Cosmetique Totale Eindhoven

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Bij Cosmetique Totale vinden we het belangrijk om een fris en natuurlijk resultaat te behalen. Ook werken onze cosmetisch artsen samen met onze huidtherapeuten om zo huidverjonging op alle vlakken te realiseren.

Cosmetique Totale Eindhoven uit Eindhoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke

Afspraak maken

Reviews

4.9
65 reviews
Prettige behandeling gehad van Chien-Yee - adequaat, vakkundig en vriendelijk!
Juliëtte Vogels
13 april 2022 09:09
Vandaag een eerste afspraak in Vught gehad i.v.m. onderhuidse adertjes en pigmentvlekken in mijn gezicht. Janneke heeft me goed & duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en de behandeling. Ze weet je direct op je gemak te stellen en er is alle ruimte voor vragen. De laser behandeling was op sommige plekken wat pijnlijk, maar over het algemeen goed te d... Toon meer »
Vandaag een eerste afspraak in Vught gehad i.v.m. onderhuidse adertjes
en pigmentvlekken in mijn gezicht. Janneke heeft me goed & duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden en de behandeling. Ze weet je direct op je gemak te stellen en er is alle ruimte voor vragen. De laser behandeling was op sommige plekken wat pijnlijk, maar over het algemeen goed te doen. Janneke loodst je ook echt door de behandeling heen en vertelt stap voor stap wat er gaat gebeuren. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat, maar heb er alle vertrouwen in! Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Over 6 weken kom ik weer bij haar terug. Toon minder »
Inge Kluijtmans
28 januari 2021 12:12
In totaal heb ik 6 laserbehandeling gehad om mijn tatoeage weg te laten halen. Elke keer weer zat ik er met veel zenuwen en tranen van de pijn want helaas is het niet iets wat je zomaar doet! En ondanks de pijn kwam ik er toch graag omdat er altijd wordt gekeken wat de klant wilt en er wordt aangepast op jou. Houd je het even niet vol? Geen probleem dan gaan... Toon meer »
In totaal heb ik 6 laserbehandeling gehad om mijn tatoeage weg te laten halen. Elke keer weer zat ik er met veel zenuwen en tranen van de pijn want helaas is het niet iets wat je zomaar doet! En ondanks de pijn kwam ik er toch graag omdat er altijd wordt gekeken wat de klant wilt en er wordt aangepast op jou. Houd je het even niet vol? Geen probleem dan gaan we op jouw tempo verder, niks is te gek.
Ik raad het iedereen aan niet alleen laseren maar ook een professionele huidverzorging is helemaal top. Toon minder »
Kelly Ostrowski
27 januari 2021 21:09
Half jaar geleden wou ik definitief ontharing laten doen en kwam ik bij Cosmetique Totale Eindhoven terecht. Omdat het om mijn huid gaat, kies ik voor professioneel die kwaliteit en veiligheid waarborgt en niet de goedkoper aanbieders zonder betrouwbare uitstaling. Wat Cosmetique Totale me eerst aantrekt is de laserbehandeling door gekwalificeerde huidtherap... Toon meer »
Half jaar geleden wou ik definitief ontharing laten doen en kwam ik bij Cosmetique Totale Eindhoven terecht. Omdat het om mijn huid gaat, kies ik voor professioneel die kwaliteit en veiligheid waarborgt en niet de goedkoper aanbieders zonder betrouwbare uitstaling. Wat Cosmetique Totale me eerst aantrekt is de laserbehandeling door gekwalificeerde huidtherapeuten. Tot vandaag heb ik zes behandelingen gehad bij Chien-Yee. Zij is professioneel en vriendelijk, legt alles goed uit, en voert alles erg zorgvuldig uit. Ik ben ontzettend tevreden met haar service en het geleverde resultaat. Toon minder »
Susanna Chong
18 januari 2021 21:09
Ik heb nu 3 laserbehandelingen voor mijn oksels en 2 voor mijn bikinilijn gehad. Ik ben echt super tevreden!! Ik merk nu al zoveel verschil! Janneke is erg professioneel maar geeft me tegelijk een prettig gevoel. Ik heb nooit last na een behandeling en ik heb het al aan vele vriendinnen aangeraden!! 😄
Maartje Vunderink
16 januari 2021 19:07
Vandaag heb ik mijn tweede laserbehandeling gehad voor ontharing. Ik ben erg tevreden over huidtherapeut Janneke! Voor de behandeling wordt alles duidelijk uitgelegd en gedurende de behandeling wordt meermaals gevraagd of alles goed gaat en of het pijnlijk is. Dit zorgt ervoor dat je je erg op je gemak voelt tijdens een behandeling. Ook het contact via de ma... Toon meer »
Vandaag heb ik mijn tweede laserbehandeling gehad voor ontharing. Ik ben erg tevreden over huidtherapeut Janneke! Voor de behandeling wordt alles duidelijk uitgelegd en gedurende de behandeling wordt meermaals gevraagd of alles goed gaat en of het pijnlijk is. Dit zorgt ervoor dat je je erg op je gemak voelt tijdens een behandeling. Ook het contact via de mail verloopt soepel, er wordt snel gereageerd wat erg fijn is. Cosmetique Totale is dus zeker een aanrader om je haren bij te laten laseren! Toon minder »
Kim Jonkers
5 januari 2021 16:04
Ik heb mijn hele leven al problemen bij het scheren van mijn schaamstreek. Elke keer kreeg ik na een scheerbeurt rode uitslag met jeukende bultjes. Omdat ik hier zoveel last van heb, liet ik het scheren voor wat het was en accepteerde het. Ik ben 12 jaar moeder en ik heb nooit met mijn kinderen gezwommen, omdat ik dan mijn schaamstreek weer moest scheren. Mi... Toon meer »
Ik heb mijn hele leven al problemen bij het scheren van mijn schaamstreek. Elke keer kreeg ik na een scheerbeurt rode uitslag met jeukende bultjes. Omdat ik hier zoveel last van heb, liet ik het scheren voor wat het was en accepteerde het. Ik ben 12 jaar moeder en ik heb nooit met mijn kinderen gezwommen, omdat ik dan mijn schaamstreek weer moest scheren. Mijn schoonheidsspecialiste gaf het advies om de schaamstreek te laseren en zodoende kwam ik in contact met Cosmetique Totale Eindhoven. Na een emotioneel intakegesprek met Janneke toch besloten om het te laten doen. Vandaag heb ik mijn eerste laserbehandeling gehad en ik was heel nerveus, maar Janneke stelde mij op mijn gemak, legde alles goed uit wat ze ging doen en vroeg regelmatig hoe het ging. Ik voelde me op een gegeven moment op mijn gemak en voordat ik het wist was de behandeling voorbij. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en ik zie al uit naar mijn volgende afspraak bij Janneke. Nu hopen op het gewenste resultaat, zodat ik komende zomer eindelijk kan gaan zwemmen met mijn kinderen. Nu mag papa een keer aan de kant blijven zitten ;-) Toon minder »
Karin van der Heijden
30 december 2020 08:08
Ik ben nu al enige tijd onder behandeling via Cosmetique Totale, bij Janneke Arts. Een leuke, spontane en erg bekwame huidtherapeut, die mij nu helpt om af te komen van ongewenste haartjes. Maar ook de huid in mijn gezicht te verbeteren door lasertherapie voor hyperpigmentatie t.g.v. acne in het verleden. Ik zie nu al veel verschil en ben al erg blij met ho... Toon meer »
Ik ben nu al enige tijd onder behandeling via Cosmetique Totale, bij Janneke Arts.
Een leuke, spontane en erg bekwame huidtherapeut, die mij nu helpt om af te komen van ongewenste haartjes.
Maar ook de huid in mijn gezicht te verbeteren door lasertherapie voor hyperpigmentatie t.g.v. acne in het verleden.

Ik zie nu al veel verschil en ben al erg blij met hoe mijn huid zich verbeterd.

Daarbij wilde ik ook graag producten gaan gebruiken die het proces helpen en beter zijn dan way ik toen gebruikte. Daarbij krijg je dan ook prettige en goede uitleg om zo de juiste keuze te maken. En ook hoe je ze het beste kan gebruiken.

Al met al ben ik erg tevreden over de behandelingen zelf en de kwaliteit van alle service. En ook zeker over de therapeut Janneke. Toon minder »
Amy Struijs
29 december 2020 18:06
Nu een aantal laser behandelingen gehad bij Cosmetique Totale Eindhoven. De behandelingen zijn uitgevoerd door Janneke Arts in BeYou huidinstituut Vught. Ik heb veel last van Couperose in mijn gezicht en daarnaast ook zonbeschadeging in mijn nek en decolleté. Ik kwam via BeYou in contact met Cosmetique Totale. De laserbehandelingen die ik heb ondergaan waren... Toon meer »
Nu een aantal laser behandelingen gehad bij Cosmetique Totale Eindhoven. De behandelingen zijn uitgevoerd door Janneke Arts in BeYou huidinstituut Vught.
Ik heb veel last van Couperose in mijn gezicht en daarnaast ook zonbeschadeging in mijn nek en decolleté. Ik kwam via BeYou in contact met Cosmetique Totale. De laserbehandelingen die ik heb ondergaan waren niet geheel pijnloos maar goed te doen. En wat een enorm goed resultaat! In mijn gezicht 2x behandeling gehad steeds goed in overleg met therapeute over de intensiteit en verzorging. Daar is de couperose ook nagenoeg weg. In mijn nek en decolleté vorige week een behandeling gehad. En begin nu al resultaat te zien! Zo ontzettend blij mee! Geen rode vlekken meer bij inspanningen en een egalere huidskleur! Volgend jaar nog een keertje terug en dan onderhouden.
Het wordt door mijn zorgverzekering vergoed.
Ik ben super tevreden! Fijn geholpen en alles in goed overleg. Toon minder »
Kitty Janssen
23 december 2020 10:10
Ik ben bij Gina, Cosmetique Totale Eindhoven, geweest voor tips tegen acne, waarvoor ze een aantal producten heeft aanbevolen. Het heeft echt zo goed geholpen, ik gebruik deze nogsteeds en doen zichtbaar hun werk. Ook voor het ontharen met laser ben ik hier onder behandeling. Vanaf de 1e keer laseren al zichtbaar verschil en word alleen maar beter. Nu zit ik... Toon meer »
Ik ben bij Gina, Cosmetique Totale Eindhoven, geweest voor tips tegen acne, waarvoor ze een aantal producten heeft aanbevolen. Het heeft echt zo goed geholpen, ik gebruik deze nogsteeds en doen zichtbaar hun werk. Ook voor het ontharen met laser ben ik hier onder behandeling. Vanaf de 1e keer laseren al zichtbaar verschil en word alleen maar beter. Nu zit ik tussen de 2e en 3e behandeling maar ben erg tevreden. Ook is ze altijd erg vriendelijk en vind ik het leuk om langs te komen! Toon minder »
Amy van Dijk
7 december 2020 15:03
Mevrouw Njouw heeft mij behandeld aan mijn littekens in mijn gezicht en heeft ook acne behandelingen bij mij gedaan. Ik ben zeer tevreden met hoe ze te werk gaat en ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Ze is zorgzaam en legt alles erg goed uit. Ik heb elders echt anders ervaren want hier zijn ze erg professional en krijg goed advies. Het is ook mooie locat... Toon meer »
Mevrouw Njouw heeft mij behandeld aan mijn littekens in mijn gezicht en heeft ook acne behandelingen bij mij gedaan. Ik ben zeer tevreden met hoe ze te werk gaat en ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Ze is zorgzaam en legt alles erg goed uit. Ik heb elders echt anders ervaren want hier zijn ze erg professional en krijg goed advies. Het is ook mooie locatie en je kan ook gratis parkeren. Zeker een aanrader voor je huid behandelingen en voor goede professionele begeleiding. Toon minder »
Vyk Tu
2 december 2020 22:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €125 per zone
Drie (3) zones botulinetoxine
V.a. €375 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €50 per behandeling
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €250 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €299 per ml
Juvéderm
V.a. €299 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €545 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €650 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €299 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €299 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2012
Adres
Heezerweg 256G, Eindhoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten