Clinic63 Velp - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinic63 Velp

Clinic63 Velp

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Velp uit Velp is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven. Meer lezen »

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 125 per zone
2 zones
V.a. € 250 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 600 per 2 oksels
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 350 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 650 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 825 per behandeling
Infusen
Hydratatie
V.a. € 225 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PRP
V.a. € 350 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 350 per per 2 ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Hoofdstraat 22, Velp
Clinic63 Velp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Babak Mahdavian Delavary
Drs. Babak Mahdavian Delavary
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Stephanie Maziers
Drs. Stephanie Maziers
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Sameer Rana
Dr. Sameer Rana
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Clinic63 Velp Reviews

4.6
39 reviews
Ik ben absoluut verbluft door mijn ervaring bij Clinic63 Als nieuweling op het gebied van cosmetische behandelingen, was ik aanvankelijk een beetje nerveus over het idee van een filler behandeling. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik me echter in zeer bekwame handen. Het team van Clinic63 was uiterst professioneel, vriendelijk en geduldig, waard... Toon meer »
Ik ben absoluut verbluft door mijn ervaring bij Clinic63 Als nieuweling op het gebied van cosmetische behandelingen, was ik aanvankelijk een beetje nerveus over het idee van een filler behandeling. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde ik me echter in zeer bekwame handen.

Het team van Clinic63 was uiterst professioneel, vriendelijk en geduldig, waardoor al mijn vragen en zorgen volledig werden aangepakt. Ze stelden me gerust en gaven me het vertrouwen om verder te gaan.

Wat betreft de behandeling zelf, ik ben gewoonweg verbaasd over de resultaten! De filler heeft mijn rimpels opgevuld en mijn huid een jeugdige uitstraling gegeven, terwijl het er volkomen natuurlijk uitziet. Ik heb nu dat verfrissende gevoel van zelfvertrouwen waar ik naar verlangde.

Kortom, Clinic63 heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik kan hun diensten niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een vakkundige en vriendelijke benadering van cosmetische behandelingen. Ik ben een trotse, tevreden klant en zal zeker terugkomen voor toekomstige behandelingen. Dank je wel, clinci63

Ik ben behandeld door Dr.Sameer Toon minder »
Wimpers
26 oktober 2023 08:08
Ik ben zeer tevreden met de CO2 laserbehandeling die ik bij Clinic63 heb ondergaan. Ik had last van verschillende huidproblemen, waaronder fijne lijntjes littekens en pigmentvlekken. Na de behandeling merkte ik al snel een duidelijke verbetering. Mijn huid voelt gladder, strakker en jonger aan. De CO2 laser heeft effectief geholpen om mijn huidstructuur te v... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden met de CO2 laserbehandeling die ik bij Clinic63 heb ondergaan. Ik had last van verschillende huidproblemen, waaronder fijne lijntjes littekens en pigmentvlekken. Na de behandeling merkte ik al snel een duidelijke verbetering. Mijn huid voelt gladder, strakker en jonger aan. De CO2 laser heeft effectief geholpen om mijn huidstructuur te verbeteren en mijn teint gelijkmatiger te maken. Ik ben vooral onder de indruk van het vermogen van de CO2 laser om de littekens te verminderen. Het herstelproces was relatief kort en ik kon al snel weer mijn dagelijkse activiteiten hervatten. De behandeling werd uitgevoerd door een zeer professioneel en ervaren arts babak en het team bij Clinic63 was ook erg leuk.Ik voelde me op mijn gemak en goed verzorgd tijdens het hele proces. Ik zou de CO2 laserbehandeling bij Clinic63.
Ik zou Clinic63 zeker aanbevelen en ook babak is wen goede arts!!!! Ik ben tevreden en kom zeker terug voor meer Toon minder »
John Willigendael
26 augustus 2023 18:06
Ik kampte al langer met problemen omtrent mijn lichaam. Ik ben namelijk altijd al aan de zware kant geweest. Grootendeels heb ik weten te verbeteren met sporten en met een gezonde leefstijl aan te nemen. Des ondanks was ik nog niet helemaal tevreden. Tot ik onlangs de lipolaser behandeling bij Clinic 63 heb geprobeerd. De behandeling met de lipolaser deed ve... Toon meer »
Ik kampte al langer met problemen omtrent mijn lichaam. Ik ben namelijk altijd al aan de zware kant geweest. Grootendeels heb ik weten te verbeteren met sporten en met een gezonde leefstijl aan te nemen.
Des ondanks was ik nog niet helemaal tevreden.
Tot ik onlangs de lipolaser behandeling bij Clinic 63 heb geprobeerd. De behandeling met de lipolaser deed veel minder pijn dan ik verwacht had,en ik merkte al na een paar sessies een vermindering van vet op mijn probleemgebieden. Het personeel bij Clinic 63 was ook erg professioneel en vriendelijk. Ik voelde me echt op mijn gemak tijdens de behandelingen. Ik zou Clinic 63 zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een marnier is om van zijn of haar vet af te komen!! Probeer het eens en zie zelf het verschil!!🤩🤩 Toon minder »
Sander Velden
24 augustus 2023 15:03
Paar maanden geleden bij deze clinic geweest voor een co2 behandeling. Bij binnenkomst werd ik niet vriendelijk te woord gestaan omdat de dame druk was, de wachtkamer zat vol. Ik werd na 10 minuten mee genomen voor de verdovingscreme voor mijn gezicht. Even later werd de 2e laag aangebracht. Vervolgens liep het een uur uit op de tijd dat ik eigenlijk geholpe... Toon meer »
Paar maanden geleden bij deze clinic geweest voor een co2 behandeling.
Bij binnenkomst werd ik niet vriendelijk te woord gestaan omdat de dame druk was, de wachtkamer zat vol. Ik werd na 10 minuten mee genomen voor de verdovingscreme voor mijn gezicht. Even later werd de 2e laag aangebracht.
Vervolgens liep het een uur uit op de tijd dat ik eigenlijk geholpen zou worden. Dit omdat er mensen tussendoor gezet werden. Ik werd gehaald en werd de eerste 15 minuten door de dokter behandeld. Deze moest vervolgens weg waarop hij werd overgenomen door een zeer leuke vriendelijke meid maar die de behandeling pas een paar weken deed.
Omdat ik zo lang moest wachten werkte de verdoving uit waardoor de behandeling erg pijnlijk werd. Mijn gezicht werd op bepaalde plekken 4x behandeld.
Het herstel was heftig en pijnlijk maar dat is natuurlijk bij elke kliniek dat ligt niet aan clinic 63 of wie er behandelt.
Ik zie wel resultaat maar had er meer van verwacht. Ik vind de clinic verre van persoonlijk maar eerder productiewerk. Al met al kies ik in de toekomst voor een kliniek die persoonlijker is. Toon minder »
Bw
13 augustus 2023 10:10
Ik ben een paar weken geleden voor het eerst bij clinic63 geweest. Ik ben daar zeer kundig geholpen door de. Sameer en de assistenten. Ik werd erg op mijn gemak gesteld, en de zenuwen werden al wat minder. Wat ik erg fijn vond is dat zij mij van te voren elke stap uitlegden en vertelde wat ze gingen doen. Hierdoor had ik het gevoel dat zij wisten wat ze ded... Toon meer »
Ik ben een paar weken geleden voor het eerst bij clinic63 geweest. Ik ben daar zeer kundig geholpen door de. Sameer en de assistenten. Ik werd erg op mijn gemak gesteld, en de zenuwen werden al wat minder. Wat ik erg fijn vond is dat zij mij van te voren elke stap uitlegden en vertelde wat ze gingen doen. Hierdoor had ik het gevoel dat zij wisten wat ze deden en werd ik rustiger. Het resultaat van mijn kin en gebied van de fillers is helemaal top. Precies zoals ik het wilde. Ook hebben ze mij van te voren eerlijk verteld wat ik kon verwachten van de resultaten, wat haalbaar was en wat niet. De nazorg is mij erg duidelijk verteld en ik kreeg goede en duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Al met al wat het een hele goede ervaring en raad ik iedereen aan om een behandeling te ondergaan bij Clinic63. Toon minder »
Missy Missy
20 juli 2023 07:07
Prima clinic waar je vriendelijk wordt geholpen door zowel de arts als assistente. Daarnaast nemen ze de tijd voor je als je nog verdere vragen hebt over eventuele andere behandelingen.
Zeer te spreken over deze clinic en raad het ook aan aan mijn omgeving.
Charysa Mens
19 juli 2023 10:10
Vriendelijke ontvangst door de medewerksters.
Dr.Barak is een zeer deskundig arts en geeft een eerlijk advies.
Anne Kemming
14 juli 2023 17:05
Zeer fijne kliniek.
Tijdens je consult krijg je goede informatie en word er met je gekeken wat mogelijk is.
De baliemedewerksters zijn professioneel, lief en goed bereikbaar.
Robbin Van der Heyden
11 juli 2023 13:01
Een paar weken geleden Endolift behandeling gehad bij dr. Sameer. De behandeling is goed gegaan. Na twee weken is het resultaat al zichtbaar. Ben erg tevreden met het resulaat. Ben blij dat ik de behandeling laten doen. Dr. Sameer is een kundige en lieve arts die je goed en eerlijk advies geeft en voert de behandeling professioneel uit. Ik raad de behandelin... Toon meer »
Een paar weken geleden Endolift behandeling gehad bij dr. Sameer. De behandeling is goed gegaan. Na twee weken is het resultaat al zichtbaar. Ben erg tevreden met het resulaat. Ben blij dat ik de behandeling laten doen.
Dr. Sameer is een kundige en lieve arts die je goed en eerlijk advies geeft en voert de behandeling professioneel uit.
Ik raad de behandeling en dr. Sameer zeer aan!! Toon minder »
Sendi Bakhtari
28 juni 2023 11:11
Babak is de beste dokter die er is! Kundig, super aardig en relaxed. Naar Babak gaan is gewoon een uitje geworden. Zou het iedereen aanraden
P.C.M. Boer
7 juni 2023 14:02
Heel erg tevreden. Dr. Babak doet zijn uiterste best om je met een zelfverzekerd en mooi gevoel de deur uit te laten gaan. Goede nazorg!
Colet Wouters
7 juni 2023 10:10
Vandaag geweest voor een behandeling. Ik voelde me meteen welkom. Ik kwam voor een filler, maar in overleg met de arts heb ik uiteindelijk voor een andere behandeling gekozen. Dr. Babak geeft eerlijk advies en duidelijke uitleg en in goed overleg samen besloten voor een andere ingreep, waar ik me helemaal in kan vinden. Ik ben overgestapt naar deze kliniek... Toon meer »
Vandaag geweest voor een behandeling.
Ik voelde me meteen welkom. Ik kwam voor een filler, maar in overleg met de arts heb ik uiteindelijk voor een andere behandeling gekozen.
Dr. Babak geeft eerlijk advies en duidelijke uitleg en in goed overleg samen besloten voor een andere ingreep, waar ik me helemaal in kan
vinden.
Ik ben overgestapt naar deze kliniek vanwege de positieve ervaringen en ik heb er goed aan gedaan. Ik heb er alle vertrouwen in.
Dank dr. Babak Toon minder »
B E
12 mei 2023 15:03
Zeer tevreden, fijn ontvangen en goed geholpen door de arts. Ik raad Clinic63 zeker aan.
Fayes
27 maart 2023 10:10
Nu al weer 2x hier geweest voor fillers. Is vele malen beter dan de vorige klinieken waar ik ben geweest. Dus absoluut een aanrader!
Edwin Veenendaal
25 maart 2023 18:06
Dr.Babak is een superarts. Werkt nauwkeurig en is eerlijk in zijn advies.
Ik ga binnenkort ook nog voor een ooglidcorrectie! 👍
Monique Xx
25 maart 2023 18:06
Ik ben op meerdere locaties geweest en behandeld en raadt Clinic63 zeker aan. Kundige artsen en fijn personeel.
Lindsay Geeve
25 maart 2023 15:03
Helaas geen klantgerichte (service) organisatie dat naar goede oplossingen zoekt. Niet tevreden na de eerste behandeling. Controle behandeling na een maand eindelijk gepland. (ze zijn ook beperkt qua dagen en tijden) Arriveer ik op de locatie, krijg ik telefoon dat afspraak niet doorgaat i.v.m. spoedgeval. Enige oplossing: afspraak later op de dag of een ma... Toon meer »
Helaas geen klantgerichte (service) organisatie dat naar goede oplossingen zoekt. Niet tevreden na de eerste behandeling. Controle behandeling na een maand eindelijk gepland. (ze zijn ook beperkt qua dagen en tijden) Arriveer ik op de locatie, krijg ik telefoon dat afspraak niet doorgaat i.v.m. spoedgeval. Enige oplossing: afspraak later op de dag of een maand later i.v.m. met vakantie. Ik moet gewoon werken doordeweeks. Ik kan niet zomaar een keer een uur rijden voor nog geen 2 minuten werk. Een andere dokter mag het niet overnemen. Terwijl dat wel een goede oplossing voor mij was geweest. Helaas niet klantvriendelijk te woord gestaan (niet gehoord) en blijkbaar ontevreden klant is niet belangrijk voor ze. Zonde van mijn tijd, geld en zonder resultaat. Toon minder »
Jet
22 januari 2023 13:01
Dr Babak is niet vriendelijk, slordig en raffelt je af.
Zodra hij geen geld meer aan je kan verdienen geeft hij niet thuis.
Onvriendelijk en arrogante benadering.
Ik raad deze kliniek dan ook niet aan!
burberry82
24 augustus 2021 07:07
Onlangs diverse behandelingen ondergaan bij Dr Babak. Heel erg blij mee! Super tevreden en de volgende behandeling staat alweer gepland. De auto kan je gratis parkeren wat ook heel fijn is.
Niki Vermeulen
10 augustus 2021 12:12
Wat een fijne arts is dr. Babak! Mijn oogleden zijn top geworden en snel genezen, heel blij mee!!
Marielle K
21 juli 2021 10:10
Dokter met heel veel haast niet ok niet respectvol
Lopende band werk en slordig op alle punten ik kreeg niet eens een stoel mocht op de behandeltafel zitten ..hmm
Fenny de Lange
19 mei 2021 15:03
Geen fijne ervaring! Dokter Babak had te veel haast ( lees dit ook terug in een review van clinic63 in Amsterdam). Dit vond ik niet zo fijn en gerustellend. Receptioniste was wel vriendelijk! Maar het ergste van alles vond ik dat er een klant was die keer op keer aan het hoesten was. Helaas hoeste deze domme vrouw tot wel 2 keer mijn kant op. Vreselijk dat e... Toon meer »
Geen fijne ervaring! Dokter Babak had te
veel haast ( lees dit ook terug in een review van clinic63 in Amsterdam). Dit vond ik niet zo fijn en gerustellend. Receptioniste was wel vriendelijk! Maar het ergste van alles vond ik dat er een klant was die keer op keer aan het hoesten was. Helaas hoeste deze domme vrouw tot wel 2 keer mijn kant op. Vreselijk dat er zulke mensen rondlopen die geen rekening houden met de maatregelen rondom corona en erger nog waarom ontvangt de kliniek mensen met zulke klachten zoals hoesten. Men moet zich aan maatregelen houden. Stop verspreidingen!! Toon minder »
Melanie Fana
2 september 2020 20:08
Helaas geen klantgerichte (service) organisatie dat naar goede oplossingen zoekt. Niet tevreden na de eerste behandeling. Controle behandeling na een maand eindelijk gepland. (ze zijn ook beprekt qua dagen en tijden) Arriveer ik op de locatie, krijg ik telefoon dat afspraak niet doorgaat ivm spoedgeval. Enige oplossing: afspraak later op de dag of een maand... Toon meer »
Helaas geen klantgerichte (service) organisatie dat naar goede oplossingen zoekt. Niet tevreden na de eerste behandeling. Controle behandeling na een maand eindelijk gepland. (ze zijn ook beprekt qua dagen en tijden) Arriveer ik op de locatie, krijg ik telefoon dat afspraak niet doorgaat ivm spoedgeval. Enige oplossing: afspraak later op de dag of een maand later ivm met vakantie. Ik moet ook gewoon werken op maandag tijdens kantoortijden. Ik kan niet nog een keer een uur rijden voor nog geen 2 minuten werk. En een andere dokter mag het niet overnemen. Terwijl je dat wel een goede oplossing voor mij was geweest. Helaas niet klantvriendelijk te woord gestaan (+ wordt niet gehoord) en blijkbaar ontevreden klant is niet belangrijk voor ze. Zonde van mijn tijd, geld en geen resultaat. Toon minder »
Jet
31 augustus 2020 09:09
Een prachtige locatie, eerste consult voor een filler behandeling. Super geholpen, duidelijke uitleg. Een week later geweest voor behandeling bij drs Babak super arts, helemaal blij mee. Ook fijn, je kunt gratis parkeren!
Caroline Houben
16 augustus 2019 11:11
Voor mijn vakantie geweest bij Clinic63 bij de hoofdstraat in Velp voor mijn lippen. Eerst consult gehad en daarna terug gebeld om de afspraak in te plannen. Aardige arts die mij goed geadviseerd heeft in de behandeling. Met 1mililiter al heel mooi resultaat!
sanne peeters
16 augustus 2019 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Clinic63 Velp?

Één zone Botox bij Clinic63 Velp kost € 125,00.

Wat kost een filler behandeling bij Clinic63 Velp?

1 ML filler kost bij Clinic63 Velp v.a. € 350,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Clinic63 Velp?

Clinic63 Velp scoort 4.6 van de 5 sterren uit 25 Google reviews.

Wat is het adres van Clinic63 Velp?

In Velp is Clinic63 Velp gevestigd op Hoofdstraat 22.