4BCC019D-9628-46BB-ACE5-F9FBC987E6C2

Acura Medisch Centrum Weert

U bent uniek, uw schoonheid is uniek en hoe we u behandelen is daarom ook uniek.’

Het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere klinieken, zit onder meer in het feit dat er veel wordt geïnvesteerd in de kwaliteit in de kliniek en wij van a tot z alles aanbieden.

Acura Medisch Centrum Weert uit Weert is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.3
32 reviews
Super fijne kliniek.. zeer fijne mensen die je goed begeleiden en zeer goed hun werk doen.. nazorg moet nog uitwijzen maar dat zal wel goed komen. Producten van Care zijn zeer goed.
René Habets
16 mei 2022 09:09
De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tij... Toon meer »
De beste kliniek die er is ! Je wordt eerlijk geconsulteerd. Er wordt niets opgedrongen .. integendeel.. soms is iets niet nodig maar zie ik dit wel zo en wordt mij toch aangeraden dit niet te doen ! Ben al 6 jaar vaste klant .En hoop nog vele jaren !! Resultaten zijn verbluffend, en toch natuurlijk ! Kwaliteit vd fillers heeft maar weinig nodig om lange tijd en meteen een mooi resultaat te houden !! Toon minder »
Jayme Noway
2 januari 2022 20:08
Reeds verschillende jaren ga ik hier voor verschillende ingrepen. Maar steeds blijven ze me verbazen met hun vriendelijkheid, VAKMANSCHAP en NASERVICE ! Stichting Acura M.C. heeft vanaf dat je binnenkomt tot en met de operatie-zaal en het verlaten ervan, TOP MEDEWERKERS die je op je gemak laten voelen. Zeer tevreden !!!
Sander Sevens
8 november 2021 17:05
1 ster is teveel voor ze!!!

Verminken je lichaam en willen het dan verbeteren nou hou maar op tis al erg genoeg
Mark Van de plaats
18 april 2021 12:12
Ik heb twee weken geleden een liposuctie 3 zones laten doen door Pascal Duisters, dit heeft hij uitstekend gedaan en ben er 100% tevreden mee. Ook de service en verzorging van het verplegend personeel is uitstekend. Ik kan deze kliniek voor 200% aanraden.
Gespecialiseerd voetverzorgster Annemie
6 april 2021 11:11
Onprofesioneel. Eerste afspraak ik moest 2 maanden wachten. Op de dag zelf toen ik binnen kwam, had ik gehoord dat afspraak was verzet naar andere datum... Dus ik had nooi kontact met doktor zelf, alleen met assistent,alles was heel onduidelijk. Ik wauw lyposuctie van mijn buik, ik dacht dat dat niet zo moeilijk was. Uiteindelijk dag van de operatie. Deze da... Toon meer »
Onprofesioneel. Eerste afspraak ik moest 2 maanden wachten. Op de dag zelf toen ik binnen kwam, had ik gehoord dat afspraak was verzet naar andere datum... Dus ik had nooi kontact met doktor zelf, alleen met assistent,alles was heel onduidelijk. Ik wauw lyposuctie van mijn buik, ik dacht dat dat niet zo moeilijk was. Uiteindelijk dag van de operatie. Deze dag heb ik voor de eerste keer doktor gezin. Wat was raar voor mijn, is dat meteen na operatie mog ik naar huis gaan, maar dat was heel raar omdat ik was helemaal misselijk en wit op mijn gezicht. Onderweg naar huis moest ik 3 keer overgeven. Thuis was niet beter hoor. Ik kon 2 wekend niet lopen van pijn. Buik was pas na HALF JAAR genezen. Resultaat - geen. Buik zie net zoald voor de operatie. 3000 euro naar de klote. Geen aanrader. Toon minder »
teleurgesteld teleurgesteld
4 februari 2019 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €125 per zone
Dysport
V.a. €125 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. €350 per ml
Stylage
V.a. €350 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €175 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body Contouring
Kliniek opgericht
2002
Adres
Hoogstraat 15, Weert
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling