House of Bratz Antwerpen

House of Bratz Antwerpen

House of Bratz Antwerpen uit Antwerpen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.9
187 reviews
Ik ben echt teleurgesteld. Ik ben 2 keer in een kliniek in Antwerpen langs geweest om mijn lipfillers te laten verwijderen en na 2 maanden was het resultaat nog steeds niet te zien. Na 2 keer zei de dokter dat ik nog eens moest langs komen, maar Ik vind het niet normaal dat ik drie keer moet komen om mijn lipfillers te laten verwijderen. Daarna heb ik een e... Toon meer »
Ik ben echt teleurgesteld.
Ik ben 2 keer in een kliniek in Antwerpen langs geweest om mijn lipfillers te laten verwijderen en na 2 maanden was het resultaat nog steeds niet te zien. Na 2 keer zei de dokter dat ik nog eens moest langs komen, maar Ik vind het niet normaal dat ik drie keer moet komen om mijn lipfillers te laten verwijderen.
Daarna heb ik een e-mail naar hun gestuurd en daar heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen antwoord opgekregen. Enige wat ze gedaan hebben is mijn eerst volgende afspraak geannuleerd. Geen goede aanrader!!!!!

Mijn naam is Vikol Anastasiia Toon minder »
Анастасия Викол
23 september 2022 16:04
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen... Toon meer »
Vorige week voor het eerst lipfillers laten zetten. Ik was mega zenuwachtig en was zo gespannen dat ik net na de behandeling mij echt niet goed voelde, de arts heeft mij toen super goed en lief geholpen! Hele lieve mensen. De arts vertelde mij voor de behandeling dat een groot deel van de fillers zouden afnemen omdat ik voor eerste keer lipfillers ging doen en er eerst een laagje zou moeten onstaan. Nu een week later zijn mijn lippen ook wel erg afgenomen maar omdat dit mij van te voren al is verteld had ik er ook wel rekening mee gehouden, maar over 2- 3 maandjes maak ik zeker weer een afspraak om ze bij te laten vullen. En dan hoop ik het gewenste effect langer blijft.
Super klantvriendelijkheid en echt een super fijne arts!! Toon minder »
jolien nordenholt
1 augustus 2022 18:06
GA NIET NAAR HOB!! De eerste arts heeft fillers in mijn lippen gezet waardoor ik vreselijke bobbels heb gekregen. Ik heb inmiddels 4 keer opgelost en de bobbels zitten er nog steeds. De laatste keer oplossen bij een andere arts, iets geraakt/verkeerd gespoten waardoor ik de dag na de behandeling mijn bovenlip niet meer kon bewegen. Vervolgens werden mijn kla... Toon meer »
GA NIET NAAR HOB!!
De eerste arts heeft fillers in mijn lippen gezet waardoor ik vreselijke bobbels heb gekregen. Ik heb inmiddels 4 keer opgelost en de bobbels zitten er nog steeds. De laatste keer oplossen bij een andere arts, iets geraakt/verkeerd gespoten waardoor ik de dag na de behandeling mijn bovenlip niet meer kon bewegen. Vervolgens werden mijn klachten en zorgen totaal niet serieus genomen, moest ik zelf 4 keer bellen en e-mailen om vervolgens weggewuifd te worden met de mededeling “ga maar de huisarts”. Toen ik een aantal dagen later een klacht indiende via de e-mail kon ik “opeens” wel op nacontrole komen. Grapjassen! Ik kan 3 weken later nog steeds de P niet uitspreken. Toon minder »
Marloes de Groot
26 juli 2022 16:04
Enorm tevreden. Inge Apon als arts gehad, stelt je goed op je gemak en legt stap voor stap uit wat er gebeurt! Fijne kliniek, bekwamen artsen en vriendelijk personeel. Voor de mensen die hele reviews schrijven over dat het binnen 14 dagen “weg” is. Elk lichaam is anders en breekt dit anders af, tuurlijk is het resultaat naar de zwelling minder maar daarom h... Toon meer »
Enorm tevreden. Inge Apon als arts gehad, stelt je goed op je gemak en legt stap voor stap uit wat er gebeurt! Fijne kliniek, bekwamen artsen en vriendelijk personeel.

Voor de mensen die hele reviews schrijven over dat het binnen 14 dagen “weg” is. Elk lichaam is anders en breekt dit anders af, tuurlijk is het resultaat naar de zwelling minder maar daarom heet het ook een zwelling. Je raakt sowieso sneller gewend in de spiegel. Goede resultaten voor mij in iedergeval! Ik kan house of bratz iedereen aanraden. Toon minder »
Malika
25 juli 2022 13:01
Na een goede ervaring in Rotterdam naar Antwerpen gegaan… Ondanks dat ik al enkele jaren botox neem nog nooit problemen gehad tot nu! Pakket genomen van 500euro en na nog geen week begon de botox alles naar beneden te drukken waardoor mijn oogleden verdwenen zijn en ik er doodmoe uitzie. Er is ook een duidelijk verschil tussen mijn links en rechtse oog. 3 da... Toon meer »
Na een goede ervaring in Rotterdam naar Antwerpen gegaan… Ondanks dat ik al enkele jaren botox neem nog nooit problemen gehad tot nu! Pakket genomen van 500euro en na nog geen week begon de botox alles naar beneden te drukken waardoor mijn oogleden verdwenen zijn en ik er doodmoe uitzie. Er is ook een duidelijk verschil tussen mijn links en rechtse oog. 3 dagen moeten aandringen om een afspraak te krijgen voor nazorg (je voelt je echt niet geholpen) en zeker 20 telefoons naar de receptie waar niemand opnam. Tijdens de nazorg was men heel vriendelijk maar de “oplossing” heeft helaas geen verbetering gebracht en was enkel een rit van 3u in de file die niets heeft opgebracht. Er wordt nadien ook niks van feedback gevraagd. Als klant ben je hier duidelijk een nummer en is geld het enige dat belangrijk is. Helaas dus 500euro lichter en enkel kopzorgen en (letterlijk) koppijn rijker. Zonde van mijn geld. Toon minder »
Tara Gins
6 mei 2022 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €140 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €85 per behandeling
Fillers
Stylage
V.a. €275 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €200 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Vitamine infuus
V.a. €50 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €400 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2019
Adres
Amerikalei , Antwerpen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten