Face Institute Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Face Institute Amsterdam

Face Institute Amsterdam

Wij bieden deskundige zorg via ons medisch team dat bij elkaar meer dan 50 jaar ervaring heeft in gezichtsbehandelingen.

Onze focus ligt op esthetische niet-chirurgische behandelingen, esthetische aangezichts chirurgie, neuscorrecties en esthetische reconstructie van het gezicht. Onze holistische medische benadering en geavanceerde vaardigheden stellen ons in staat om gezichtsbehandelingen van wereldklasse te leveren.

Face Institute Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij bieden deskundige zorg via ons medisch team dat bij elkaar meer dan 50 jaar ervaring heeft in gezichtsbehandelingen. Meer lezen »

THE ART OF AESTHETICS

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2019
Adres
Frederiksplein 47B, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Susan Schmidt
Drs. Susan Schmidt
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Callum Faris
Dr. Callum Faris
Functie
KNO-Arts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Face Institute Amsterdam Reviews

4.8
20 reviews
Dr. Faris en dr. Schmidt zijn allebei zeer deskundige artsen, die alle tijd en aandacht voor je nemen en een prachtig resultaat hebben bereikt voor mij, ik ben super blij met het resultaat en zou ze zeker bij iedereen aanbevelen.
Hans Zwager
14 februari 2024 13:01
Super fijne ervaring. Erg professioneel team. Hele bekwame dokters en super tevreden over het resultaat van mijn operatie. Zou het zeker aanraden aan ieder.
Victoria Verle
18 december 2023 16:04
Ik heb een geweldige tijd gehad met dokter Susan Schmidt. Elke behandeling is pijnloos geweest en wordt mij goed uitgelegd. Ze neemt de tijd om uw wensen en ideeën in kaart te brengen. De resultaten zijn mooi en natuurlijk.
claudia pelaez
6 november 2023 09:09
Ik consulteerde Face Institute omdat ik vooral links ademhalingsproblemen had na eerdere neusoperaties. Dr. Faris stelde een ingreep voor met ribtransplantaat omdat eerder al oorkraakbeen werd gebruikt. De bedoeling was de neusbrug te verhogen en grafts te plaatsen om beter te kunnen ademen. Ook gaf ik aan dat het linker gedeelte van mijn neus lager kwam dan... Toon meer »
Ik consulteerde Face Institute omdat ik vooral links ademhalingsproblemen had na eerdere neusoperaties. Dr. Faris stelde een ingreep voor met ribtransplantaat omdat eerder al oorkraakbeen werd gebruikt. De bedoeling was de neusbrug te verhogen en grafts te plaatsen om beter te kunnen ademen. Ook gaf ik aan dat het linker gedeelte van mijn neus lager kwam dan de rechterkant doordat eerder teveel bot werd verwijderd links van het neusbeen. Na de eerste operatie had ik nog altijd last van verstopte neus aan de linker kant, nog steeds collapse links, de neusbrug werd verhoogd, maar waar ik persoonlijk nodig achtte iets te plaatsen daar waar er eerder teveel bot werd verwijdert werd helemaal niets gedaan! Hier wilde men na meermaals mijn ontevredenheid te uiten fillers in injecteren. €100 (nauwelijks verschil) Nochtans had ik voor de eerste operatie een 3- tal gesprekken met Dr. Faris. Eerste ingreep €9000, resultaat ademhaling iets beter maar helemaal niet wat het zou moeten zijn! Door aanhoudende klachten, pijn, assymetrie, deuk zichtbaar waar eerder teveel bot werd weggehaald, werd een tweede ingreep gepland €3000, opnieuw met ribtransplantaat aangezien ik eerder al was geopereerd met oorkraakbeen en ik dit niet meer zag zitten.
Resultaat: ademhaling is wat beter, maar nog steeds naar beneden trekkende linker neusvleugel door te weinig neusbeen links, nog steeds een deuk daar waar teveel bot werd verwijderd, nog steeds wat collapse, vrij veel assymetrie in front view, opnieuw verspringende neustipkraakbeen waar ik ook mee kampte voor de 2 ingrepen door eerdere operatie. €12.000 betaald. Het laatste consult was dan ook erg teleurstellend aangezien Dr. Faris zei dat hij niets meer kon doen… Voor dat geld had ik een ander, beter en mooier resultaat verwacht van zo’n ´hoog aangeschreven’ gerenomeerd instituut! Overigens vraag ik mij af waarom ik naar Nederland moest voor deze operaties aangezien Dr. Faris ook opereert in UZA Antwerpen. Zelf ben ik van Oost vlaanderen Wieze. Conclusie: geld, geld, geld! Toen ik hierover een opmerking maakte net voor de tweede geplande ingreep kreeg ik de opmerking dat ik een andere arts kon zoeken… Besluit: Eens een arts iets verkeerd doet in een eerste operatie is dit nauwelijks nog te herstellen of goed te krijgen! Dan ben je de klos! Veel geld mee gemoeid en eigenlijk kunnen ze allemaal maar hetzelfde! Het laatste consult verliep in 2 delen met kwartier wachten ertussen. Tweede deel achter gesloten fluwelen gordijnen…ik was die minder dan 1% ontevreden klanten die ze in hun mailverkeer mee sturen wanneer je ingreep pland. Ik moet er ook niet bijvertellen hoe vaak ik van Wieze naar Nederland ben moeten rijden. Ten einde raad… Toon minder »
Gino Heyvaert
19 augustus 2023 17:05
Ik heb een neuscorrectie ondergaan om een ​​bult op mijn neus te corrigeren waar ik me al jaren onzeker over voelde. De procedure was snel en eenvoudig en de herstelkosten waren minimaal. Nu kan ik eindelijk foto's maken en heb ik vertrouwen in mijn uiterlijk.
Majid Elhamel
13 maart 2023 19:07
Dr Faris is een zeer kundige arts die mij erg heeft geholpen.
Tonny van Zaanen
17 februari 2023 13:01
Super mooi resultaat, kliniek waar ik graag terug kom! Er wordt genoeg tijd voor je genomen om al je zorgen en vragen te beantwoorden ook krijg je persoonlijk advies wat het compleet maakt! Bedankt voor de goede zorgen!
chay az
1 februari 2023 17:05
Ik hou van de behandelingen, geweldige plek en ongelooflijke doktoren.
DEbbie polik
29 januari 2023 22:10
latifa bdhmn
26 januari 2023 08:08
Zeer goede ervaring gehad met Face Institute. Na getraumatiseerd te zijn door een eerdere mislukte operatie (elders!) kwam ik bij Face Institute terecht. Ik ben opnieuw geopereerd en super tevreden! Zowel over de begeleiding door de artsen als over het resultaat van de operatie. Dr. Faris, dr. Vuyk en dr. Schmidt zijn vriendelijk, kundig en bovendien persoon... Toon meer »
Zeer goede ervaring gehad met Face Institute. Na getraumatiseerd te zijn door een eerdere mislukte operatie (elders!) kwam ik bij Face Institute terecht. Ik ben opnieuw geopereerd en super tevreden! Zowel over de begeleiding door de artsen als over het resultaat van de operatie. Dr. Faris, dr. Vuyk en dr. Schmidt zijn vriendelijk, kundig en bovendien persoonlijk betrokken.

Het team van Face Institute is zo kundig en professioneel, in mijn ogen niet te vergelijken met ‘random’ klinieken. Voor revisie operaties de sowieso de beste kliniek. Ik ben dr. Faris, dr. Vuyk en dr. Schmidt eeuwig dankbaar! Toon minder »
Mar J
3 januari 2023 11:11
Geweldige service en deskundigheid. Kreeg zowel chirurgisch als niet-chirurgisch consult en behandelingen voor zowel uiterlijk als medische noodzaak.
Patrik Rikama
18 april 2022 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Face Institute Amsterdam?

Face Institute Amsterdam scoort 4.8 van de 5 sterren uit 11 Google reviews.

Wat is het adres van Face Institute Amsterdam?

In Amsterdam is Face Institute Amsterdam gevestigd op Frederiksplein 47B.