Filler Zwijndrecht

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Zwijndrecht én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Zwijndrecht en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Zwijndrecht in de afgelopen periode
2.162
Laagste prijs per ml Filler in Zwijndrecht
€ 150,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Zwijndrecht
€ 336,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zwijndrecht
125
Bekijk filler klinieken in de buurt van Zwijndrecht

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Zwijndrecht gemiddeld 6% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 358,58). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Zwijndrecht: € 336,00 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Zwijndrecht

Yagmur Aesthetics
Yagmur Aesthetics
Zwijndrecht, Dollard 40
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Cosmooi Dordrecht
Cosmooi Dordrecht
Dordrecht, Spuiboulevard 226
1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
FillerHouse
FillerHouse
Dordrecht, Spuiboulevard 263
1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 175,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 253,00
Profiel bekijken
ProfhiloStylage
Bekijk agenda
 
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Dordrecht, Vriesestraat 115
1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Body Lookz Hendrik Ido Ambacht
Body Lookz Hendrik Ido Ambacht
Hendrik-Ido-Ambacht, Perengaarde 113
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Glam Beauty Bar
Glam Beauty Bar
Dordrecht, Plein 1940-1945 4
3 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Stylage
Bekijk agenda
 
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Papendrecht, Visschersbuurt 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Beautystudio True Skin
Beautystudio True Skin
Papendrecht, Visschersbuurt 1
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 

Filler reviews Zwijndrecht

Ik heb een traangootbehandeling en een lipfillerbehandeling gedaan en supertevreden. Ik vond het best wel spannend en deze lieve dames helpen je er echt doorheen. Met goede verdovende creme waren de lipfillers goed te doen en de traangootfiller voelde ik niet eens. Ik heb nog steeds een natuurlijke look en zie er niet meer vermoeid uit. Topmeiden!
Mylieve Photography
FillerHouse
25 februari 2024 15:03
Zeer professioneel geholpen en hygiënische en vakkundig te werk gegaan
Tevens zijn de prijzen ook toegankelijker dan bij diverse andere salons
Ik kan Fillerhouse dan ook zeker aanraden!!
J.J. Westdijk
FillerHouse
15 april 2024 20:08
Heel erg blij met mijn mooie lippen! Na mijn oude fillers eerst volledig te hebben laten oplossen en na twee weken weer opnieuw te laten opvullen heb ik toch wat imperfecties gezien. Ik heb een appje gestuurd en ik mocht op korte termijn langskomen. Er werd door de twee dames met volle aandacht naar mijn lippen gekeken en ze hebben deze direct ter plekke voo... Toon meer »
Heel erg blij met mijn mooie lippen! Na mijn oude fillers eerst volledig te hebben laten oplossen en na twee weken weer opnieuw te laten opvullen heb ik toch wat imperfecties gezien. Ik heb een appje gestuurd en ik mocht op korte termijn langskomen. Er werd door de twee dames met volle aandacht naar mijn lippen gekeken en ze hebben deze direct ter plekke voor mij bijgewerkt. Ik ben echt zeer tevreden en kom over een paar maanden zeker weer terug om ze weer bij te laten werken! Toon minder »
Daphne Wansleven
FillerHouse
28 april 2024 20:08
Hele fijne arts! Geeft goed advies! Heb Botox fillers en pas behandeling met draadjes gedaan! Super resultaat dokter Abawi is echt een aanrader
17 juni 2023 18:06
Geweldige arts & kliniek!! Al een aantal afspraken gehad bij deze arts. Hij neemt enorm de tijd voor je en kijkt echt goed je wens. Ik ben bij redelijk wat klinieken geweest maar deze staat toch echt op nr 1!! Fillersnor is opgelost, nieuwe filler geplaatst mijn lippen zijn prachtig nu! Daarnaast racial slimming waar ik ook enorm tevreden over ben! Volgend... Toon meer »
Geweldige arts & kliniek!! Al een aantal afspraken gehad bij deze arts. Hij neemt enorm de tijd voor je en kijkt echt goed je wens. Ik ben bij redelijk wat klinieken geweest maar deze staat toch echt op nr 1!! Fillersnor is opgelost, nieuwe filler geplaatst mijn lippen zijn prachtig nu! Daarnaast racial slimming waar ik ook enorm tevreden over ben! Volgende keer kom ik voor mijn jukbeenderen terug😊
Michelle Toon minder »
22 september 2022 16:04
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
4 mei 2022 20:08
Een afspraak gehad met Babette Diemel voor fillers marionette lijnen, neuslippenplooi en lijntjes bij de bovenlip.
Babette een super lieve vrouw die alle stappen uitlegt die ze doet. Ze verstaat haar vak en ze heeft mij zeer blij gemaakt. Een verbluffend resultaat. Ben super tevreden.
14 augustus 2023 20:08
Ik kwam voor het eerst bij Faceland voor lip fillers. Ik werd heel fijn onthaald door de dame achter de receptie en voelde mij meteen op m’n gemak. Mvr Simons was mijn behandelaar. Omdat het mijn eerste keer was nam mij stap voor stap mee wat er ging gebeuren en legde alles goed uit. Na de behandeling was ik een beetje aan het trillen door de spanning en daa... Toon meer »
Ik kwam voor het eerst bij Faceland voor lip fillers. Ik werd heel fijn onthaald door de dame achter de receptie en voelde mij meteen op m’n gemak. Mvr Simons was mijn behandelaar. Omdat het mijn eerste keer was nam mij stap voor stap mee wat er ging gebeuren en legde alles goed uit. Na de behandeling was ik een beetje aan het trillen door de spanning en daar werd meteen goed op gereageerd, ik kreeg wat drinken en knapte al gouw op. Elke paar minuten kwam ze even kijken en dat vond ik erg fijn! Ik kom zeker terug!! Totaal geen pijn gehad zowel tijdens als na de behandeling. Toon minder »
19 december 2023 11:11
Mevr. Joanne Simons is vanaf nu mijn vaste arts. Ik ben voor Faceland al drie keer op verschillende plekken behandeld voor mijn lipfillers en frons botox en het nooit zo ervaren. Boven verwachtingen! Resultaten te mooi! Ik krijg contineu complimenten van mensen om me heen! De producten zijn echte kwaliteit producten en heel effectief! En buiten alles om, mev... Toon meer »
Mevr. Joanne Simons is vanaf nu mijn vaste arts. Ik ben voor Faceland al drie keer op verschillende plekken behandeld voor mijn lipfillers en frons botox en het nooit zo ervaren. Boven verwachtingen! Resultaten te mooi! Ik krijg contineu complimenten van mensen om me heen! De producten zijn echte kwaliteit producten en heel effectief! En buiten alles om, mevr. Simons is GEWELDIG! Ze neemt haar tijd, legt alles heel goed uit en doet haar werk perfect! Ik had na drie bezoeken op verschillende plekken angst voor de pijn, en voor het eerst heb ik het bij Mvr. Simons pijnloos ervaren! Ook stond mijn bovenlip assymetrisch welke zij het heel mooi heeft gecorrigeerd en een super mooie volume boost heeft gegeven! Toon minder »
16 april 2024 10:10
Geweldig team!! Zeer professioneel 🫶 En heel lief 🥰 Hievoor had ik bij een ander salon lipfillers laten doen en was zeer ontevreden, mijn lippen helemaal bont en blauw en binnen een maand was de filling weg! Door mijn angst durfde ik niet meer lipfillers te nemen, tot dat ik ANC CLINICS ontmoette 😍 het is vandaag m’n 3de dag en geen zichtbare blauwe plekk... Toon meer »
Geweldig team!! Zeer professioneel 🫶 En heel lief 🥰 Hievoor had ik bij een ander salon lipfillers laten doen en was zeer ontevreden, mijn lippen helemaal bont en blauw en binnen een maand was de filling weg!
Door mijn angst durfde ik niet meer lipfillers te nemen, tot dat ik ANC CLINICS ontmoette 😍 het is vandaag m’n 3de dag en geen zichtbare blauwe plekken. Geen pijn! Alleen maar tevredenheid ❤️ Echt een aanrader!! Dankjewel lieverds 🙏🏻 ik zal gelijk hieronder foto toevoegen die bijna fataal ging bij een ander salon en after foto van @ancclinics 🫶 Toon minder »
İzmitli Sarp Ataman
ANC Clinics
4 oktober 2023 07:07
Super lief team, en erg professioneel! Ik ben langs geweest voor fillers in de kin, en heb dit erg prettig ervaren, ik kom zeker terug!
M De ruiter
ANC Clinics
28 november 2023 14:02
Zojuist een 3-zone botox behandeling en een 1 ml lipfiller behandeling gehad. Zeer vriendelijk en goed geholpen. De dames zijn professioneel en de behandeling was helemaal niet pijnlijk. Echt een aanrader. Ik kom hier zeker terug!
S. Sungurlu
ANC Clinics
29 april 2024 08:08
Bekijk meer Filler ervaringen in Zwijndrecht

Vergelijk de prijzen in 2024 in Zwijndrecht

Filler prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste prijzen per 1 ML filler behandeling in 2024 in de buurt van Zwijndrecht. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 47 klinieken binnen 15 km van Zwijndrecht. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 150,00
Lipfiller1,0 ML€ 150,00
Traangoot filler1,0 ML€ 168,90
Wallen onder ogen1,0 ML€ 168,90
Jukbeenderen1,0 ML€ 150,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 150,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 150,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 150,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 168,90
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 168,90
Neus filler1,0 ML€ 168,90
Liquid facelift-€ 699,00

Voor en na filler in Zwijndrecht

Veel mensen vergelijken filler klinieken op basis van voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk filler voor en na foto's uit de omgeving van Zwijndrecht.

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Zwijndrecht

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Zwijndrecht. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Zwijndrecht

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Zwijndrecht is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Zwijndrecht

In Zwijndrecht zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Zwijndrecht vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Zwijndrecht

In de buurt van Zwijndrecht zijn 125 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Zwijndrecht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Zwijndrecht wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Zwijndrecht. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire klinieken in Zwijndrecht

Op zoek naar een goede kliniek in Zwijndrecht? De volgende klinieken worden goed beoordeeld:

Gesponsord
Velthuis kliniek Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Rotterdam
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Rotterdam
Rotterdam, K.P. van der Mandelelaan 10
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 21x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Zwijndrecht

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Zwijndrecht:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Zwijndrecht. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Zwijndrecht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Zwijndrecht die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Zwijndrecht

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Zwijndrecht. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Zwijndrecht traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Zwijndrecht

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Zwijndrecht.

Veelgestelde vragen in Zwijndrecht

Wat kost een behandeling met fillers in Zwijndrecht?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Zwijndrecht?

Waar is de beste filler behandelaar in Zwijndrecht?

Welke lipfiller arts in Zwijndrecht wordt aangeraden?