City Clinics Apeldoorn - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Apeldoorn

City Clinics Apeldoorn

City Clinics Apeldoorn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers. Bij City Clinics werken we uitsluitend met cosmetisch artsen die alleen behandelingen verrichten met A-merk injectable producten. Wij worden beoordeeld met een 9,4.

Dé #1 injectable kliniek in Nederland
City Clinics is dé #1 injectable kliniek in Nederland. Met meer dan 300.000 behandelingen, 33 vestigingen en 10 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van Botox en filler behandelingen.

Natural Look Garantie
Wanneer je kiest voor City Clinics, krijg je de Natural Look Garantie. Zo kun jij er zeker van zijn dat het resultaat er natuurlijk uitziet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een strakgetrokken en bewegingloos gezicht. Bij City Clinics vinden we dat het allerbelangrijkste, dus beloven we jou dat je natuurlijk stralend de deur uitgaat.

Gratis gezichtsanalyse
Ben je voor het eerst bij City Clinics of overweeg je voor het eerst een injectable behandeling? Plan dan een gratis intakegesprek in met een van onze injectable artsen! Daar krijg je persoonlijke hulp bij al je vragen en wensen.

City Clinics Apeldoorn uit Apeldoorn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

City Clinics Apeldoorn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers. Bij City Clinics werken we uitsluitend met cosmetisch artsen die alleen behandelingen verrichten met A-merk injectable producten. Wij worden beoordeeld met een 9,4.

Dé #1 injectable kliniek in Nederland
City Clinics is dé #1 injectable kliniek in Nederland. Met meer dan 300.000 behandelingen, 33 vestigingen en 10 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van Botox en filler behandelingen.

Natural Look Garantie
Wanneer je kiest voor City Clinics, krijg je de Natur... Meer lezen »

1 ml Belotero filler: €319 → €249 / €70 korting per ml 🎁

Bekijk acties van City Clinics Apeldoorn

𝗗𝗲𝗮𝗹𝘀: 1 zone Botox voor €𝟴𝟵 & 2 ML Profhilo voor €𝟭𝟵𝟵
𝗗𝗲𝗮𝗹𝘀: 1 zone Botox voor €𝟴𝟵 & 2 ML Profhilo voor €𝟭𝟵𝟵
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 99 per zone
2 zones
V.a. € 198 per behandeling
3 zones
V.a. € 297 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 395 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 249 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 379 per 1,5 ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 275 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
40000
Kliniek opgericht
2013
Adres
Regentesselaan 5, Apeldoorn
City Clinics Apeldoorn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nadine Verburg
Drs. Nadine Verburg
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Enis Sylejmani
Drs. Enis Sylejmani
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Rosalie Ackerman
Drs. Rosalie Ackerman
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

City Clinics Apeldoorn Reviews

4.5
47 reviews
Ik was super aardig ontvangen door de gastdames. Ze stelden me erg op m’n gemak. Allereerst een intake gesprek gehad over het laten opvullen van de lippen met fillers omdat het mijn eerste keer zou zijn. Ik ben geholpen door dr. Enis. Erg rustige en vriendelijke man die goed naar je wensen luistert. Nu 4 weken verder en ik ben erg tevreden over het resultaat... Toon meer »
Ik was super aardig ontvangen door de gastdames. Ze stelden me erg op m’n gemak. Allereerst een intake gesprek gehad over het laten opvullen van de lippen met fillers omdat het mijn eerste keer zou zijn. Ik ben geholpen door dr. Enis. Erg rustige en vriendelijke man die goed naar je wensen luistert. Nu 4 weken verder en ik ben erg tevreden over het resultaat! Toon minder »
Sophie Veenendaal
21 februari 2024 21:09
Ik ben verkeerd geprikt met Botox met als gevolg 3 weken rondlopen met een hang oog. Ik ben gezien door een arts en hij bevestigde dit maar kon er niks aan doen. Er zijn foto’s gemaakt als bewijs maar hier bleef het bij. Ergens had ik een tegoedkoming verwacht. Na 3 weken niks gehoord te hebben gebeld en er werd mij gezegd dat ik toen gelijk een klacht had m... Toon meer »
Ik ben verkeerd geprikt met Botox met als gevolg 3 weken rondlopen met een hang oog. Ik ben gezien door een arts en hij bevestigde dit maar kon er niks aan doen. Er zijn foto’s gemaakt als bewijs maar hier bleef het bij. Ergens had ik een tegoedkoming verwacht. Na 3 weken niks gehoord te hebben gebeld en er werd mij gezegd dat ik toen gelijk een klacht had moeten aanmaken via de website. Ik heb toen telefonisch contact gehad en ik ben er geweest en het is beoordeeld dat het fout geprikt was. Er is niet gezegd dat ik ook nog een klacht aan moest maken. Ik heb gezegd dat mijn vertrouwen weg is en dat ik niet meer terugkom. Antwoord was dat het haar niet uitmaakte want ze kreeg haar salaris toch wel uitbetaald… Toon minder »
Ilonka van Lohuizen
21 november 2023 10:10
Netjes ontvangen, aardige dames. 'Rokerslijntjes' laten opvullen en mondlift met botox. Was teleurgesteld over resultaat. Weer langs geweest, zou besproken worden in het artsenoverleg, wat ik op zich vreemd vind. Deze arts kan toch zelf zien of de behandeling voldeed of niet. Bovendien, wanneer je voor een dergelijke behandeling komt, verwacht ik van een pro... Toon meer »
Netjes ontvangen, aardige dames. 'Rokerslijntjes' laten opvullen en mondlift met botox. Was teleurgesteld over resultaat. Weer langs geweest, zou besproken worden in het artsenoverleg, wat ik op zich vreemd vind. Deze arts kan toch zelf zien of de behandeling voldeed of niet. Bovendien, wanneer je voor een dergelijke behandeling komt, verwacht ik van een professional dat er dan ook aan duidelijk verwachtingsmanagement wordt gedaan.
De beloofde terugbelafspraak na 2 weken vond na 3 weken plaats. Er was echt geen beter resultaat dan wat ik nu heb te behalen bij de rokerslijnen werd verteld (,zo craquelé was t nou ook weer niet) 😊. Kon ik maar beter naar een bevriende kliniek om te laten laseren, met 25 euro korting. De mondhoeken mocht ik dan gratis laten doen bij een volgende 'actie'. Helaas, gaat die er bij City Clinics niet meer komen. Maar gelukkig zullen ze me niet missen, gezien de positievere reviews hier Toon minder »
Ellen Carmen
17 oktober 2023 14:02
Prima kliniek, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over behandeling. Tevreden over de Botox behandelingen, zeer weinig pijn ervaren.
J BV
3 september 2023 12:12
Prima kliniek, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over behandeling. Tevreden over de Botox behandelingen, zeer weinig pijn ervaren.
Jolanda Beekman-Visser
3 september 2023 12:12
Tevreden ook een botox behandeling. Keurige kliniek. Locatie Apeldoorn. Echter mijn profhilo behandeling had niet het gewenste resultaat, eigenlijk geen resultaat. De arts geeft dit toe. Op de website staat: " niet tevreden, bel of mail wij lossen het op". Dat beloofd alle goeds zou je denken.. Maarrrrr Wat wordt mij aangeboden? 30% korting op een eerste, va... Toon meer »
Tevreden ook een botox behandeling. Keurige kliniek. Locatie Apeldoorn.
Echter mijn profhilo behandeling had niet het gewenste resultaat, eigenlijk geen resultaat. De arts geeft dit toe.
Op de website staat: " niet tevreden, bel of mail wij lossen het op". Dat beloofd alle goeds zou je denken..
Maarrrrr
Wat wordt mij aangeboden?
30% korting op een eerste, van twee, veeeel duurdere behandelingen. Dit kan toch niet waar zijn?!.
Hier ga ik niet mee akkoord..
De arts die mij behandeld heeft zou het afgelopen dinsdag nogmaals voorleggen, zelfde conclusie, geen oplossing.
Ik reis toch maar weer een stukje verder naar mijn eerste kliniek (had ik achteraf beter kunnen blijven..)

Dus kort samengevat:
Nette kliniek, aardige artsen, daar is niets op aan te merken.
Maar niet tevreden? helaas...das gewoon dus pech..geld weg. En ja, klant weg. Toon minder »
Cristel Methorst
31 januari 2023 14:02
Fijne, vriendelijke mensen. Eerlijk en deskundig. Ben nu een paar keer geweest en ben steeds met een te vreden en blij gevoel thuis gekomen. Echt de moeite waard om eens te kijken of een afspraak te maken.
Tineke Roffel
20 december 2022 16:04
Super fijne en professionele kliniek. Voor het eerst fillers laten zetten bij City Clinics in Apeldoorn, werd super op mijn gemak gesteld en kreeg duidelijke uitleg over de behandeling. Kan city clinics aan iedereen aanraden!
Jodieke Welling
18 november 2022 10:10
Ik ben nu een aantal keren geweest en ben zeer tevreden! Ik ga elke keer naar dezelfde arts en deze bevalt uitstekend. Duidelijke uitleg en vriendelijk. Zeer professioneel , echt een aanrader!!
Leontien
Leontien Jonkers
25 oktober 2022 11:11
Kundig en word goed meegedacht, Fijne clinic waar ze meekijken
MELANIE KRATZSCH
23 juni 2022 06:06
Review: Ontzettend prettig!! Fijn ontvangen en zeer deskundig geadviseerd en geholpen!!
Arlette Vd Ham
22 juni 2022 14:02
Review: Vakkundig en professioneel. Zeer tevreden over vestiging in Apeldoorn. Voor het eerst een botox behandeling genomen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Alle tijd werd er genomen voor al mijn vragen.

Na controle was ook prima! Leuk de herkenning van de arts, dat doet goed!
Joyce van Dusschoten
22 juni 2022 14:02
Ik kom al een tijdje bij City Clinics voor botox behandeling. Elk bezoek is netjes en warm onthaal, ze helpen goed en ben van mijn migraine af en booskijkertjes een dik tevreden klant
Natas N Jochems
22 juni 2022 07:07
Prettige en rustgevende kliniek waar aardige en professionele mensen werken. Je wordt vooraf de behandeling goed geïnformeerd en ging compleet ontspannend de behandeling in. Ik heb de behandeling als pijnloos ervaren en merk na 1 dag al veel verlichting in mijn gezicht dus hopelijk minder last van spanningshoofdpijn/migraine. Ontzettend bedankt en tot een vo... Toon meer »
Prettige en rustgevende kliniek waar aardige en professionele mensen werken. Je wordt vooraf de behandeling goed geïnformeerd en ging compleet ontspannend de behandeling in. Ik heb de behandeling als pijnloos ervaren en merk na 1 dag al veel verlichting in mijn gezicht dus hopelijk minder last van spanningshoofdpijn/migraine. Ontzettend bedankt en tot een volgende keer! Toon minder »
Laura Drost
5 juni 2022 13:01
Vandaag samen met mijn tweeling zus een bezoek gebracht bij City Clinics in Apeldoorn, wij werden door een super leuke gastvrouw ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Omdat het voor ons de 1e keer was ( rokerslijn en fronslijn ) hebben wij ervoor gekozen om eerst een intakegesprek te hebben met Dr Enis hele fijne aardige man. Er werd heel duidelijk vertel... Toon meer »
Vandaag samen met mijn tweeling zus een bezoek gebracht bij City Clinics in Apeldoorn, wij werden door een super leuke gastvrouw ontvangen met een heerlijk kopje koffie.
Omdat het voor ons de 1e keer was ( rokerslijn en fronslijn ) hebben wij ervoor gekozen om eerst een intakegesprek te hebben met Dr Enis hele fijne aardige man.
Er werd heel duidelijk verteld en uitgelegd wat er gebeuren gaat en wat bij onze wensen paste, Dr Enis gaat heel hygiënische te werk en verteld bij elke handeling wat hij
aan het doen is.
De nazorg zowel in de kliniek als voor thuis hebben wij als heel prettig ervaren.
Wij zijn helemaal blij met het eindresultaat.
Dr Enis bedankt voor het mooie eind resultaat.

Sandra en silvia Toon minder »
silvia staubach
2 april 2022 16:04
Deskundig advies en werd goed geinformeerd over de geboden mogelijkheden
Monique
31 augustus 2021 13:01
Superfijn ontvangen, werd erg goed uitgelegd. Vriendelijk, schoon en je bent niets verplicht. Alleen informatie aanvragen is ook goed. Heb al tijden geen hoofdpijn meer.,
heidi jongbloed
25 augustus 2021 07:07
Iedereen bij City Clinics is zeer vakkundig en vriendelijk. De artsen gaan voor het zo natuurlijk mogelijke resultaat, iets wat ik zeer waardeer. Voor mij geen andere cosmetisch artsen dan die van City Clinics!
Marjon Lam
24 augustus 2021 17:05
Professioneel bedrijf met ervaren artsen die de behandeling uitvoeren. Geven eerlijk advies en uitgebreide informatie over de behandeling. Het is ook fijn dat ze een na controle bieden zodat je verzekerd bent van het beste resultaat. Fijne benadering naar klanten en goed te bereiken. Ik ben zeer tevreden.
Kim m
24 augustus 2021 15:03
Zeer vriendelijke arts en assistente, welkom gevoel, en dat vind ik buiten de behandeling om, erg te waarderen. Hartelijk dank, en zeker een aanrader!
hilde717
23 september 2020 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij City Clinics Apeldoorn?

De prijs van één zone Botox bij City Clinics Apeldoorn is € 99,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij City Clinics Apeldoorn?

Een fillerbehandeling bij City Clinics Apeldoorn kost per 1 ML v.a. € 249,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij City Clinics Apeldoorn?

City Clinics Apeldoorn heeft op basis van 20 Google reviews 4.5 van de 5 sterren.

Waar is City Clinics Apeldoorn gevestigd?

City Clinics Apeldoorn is gevestigd op Regentesselaan 5 in Apeldoorn.