Beekman Klinieken

Beekman Klinieken

Beekman Klinieken uit Lelystad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.2
10 reviews
Kreeg altijd de vraag of ik moe was, vanwege mijn hangende ogen. Een medische ingreep lang uitgesteld, omdat ik het toch erg eng vond. Uiteindelijk bij Beekman Kliniek terecht gekomen en enorm blij met het resultaat! Een kliniek waar zorg en de client echt op een staat.
Eric Mannaerts
5 november 2020 13:01
Moedervlek op bovenlip laten verwijderen. Hier had plastiek geplaatst moeten worden, is niet gebeurd. Jarenlang lelijk litteken door stuk ontbrekende huid. Meerdere keren laten laseren. Tijdens behandeling had hij boven mijn hoofd woordenwisseling met assistente.
W Dingemans
19 januari 2019 12:12
Na mijn maag operatie', kwam ik in contact met Dr Deekman .
Heeft na vier jaar niet alleen de operaties, maar ook mijn zelf vertrouwen weer op nummer 1 gekregen.
Persoonlijk ook erg aardig en sleept zijn clienten er door heen.
top top top, Kan gewoon niet anders zeggen
heel erg bedankt
Yvonne Kerkhoff
20 september 2018 11:11
Wat een onzin verhaal zeg ik heb een prima ervaring heel blij met resultaat als ik weer wat moet laten doen ga ik zeker naar Beekman kliniek
leida Blom
4 augustus 2018 20:08
IS EEN OPLICHTER! DOET ZICH VOOR ALS EEN DR MAAR MAAKT JE ZIEK!! Ik moest beoordelen van 1 tot 5 sterren ik heb een sterretje gegeven omdat het verplicht was. Deze persoon is niets waard als mens omdat hij zijn woord niet waard is of als dr want hij liegt mensen voor en als antwoord voor je vertrouwen naar de arts toe word je gewoon ziek gemaakt! Mensen pa... Toon meer »
IS EEN OPLICHTER! DOET ZICH VOOR ALS EEN DR MAAR MAAKT JE ZIEK!!
Ik moest beoordelen van 1 tot 5 sterren ik heb een sterretje gegeven omdat het verplicht was.
Deze persoon is niets waard als mens omdat hij zijn woord niet waard is of als dr want hij liegt mensen voor en als antwoord voor je vertrouwen naar de arts toe word je gewoon ziek gemaakt! Mensen pas op!!
Vertrouw niet artsen omdat ze arts zijn, de wereld is corrupt. Mensen zijn en blijven mensen! Het is apart dat ik naar een ziekenhuis zoek en deze "dr" weer tevoorschijn komt terwijl hij geen echt dr is!! maar al te graag van adverteren houdt (blijkt weer) en een mooi gezicht probeert neer te zetten!! schijn bedriegt! Toon minder »
529102
17 juni 2016 11:11
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Middendreef 273, Lelystad
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten