LOGO zwart

Faceland Capelle aan den IJssel

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Capelle aan den IJssel uit Capelle aan den IJssel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €80 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €95 per zone
Drie (3) zones
V.a. €170 per behandeling
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €60 per behandeling
Twee (2) zones
V.a. €140 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. €0 per consult
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €150 per ml
Juvéderm
V.a. €215 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. €200 per 1,5 ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €110 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €200 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €250 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €215 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Rhijnspoor 223, Capelle aan den IJssel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Aysun Ciftci
Drs. Aysun Ciftci
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Babette Diemel
Drs. Babette Diemel
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Karina Rahimi
Drs. Karina Rahimi
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Nina Šišić
Drs. Nina Šišić
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Mustafa Mahli
Dr. Mustafa Mahli
+ 4 meer
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Rik Neetens
Drs. Rik Neetens
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Sahgul Genc-Hanci
Drs. Sahgul Genc-Hanci
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken
Rana Adamo
Rana Adamo
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 80,00
Filler per ml v.a.
€ 150,00
Profiel bekijken

Beoordelingen

4.6
89 reviews
Babette Diemel is zorvuldige arts. Zij luistert naar haar client. Zij doet uitstekend haar werk. Twee keer heb ik haar een behandeling laten doen en ik ben zeer tevreden. Volgende keer ga ik weer naar Babette.
Nelly Mik
24 november 2022 12:12
Woensdag een ooglidcorrectie gehad in Capelle door cosmetisch Arts v/d Soest.
3 prikjes en een half uurtje later was het al klaar.
Totaal geen pijn ondervonden!!
donderdag gaat de hechting eruit ben benieuwd hoe het er dan uitziet.
Bianca Terwal Zijderveld
29 oktober 2022 06:06
Afgelopen augustus in Capelle aan de IJssel geholpen aan de bovenoogleden door een vrouwelijke arts. Alles verliep voorspoedig, bijna pijnloos, de eerste nacht wat last van trekkende oogleden. Nu na twee maanden is het resultaat netjes en ik heb nog steeds mijn eigen blik. Een natuurlijke uitstraling dus. Echt een aanrader voor iedereen die nog aan het twij... Toon meer »
Afgelopen augustus in Capelle aan de IJssel geholpen aan de bovenoogleden door een vrouwelijke arts. Alles verliep voorspoedig, bijna pijnloos, de eerste nacht wat last van trekkende oogleden. Nu na twee maanden is het resultaat netjes en ik heb nog steeds mijn eigen blik. Een natuurlijke uitstraling dus. Echt een aanrader voor iedereen die nog aan het twijelen is! Toon minder »
Ingrid Captain
29 september 2022 12:12
Zeer tevreden over de vriendelijke en duidelijke behandeling , als het resultaat over een paar weken ook zo goed is ben ik helemaal happy🥳
Nel Feijen
4 september 2022 07:07
Een boven ooglidcorrectie laten uitvoeren door dr Mustafa Nahil , zeer tevreden , rustige man en vlug achter de rug
Wenda Banken
25 augustus 2022 15:03
Netjes ontvangen en direct geholpen. Tijdens het consult erg duidelijke uitleg gekregen en antwoorden op mijn vragen. Tijdens de behandeling continu duidelijkheid over wat er ging gebeuren en wat de arts deed. Kortom, ik ben zeer tevreden, het resultaat is prachtig. Ik kom zeker terug!
Sofie Mudde
21 augustus 2022 13:01
Vandaag kwam ik met een traan binnen bij Faceland in Cappele. Helaas had mijn behandeling bij een andere kliniek niet het gewenste resultaat gegeven. Nina Sisic stelde mij op mijn gemak, legde alles stap voor stap uit en nam echt de tijd voor mij.
Met een fantastisch resultaat en een grote glimlach heb ik de kliniek verlaten.
Nina 1000 maal dank!
Mandy Ritmeester
11 augustus 2022 18:06
Het gesprek voor af gaande de ooglid correctie verliep heel erg prettig, op de dag van de ingreep was ik dan ook echt niet nerveus, ook tijdens de ingreep die snel verliep praten we over van alles. Ik heb dit als zeer goed en prettig ervaren en kan het iedereen die een bovenooglidcorrecite wil aanraden.
Lucienne Akemann
30 juli 2022 07:07
Bovenooglidcorrectie bij Babette Diemel (3 dagen geleden) en t word vast heel erg mooi, nu nog erg dik. Ze stelt je op je gemak en het is echt zo gedaan!! Geen pijn gehad!!
Mo M
24 juli 2022 05:05
Ik had vandaag een afspraak bij Faceland. Ik ben geholpen door de receptioniste Kyara. Kyara is een vriendelijke en klantgerichte receptioniste medewerker. Ik ben vandaag behandeld door dokter Rik Neetens. Dokter Neetens was heel erg klantvriendelijk en meedenkend. Ik voelde mij op mijn gemak. Het was vandaag mijn eerste dag in de kliniek. Ik ben heel erg te... Toon meer »
Ik had vandaag een afspraak bij Faceland. Ik ben geholpen door de receptioniste Kyara. Kyara is een vriendelijke en klantgerichte receptioniste medewerker.
Ik ben vandaag behandeld door dokter Rik Neetens. Dokter Neetens was heel erg klantvriendelijk en meedenkend. Ik voelde mij op mijn gemak. Het was vandaag mijn eerste dag in de kliniek. Ik ben heel erg tevreden met de behandeling en raad iedereen Dokter Rik Neetens aan. Toon minder »
hasret dolu
22 juli 2022 16:04
Ik heb mijn ooglidcorrectie gehad
Door een Cosmetische arts Susanne van Soest Valkenet
Een heel fijn team
Ze stellen je op je gemak en nemen goed en rustig de tijd
Heb van de operatie weinig hinder ondervonden het is 4 dagen geleden maar het valt reuze mee met blauw en zwelling
Ben blij dat ik het heb laten doen
Dank jullie wel voor de goede zorgen
Tonny Goossens
9 juli 2022 10:10
Ik ga echt nooit meer naar faceland wat een slechte zaak zeg! Heb 2 zones Botox laten doen voorhoofd en frons. Meer dan 200 euro lichter en nu een maand verder zijn mijn rimpels weer net zo hard terug! Moest toch gemiddeld 3 maanden werken. Was 2 weken na mijn eerste behandeling al terug geweest toen nog wat bijgespoten in de frons. Maar nog steeds geen goed... Toon meer »
Ik ga echt nooit meer naar faceland wat een slechte zaak zeg! Heb 2 zones Botox laten doen voorhoofd en frons. Meer dan 200 euro lichter en nu een maand verder zijn mijn rimpels weer net zo hard terug! Moest toch gemiddeld 3 maanden werken. Was 2 weken na mijn eerste behandeling al terug geweest toen nog wat bijgespoten in de frons. Maar nog steeds geen goed resultaat. Volgens mij gebruiken ze daar gewoon goedkope rotzooi want intussen iedereen die ik spreek over faceland zegt ga daar niet heen amper resultaat! Toon minder »
Daphne den boestert
20 juni 2022 11:11
Zeer fijne behandeling (ooglidcorrectie) door Mustafa Mahli. Rustig stap voor stap uitleggen wat hij ging doen. Vandaag hechtingen verwijderd ook zeer vriendelijke dame. Is nog wat rood en dik maar dat moet nog verder genezen. Nu gaan smeren met lidtekencreme en over 8 weken terug. Tot nu toe zeer tevreden. Ik had er heel erg tegenop gezien maar alles is me... Toon meer »
Zeer fijne behandeling (ooglidcorrectie) door Mustafa Mahli. Rustig stap voor stap uitleggen wat hij ging doen. Vandaag hechtingen verwijderd ook zeer vriendelijke dame. Is nog wat rood en dik maar dat moet nog verder genezen. Nu gaan smeren met lidtekencreme en over 8 weken terug. Tot nu toe zeer tevreden. Ik had er heel erg tegenop gezien maar alles is me 200% meegevallen. Toon minder »
Lilianemartins@hotmail.com Lins
16 juni 2022 15:03
Ik was best wel een beetje nerveus voor de prikken, ik moet zeggen ze zijn niet leuk maar ook niet erg. Ik werd echt op mijn gemak gebracht door babette ontzettende lieve meid, en wat heb ze mijn oogjes mooi gedaan!!!! Vandaag de hechtingen eruit dus nu kon ik het pas zien, terwijl het pas een weekje geleden is zie je nu al goed resultaat, babette ontzette... Toon meer »
Ik was best wel een beetje nerveus voor de prikken, ik moet zeggen ze zijn niet leuk maar ook niet erg. Ik werd echt op mijn gemak gebracht door babette ontzettende lieve meid, en wat heb ze mijn oogjes mooi gedaan!!!! Vandaag de hechtingen eruit dus nu kon ik het pas zien, terwijl het pas een weekje geleden is zie je nu al goed resultaat, babette ontzettend ontzettend bedankt! Toon minder »
Marjan Roza
5 mei 2022 18:06
Vandaag een filler en botox behandeling gehad bij Nina Sisic. Wat een lieve en fijne arts legt alles zeer goed uit en neemt de tijd voor je. Ze is ook heel eerlijk wat haalbaar is. Ik kom zeker terug
Miranda
4 mei 2022 20:08
Ik kom inmiddels al een paar jaar bij Babette Diemel.
Bij haar voel ik mij in goede handen!
Petra de Boom
1 mei 2022 10:10
Locatie is makkelijk te vinden. Even zoeken naar parkeerplekken, maar die zijn er rondom genoeg.
Nina is een geweldige arts, ik kom absoluut snel bij haar terug!
mildred van oudheusden
22 april 2022 05:05
Heb verleden week een ooglidcorrectie laten doen door de heer Mustafa Mahli ik kreeg een goede uitleg. Vandaag zijn de hechtingen eruit gehaald het ziet er nu al mooi uit.👍🏻
Marianne Van Vliet
21 april 2022 19:07
Keurige en geruststellende ontvangst op de behandeldag. Mooie schone locatie met kundig personeel. Goede uitleg, bij de intake ook al gehad en nu wederom en rustgevende begeleiding. Tijdens de behandeling stelt de behandelaar en assistente je op je gemak. Dit geeft je echt het gevoel dat je speciaal bent en niet zo maar een nummer. Het is nu 3 dagen geleden... Toon meer »
Keurige en geruststellende ontvangst op de behandeldag. Mooie schone locatie met kundig personeel. Goede uitleg, bij de intake ook al gehad en nu wederom en rustgevende begeleiding. Tijdens de behandeling stelt de behandelaar en assistente je op je gemak. Dit geeft je echt het gevoel dat je speciaal bent en niet zo maar een nummer.
Het is nu 3 dagen geleden dat ik ben behandeld en de genezing gaat voorspoedig. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat, maar ook daar heb ik het volste vertrouwen in.
Als men mij zou vragen of ik Faceland zou aanbevelen; ja zeker. Toon minder »
Cock Monrooy
14 april 2022 08:08
Behandeld door arts Sahgul Genc-hanci, wat een geweldige arts. Ze luistert goed naar wat je wil en geeft duidelijk advies. De behandelingen waren bijna pijnloos. Me lippen laten bijvullen en voor de eerste keer me jukbeenderen laten behandelen. Heb het heel subtiel laten doen, en ben er echt heel erg blij mee.
Rita
25 maart 2022 11:11
Ik ben al vaker bij Babette Diemel geweest en ik ben altijd zeer tevreden.
Ze is heel realistisch, denkt met je mee in oplossingen en geeft goed advies!!!!
Een TOP arts 👌
Angela van der Meer
24 maart 2022 16:04
Heel fijn geholpen door Aysun Ciftci. Zij heeft echt goed geluisterd naar wat ik wou! Bedankt!
G K
16 maart 2022 17:05
Hele fijne arts en super blij met het resultaat altijd!
Kimberly Murks
22 februari 2022 10:10
7 dec 2021 een ooglidcorrectie laten doen bij mustafa mahli, ik ben super tevreden over het resultaat! Heeeeeel erg bedankt mustafa , vind faceland trouwens ook een fijne onderneming , ze staan je heel vriendelijk te woord ,en hebben super acties.
Jessica Weijers
16 december 2021 21:09
Schrijf een review