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Eindhoven? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Eindhoven en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Eindhoven in de afgelopen periode
3.814
Laagste prijs per ml Filler in Eindhoven
€ 140,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Eindhoven
€ 357,30
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eindhoven
147
Vind een filler kliniek in de buurt van Eindhoven

De gemiddelde prijs in Eindhoven voor behandeling met één ML fillers is € 357,30. Dat is 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 360,74). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Eindhoven
De Gezichtskliniek - Eindhoven
Eindhoven, Leenderweg 83
1 km
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 140,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Profhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 62x geboekt
Pure Beauty Center Eindhoven
Pure Beauty Center Eindhoven
Eindhoven, Vestdijk 131
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Skinfinity Eindhoven
Skinfinity Eindhoven
Eindhoven, Rechtestraat 50B
<1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Eindhoven
City Clinics Eindhoven
Eindhoven, Sint Jorislaan 66
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 17x geboekt
SkinCity Huidkliniek
SkinCity Huidkliniek
Eindhoven, Pastoor Harkxplein 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 164,00
Profiel bekijken
Doctors at Soap Eindhoven
Doctors at Soap Eindhoven
Eindhoven, Nieuwe Emmasingel 15A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dokter Es Eindhoven
Dokter Es Eindhoven
Eindhoven, Wilhelminaplein 17
1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
BLOY Institute Eindhoven
BLOY Institute Eindhoven
Eindhoven, Wilhelminaplein 17
1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken

Filler reviews Eindhoven

Ik kwam voor botox en een filler in mijn mondhoeken. De cosmetisch arts nam de tijd om alles te bespreken. Hij zette de botox en filler kundig. Yes, ik zie er weer jonger uit!:)

De locatie in Amersfoort is makkelijk te bereiken en je kunt er gratis parkeren. Al met al was het een fijne ervaring. Ik kom er zeker nog een keer terug.
Neeltje Roosje
Skinfinity Eindhoven
31 oktober 2022 09:09
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat. Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden. Dankjewel weer, J... Toon meer »
Vandaag weer bij Dr. Landaeta geweest en wederom zo fijn geholpen! Sinds anderhalf jaar kom ik voor botox en soms fillers bij Fillers and More. Ze neemt de tijd bij ieder consult, beantwoordt al mijn vragen en ze gaat altijd voor een natuurlijk resultaat.
Daarnaast is ze echt heel begripvol en geduldig m.b.t. mijn lichte angst voor naalden.
Dankjewel weer, Joanny! Toon minder »
9 februari 2022 11:11
Bij Fillers and More wordt rekening gehouden met je gezichtsuitdrukking en je mimiek, je huid en je blik verbeteren zodat je als de beste versie van jezelf uitziet 😍.
Joanny Landaeta
EmpowerBeauty Clinic
16 februari 2022 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Eindhoven

Filler prijzen 2024 vergelijken in Eindhoven

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Eindhoven. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 51 klinieken binnen 15 km van Eindhoven.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 140,00
Lipfiller1,0 ML€ 140,00
Traangoot filler1,0 ML€ 157,64
Wallen onder ogen1,0 ML€ 157,64
Jukbeenderen1,0 ML€ 140,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 140,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 140,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 140,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 157,64
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 157,64
Neus filler1,0 ML€ 157,64
Liquid facelift-€ 249,00

Filler voor en na Eindhoven

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Eindhoven.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Eindhoven

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Eindhoven. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Eindhoven

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Eindhoven zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Eindhoven

In Eindhoven zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Eindhoven. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Eindhoven

Een behandeling met Botox in Eindhoven is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Eindhoven. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Eindhoven. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Eindhoven?

Aanbevolen klinieken in Eindhoven

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Eindhoven voor je geselecteerd:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Eindhoven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Gezichtskliniek - Eindhoven
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Eindhoven
Eindhoven, Leenderweg 83
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 140,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Onlangs 62x geboekt
Profhilo (2 ML)Stylage
Gesponsord
Velthuis kliniek Eindhoven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Eindhoven
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Eindhoven
Eindhoven, Dokter Holtroplaan 3
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 10x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Gesponsord
City Clinics Eindhoven Heezerweg - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Eindhoven Heezerweg
Wordt nu
bekeken
City Clinics Eindhoven Heezerweg
Eindhoven, Heezerweg 256G
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
Onlangs 22x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)

Vergelijk fillerklinieken in Eindhoven

Filler behandeling in Eindhoven informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Overweeg jij ook een filler behandeling in Eindhoven? Dan ben je niet de enige! In Eindhoven en haar directe omgeving zijn veel filler klinieken te vinden. Onder andere in Veldhoven, Best, Geldrop en Valkenswaard kun je terecht voor een filler behandeling. Maar hoe kies je nu de beste filler arts of filler kliniek in Eindhoven? Welke merken fillers zijn er allemaal? Wat is de prijs van lipfillers in Eindhoven? In deze blog lees je alle informatie over fillers Eindhoven!

filler-kliniek-eindhoven

Cosmetische fillers in Eindhoven

Een filler is bedoeld om een rimpel op te vullen, om slapper (dunner) wordende huid op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Maar niet iedere filler is overal voor geschikt. Radiesse is een merk filler die volume en stevigheid creëert.. Geschikt om ingevallen wangen, de kaaklijn of zeer diepe rimpels te verbeteren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in je lichaam voorkomt. Hyaluronzuur heeft de eigenschap dat het water kan binden. Aangezien de huid voor 80% uit water bestaat, kan een klein beetje hyaluronzuur een rimpel mooi opvullen door juist op die plek water aan te trekken en te binden. In Eindhoven werken de klinieken met verschillende soorten fillers. Zo zijn er A-Merk hyaluronzuren, maar ook minder bekende merken. Laat je daarom goed voorlichten met welke filler de arts jou wil behandelen. Lees hier alles over een fillerbehandeling.

Eindhoven aan de fillers!

Eindhovenaren houden van fillers. Procentueel gezien kiezen veel mensen in Eindhoven voor injectables. Dat komt vermoedelijk door de bevolkingsopbouw van de stad en omgeving. Dankzij de universiteit en bedrijvigheid wonen er veel jonge carrière mensen. Zij verzorgen zichzelf graag, het wordt in hun sociale kring een beetje verwacht én het kan waardevol zijn voor je carrière. Verzorgde mensen hebben bij gelijke capaciteiten statistisch gezien meer kans op promotie dan onverzorgde mensen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Eindhoven

Lipfillers zijn populair in Eindhoven. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor lipfillers, en wel om uiteenlopende redenen. Twintigers en dertigers kiezen voor volle lippen als schoonheidsideaal. Veertigers en vijftigers kiezen voor lipfillers om de volume afname te compenseren. Naarmate de jaren gaan tellen, worden je lippen namelijk dunner. Lipfillers zijn speciaal voor de lippen. Alle lipfillers zijn trouwens gemaakt van hyaluronzuur. Lipfillers zijn ideaal qua volume en elasticiteit. Lipfillers zijn tijdelijk, ze zijn ca. 6 tot 9 maanden effectief. 

Traangoot fillers worden ook veel toegepast. Dit is een specifieke filler tegen wallen onder de ogen (donkere kringen).

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

Botox Eindhoven
Profhilo Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Fillers kosten Eindhoven

Bekijk de gemiddelde prijs per filler behandeling in Eindhoven. De prijs gemiddelde prijs varieert per merk filler, behandeling en eenheid. Vul je locatie in om de prijzen behandelprijzen per kliniek te vergelijken. 

Filler prijzen in Eindhoven  
BehandelingEenheidGemiddelde prijs
Filler behandeling0,5 ML€ 254
Filler behandeling1 ML€ 333
Lipfiller1 ML€ 333
Traangoot filler1 ML€ 374
Wallen onder ogen1 ML€ 374
Jukbeenderen1 ML€ 333
Kaaklijn2 ML€ 562
Lippen opvullen1 ML€ 333
Neuslippenplooi1 ML€ 333
Marionetlijnen1 ML€ 333
Rimpels onder ogen1 ML€ 374
Rimpels bovenlip1 ML€ 374
Neus filler1 ML€ 374
   
MerkEenheidGemiddelde prijs
Saypha1 ML€ 266
Stylage1 ML€ 283
Aliaxin1 ML€ 316
Belotero1 ML€ 326
Restylane1 ML€ 366
Teosyal1 ML€ 366
Juvéderm1 ML€ 432
   
Saypha2 ML€ 450
Stylage2 ML€ 478
Aliaxin2 ML€ 534
Belotero2 ML€ 551
Restylane2 ML€ 618
Teosyal2 ML€ 618
Juvéderm2 ML€ 731

Naast lipfillers zijn traangoot fillers populair in Eindhoven. Dat zijn fillers in de traangoot, en daarmee worden ‘wallen onder de ogen’, donkere kringen of een vermoeide blik behandeld. Het vergelijken van de filler prijs loont. Er zijn grote verschillen tussen de diverse klinieken. Een behandeling varieert tussen de € 250 en € 550. De kosten van een fillerbehandeling in Eindhoven worden mede bepaald door de merk filler, de reputatie van de kliniek, de ervaring van de arts, etc. Laar je dus goed voorlichten. Op Injectablesbooking.nl kun je de fillers kosten in Eindhoven goed vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jou volgende fillerbehandeling in Eindhoven!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Eindhoven!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Eindhoven in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Eindhoven in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Eindhoven

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Eindhoven die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Eindhoven

Welke arts voor lippen opvullen in Eindhoven?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Eindhoven

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Eindhoven

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Eindhoven

Wat zijn de kosten van één ML filler in Eindhoven?

Wat is de beste filler kliniek in Eindhoven?

Wie is de beste filler arts in Eindhoven?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Eindhoven?