Filler Maarheeze

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Maarheeze? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Maarheeze en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Maarheeze in de afgelopen periode
772
Laagste prijs per ml Filler in Maarheeze
€ 249,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Maarheeze
€ 393,55
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Maarheeze
26
Bekijk filler klinieken in de buurt van Maarheeze

De gemiddelde prijs per ML filler is in Maarheeze € 393,55. Dat is 10% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in Maarheeze

Schoonheid Heeze
Schoonheid Heeze
Heeze, Kapelstraat 60A
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Acura Medisch Centrum Weert
Acura Medisch Centrum Weert
Weert, Hoogstraat 15
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
DermaCare Skinclinic Weert
DermaCare Skinclinic Weert
Weert, Maaspoort 29
10 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Clinique Cosmetique Weert
Clinique Cosmetique Weert
Weert, Huzaarhof 3
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
BeauMedique Valkenswaard
BeauMedique Valkenswaard
Valkenswaard, Markt 21
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Edwards Aesthetics
Edwards Aesthetics
Valkenswaard, Richterpad 11
12 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Marjan Aldenzee, injectable specialist
Asten, 1e Sint Jozefstraat 1A
14 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Cosmetische dermatologie Eindhoven
Cosmetische dermatologie Eindhoven
Eindhoven, Floralaan West 316
15 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Filler reviews Maarheeze

De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tij... Toon meer »
De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tijd en meteen een mooi resultaat te houden !! Toon minder »
2 januari 2022 20:08
Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
29 augustus 2022 01:01
Er zijn behoorlijk wat soorten fillers en daarom heb ik me goed laten adviseren door de arts. De arts heeft goed meegedacht en ervoor gezorgd dat het resultaat niet overdreven is geworden, maar mooi natuurlijk. Nu heb ik dus mooie volle lippen en niemand ziet dat ik het heb laten doen, zo natuurlijk is het gedaan.
8 september 2022 17:05
Je kunt bij Marjan Aldenzee op een laagdrempelige manier terecht voor diverse botox- en fillerbehandelingen. Haar praktijk is kleinschalig, modern ingericht en heeft een warme uitstraling. Al deze aspecten komen ook samen in Marjan als persoon: ze is toegankelijk, dienstverlenend en open. Kortom, een prettige plek waar je met open armen ontvangen wordt.
9 januari 2024 15:03
Dr. Edwards heeft mijn lippen behandeld met een filler,
Ik vond t best spannend, aangezien ik bang was voor een zgn duckface!
Het resultaat was prachtig en heel natuurlijk!
Super blij mee, ik zou haar zeker aanraden!!
J. Rombouts
José Broxterman
Edwards Aesthetics
10 februari 2022 18:06
Ik ben enorm tevreden met Cleo als arts en de resultaten die zij heeft geleverd. Ik ben bij Cleo geweest voor lip fillers. Ze neemt echt de tijd om alles uitgebreid uit te leggen en gaat secuur te werk. Tijdens mijn behandeling ook realistisch gebleven wat past bij mijn gezicht en heeft de tijd genomen om te kijken wat de filler deed met mijn lippen. Ze heef... Toon meer »
Ik ben enorm tevreden met Cleo als arts en de resultaten die zij heeft geleverd. Ik ben bij Cleo geweest voor lip fillers. Ze neemt echt de tijd om alles uitgebreid uit te leggen en gaat secuur te werk. Tijdens mijn behandeling ook realistisch gebleven wat past bij mijn gezicht en heeft de tijd genomen om te kijken wat de filler deed met mijn lippen. Ze heeft een mooie en hygiënische behandelingskamer met genoeg ruimte. Achteraf heel blij met het resultaat en de natural look!! Toon minder »
Sophie Van loon
Edwards Aesthetics
23 maart 2023 10:10
Ik ben erg tevreden over de gehele behandeling. Nadat een eerdere behandeling niet helemaal goed gegaan was ben ik hiernaartoe gekomen en werden traangoot fillers verwijderd. Na 2 weken werd ik opnieuw gezien en beoordeeld. Ik ben zo blij met hoe het gegaan is en hoe het er nu uitziet. Super blij met het resultaat, zeker een aanrader, ze nemen hier de tijd v... Toon meer »
Ik ben erg tevreden over de gehele behandeling. Nadat een eerdere behandeling niet helemaal goed gegaan was ben ik hiernaartoe gekomen en werden traangoot fillers verwijderd. Na 2 weken werd ik opnieuw gezien en beoordeeld. Ik ben zo blij met hoe het gegaan is en hoe het er nu uitziet. Super blij met het resultaat, zeker een aanrader, ze nemen hier de tijd voor je en horen je. Er word in goed overleg een behandeling gekozen die passend is voor jou. Bedankt voor alles. Toon minder »
5 juli 2024 20:08
Eerste keer lipfillers laten doen bij De Gezichtskliniek in Utrecht. Was zenuwachtig dat de verdoving niet optimaal zou werken vanwege vorige ervaringen bij andere klinieken. De verdoving van De Gezichtskliniek is echt de beste die ik heb gehad! Op de eerste paar prikjes na, heb ik niks van de behandeling gevoeld! Ben supertevreden ook met het resultaat!! Ik... Toon meer »
Eerste keer lipfillers laten doen bij De Gezichtskliniek in Utrecht.
Was zenuwachtig dat de verdoving niet optimaal zou werken vanwege vorige ervaringen bij andere klinieken.
De verdoving van De Gezichtskliniek is echt de beste die ik heb gehad! Op de eerste paar prikjes na, heb ik niks van de behandeling gevoeld!
Ben supertevreden ook met het resultaat!! Ik kom zeker weer terug. Heel klantvriendelijk, goede kwaliteit en mooie prijzen! Toon minder »
fenstastic telepatty
De Gezichtskliniek - Eindhoven
24 juni 2024 17:05
Ik wil de De Gezichtskliniek bedanken voor het mooie resultaat door de filler behandeling die ik een aantal weken heb laten doen. Ik ben vorig jaar voor het eerst in Utrecht geweest bij Eliza en was zo tevreden dat ik onlangs een nieuwe afspraak heb gemaakt in Eindhoven omdat ik daar in de buurt woon. Ik ben beiden keren ontzettend op mijn gemaakt gesteld om... Toon meer »
Ik wil de De Gezichtskliniek bedanken voor het mooie resultaat door de filler behandeling die ik een aantal weken heb laten doen.
Ik ben vorig jaar voor het eerst in Utrecht geweest bij Eliza en was zo tevreden dat ik onlangs een nieuwe afspraak heb gemaakt in Eindhoven omdat ik daar in de buurt woon. Ik ben beiden keren ontzettend op mijn gemaakt gesteld omdat ik nogal zenuwachtig was maar de behandeling was bijna pijnloos.
De werkzame Dr die mij heeft behandeld was zeer kundig en heel eerlijk met zijn advies.
Ik kan iedereen De Gezichtskliniek aanbevelen omdat ik na het uitvallen van mijn vaste botox-filler Dr bij verschillende klinieken ben geweest maar nergens was ik zo tevreden als dat ik nu ben vooral als ze mij rond de 40 schatten terwijl ik over een paar maanden alweer 55 jaar ga worden. Toon minder »
22 juni 2024 09:09
Gister lipfiller in mijn bovenlip laten zetten. Was eerste keer, alles werd duidelijk uitgelegd en de arts stelde mij helemaal op mijn gemak. Het resultaat was meteen zichtbaar en subtiel aanwezig waar ik heel blij mee ben en maakt in mijn gezicht een veel zachtere uitdrukking/uitstraling. Ik had een zeer dunne bovenlip tov mijn onderlip wat mij een wat stre... Toon meer »
Gister lipfiller in mijn bovenlip laten zetten. Was eerste keer, alles werd duidelijk uitgelegd en de arts stelde mij helemaal op mijn gemak. Het resultaat was meteen zichtbaar en subtiel aanwezig waar ik heel blij mee ben en maakt in mijn gezicht een veel zachtere uitdrukking/uitstraling. Ik had een zeer dunne bovenlip tov mijn onderlip wat mij een wat streng uiterlijk gaf. Ik ga zeker terug naar de Gezichtskliniek: professioneel, vakkundig, duidelijk, hygiënisch, betrouwbaar, vriendelijk, makkelijk parkeren. Top ervaring! Ik ben benieuwd naar mijn resultaat na de 2 weken van genezing. Toon minder »
25 juni 2024 13:01
Ik kwam voor botox en een filler in mijn mondhoeken. De cosmetisch arts nam de tijd om alles te bespreken. Hij zette de botox en filler kundig. Yes, ik zie er weer jonger uit!:)

De locatie in Amersfoort is makkelijk te bereiken en je kunt er gratis parkeren. Al met al was het een fijne ervaring. Ik kom er zeker nog een keer terug.
Neeltje Roosje
Skinfinity Eindhoven
31 oktober 2022 09:09
Specialisten die weten wat ze doen, eerlijk zijn en je gerust stellen. Je kunt zeggen en vinden wat je wil van botox en fillers maar dit is een kliniek die je echt op natuurlijke manier met dat beetje verjonging, verfrissing geeft. Echt, de moeite waard om hier de natuur af en toe een handje te helpen!
25 mei 2024 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Maarheeze

Vergelijk filler prijzen 2024 in Maarheeze

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Maarheeze. Vul je locatie in en vergelijk de 2024 prijzen van alle 9 klinieken binnen 15 km van Maarheeze. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 249,00
Lipfiller1,0 ML€ 249,00
Traangoot filler1,0 ML€ 280,37
Wallen onder ogen1,0 ML€ 280,37
Jukbeenderen1,0 ML€ 249,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 249,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 249,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 249,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 280,37
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 280,37
Neus filler1,0 ML€ 280,37
Liquid facelift-€ 1.500,00

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Maarheeze

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Maarheeze. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Populaire filler behandelingen in Maarheeze

In Maarheeze zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Maarheeze. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Maarheeze

Een behandeling met Botox in Maarheeze is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Maarheeze. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Maarheeze. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Maarheeze?

Bekijk 7 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Maarheeze

Bekijk 7 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Maarheeze:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Maarheeze in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Maarheeze

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Maarheeze die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Maarheeze

Welke arts voor lippen opvullen in Maarheeze?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Maarheeze

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Maarheeze

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Maarheeze

Wat kost een behandeling met fillers in Maarheeze?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Maarheeze?

Waar is de beste filler behandelaar in Maarheeze?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Maarheeze?