Faceland Capelle aan den IJssel - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Capelle aan den IJssel

Faceland Capelle aan den IJssel

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Capelle aan den IJssel uit Capelle aan den IJssel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Rhijnspoor 223, Capelle aan den IJssel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Aysun Ciftci
Drs. Aysun Ciftci
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Babette Diemel
Drs. Babette Diemel
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Nina Šišić
Drs. Nina Šišić
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Rik Neetens
Drs. Rik Neetens
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sahgul Genc-Hanci
Drs. Sahgul Genc-Hanci
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Joanne Simons
Drs. Joanne Simons
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Joana Nico Pereira
BSc. Joana Nico Pereira
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Marleen van Es
BSc. Marleen van Es
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Karina Rahimi
Drs. Karina Rahimi
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mustafa Mahli
Dr. Mustafa Mahli
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Capelle aan den IJssel Reviews

4.6
167 reviews
Goed ontvangen en probleempje met een afspraak bevestiging via e mail heel netjes opgelost.
Eerste keer Botox behandeling laten doen door Babette Diemel echt een heel tevreden klant erbij ze is zo eerlijk !!!!! Kortom een aanrader.
Dank je wel Babette
Nancy de Groot
30 april 2024 18:06
Mevr. Joanne Simons is vanaf nu mijn vaste arts. Ik ben voor Faceland al drie keer op verschillende plekken behandeld voor mijn lipfillers en frons botox en het nooit zo ervaren. Boven verwachtingen! Resultaten te mooi! Ik krijg contineu complimenten van mensen om me heen! De producten zijn echte kwaliteit producten en heel effectief! En buiten alles om, mev... Toon meer »
Mevr. Joanne Simons is vanaf nu mijn vaste arts. Ik ben voor Faceland al drie keer op verschillende plekken behandeld voor mijn lipfillers en frons botox en het nooit zo ervaren. Boven verwachtingen! Resultaten te mooi! Ik krijg contineu complimenten van mensen om me heen! De producten zijn echte kwaliteit producten en heel effectief! En buiten alles om, mevr. Simons is GEWELDIG! Ze neemt haar tijd, legt alles heel goed uit en doet haar werk perfect! Ik had na drie bezoeken op verschillende plekken angst voor de pijn, en voor het eerst heb ik het bij Mvr. Simons pijnloos ervaren! Ook stond mijn bovenlip assymetrisch welke zij het heel mooi heeft gecorrigeerd en een super mooie volume boost heeft gegeven! Toon minder »
Cey D
16 april 2024 10:10
Ik had een ooglid correctie gehad en was best wel bang toen de hechtingen eruit moesten.
Maar de Doktersassistente S prudencia is een hele lieve jongedame die mij gerust stelde en mij goed heeft afgeleid zodat ik uiteindelijk niet eens door had dat de hechtingen eruit waren.
rita post
8 april 2024 11:11
Eerste keer voor een botox behandeling geweest bij Nina. Ik voelde me gelijk erg op mijn gemak. Een lieve gezellige meedenkende deskundige arts!
C Hubregtse
29 maart 2024 17:05
Ik had er een beetje schrik van maar de ooglidcorrectie is erg meegevallen. Het traject wordt heel goed gecommuniceerd en tijdens de ingreep worden de stappen medegedeeld. Alleen de verdoving was even vervelend, dat is alles. Goed koelen, paracetamol, rustig aan de eerste dagen en geduld, dan komt het goed. Dankjewel Dr. Babette Diemel !
Winny Dekkers-de Jong
24 maart 2024 07:07
Ik kom al een aantal jaar op deze locatie en ik ben zeer tevreden over alle artsen in het bijzonder Rik Neetens.
Rik is een super vriendelijke man die de tijd voor je neemt, met je meedenkt en je een eerlijk advies geeft ☺️
Angela van der Meer
12 maart 2024 13:01
Wat een fijne arts is Nina Sisic. Ik kom zeker graag bij haar terug en zou haar absoluut aanraden! Geeft een eerlijk en passend advies en denkt echt mee. Top!
Nikita van Keerbergen
4 maart 2024 07:07
Ik ben 24 februari in faceland Capelle geweest ben geholpen door johana. En ben heel tevreden met het resultaat top. Ik ben er voor rokers rimpels geweest en het is zo mooi geworden echt boven mijn verwachtingen. ,,,ik kom al jaren bij faceland daarvoor. was ik een ander kliniek. Geweest maar 1 keer. daar heb heb ik jaren geleden mijn rokers rimpels l... Toon meer »
Ik ben 24 februari in faceland Capelle geweest ben geholpen door johana. En ben heel tevreden met het resultaat top. Ik ben er voor rokers rimpels geweest en het is zo mooi geworden echt boven mijn verwachtingen. ,,,ik kom al jaren bij faceland daarvoor. was ik een ander kliniek. Geweest maar 1 keer. daar heb heb ik jaren geleden mijn rokers rimpels laten doen ,,dat was zo teleurgesteld. ,,en nu geen verwachtingen ,ik weet dat het heel moeilijk is ,,,maar nu is het zo mooi geworden ben erg blij ,,bedank johana top geworden. Een 10 en vriendelijk geholpen groetjes joke Toon minder »
Joke van Koten
2 maart 2024 12:12
Tijdens het intake gesprek wordt er ruim de tijd genomen voor uitleg en informatie. Goede begeleiding, ik heb een boven ooglid correctie laten doen en de verdoving is pijnlijk maar tijdens de operatie en erna nergens last van. Het is nog even wachten op het eindresultaat maar tot dusver heel tevreden
Joke Thasan
1 maart 2024 09:09
Uitstekend geholpen op 13-02-2024 door Dr. Mustafa Mahli
De behandelende arts stelt je op je gemak en neemt tussentijds wat vragen met je door wat ik zelf erg fijn vindt.
De ingreep is goed verlopen.
Geloof het of niet geen centje na pijn gehad!!!
Zeker een aanrader als je een ooglidcorrectie moet ondergaan.
e.j vanhouwelingen.ej
15 februari 2024 12:12
Super goeie kliniek, ben al meer dan 5 keer geweest en ik ga elke keer tevreden weg! Super klant vriendelijke mensen en kijken naar wat goed voor jou is waardoor alles goed gaat, veilig is en je het mooiste resultaat krijgt. Stellen me ook goed gerust waneer ik bang ben voor de pijn ,Ben heel tevreden en blijf zeker heen gaan
Merel van Son
8 januari 2024 03:03
Ik kwam voor het eerst bij Faceland voor lip fillers. Ik werd heel fijn onthaald door de dame achter de receptie en voelde mij meteen op m’n gemak. Mvr Simons was mijn behandelaar. Omdat het mijn eerste keer was nam mij stap voor stap mee wat er ging gebeuren en legde alles goed uit. Na de behandeling was ik een beetje aan het trillen door de spanning en daa... Toon meer »
Ik kwam voor het eerst bij Faceland voor lip fillers. Ik werd heel fijn onthaald door de dame achter de receptie en voelde mij meteen op m’n gemak. Mvr Simons was mijn behandelaar. Omdat het mijn eerste keer was nam mij stap voor stap mee wat er ging gebeuren en legde alles goed uit. Na de behandeling was ik een beetje aan het trillen door de spanning en daar werd meteen goed op gereageerd, ik kreeg wat drinken en knapte al gouw op. Elke paar minuten kwam ze even kijken en dat vond ik erg fijn! Ik kom zeker terug!! Totaal geen pijn gehad zowel tijdens als na de behandeling. Toon minder »
Stephanie van Alphen
19 december 2023 11:11
Ik ben behandeld door Mustafa Mahli voor een ooglidcorrectie en kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen en stelt je gerust tijdens de behandeling. Ik zit nog in de genezingsprocedure maar al zo tevreden met het resultaat. Ik beveel hem iedereen aan.
angel pennings
13 december 2023 15:03
Vandaag had ik een afspraak gepland staan om 14:00 op jullie locatie in Capelle aan den IJssel. Betreft Lucky Moments 10 deal (1ml filler). Om 12:00 heb ik een e-mail van jullie ontvangen of ik mijn gegevens alvast in wil vullen voor de afspraak heb dit gedaan. Om exact 12:32 werd ik gebeld met de melding dat de afspraak niet door kan gaan omdat de arts al... Toon meer »
Vandaag had ik een afspraak gepland staan om 14:00 op jullie locatie in Capelle aan den IJssel. Betreft Lucky Moments 10 deal (1ml filler).

Om 12:00 heb ik een e-mail van jullie ontvangen of ik mijn gegevens alvast in wil vullen voor de afspraak heb dit gedaan.

Om exact 12:32 werd ik gebeld met de melding dat de afspraak niet door kan gaan omdat de arts al de gehele dag ziek zou zijn.. ik stond perplex! Volgens de medewerker was er al eerder gebeld en gemaild echter is dit niet het geval geweest. Omdat ik een eindje moet rijden naar deze locatie had ik de gehele middag vrij genomen en stond op het punt om al weg te gaan. Medewerker gaf aan dat er de gehele dag geen plek meer was alleen morgen. Daar sta ik dan met een middag vrij genomen en op het punt om te gaan. Ik heb hier een enorm naar gevoel aan over gehouden ook omdat mij dit de hele middag vrij heeft gekost aan uren. Ik ben gebeld met een privé nummer om 10:45 maar ik weet niet of jullie dit geweest zijn omdat ik 1 niet kan terug bellen en er is geen voicemail ingesproken, het zou ook zomaar iemand anders geweest kunnen zijn.

Ik heb nu morgen om 12:00 een afspraak staan maar ik heb hier nogmaals een enorm slecht gevoel aan over gehouden en vind dit een service van niks! Ik kwam graag bij jullie en vind dit erg jammer.

Volgens de medewerker aan de telefoon kon er geen compensatie plaatsvinden omdat ze dit anders bij iedereen zouden moeten doen. Echter hoop ik niet dat jullie met al je klanten om gaan op deze manier.

Update. Afspraak om 12.00 heb ik geannuleerd. Geen enkele reactie is er gekomen vanuit FL. Nagebeld en ik kreeg een mail met het verhaal dat nu de arts naar huis was gegaan wegens prive omstandigheden..gisteren was ze nog de hele dag ziek? En er vind geen compensatie plaats.

Ga zo door faceland ! Toon minder »
M. Goudzwaard
11 november 2023 09:09
Hallo ik heb een ooglid corectie gehad bij mustafa mahli ik ben heel erf tevreden ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan
T. C.Cigirci
9 november 2023 06:06
Afspraak gehad voor huidadvies bij Aleyna Yigit, ze was zeer vriendelijk en dacht echt met mij mee! Ik heb eerlijk advies gekregen en ben echt geholpen.
T. Drenth
7 oktober 2023 12:12
Wat een fijne behandelaar is D'r Mustafa Mahli. Heb bij hem gisteren een ooglidcorrectie laten uitvoeren en kan niet anders zeggen dat de hele procedure perfect is verlopen. Van het begin tot het eind word je begeleidt door hem en zijn assistent. Elke stap die genomen wordt tijdens de procedure wordt verteld. Echt Superfijn. Deze man is zeer kalm en stelt... Toon meer »
Wat een fijne behandelaar is D'r Mustafa Mahli. Heb bij hem gisteren een ooglidcorrectie laten uitvoeren en kan niet anders zeggen dat de hele procedure perfect is verlopen. Van het begin tot het eind word je begeleidt door hem en zijn assistent. Elke stap die genomen wordt tijdens de procedure wordt verteld. Echt Superfijn. Deze man is zeer kalm en stelt je gerust waar nodig. Ze hebben alle aandacht voor je. Ook mijn complimenten voor zijn assistent. Zodra ik verder ben met het genezingsproces zal ik een foto bijvoegen. 1 foto voor de correctie en 1 foto na 7 weken. Geweldig! Toon minder »
Alexandra Jansen
6 oktober 2023 09:09
Nina stelt je op je gemak en is ook nog eens super spontaan, grappig en vriendelijk. Ze denkt met je mee en is professioneel. Ik ben tevreden en kom er zeker vaker terug.
N. Gh
6 oktober 2023 07:07
Wat een fijne behandelaar is D'r Mustafa Mahli. Heb bij hem gisteren een ooglidcorrectie laten uitvoeren en kan niet anders zeggen dat de hele procedure perfect is verlopen. Van het begin tot het eind word je begeleidt door hem en zijn assistent. Elke stap die genomen wordt tijdens de procedure wordt verteld. Echt Superfijn. Deze man is zeer kalm en stelt... Toon meer »
Wat een fijne behandelaar is D'r Mustafa Mahli. Heb bij hem gisteren een ooglidcorrectie laten uitvoeren en kan niet anders zeggen dat de hele procedure perfect is verlopen. Van het begin tot het eind word je begeleidt door hem en zijn assistent. Elke stap die genomen wordt tijdens de procedure wordt verteld. Echt Superfijn. Deze man is zeer kalm en stelt je gerust waar nodig. Ze hebben alle aandacht voor je. Ook mijn complimenten voor zijn assistent. Zodra ik verder ben met het genezingsproces zal ik een foto bijvoegen. Toon minder »
Alexandra Jansen
30 augustus 2023 07:07
Een afspraak gehad met Babette Diemel voor fillers marionette lijnen, neuslippenplooi en lijntjes bij de bovenlip.
Babette een super lieve vrouw die alle stappen uitlegt die ze doet. Ze verstaat haar vak en ze heeft mij zeer blij gemaakt. Een verbluffend resultaat. Ben super tevreden.
Diana Visser-Batist
14 augustus 2023 20:08
Ik ben bij faceland geweest voor botox voor voorhoofdrimpel en ben eerder geweest voor filter neuslipplooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Omdat het voor mij een nieuw was, is het meedenken erg fijn geweest. Rik Neetensia erg professioneel. Hij is klantvriendelijk en staat er echt voor om je met een hoed gevoel en hoed resultaat de deur uit te laten... Toon meer »
Ik ben bij faceland geweest voor botox voor voorhoofdrimpel en ben eerder geweest voor filter neuslipplooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Omdat het voor mij een nieuw was, is het meedenken erg fijn geweest. Rik Neetensia erg professioneel. Hij is klantvriendelijk en staat er echt voor om je met een hoed gevoel en hoed resultaat de deur uit te laten gaan. Door deze ervaring zal ik volgende keer weer een afspraak maken bij Faceland. Toon minder »
Daphne Smits
7 augustus 2023 13:01
Ik heb op 5 januari een boven en onder ooglidcorrectie laten doen door Pieter Hupkens. Ik ben mega tevreden over hoe het allemaal gegaan is. Zowel vanaf de intake tot aan de nazorg. Het personeel is super vriendelijk en je kan altijd met je vragen bij hun terrecht. Ik raad iedereen dan ook Faceland aan omdat ik er een hele prettige ervaring aan over heb geh... Toon meer »
Ik heb op 5 januari een boven en onder ooglidcorrectie laten doen door Pieter Hupkens. Ik ben mega tevreden over hoe het allemaal gegaan is.
Zowel vanaf de intake tot aan de nazorg. Het personeel is super vriendelijk en je kan altijd met je vragen bij hun terrecht.

Ik raad iedereen dan ook Faceland aan omdat ik er een hele prettige ervaring aan over heb gehouden en de resultaten van mijn ooglidcorrectie zijn prachtig !!

Liefs Merel Toon minder »
Merel Markus
18 juli 2023 10:10
Je krijgt enorm veel informatie, je krijgt op elke vraag een antwoord. De volgende dag hebben ze mij gebeld om te horen dat alles goed verlopen wad en ik nog vragen had. Ik ben zeer tevreden. Geen lange wachttijden. Ik kan faceland alleen maar aanbevelen.
Glenn Timmermans
22 juni 2023 07:07
Afspraak voor consult neuscorrectie, sta ik voor botox in het systeem. Geschikte arts niet aanwezig. Inplannen nieuwe afspraak moeizaam. Voor niks een half uur gereden. Gevraagd of ik dan korting op een botoxbehandeling kan krijgen omdat ik voor niets ben gekomen. Helaas. Fouten kan iedereen maken maar zo ga je niet met klanten om.
Alpha7strike
3 juni 2023 13:01
Afgelopen week ben ik bij faceland capelle geweest voor mijn huid behandeling. We zijn gegaan voor een cosmopeel peeling van 18%. Ik ben super goed geholpen door huid therapeut Rana ! Echt een aanrader. Mijn huid ziet er al stukken beter uit. Kan niet wachten op het eind resultaat🩵
iza nijenhuis
17 mei 2023 09:09
Ik heb een ooglidcorrectie gehad op 8 maart Alles is goed hersteld en nu zien mijn ogen er weer super uit ik kan iedereen faceland aanbevelen.
Goede prijs en hele goede artsen.
Ik had babette diemel echt echt een super arts
Judith Peters
2 mei 2023 16:04
Super blij met resultaat.
dr. Rik Netens luistetde echt naar mijn wensen. Super aardige en kundige arts.
Ga zeker nog eens terug!!!!
Jolanda Holleboom
25 april 2023 19:07
Ik heb onlangs een ooglidcorrectie gedaan bij Faceland Capelle bij Dr. Babette Diemel. Ik ben super enthousiast en nu al tevreden met het resultaat, terwijl de hechtingen nog verwijderd moeten worden.
Dus een topper en aanrader en dat voor een normale prijs.
Sandra van Schaik
29 maart 2023 14:02
Ik heb 9 dagen geleden een bovenooglidcorrectie gehad die door Susanne van Soest is uitgevoerd. Zeer professioneel moet ik zeggen ; alles top gegaan/gedaan en ben zeer tevreden. Het verwijderen van de hechtingen is een halve seconde wat pijnlijk maar valt ook reuze mee.
TOP!!!
Frits van Houten
20 januari 2023 11:11
Zeer tevreden over Dr. Mustafa Mahli, (ooglidcorrectie) hoewel hij gehaast overkwam (werkdruk) kon ik dat met hem bespreken, resultaat is super. Receptioniste maakte een zeer ongeïnteresseerde indruk dat was minder.
Angela De Wijs
20 december 2022 04:04
Babette Diemel is zorvuldige arts. Zij luistert naar haar client. Zij doet uitstekend haar werk. Twee keer heb ik haar een behandeling laten doen en ik ben zeer tevreden. Volgende keer ga ik weer naar Babette.
Nelly Mik
24 november 2022 12:12
Ik heb een boven ooglidcorrectie gehad door dr mustafa mahli en ben daar goed ingelicht van wat er stond te gebeuren, het ziet er ook netjes en schoon uit.
Jessica Faber
10 november 2022 07:07
Ik ben goed geholpen door Rick Neetens. Hij is vriendelijk en heeft al mijn vragen beantwoord. Het resultaat van het fillen van mijn lippen is geweldig! Ik kom graag nog een keer langs.
cansu coban
3 november 2022 10:10
Woensdag een ooglidcorrectie gehad in Capelle door cosmetisch Arts v/d Soest.
3 prikjes en een half uurtje later was het al klaar.
Totaal geen pijn ondervonden!!
donderdag gaat de hechting eruit ben benieuwd hoe het er dan uitziet.
Bianca Terwal Zijderveld
29 oktober 2022 06:06
Afgelopen augustus in Capelle aan de IJssel geholpen aan de bovenoogleden door een vrouwelijke arts. Alles verliep voorspoedig, bijna pijnloos, de eerste nacht wat last van trekkende oogleden. Nu na twee maanden is het resultaat netjes en ik heb nog steeds mijn eigen blik. Een natuurlijke uitstraling dus. Echt een aanrader voor iedereen die nog aan het twij... Toon meer »
Afgelopen augustus in Capelle aan de IJssel geholpen aan de bovenoogleden door een vrouwelijke arts. Alles verliep voorspoedig, bijna pijnloos, de eerste nacht wat last van trekkende oogleden. Nu na twee maanden is het resultaat netjes en ik heb nog steeds mijn eigen blik. Een natuurlijke uitstraling dus. Echt een aanrader voor iedereen die nog aan het twijelen is! Toon minder »
Ingrid Captain
29 september 2022 12:12
Inmiddels 3 maanden geleden bovenooglidcorrectie laten doen. Helaas moet ik zeggen dat het me allemaal heel erg is tegen gevallen. Nadat de hechtingen zijn verwijderd is er geen enkel contact meer opgenomen door faceland, wat betekent dat er nul nazorg is geweest. Ik heb nog steeds een harde wimperrand trekkende littekens en mijn ogen zijn nog steeds gezwol... Toon meer »
Inmiddels 3 maanden geleden bovenooglidcorrectie laten doen.
Helaas moet ik zeggen dat het me allemaal heel erg is tegen gevallen.
Nadat de hechtingen zijn verwijderd is er geen enkel contact meer opgenomen door faceland, wat betekent dat er nul nazorg is geweest. Ik heb nog steeds een harde wimperrand trekkende littekens en mijn ogen zijn nog steeds gezwollen ook het zonlicht is moeilijk te verdragen. Toon minder »
Anjo Van Bennekom
14 september 2022 19:07
Zeer tevreden over de vriendelijke en duidelijke behandeling , als het resultaat over een paar weken ook zo goed is ben ik helemaal happy🥳
Nel Feijen
4 september 2022 07:07
Een boven ooglidcorrectie laten uitvoeren door dr Mustafa Nahil , zeer tevreden , rustige man en vlug achter de rug
Wenda Banken
25 augustus 2022 15:03
Netjes ontvangen en direct geholpen. Tijdens het consult erg duidelijke uitleg gekregen en antwoorden op mijn vragen. Tijdens de behandeling continu duidelijkheid over wat er ging gebeuren en wat de arts deed. Kortom, ik ben zeer tevreden, het resultaat is prachtig. Ik kom zeker terug!
Sofie Mudde
21 augustus 2022 13:01
Vandaag kwam ik met een traan binnen bij Faceland in Cappele. Helaas had mijn behandeling bij een andere kliniek niet het gewenste resultaat gegeven. Nina Sisic stelde mij op mijn gemak, legde alles stap voor stap uit en nam echt de tijd voor mij.
Met een fantastisch resultaat en een grote glimlach heb ik de kliniek verlaten.
Nina 1000 maal dank!
Mandy Ritmeester
11 augustus 2022 18:06
Het gesprek voor af gaande de ooglid correctie verliep heel erg prettig, op de dag van de ingreep was ik dan ook echt niet nerveus, ook tijdens de ingreep die snel verliep praten we over van alles. Ik heb dit als zeer goed en prettig ervaren en kan het iedereen die een bovenooglidcorrecite wil aanraden.
Lucienne Akemann
30 juli 2022 07:07
Bovenooglidcorrectie bij Babette Diemel (3 dagen geleden) en t word vast heel erg mooi, nu nog erg dik. Ze stelt je op je gemak en het is echt zo gedaan!! Geen pijn gehad!!
Mo M
24 juli 2022 05:05
Ik had vandaag een afspraak bij Faceland. Ik ben geholpen door de receptioniste Kyara. Kyara is een vriendelijke en klantgerichte receptioniste medewerker. Ik ben vandaag behandeld door dokter Rik Neetens. Dokter Neetens was heel erg klantvriendelijk en meedenkend. Ik voelde mij op mijn gemak. Het was vandaag mijn eerste dag in de kliniek. Ik ben heel erg te... Toon meer »
Ik had vandaag een afspraak bij Faceland. Ik ben geholpen door de receptioniste Kyara. Kyara is een vriendelijke en klantgerichte receptioniste medewerker.
Ik ben vandaag behandeld door dokter Rik Neetens. Dokter Neetens was heel erg klantvriendelijk en meedenkend. Ik voelde mij op mijn gemak. Het was vandaag mijn eerste dag in de kliniek. Ik ben heel erg tevreden met de behandeling en raad iedereen Dokter Rik Neetens aan. Toon minder »
hasret dolu
22 juli 2022 16:04
Ik heb mijn ooglidcorrectie gehad
Door een Cosmetische arts Susanne van Soest Valkenet
Een heel fijn team
Ze stellen je op je gemak en nemen goed en rustig de tijd
Heb van de operatie weinig hinder ondervonden het is 4 dagen geleden maar het valt reuze mee met blauw en zwelling
Ben blij dat ik het heb laten doen
Dank jullie wel voor de goede zorgen
Tonny Goossens
9 juli 2022 10:10
Ik ga echt nooit meer naar faceland wat een slechte zaak zeg! Heb 2 zones Botox laten doen voorhoofd en frons. Meer dan 200 euro lichter en nu een maand verder zijn mijn rimpels weer net zo hard terug! Moest toch gemiddeld 3 maanden werken. Was 2 weken na mijn eerste behandeling al terug geweest toen nog wat bijgespoten in de frons. Maar nog steeds geen goed... Toon meer »
Ik ga echt nooit meer naar faceland wat een slechte zaak zeg! Heb 2 zones Botox laten doen voorhoofd en frons. Meer dan 200 euro lichter en nu een maand verder zijn mijn rimpels weer net zo hard terug! Moest toch gemiddeld 3 maanden werken. Was 2 weken na mijn eerste behandeling al terug geweest toen nog wat bijgespoten in de frons. Maar nog steeds geen goed resultaat. Volgens mij gebruiken ze daar gewoon goedkope rotzooi want intussen iedereen die ik spreek over faceland zegt ga daar niet heen amper resultaat! Toon minder »
Daphne den boestert
20 juni 2022 11:11
Zeer fijne behandeling (ooglidcorrectie) door Mustafa Mahli. Rustig stap voor stap uitleggen wat hij ging doen. Vandaag hechtingen verwijderd ook zeer vriendelijke dame. Is nog wat rood en dik maar dat moet nog verder genezen. Nu gaan smeren met lidtekencreme en over 8 weken terug. Tot nu toe zeer tevreden. Ik had er heel erg tegenop gezien maar alles is me... Toon meer »
Zeer fijne behandeling (ooglidcorrectie) door Mustafa Mahli. Rustig stap voor stap uitleggen wat hij ging doen. Vandaag hechtingen verwijderd ook zeer vriendelijke dame. Is nog wat rood en dik maar dat moet nog verder genezen. Nu gaan smeren met lidtekencreme en over 8 weken terug. Tot nu toe zeer tevreden. Ik had er heel erg tegenop gezien maar alles is me 200% meegevallen. Toon minder »
Lilianemartins@hotmail.com Lins
16 juni 2022 15:03
Ik was best wel een beetje nerveus voor de prikken, ik moet zeggen ze zijn niet leuk maar ook niet erg. Ik werd echt op mijn gemak gebracht door babette ontzettende lieve meid, en wat heb ze mijn oogjes mooi gedaan!!!! Vandaag de hechtingen eruit dus nu kon ik het pas zien, terwijl het pas een weekje geleden is zie je nu al goed resultaat, babette ontzette... Toon meer »
Ik was best wel een beetje nerveus voor de prikken, ik moet zeggen ze zijn niet leuk maar ook niet erg. Ik werd echt op mijn gemak gebracht door babette ontzettende lieve meid, en wat heb ze mijn oogjes mooi gedaan!!!! Vandaag de hechtingen eruit dus nu kon ik het pas zien, terwijl het pas een weekje geleden is zie je nu al goed resultaat, babette ontzettend ontzettend bedankt! Toon minder »
Marjan Roza
5 mei 2022 18:06
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
Miranda
4 mei 2022 20:08
Ik kom inmiddels al een paar jaar bij Babette Diemel.
Bij haar voel ik mij in goede handen!
Petra de Boom
1 mei 2022 10:10
Locatie is makkelijk te vinden. Even zoeken naar parkeerplekken, maar die zijn er rondom genoeg.
Nina is een geweldige arts, ik kom absoluut snel bij haar terug!
mildred van oudheusden
22 april 2022 05:05
Heb verleden week een ooglidcorrectie laten doen door de heer Mustafa Mahli ik kreeg een goede uitleg. Vandaag zijn de hechtingen eruit gehaald het ziet er nu al mooi uit.👍🏻
Marianne Van Vliet
21 april 2022 19:07
Keurige en geruststellende ontvangst op de behandeldag. Mooie schone locatie met kundig personeel. Goede uitleg, bij de intake ook al gehad en nu wederom en rustgevende begeleiding. Tijdens de behandeling stelt de behandelaar en assistente je op je gemak. Dit geeft je echt het gevoel dat je speciaal bent en niet zo maar een nummer. Het is nu 3 dagen geleden... Toon meer »
Keurige en geruststellende ontvangst op de behandeldag. Mooie schone locatie met kundig personeel. Goede uitleg, bij de intake ook al gehad en nu wederom en rustgevende begeleiding. Tijdens de behandeling stelt de behandelaar en assistente je op je gemak. Dit geeft je echt het gevoel dat je speciaal bent en niet zo maar een nummer.
Het is nu 3 dagen geleden dat ik ben behandeld en de genezing gaat voorspoedig. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
Als men mij zou vragen of ik Faceland zou aanbevelen; ja zeker. Toon minder »
Cock Monrooy
14 april 2022 08:08
Behandeld door arts Sahgul Genc-hanci, wat een geweldige arts. Ze luistert goed naar wat je wil en geeft duidelijk advies. De behandelingen waren bijna pijnloos. Me lippen laten bijvullen en voor de eerste keer me jukbeenderen laten behandelen. Heb het heel subtiel laten doen, en ben er echt heel erg blij mee.
Rita
25 maart 2022 11:11
Ik ben al vaker bij Babette Diemel geweest en ik ben altijd zeer tevreden.
Ze is heel realistisch, denkt met je mee in oplossingen en geeft goed advies!!!!
Een TOP arts 👌
Angela van der Meer
24 maart 2022 16:04
Heel fijn geholpen door Aysun Ciftci. Zij heeft echt goed geluisterd naar wat ik wou! Bedankt!
G K
16 maart 2022 17:05
Hele fijne arts en super blij met het resultaat altijd!
Kimberly Murks
22 februari 2022 10:10
7 dec 2021 een ooglidcorrectie laten doen bij mustafa mahli, ik ben super tevreden over het resultaat! Heeeeeel erg bedankt mustafa , vind faceland trouwens ook een fijne onderneming , ze staan je heel vriendelijk te woord ,en hebben super acties.
Jessica Weijers
16 december 2021 21:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Faceland Capelle aan den IJssel?

Faceland Capelle aan den IJssel heeft op basis van 57 Google reviews 4.6 van de 5 sterren.

Waar is Faceland Capelle aan den IJssel gevestigd?

Faceland Capelle aan den IJssel is gevestigd op Rhijnspoor 223 in Capelle aan den IJssel.