Filler Veldhoven

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Veldhoven? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Veldhoven en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Veldhoven in de afgelopen periode
3.372
Laagste prijs per ml Filler in Veldhoven
€ 140,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Veldhoven
€ 358,25
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Veldhoven
135
Vind een filler kliniek in de buurt van Veldhoven

De gemiddelde prijs in Veldhoven voor behandeling met één ML fillers is € 358,25. Dat is 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 360,79). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Veldhoven

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Eindhoven
De Gezichtskliniek - Eindhoven
Eindhoven, Leenderweg 83
6 km
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 140,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Profhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 71x geboekt
Kliniek Veldhoven
Kliniek Veldhoven
Veldhoven, Bastion 10
1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 525,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Eindhoven
Velthuis kliniek Eindhoven
Eindhoven, Dokter Holtroplaan 3
3 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 10x geboekt
Quole Medisch Centrum Waalre
Quole Medisch Centrum Waalre
Waalre, Van Dijklaan 9
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 510,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Cosmedics by K.
Cosmedics by K.
Eindhoven, Luchthavenweg 81
4 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
EmpowerBeauty Clinic
EmpowerBeauty Clinic
Eindhoven, Hoogstraat 315C
4 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 235,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Bekijk agenda
 
Private Mediclinic Eindhoven
Private Mediclinic Eindhoven
Eindhoven, Strijpsestraat 94
4 km
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
DermaClusive
DermaClusive
Eindhoven, Ir. Kalffstraat 313A
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
RestylaneStylage
Bekijk agenda
 

Filler reviews Veldhoven

Altijd even vriendelijk, onthaal en artsen. Nemen hun tijd, stellen je gerust en geven goeie uitleg. Na de behandeling mooi resultaat voor een mooie prijs. Wat wil je nog meer. Ik heb borsten al gedaan en fillers en al ben ik voor de dood van naalden ik ga weer terug 😊
Jacqueline Vink
Faceland Eindhoven
8 maart 2022 19:07
Super! Heb onlangs frons botox en lipfiller gedaan en ben er heel blij mee,dankjewel faceland en voor vriendelijk personeel!
25 april 2022 17:05
Voor het eerst een bezoek gebracht aan faceland Eindhoven.
Ik ben daar geweest voor een lip filler behandeling, voor mij de eerste keer.
Ik heb Maite verteld wat mijn wensen zijn en daar heeft ze goed rekening mee gehouden.
Ze heeft echt de tijd voor me genomen en alles goed uitgelegd.
Ik ben tevreden met mijn bezoek aan faceland!
Stephanie Davies
Faceland Eindhoven
1 juni 2022 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Veldhoven

Filler prijzen 2024 vergelijken in Veldhoven

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Veldhoven. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 45 klinieken binnen 15 km van Veldhoven.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 140,00
Lipfiller1,0 ML€ 140,00
Traangoot filler1,0 ML€ 157,64
Wallen onder ogen1,0 ML€ 157,64
Jukbeenderen1,0 ML€ 140,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 140,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 140,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 140,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 157,64
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 157,64
Neus filler1,0 ML€ 157,64
Liquid facelift-€ 249,00

Filler voor en na Veldhoven

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Veldhoven.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Veldhoven

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Veldhoven. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Populaire filler behandelingen in Veldhoven

In Veldhoven zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Veldhoven. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Veldhoven

Een behandeling met Botox in Veldhoven is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Veldhoven. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Veldhoven. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Veldhoven?

Aanbevolen klinieken in Veldhoven

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Veldhoven voor je geselecteerd:

Gesponsord
Velthuis kliniek Eindhoven - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Eindhoven
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Eindhoven
Eindhoven, Dokter Holtroplaan 3
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 10x geboekt
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Veldhoven!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Veldhoven in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Veldhoven in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Veldhoven

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Veldhoven die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Veldhoven

Welke arts voor lippen opvullen in Veldhoven?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Veldhoven

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Veldhoven

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Veldhoven

Wat zijn de kosten van één ML filler in Veldhoven?

Wat is de beste filler kliniek in Veldhoven?

Wie is de beste filler arts in Veldhoven?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Veldhoven?