Cosmetique Totale Eindhoven

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Cosmetique Totale Eindhoven uit Eindhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
66 reviews
Prettige behandeling gehad van Chien-Yee - adequaat, vakkundig en vriendelijk!
Juliëtte Vogels
13 april 2022 09:09
Vandaag een eerste afspraak in Vught gehad i.v.m. onderhuidse adertjes en pigmentvlekken in mijn gezicht. Janneke heeft me goed & duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en de behandeling. Ze weet je direct op je gemak te stellen en er is alle ruimte voor vragen. De laser behandeling was op sommige plekken wat pijnlijk, maar over het algemeen goed te d... Toon meer »
Vandaag een eerste afspraak in Vught gehad i.v.m. onderhuidse adertjes
en pigmentvlekken in mijn gezicht. Janneke heeft me goed & duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en de behandeling. Ze weet je direct op je gemak te stellen en er is alle ruimte voor vragen. De laser behandeling was op sommige plekken wat pijnlijk, maar over het algemeen goed te doen. Janneke loodst je ook echt door de behandeling heen en vertelt stap voor stap wat er gaat gebeuren. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat, maar heb er alle vertrouwen in! Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Over 6 weken kom ik weer bij haar terug. Toon minder »
Inge Kluijtmans
28 januari 2021 12:12
In totaal heb ik 6 laserbehandeling gehad om mijn tatoeage weg te laten halen. Elke keer weer zat ik er met veel zenuwen en tranen van de pijn want helaas is het niet iets wat je zomaar doet! En ondanks de pijn kwam ik er toch graag omdat er altijd wordt gekeken wat de klant wilt en er wordt aangepast op jou. Houd je het even niet vol? Geen probleem dan gaan... Toon meer »
In totaal heb ik 6 laserbehandeling gehad om mijn tatoeage weg te laten halen. Elke keer weer zat ik er met veel zenuwen en tranen van de pijn want helaas is het niet iets wat je zomaar doet! En ondanks de pijn kwam ik er toch graag omdat er altijd wordt gekeken wat de klant wilt en er wordt aangepast op jou. Houd je het even niet vol? Geen probleem dan gaan we op jouw tempo verder, niks is te gek.
Ik raad het iedereen aan niet alleen laseren maar ook een professionele huidverzorging is helemaal top. Toon minder »
Kelly Ostrowski
27 januari 2021 21:09
Ik heb mijn hele leven al problemen bij het scheren van mijn schaamstreek. Elke keer kreeg ik na een scheerbeurt rode uitslag met jeukende bultjes. Omdat ik hier zoveel last van heb, liet ik het scheren voor wat het was en accepteerde het. Ik ben 12 jaar moeder en ik heb nooit met mijn kinderen gezwommen, omdat ik dan mijn schaamstreek weer moest scheren. Mi... Toon meer »
Ik heb mijn hele leven al problemen bij het scheren van mijn schaamstreek. Elke keer kreeg ik na een scheerbeurt rode uitslag met jeukende bultjes. Omdat ik hier zoveel last van heb, liet ik het scheren voor wat het was en accepteerde het. Ik ben 12 jaar moeder en ik heb nooit met mijn kinderen gezwommen, omdat ik dan mijn schaamstreek weer moest scheren. Mijn schoonheidsspecialiste gaf het advies om de schaamstreek te laseren en zodoende kwam ik in contact met Cosmetique Totale Eindhoven. Na een emotioneel intakegesprek met Janneke toch besloten om het te laten doen. Vandaag heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad en ik was heel nerveus, maar Janneke stelde mij op mijn gemak, legde alles goed uit wat ze ging doen en vroeg regelmatig hoe het ging. Ik voelde me op een gegeven moment op mijn gemak en voordat ik het wist was de behandeling voorbij. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en ik zie al uit naar mijn volgende afspraak bij Janneke. Nu hopen op het gewenste resultaat, zodat ik komende zomer eindelijk kan gaan zwemmen met mijn kinderen. Nu mag papa een keer aan de kant blijven zitten ;-) Toon minder »
Karin van der Heijden
30 december 2020 08:08
Ik ben nu al enige tijd onder behandeling via Cosmetique Totale, bij Janneke Arts. Een leuke, spontane en erg bekwame huidtherapeut, die mij nu helpt om af te komen van ongewenste haartjes. Maar ook de huid in mijn gezicht te verbeteren door lasertherapie voor hyperpigmentatie t.g.v. acne in het verleden. Ik zie nu al veel verschil en ben al erg blij met ho... Toon meer »
Ik ben nu al enige tijd onder behandeling via Cosmetique Totale, bij Janneke Arts.
Een leuke, spontane en erg bekwame huidtherapeut, die mij nu helpt om af te komen van ongewenste haartjes.
Maar ook de huid in mijn gezicht te verbeteren door lasertherapie voor hyperpigmentatie t.g.v. acne in het verleden.

Ik zie nu al veel verschil en ben al erg blij met hoe mijn huid zich verbeterd.

Daarbij wilde ik ook graag producten gaan gebruiken die het proces helpen en beter zijn dan way ik toen gebruikte. Daarbij krijg je dan ook prettige en goede uitleg om zo de juiste keuze te maken. En ook hoe je ze het beste kan gebruiken.

Al met al ben ik erg tevreden over de behandelingen zelf en de kwaliteit van alle service. En ook zeker over de therapeut Janneke. Toon minder »
Amy Struijs
29 december 2020 18:06
Nu een aantal laser behandelingen gehad bij Cosmetique Totale Eindhoven. De behandelingen zijn uitgevoerd door Janneke Arts in BeYou huidinstituut Vught. Ik heb veel last van Couperose in mijn gezicht en daarnaast ook zonbeschadeging in mijn nek en decolleté. Ik kwam via BeYou in contact met Cosmetique Totale. De laserbehandelingen die ik heb ondergaan waren... Toon meer »
Nu een aantal laser behandelingen gehad bij Cosmetique Totale Eindhoven. De behandelingen zijn uitgevoerd door Janneke Arts in BeYou huidinstituut Vught.
Ik heb veel last van Couperose in mijn gezicht en daarnaast ook zonbeschadeging in mijn nek en decolleté. Ik kwam via BeYou in contact met Cosmetique Totale. De laserbehandelingen die ik heb ondergaan waren niet geheel pijnloos maar goed te doen. En wat een enorm goed resultaat! In mijn gezicht 2x behandeling gehad steeds goed in overleg met therapeute over de intensiteit en verzorging. Daar is de couperose ook nagenoeg weg. In mijn nek en decolleté vorige week een behandeling gehad. En begin nu al resultaat te zien! Zo ontzettend blij mee! Geen rode vlekken meer bij inspanningen en een egalere huidskleur! Volgend jaar nog een keertje terug en dan onderhouden.
Het wordt door mijn zorgverzekering vergoed.
Ik ben super tevreden! Fijn geholpen en alles in goed overleg. Toon minder »
Kitty Janssen
23 december 2020 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Heezerweg 256G, Eindhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling