Filler behandeling Groningen

01-11-2020

Ben je op zoek naar een filler of Botox behandeling in Groningen? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Groningen met elkaar te vergelijken.

Overweeg jij te kiezen voor een filler behandeling in Groningen? Fillers zijn in Groningen erg populair. Met fillers kun je rimpels opvullen, verslapte huid opvullen en de gezichtscontour optimaliseren. Een gezichtscontour optimaliseren kan bijvoorbeeld met lipfillers in Groningen. Zijn volle lippen je wens? Of heb je nauwelijks lippen en wil je ‘normale’ lippen? Of heb je asymmetrische lippen? Of heb je wallen of donkere kringen onder je ogen? Fillers zorgen ervoor dat je vermoeide blik verleden tijd wordt!

Filler behandeling Groningen

Fillers Groningen

Fillers zijn meestal op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is ook een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Een hyaluronzuur behandeling is gemiddeld 6-18 maanden effectief. Inmiddels worden hyaluronzuur behandelingen al meer dan 15 jaar uitgevoerd. A-merken hyaluronzuur fillers hebben een hoog veiligheidsprofiel. Check hier een overzicht van A-merk hyaluronzuur fillers. 

Hyaluronzuur heeft de unieke kenmerk water te binden. 1 gram hyaluronzuur kan wel tot 6 liter water binden! Omdat het de huid voor 80% uit water bestaat, kun je hyaluronzuur fillers ideaal toepassen als rimpelbehandeling.  De rimpel wordt dus opgevuld door de filler én doordat de filler water bindt onder de rimpel.

Kosten fillers Groningen

De prijzen van fillers in Groningen verschillen fors. Een milliliter hyaluronzuur verschilt bij de diverse klinieken en behandellocaties tussen de € 250 en € 500. Het loont de moeite om de filler prijzen in Groningen te vergelijken. Korting op fillers Groningen wordt niet vaak gegeven. Hou deze site in de gaten wanneer je de prijzen wilt vergelijken.

De populariteit van fillers in Groningen wordt wellicht verklaard door de aanwezigheid van bovengemiddeld veel studenten en young profesionals ten opzichte van de rest van Nederland. Studenten en young professionals hechten veel waarde aan een goede verzorging. Ook gaan zij graag met de laatste trends mee. Momenteel zijn een verzorgde en fitte uitstraling de norm. Fillers kunnen daar aan bijdragen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling Groningen

Een filler behandeling is een toegankelijke behandeling waarbij verslapte huid of rimpels opgevuld kunnen worden. Omdat het een behandeling is waar technische vaardigheid voor vereist is, wordt over het algemeen aangeraden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Lees hier alle praktische informatie over een filler behandeling. In Groningen zijn met name lipfillers en fillers tegen wallen onder ogen het populairst

Cosmetische kliniek Groningen

Een filler kliniek is in Groningen nooit ver weg. Deze stad is goed bedeeld qua cosmetische klinieken. Voer je locatie in en vergelijk direct alle klinieken en cosmetische artsen in Groningen. Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Groningen

Kliniek
City Skin Company

City Skin Company

Steentilstraat 48, Groningen
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Faegheh Nayebi

Drs. Faegheh Nayebi

City Skin Company PiuraLift Clinic for Beauty Amersfoort Clinic for beauty Arnhem
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
5 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Volkan Tanaydin

Dr. Volkan Tanaydin

Betan Clinics Groningen Betan Clinics Groningen 2 Betan Clinics Leeuwarden Betan Clinics Hoogeveen
+ 2 meer
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
6 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Betan Clinics Groningen

Betan Clinics Groningen

Betan Clinics Groningen
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 185
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijken