Acura Medisch Centrum Weert - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Acura Medisch Centrum Weert

Acura Medisch Centrum Weert

U bent uniek, uw schoonheid is uniek en hoe we u behandelen is daarom ook uniek.’

Het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere klinieken, zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in de kwaliteit in de kliniek en wij van a tot z alles aanbieden.

Acura Medisch Centrum Weert uit Weert is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

U bent uniek, uw schoonheid is uniek en hoe we u behandelen is daarom ook uniek.’ Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 125 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 350 per ml
StylageStylage
V.a. € 350 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 175 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2002
Adres
Hoogstraat 15, Weert
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Pascal Duijsters
Drs. Pascal Duijsters
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Enzo van Loo
Drs. Enzo van Loo
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Acura Medisch Centrum Weert Reviews

4.2
50 reviews
Ongelooflijk. €400 aanbetaald. Netjes afgemeld door medische afkeuring van eerdere operatie die ik heb gehad. Voor mij onmacht. 2 maanden vooraf snel gemeld. En dan nog niet heel het bedrag terug krijgen. Er zou meer meegedacht mogen worden met de cliënt in specifieke gevallen. Het consult heeft 40 min plaats gevonden. En daar betaal ik, nog met vroege afmel... Toon meer »
Ongelooflijk. €400 aanbetaald. Netjes afgemeld door medische afkeuring van eerdere operatie die ik heb gehad. Voor mij onmacht. 2 maanden vooraf snel gemeld. En dan nog niet heel het bedrag terug krijgen. Er zou meer meegedacht mogen worden met de cliënt in specifieke gevallen. Het consult heeft 40 min plaats gevonden. En daar betaal ik, nog met vroege afmelding €200 voor. Ik vind het schandelijk dat je zo je geld moet verdienen. Ik hoopte nog terug te komen na mijn goedkeuring en onderzoeken, maar dat zal ik niet meer doen. Toon minder »
FloatingMelek
23 november 2023 18:06
Super fijne kliniek! Ik ben behandeld aan mijn lipoedeem. zowel armen als benen zijn afgelopen weken behandeld. Ik ben uiterst tevreden over het resultaat. En dr Duijsters is een hele sympathieke en eerlijke arts ! Verteld wat er verwacht kan worden en legt uit wat er gaat gebeuren . Alle medewerkers zijn heel lief ! Ik heb een pijnloos leven ervoor terug ge... Toon meer »
Super fijne kliniek! Ik ben behandeld aan mijn lipoedeem. zowel armen als benen zijn afgelopen weken behandeld. Ik ben uiterst tevreden over het resultaat. En dr Duijsters is een hele sympathieke en eerlijke arts ! Verteld wat er verwacht kan worden en legt uit wat er gaat gebeuren . Alle medewerkers zijn heel lief ! Ik heb een pijnloos leven ervoor terug gekregen👍 Toon minder »
kim thijssen
17 november 2023 15:03
Eind augustus een boven en onder ooglid correctie gedaan heel goed gesprek vooraf , en de nabehandeling ook erg netjes , ben heel dik tevreden
Erica Biesmans
14 december 2022 07:07
In 2021 hier behandeld aan mijn oogleden na al lang trouwe klant te zijn. Bewust kies ik iedere keer weer voor deze kliniek ivm de kwaliteit en dit in combinatie met de lage kosten.
Leontien Demmenie
22 oktober 2022 11:11
Lipofilling behandeling laten doen en zeer tevreden over het gehele proces, van begin tot eind. Eerlijk advies gegeven en overal goed over meegedacht.
Ellen Hoogstra
6 oktober 2022 17:05
Behandeling tegen haaruitval laten doen. Binnen enkele weken al resultaat en nu significante verbetering.
Hartie Prins
5 oktober 2022 17:05
Behandeling laten doen om de haaruitval te verminderen. Na een maand of 2 merkte ik dat het haar dikker begon te worden en dat ik minder last kreeg van haaruitval. Mesotherapie is voor mij echt een uitkomst, omdat je geen last hebt van bijwerkingen etc.
Matthio Koel
27 september 2022 18:06
Er zijn behoorlijk wat soorten fillers en daarom heb ik me goed laten adviseren door de arts. De arts heeft goed meegedacht en ervoor gezorgd dat het resultaat niet overdreven is geworden, maar mooi natuurlijk. Nu heb ik dus mooie volle lippen en niemand ziet dat ik het heb laten doen, zo natuurlijk is het gedaan.
Terry Garcia
8 september 2022 17:05
Er was bij mij helaas niet sprake van slechts één probleemgebied. Er waren verschillende plekken waar het vet moest worden verwijderd. Voordeel hiervan is dat de kosten bij meer zones afnemen en het zo nog best te overzien was. De ingreep zelf is me alles meegevallen, napijn ook. Nazorg heeft wel wat aandacht nodig, maar is wel heel belangrijk voor een mooi... Toon meer »
Er was bij mij helaas niet sprake van slechts één probleemgebied. Er waren verschillende plekken waar het vet moest worden verwijderd. Voordeel hiervan is dat de kosten bij meer zones afnemen en het zo nog best te overzien was. De ingreep zelf is me alles meegevallen, napijn ook. Nazorg heeft wel wat aandacht nodig, maar is wel heel belangrijk voor een mooi resultaat. In totaal is er echt meer dan 2,5 kg vet verwijderd en daardoor echt een groot verschil. Toon minder »
Lizette Vermeulen
7 september 2022 23:11
Dankzij een combi van botox en fillers heeft mijn gezicht weer een frisse uitstraling. Ik kom hiervoor iedere 6-9 maanden ongeveer met de kliniek. Niet eerder een bericht geplaatst maar bij deze dus mijn uiting van dank!
Petra Faber
29 augustus 2022 01:01
Ik merkte echt dat mij lippen wat dunner zijn geworden afgelopen jaren. Daarom heb ik deze iets laten vergroten zodat ze weer zo zijn als vroeger.
Jeanine Akkerman
27 augustus 2022 17:05
In Weert heb ik van meerdere zones het vet laten verwijderen. Ik heb nog even getwijfeld of ik dit in mijn billen wilde laten inbrengen, maar uiteindelijk in overleg met de arts niet gedaan. Heel blij dat ze eerlijk advies hebben gegeven en dat alles zo goed is verlopen.
Daphne Simons
26 augustus 2022 15:03
Er waren zo ontzettend veel mooie resultaten te vinden over dokter Zeelenberg dat ik hier eerst naartoe ben gegaan voor een consult en later dus ook voor een behandeling. Echt een zeer ervaren arts die precies weet wat hij doet en de mooiste resultaten behaald.
Jantine Braam
25 augustus 2022 13:01
Dat was wat er als eerst door mijn hoofd ging dat ik weer normaal kon kijken na de behandeling al was het eerst nog een beetje gezwollen enzo. Dankbaar Dokter Duijsters!
Oscar de Haan
24 augustus 2022 12:12
Super fijne kliniek.. zeer fijne mensen die je goed begeleiden en zeer goed hun werk doen.. nazorg moet nog uitwijzen maar dat zal wel goed komen. Producten van Care zijn zeer goed.
René Habets
16 mei 2022 09:09
De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tij... Toon meer »
De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tijd en meteen een mooi resultaat te houden !! Toon minder »
Jayme Noway
2 januari 2022 20:08
Reeds verschillende jaren ga ik hier voor verschillende ingrepen. Maar steeds blijven ze me verbazen met hun vriendelijkheid, VAKMANSCHAP en NASERVICE ! Stichting Acura M.C. heeft vanaf dat je binnenkomt tot en met de operatie-zaal en het verlaten ervan, TOP MEDEWERKERS die je op je gemak laten voelen. Zeer tevreden !!!
Sander Sevens
8 november 2021 17:05
1 ster is teveel voor ze!!!

Verminken je lichaam en willen het dan verbeteren nou hou maar op tis al erg genoeg
Mark Van de plaats
18 april 2021 12:12
Ik heb twee weken geleden een liposuctie 3 zones laten doen door Pascal Duisters, dit heeft hij uitstekend gedaan en ben er 100% tevreden mee. Ook de service en verzorging van het verplegend personeel is uitstekend. Ik kan deze kliniek voor 200% aanraden.
Gespecialiseerd voetverzorgster Annemie
6 april 2021 11:11
Onprofesioneel. Eerste afspraak ik moest 2 maanden wachten. Op de dag zelf toen ik binnen kwam, had ik gehoord dat afspraak was verzet naar andere datum... Dus ik had nooi kontact met doktor zelf, alleen met assistent,alles was heel onduidelijk. Ik wauw lyposuctie van mijn buik, ik dacht dat dat niet zo moeilijk was. Uiteindelijk dag van de operatie. Deze da... Toon meer »
Onprofesioneel. Eerste afspraak ik moest 2 maanden wachten. Op de dag zelf toen ik binnen kwam, had ik gehoord dat afspraak was verzet naar andere datum... Dus ik had nooi kontact met doktor zelf, alleen met assistent,alles was heel onduidelijk. Ik wauw lyposuctie van mijn buik, ik dacht dat dat niet zo moeilijk was. Uiteindelijk dag van de operatie. Deze dag heb ik voor de eerste keer doktor gezin. Wat was raar voor mijn, is dat meteen na operatie mog ik naar huis gaan, maar dat was heel raar omdat ik was helemaal misselijk en wit op mijn gezicht. Onderweg naar huis moest ik 3 keer overgeven. Thuis was niet beter hoor. Ik kon 2 wekend niet lopen van pijn. Buik was pas na HALF JAAR genezen. Resultaat - geen. Buik zie net zoald voor de operatie. 3000 euro naar de klote. Geen aanrader. Toon minder »
teleurgesteld teleurgesteld
4 februari 2019 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Acura Medisch Centrum Weert?

De prijs van één zone Botox bij Acura Medisch Centrum Weert is € 125,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Acura Medisch Centrum Weert?

Een fillerbehandeling bij Acura Medisch Centrum Weert kost per 1 ML v.a. € 350,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Acura Medisch Centrum Weert?

Acura Medisch Centrum Weert heeft op basis van 20 Google reviews 4.2 van de 5 sterren.

Waar is Acura Medisch Centrum Weert gevestigd?

Acura Medisch Centrum Weert is gevestigd op Hoogstraat 15 in Weert.