AesthetiSie - Bekijk prijzen en maak een afspraak
AesthetiSie

AesthetiSie

Drs. Suzan H.L. Sie werkt al sinds 2010 als oogarts. Naast haar werk in het ziekenhuis wil ze meer contact hebben met mensen en in staat zijn alle tijd te nemen voor hun behandeling en begeleiding. Zo ontstond het idee voor AesthetiSie. In deze kliniek biedt ze professionele cosmetische behandelingen aan in een rustige, comfortabele omgeving, waarbij kwaliteit voor kwantiteit gaat. Als cliënt weet u dat u gehoord èn gezien wordt en in veilige handen bent.

Haar doel is samen met de cliënt in de spiegel te kijken en een gedegen behandelplan op te stellen. Cliënten met zorg te behandelen en daarbij ook goede begeleiding en nazorg te leveren. Zij vindt het belangrijk mensen te behandelen zoals ze zelf ook behandeld zou willen worden.

Als ze niet werkt, is drs. Sie graag creatief bezig, bijvoorbeeld met edelsmeden, tekenen en schilderen. Portrettekenen heeft bijzondere voorkeur, omdat schaduwen, contouren en gezichtslijnen haar enorm boeien.

AesthetiSie uit Paterswolde is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Drs. Suzan H.L. Sie werkt al sinds 2010 als oogarts. Naast haar werk in het ziekenhuis wil ze meer contact hebben met mensen en in staat zijn alle tijd te nemen voor hun behandeling en begeleiding. Zo ontstond het idee voor AesthetiSie. In deze kliniek biedt ze professionele cosmetische behandelingen aan in een rustige, comfortabele omgeving, waarbij kwaliteit voor kwantiteit gaat. Als cliënt weet u dat u gehoord èn gezien wordt en in veilige handen bent.

Haar doel is samen met de cliënt in de spiegel te kijken en een gedegen behandelplan op te stellen. Cliënten met zorg te behandelen en... Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Alluzience)
V.a. € 160 per zone
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 160 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 160 per zone
2 zones
V.a. € 300 per behandeling
3 zones
V.a. € 440 per behandeling
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 90 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. € 400 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 390 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 295 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 750 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.080 per behandeling
Overige
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 900 per per ingreep (twee ogen)
PRP
V.a. € 300 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 250 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Hoofdweg 282, Paterswolde
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Suzan Sie
Drs. Suzan Sie
Functie
Oogarts
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

AesthetiSie Reviews

5
37 reviews
Susan en haar team hebben me fantastisch geholpen aan een ooglid correctie. Geen druk meer op mn voorhoofd, voor 75% minder hoofdpijn. Na een hele fijne intake, heel prettig geholpen met een fantastische nazorg. Al met al, een aanrader!
Carla van der veen
1 december 2023 19:07
Mijn ervaring met AesthetiSie, Cosmetic Clinic, in Paterswolde is ronduit positief. Susan straalt voor mij als klant een en al rust uit en ze neemt voldoende tijd voor jou tijdens het consult. Met mijn hulpvraag rondom knarsetanden is ze uiterst zorgvuldig omgegaan. Alle aspecten rondom de behandeling kwamen aan de orde. Ik kreeg voldoende ruimte om mijn vra... Toon meer »
Mijn ervaring met AesthetiSie, Cosmetic Clinic, in Paterswolde is ronduit positief. Susan straalt voor mij als klant een en al rust uit en ze neemt voldoende tijd voor jou tijdens het consult. Met mijn hulpvraag rondom knarsetanden is ze uiterst zorgvuldig omgegaan. Alle aspecten rondom de behandeling kwamen aan de orde. Ik kreeg voldoende ruimte om mijn vragen over de Botoxbehandeling aan Susan te stellen. En dit alles in een zeer vertrouwelijke sfeer tussen Susan en de klant. Na toediening van de Botoxinjectie is alles goed verlopen, geen complicaties etc. Na verloop van 2 weken bleek tijdens het herhaalconsult dat de injectie goed heeft. aangeslagen; daar ben ik intens blij mee. Nogmaals, dank Susan. Toon minder »
Nicole Delden
15 augustus 2023 16:04
Dit is waar we allemaal naar verlangen. Iemand die betrokken is, luistert en een prachtig resultaat boekt. Ik ben meer dan tevreden en kijk weer met plezier naar mezelf. Heel erg bedankt Suzan (en team).
Andrea Oostinga
14 juli 2023 04:04
Vanaf het eerste telefonische contact met Suzan Sie waarbij ik informatie vroeg over de mogelijkheid voor een ooglidcorrectie verliepen de intake en alle verdere contacten zeer plezierig en professioneel. Suzan heeft een erg persoonlijke benadering en dat heb ik als zeer prettig ervaren. De ingreep zelf verliep in een zeer ontspannen sfeer en is pijnloos. Ee... Toon meer »
Vanaf het eerste telefonische contact met Suzan Sie waarbij ik informatie vroeg over de mogelijkheid voor een ooglidcorrectie verliepen de intake en alle verdere contacten zeer plezierig en professioneel. Suzan heeft een erg persoonlijke benadering en dat heb ik als zeer prettig ervaren. De ingreep zelf verliep in een zeer ontspannen sfeer en is pijnloos. Een beeldconsult 1 dag na de behandeling, het verwijderen van de hechtingen en een consult na 3 maanden bij haar in de kliniek in Paterswolde verliepen op een zeer ontspannen en persoonlijke wijze. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Suzan Sie neemt de tijd voor mensen, is een zeer kundige en professionele oogarts met een hele persoonlijke benadering. Dit maakt dat er een hele ontspannen sfeer ontstaat. Ik raad haar zeker aan! Toon minder »
Onno Plantinga
24 mei 2023 19:07
Ik ben ontzettend blij en tevreden met de ooglidcorrectie!
Suzan is een vakvrouw die goed weet waar ze het over heeft en wat ze doet. Ze neemt je mee in het voortraject en is ook zorgvuldig in de nazorg. Haar persoonlijke benadering heb ik als erg prettig ervaren.
Dank je wel Suzan.
Ingrid Duursma
1 april 2023 22:10
Vanaf het eerste contact merk je dat Suzan haar vaak verstaat als geen ander. Enorm bekwaam en heel prettig in omgang. Tijdens het proces wordt iedere stap helder uitgelegd zodat je precies weet waar je aan toe bent. Suzan bedankt, heel blij met het resultaat van de ooglidcorrectie, stukken "lichter", minder hoeven "tillen", minder hoofdpijn. Alles met elkaa... Toon meer »
Vanaf het eerste contact merk je dat Suzan haar vaak verstaat als geen ander. Enorm bekwaam en heel prettig in omgang. Tijdens het proces wordt iedere stap helder uitgelegd zodat je precies weet waar je aan toe bent. Suzan bedankt, heel blij met het resultaat van de ooglidcorrectie, stukken "lichter", minder hoeven "tillen", minder hoofdpijn. Alles met elkaar kan ik iedereen aanraden voor AesthetiSie te gaan! Hg M. Beenes Toon minder »
Menno Beenes
31 maart 2023 14:02
Vanaf de oriëntatie op de behandelopties voor een ooglidcorrectie (website), het daaropvolgende eerste (telefonische) contact voor een afspraak, de zorgvuldige en uitgebreide intake, de vaardig uitgevoerde (pijnloze!) behandeling, de toegestuurde foto's van het (voorlopige) resultaat, het digitale (beeld) consult korte tijd na de behandeling, het verwijderen... Toon meer »
Vanaf de oriëntatie op de behandelopties voor een ooglidcorrectie (website), het daaropvolgende eerste (telefonische) contact voor een afspraak, de zorgvuldige en uitgebreide intake, de vaardig uitgevoerde (pijnloze!) behandeling, de toegestuurde foto's van het (voorlopige) resultaat, het digitale (beeld) consult korte tijd na de behandeling, het verwijderen van de hechtingen tot en met de laatste (fysieke) controle door Suzan heb ik als uitermate professioneel, persoonlijk en prettig ervaren. Toon minder »
Rinko Huisman
31 maart 2023 12:12
Als je een ooglidcorrectie overweegt dan zou ik zeker naar deze kliniek gaan! De arts is super goed in haar werk en eerlijk over welk resultaat je zult krijgen. De operatie verliep super, nazorg is fantastisch geregeld en de arts stelt je altijd op je gemak. Ik kan deze kliniek en arts aan iedereen aanraden, elke dag ben ik nog super blij met mijn resultaat.
Iris Duin
8 maart 2023 08:08
Heb er botox en ooglidcorrectie gehad nog nooit zo goed ontvangen zeer vriendelijk en het is zo mooi geworden zeer goede uitleg en zeker zeer goede na behandeling zeer zeker een aanrader
Marie Struyk
20 januari 2023 16:04
Ik heb heel lang gezocht naar een kundig iemand voor een ooglidcorrectie . Het is wel je gezicht waar ze in snijden. Toen ik met Dr. Sie in aanraking kwam had ik gelijk een goed gevoel alles werd goed uitgelegd ze vertelde precies wat ze ging doen en wat ik kon verwachten. Ook na de operatie wordt je goed begeleid en krijg je goede tips. Nu 4 maand later is... Toon meer »
Ik heb heel lang gezocht naar een kundig iemand voor een ooglidcorrectie . Het is wel je gezicht waar ze in snijden. Toen ik met Dr. Sie in aanraking kwam had ik gelijk een goed gevoel alles werd goed uitgelegd ze vertelde precies wat ze ging doen en wat ik kon verwachten. Ook na de operatie wordt je goed begeleid en krijg je goede tips. Nu 4 maand later is het resultaat geweldig ik heb weer een open blik ik ben zelfverzekerder . Ben meer als tevreden. Suzan is een echte professional!!
Dankjewel Toon minder »
Petra Smeenge
5 januari 2023 17:05
Voor drie maanden terug een ooglidcorrectie laten doen.
Spannend..... Maar het resultaat is geweldig!
Wat een ongelooflijke vakvrouw die voor iedereen het juiste advies geeft en goede zorg draagt voor, tijdens en na de ingreep.
Dank je wel Suzan
Anja Hoogstra
13 augustus 2022 06:06
Wat ben jij een geweldige vakvrouw .. je wilt niet weten hoe blij ik met mijn mooie ogen ben .... Je stelde me zo gerust en voelde me zo op me gemak bij je en ook tijdens de ingreep werd er alles aan gedaan om op je gemak te stellen, samen met je collega .. heerlijk laagdrempelig en voelt je zodra je binnenkomt op je gemak Alle zorg .... voor en nacontrol... Toon meer »
Wat ben jij een geweldige vakvrouw .. je wilt niet weten hoe blij ik met mijn mooie ogen ben ....

Je stelde me zo gerust en voelde me zo op me gemak bij je en ook tijdens de ingreep werd er alles aan gedaan om op je gemak te stellen, samen met je collega .. heerlijk
laagdrempelig en voelt je zodra je binnenkomt op je gemak

Alle zorg .... voor en nacontrole word alle tijd genomen... En je was bereikbaar bij twijvel na de ingreep helemaal top....

Ben je heel dankbaar voor het mooie resultaat

Liefs Henriette robbe Toon minder »
henriette robbe
5 augustus 2022 15:03
Een fantastische vakvrouw met “oog” voor de persoon die voor haar zit. Je wordt hartelijk ontvangen, en nog belangrijker ze luistert naar je en weet ook heel goed haar adviezen uit te leggen. De ooglidcorrectie die ze bij mij heeft gedaan is fantastisch geworden. Het resultaat is nog mooier als gehoopt, en dat terwijl de hechtingen er vandaag pas uit zijn ge... Toon meer »
Een fantastische vakvrouw met “oog” voor de persoon die voor haar zit. Je wordt hartelijk ontvangen, en nog belangrijker ze luistert naar je en weet ook heel goed haar adviezen uit te leggen. De ooglidcorrectie die ze bij mij heeft gedaan is fantastisch geworden. Het resultaat is nog mooier als gehoopt, en dat terwijl de hechtingen er vandaag pas uit zijn gegaan.
Dankjewel Suzan, dr.Sie, voor je goede zorgen en kundigheid. Ik had mij geen betere arts kunnen wensen !! Toon minder »
Simone Tebra
5 augustus 2022 11:11
Het is nu een jaar geleden dat ik bij Suzan een ooglid correctie heb laten doen. Kijk elke dag met plezier in de spiegel want het is heel mooi geworden!!
hilda638 Brood en Spelen
10 juli 2022 20:08
Een aantal maanden geleden een ooglidcorrectie laten doen door Suzan. Ze legt heel goed uit wat ze gaat doen, stelt je op je gemak en levert zeer goede nazorg.
Wat ben ik superblij met het resultaat. Suzan heel erg bedankt.
Familie Van der Hoek
12 mei 2022 11:11
Eindelijk na een jaar of 10 overdenken, hier mijn oogleden laten corrigeren. Tijdens de intake was ik snel overtuigd over de ingreep. Suzan is ook oogarts, zij is een zeer kundige en aardige vrouw, waar ik me snel op mijn gemak voelde. Wat een geluk dat ik haar heb leren kennen!! De "korte lijntjes" wat betreft het contact, spraken mij erg aan. Suzan bedank... Toon meer »
Eindelijk na een jaar of 10 overdenken, hier mijn oogleden laten corrigeren.
Tijdens de intake was ik snel overtuigd over de ingreep.
Suzan is ook oogarts, zij is een zeer kundige en aardige vrouw, waar ik me snel op mijn gemak voelde.
Wat een geluk dat ik haar heb leren kennen!!
De "korte lijntjes" wat betreft het contact, spraken mij erg aan.
Suzan bedankt, ik ben er heel blij mee. Toon minder »
Lia Bok
28 april 2022 15:03
Zeer maar dan ook zeker zeer tevreden. Suzan is eerlijk, resultaatgericht en luisterd naar jou wensen.
Ze straalt rust uit is zorgzaam en heeft veel aandacht voor jou als mens.
Voor een professionele behandeling in een fijne omgeving zit je hier perfect!
Voor natuurlijke schoonheid "met een klein beetje hulp" is dit waar je moet zijn!
Ben Jantien
28 maart 2022 10:10
Ogenleden laten corrigeren klinkt eng maar dat valt reuze mee. Je komt in warm bad bij Suzan. Ze is kritisch maar dat wil je ook. Een gezellige babbel tijdens de ingreep helpt je ontspannen. Na een uurtje was ik klaar. Een klein weekje rondlopen met pleisters en wat gelige verkleuringen. De hechtingen zijn er uit en het resultaat is nu al zo mooi. Dank je Su... Toon meer »
Ogenleden laten corrigeren klinkt eng maar dat valt reuze mee. Je komt in warm bad bij Suzan. Ze is kritisch maar dat wil je ook. Een gezellige babbel tijdens de ingreep helpt je ontspannen. Na een uurtje was ik klaar. Een klein weekje rondlopen met pleisters en wat gelige verkleuringen. De hechtingen zijn er uit en het resultaat is nu al zo mooi. Dank je Susan voor je kundigheid en je fijne begeleiding. Ik verheug me om te pronken straks. Toon minder »
Dorien Jellema
3 februari 2022 17:05
Pas geleden geholpen aan mn ooglidcorrectie. Wat een fantastisch adres. Zeer lieve en met vakkundige vrouw. Ze straalt rust uit en geeft je een goed gevoel. Zo blij met het resultaat, dus zeker aan te bevelen.
Monique Tieks
23 december 2021 22:10
Suzan kijkt goed wat bij je past en luistert goed naar je wensen. Zeer aan te bevelen. Flexibel en vakkundig. Daarnaast een leuk mens! :)
Floortje Ernst
22 december 2021 09:09
In augustus 2021 ooglidcorrectie laten doen met een geweldig resultaat! Zij is een deskundige arts, die haar vak verstaat. Zij is heel beleefd, competent, zeer nauwkeurig en ze doet de behandelingen met passie. Ik heb Dr. Sie aan twee kennissen aanbevolen en ook zij waren zeer tevreden over haar behandeling. Bij haar krijg je op geen enkele manier het gevoel... Toon meer »
In augustus 2021 ooglidcorrectie laten doen met een geweldig resultaat! Zij is een deskundige arts, die haar vak verstaat. Zij is heel beleefd, competent, zeer nauwkeurig en ze doet de behandelingen met passie. Ik heb Dr. Sie aan twee kennissen aanbevolen en ook zij waren zeer tevreden over haar behandeling. Bij haar krijg je op geen enkele manier het gevoel dat alleen het profijt telt. Dus zeker een aanbeveling waard! Toon minder »
Anne Hanke
26 november 2021 12:12
Zeer deskundig, luistert goed naar je wensen, is geduldig en beschikbaar. Zeker aan te bevelen!
Emmy Van Dijk
21 september 2021 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij AesthetiSie?

De prijs van één zone Botox bij AesthetiSie is € 160,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij AesthetiSie?

Een fillerbehandeling bij AesthetiSie kost per 1 ML v.a. € 390,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij AesthetiSie?

AesthetiSie heeft op basis van 22 Google reviews 5 van de 5 sterren.

Waar is AesthetiSie gevestigd?

AesthetiSie is gevestigd op Hoofdweg 282 in Paterswolde.