Filler Lelystad

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Lelystad én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Lelystad en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Lelystad in de afgelopen periode
375
Laagste prijs per ml Filler in Lelystad
€ 300,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Lelystad
€ 359,22
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Lelystad
15
Bekijk filler klinieken in de buurt van Lelystad

Boek je injectables behandeling in Lelystad

Doctor Face
Doctor Face
Lelystad, Zilverparkkade 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Beekman Klinieken
Beekman Klinieken
Lelystad, Middendreef 273
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Aestas Wellness Centrum - Cosmetic Clinics
Aestas Wellness Centrum - Cosmetic Clinics
Lelystad, Schoener 41
1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken
Lumière Aesthetics
Lumière Aesthetics
Lelystad, Kleefkruidstraat 7
2 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 360,00
Profiel bekijken
Botox Flevoland
Botox Flevoland
Lelystad, Kleefkruidstraat 6
2 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 330,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
28 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ZuiderC Kliniek
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
29 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Word de beste versie van jezelf, stijlvol en authentiek.
Profhilo (2 ML)
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
51 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 14x geboekt

Filler reviews Lelystad

Mijn vriendin en ik komen al jaren bij Dr. Peter Driessen van Face-it Almere voor botox en fillers. Wij zijn beiden enorm tevreden! Hij levert echt professioneel klasse werk! Hij is zeer vriendelijk, goed bereikbaar, open en eerlijk in zijn adviezen en luistert goed naar wat je als klant wilt. Zo kom je samen tot een prachtig resultaat. Ook zijn zijn prijzen... Toon meer »
Mijn vriendin en ik komen al jaren bij Dr. Peter Driessen van Face-it Almere voor botox en fillers. Wij zijn beiden enorm tevreden! Hij levert echt professioneel klasse werk! Hij is zeer vriendelijk, goed bereikbaar, open en eerlijk in zijn adviezen en luistert goed naar wat je als klant wilt. Zo kom je samen tot een prachtig resultaat. Ook zijn zijn prijzen heel schappelijk. En mocht je onverhoopt niet 100% tevreden zijn met het resultaat dan lost hij het voor je op. Toon minder »
oscar leijnse
Doctor Face
17 augustus 2020 18:06
Gister ben ik langs geweest bij Peter Driessen voor een neusbrug behandeling en voor mijn onderlip. Elke dag als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig om mijn gezicht van de zijkant te zien omdat ik een bobbel op mijn neus had. Peter heeft echt de tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te vragen naar wat mijn ideaal beeld was betreft mijn... Toon meer »
Gister ben ik langs geweest bij Peter Driessen voor een neusbrug behandeling en voor mijn onderlip. Elke dag als ik in de spiegel keek werd ik ongelukkig om mijn gezicht van de zijkant te zien omdat ik een bobbel op mijn neus had.
Peter heeft echt de tijd genomen om alles zo goed mogelijk uit te leggen en te vragen naar wat mijn ideaal beeld was betreft mijn neus. Hij heeft alles perfect uitgelegd en verteld hoe het er uit zou komen te zien na de behandeling.
Eenmaal de behandeling gehad wist ik niet wat ik zag.. mijn neus is recht! Ik ben dol gelukkig met het resultaat en kan mij nu al niet meer voorstellen hoe het eruit zag voordat de filler er in ging.
Ook was mijn onderlip iets scheef en uit proportie en dat heeft hij heel mooi weer recht gemaakt en volume in gegeven!
Ik ben erg blij met het resultaat en ben Peter ontzettend dankbaar, echt een aanrader! Toon minder »
Danique Bono
Doctor Face
27 mei 2018 11:11
Ik heb hele goede ervaringen met deze kliniek. Ik heb zelf lipfillers en kinfiller in deze kliniek laten doen en ik ben zo blij met het resultaat. Ik heb eerder lipfillers laten doen in een andere kliniek en het resultaat was lang niet zo mooi en natuurlijk als bij cosmetic clinics. Dankjewel Nicolette! ik kom zeker terug mocht het nodig zijn.
Bekijk meer Filler ervaringen in Lelystad

Vergelijk de prijzen in 2024 in Lelystad

Filler prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste prijzen per 1 ML filler behandeling in 2024 in de buurt van Lelystad. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 6 klinieken binnen 15 km van Lelystad. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 300,00
Lipfiller1,0 ML€ 300,00
Traangoot filler1,0 ML€ 337,80
Wallen onder ogen1,0 ML€ 337,80
Jukbeenderen1,0 ML€ 300,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 300,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 300,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 300,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 337,80
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 337,80
Neus filler1,0 ML€ 337,80

Voor en na filler in Lelystad

Veel mensen vergelijken filler klinieken op basis van voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk filler voor en na foto's uit de omgeving van Lelystad.

Liquid facelift voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Neus-lippenplooi voor en na foto's van Happy Fillers

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Lelystad

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Lelystad. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Lelystad

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Lelystad is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Lelystad

In Lelystad zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Lelystad vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Lelystad

In de buurt van Lelystad zijn 15 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Lelystad. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Lelystad wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Lelystad. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 4 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Lelystad

Bekijk 4 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Lelystad:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Lelystad. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Lelystad

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Lelystad die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Lelystad

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Lelystad. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Lelystad traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Lelystad

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Lelystad.

Veelgestelde vragen in Lelystad

Wat kost een behandeling met fillers in Lelystad?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Lelystad?

Waar is de beste filler behandelaar in Lelystad?

Welke lipfiller arts in Lelystad wordt aangeraden?