LOGO zwart

Faceland Barendrecht

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Barendrecht uit Barendrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Van Beuningenhaven 1A, Barendrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jort Fekkes
Drs. Jort Fekkes
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Karina Rahimi
Drs. Karina Rahimi
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aysun Ciftci
Drs. Aysun Ciftci
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Merel van der Kooij
Drs. Merel van der Kooij
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Suzanne van Soest-Valkenet
Drs. Suzanne van Soest-Valkenet
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Lily Venneman
Lily Venneman
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sahgul Genc-Hanci
Drs. Sahgul Genc-Hanci
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Liza van Ballegooijen
Drs. Liza van Ballegooijen
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Barendrecht Reviews

4.5
79 reviews
Ik ben in Barendrecht bij Liza van Ballegooijen geweest voor frons en kraaienpootjes.
Het was voor mij de eerste keer.
Lisa heeft me alles goed, duidelijk en eerlijk uitgelegd.
Ik zie duidelijk verschil!
Over het resultaat ben ik nog niet helemaal tevreden, maar ik ga even contact opnemen of het misschien net iets te weinig was.
claudia hendriks
28 april 2023 21:09
Voor de 2de keer geweest voor lipfillers, ze nemen de tijd en eerlijk advies en leuke acties. Ik ben zeer tevreden en blijf zeker komen.

Natasja van der wulp
Natasja Westphal
28 maart 2023 17:05
Kom al jaren bij Faceland Barendrecht. Mooie locatie, hygiënisch, vriendelijke mensen.
Wordt altijd goed geholpen door Merel,zij weet precies wat ik wil.
Astrid Vd Velden
3 januari 2023 13:01
Ik kom hier voor de filter behandelingen. Hygiëne top, gerust gesteld, neemt de tijd, rustig en adequaat te werk gegaan. Het aller belangrijkste, je ervaart minder pijn. Het is m'n 2de behandeling en ik ben in de toekomst van plan vaker te gaan. Dikke duim omhoog.
R.n. Badal
10 december 2022 00:12
Ik ben bij Karina geweest voor lipfillers, zij heeft dit erg mooi en subtiel gedaan! Weet wat ze doet en maakt er geen Barbie werk van :)
Claudia Kroon
6 november 2022 17:05
Twee jaar geleden ben ik in dit filiaal geweest voor een intake gesprek en later een bovenooglidcorrectie,ik vond de locatie schoon en hygiënisch maar bovenal was er vriendelijk en professioneel personeel aanwezig. Bij de arts voelde ik me om mijn gemak en zij legde me alle voor en nadelen van de behandeling uit ,wat ik zeer op prijs stelde ,want in mijn gev... Toon meer »
Twee jaar geleden ben ik in dit filiaal geweest voor een intake gesprek en later een bovenooglidcorrectie,ik vond de locatie schoon en hygiënisch maar bovenal was er vriendelijk en professioneel personeel aanwezig.
Bij de arts voelde ik me om mijn gemak en zij legde me alle voor en nadelen van de behandeling uit ,wat ik zeer op prijs stelde ,want in mijn geval zou het niet het optimale resultaat geven wat ik gehoopt had ,maar aan mij de keus of ik het door wilde zetten of niet .
Maar tegelijkertijd gaf ze me ook daar een oplossing voor .
Dus kortom een fijne en bevredigende ervaring .
En sta nu op het punt om weer een behandeling te ondergaan maar ook die ga ik positief tegemoet .
Mvg Inge Rijsdijk Toon minder »
Inge Rijsdijk
9 oktober 2022 12:12
Ben al eerder geholpen door Jort Fekkes, ik vind het een ontzettend mooi persoon, denkt mee en is altijd gezellig en positief, ook direct, ik hou daarvan! Zou ook eigenlijk niemand anders willen als Jort, goede behandeling en heerlijk menselijk, is best bijzonder voor mij want zal dit op zeker niet snel over personen zeggen, toppie Jort, tot snel! Groet... Toon meer »
Ben al eerder geholpen door Jort Fekkes, ik vind het een ontzettend mooi persoon, denkt mee en is altijd gezellig en positief, ook direct, ik hou daarvan!
Zou ook eigenlijk niemand anders willen als Jort, goede behandeling en heerlijk menselijk, is best bijzonder voor mij want zal dit op zeker niet snel over personen zeggen, toppie Jort, tot snel!
Groetjes Sylvia Toon minder »
Sylvia Lenterman
14 september 2022 16:04
Vriendelijk en kundig personeel ,
Nemen de tijd om alles uit te leggen .
Het is er erg schoon ,
Werken hygiënische en tijdens de behandeling hebben ze oog voor de klant .
Cindy Alofs - Meurs
21 augustus 2022 14:02
Ik was voor de eerste keer bij Suzanne voor botox behandeling. Daarvoor in andere klinieken geweest maar nog nooit zo'n goede voorlichting gehad als bij Faceland.
Alles werd duidelijk uitgelegd en ook na de behandeling duidelijke mails met nazorg etcetera. Erg tevreden en ga zeker volgende keer weer hier naar toe.
syl kralingen
20 augustus 2022 09:09
2 weken geleden in Barendrecht geweest voor mijn 1e botox behandeling.
Resultaat was na een paar dagen zichtbaar en ik ben er super blij mee!
Volgende week de touch-up.
Cynthia de Jong
11 augustus 2022 15:03
Mijn ervaring was echt top hier! Ik ben behandeld door Sahgul voor mijn lippen en ze luisterde zo goed naar mijn wensen! Ik ben zo blij met het resultaat en heb en een natuurlijke volheid gekregen ! 👍👍👍
Leyla_K
5 augustus 2022 21:09
3 jaar geleden me boven oogleden laten doen. Nog steeds ben ik iedere dag blij dat ik die stap genomen heb. Vakkundige mensen 👍👍👍
Monique Jansen
3 augustus 2022 09:09
Vond het wel spannend maar je word op je gemaakt stelt door met je te praten en de prikjes viel mee wel een vervelende gevoel maar dat was ook maar even ik ben blij dat ik het heb laten doen en de 2 afspraak stond al klaar ✔️ super 😀
Adevye Talay
30 juli 2022 05:05
Deed mijn lipfillers eerst ergens anders, maar zij waren gesloten, vanwege vakantie. Toen ben ik langs Faceland geweest bij Suzanne van Soest en ben zeer tevreden met haar manier van vullen, dat ik voortaan bij haar blijf langskomen. Bedankt 💕
nn nn
27 juli 2022 14:02
Super goed geholpen door Lily Venneman. Ze luisterde goed naar wat ik wilde en gaf de juiste adviezen. Ze nam echt de tijd voor je! De volgende keer zal ik zeker terug gaan naar Lily.
Sj
24 juli 2022 16:04
Ik ben in barendrecht al een paar keer geweest voor behandeling van botox en filler en profhilo door Merel en ik ben uiterst tevreden door de vakkundigheid en profesionaliteit waarmee ik geholpen ben en heb ook volledig vertrouwen in de behandelaar Merel .. ze begrijpt altijd precies wat ik wil …en voel me erg op mijn gemak daardoor… bedankt!!
Bianca Brouwers
23 juli 2022 18:06
De kliniek is zeer comfortabel en modern; snelle service en op hoog niveau. Dokter Karina Rahimi, die de procedure heeft uitgevoerd, heeft een hoog professioneel niveau; psychologisch was het heel gemakkelijk om met haar te communiceren, ze hield rekening met alle behoeften, was zeer attent!
Halyna Khudytska
23 juni 2022 08:08
Rimpeltjes rond mond opgevuld met filler, heel mooi gedaan door Liza v. Ballegooijen !!!
Christine Beukema
13 mei 2022 12:12
Ben nu paar keer bij Merel geweest de behandeling is echt geweldig en ze stelt me ook elke keer op me gemak. Geef het ook echt een 10....👍😀
Mieke Troost
6 mei 2022 04:04
Ik moest dit keer lang wachten, het liep een uur uit, maar daarna weer net als anders heel fijn en goed geholpen en voor het wachten werd ik gecompenseerd 👌 erg netjes en professioneel.
Bedankt en tot de volgende keer
Tanya livera NL
13 april 2022 12:12
gisteren voor het eerst geweest voor lipfillers bij Liza! de zenuwen die ik op voorhand had, vielen uiteindelijk hartstikke mee toen ik het resultaat zag!

super tevreden, ze luisterde goed naar welk idee ik qua vorm in gedachten had en in hoeverre dit kon met mijn eigen vorm.

ik kom zeker terug 😊
Esmeralda Groenenberg
7 april 2022 12:12
Ik doe al een aantal jaar mijn lippen in Barendrecht bij Karina. Ik ben heel erg tevreden keer op keer met het resultaat. Ze snapt precies wat ik wil en geeft eerlijk advies. Ze stelt me ook altijd op mijn gemak. Een dikke tien! 💪🏼
Salina Schilperoord
6 april 2022 17:05
Ik houd van Jort. Ik ken hem niet maar ik vind hem TOP!!!!!!
jacky de Graav
23 maart 2022 06:06
Ben nu al een paar keer geweest en weer tevreden ik zoek net het tintje jonger geen opgeblazen wangen en lippen maar de front rimpels op mijn voorhoofd weg super dank je wel Karima.
Debbie Van Lambaart
20 maart 2022 05:05
Leuke meiden,goede informatie..En vooral Suzanne Soast,ze is de beste...😘😘
Nurten Turkseven
17 maart 2022 06:06
Ik heb 6-7 maanden geleden botox gehad. Ik heb het maar 1 maand kunnen gebruiken.Omdat ik niet genoeg Nederlands had, kon ik het niet ter verduidelijking doen.De dame aan de receptie was helemaal niet vriendelijk.
Jason Jason
15 december 2021 08:08
Wat een Toppers bij faceland Barendrecht! Ben ontzettend blij met mijn lieve arts dr. Jort Fekkes. Dr Jort geeft altijd eerlijk en deskundig advies en eerlijk waar; hij heeft magic hands😉 ik kom graag op deze locatie speciaal voor hem, de receptioniste op de maandagavond is erg vriendelijk!
E T
25 oktober 2021 12:12
Schrijf een review