Gaaf Injectables - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Gaaf Injectables

Gaaf Injectables

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 150 per zone
2 zones
V.a. € 280 per behandeling
3 zones
V.a. € 390 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 550 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 100 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. € 400 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 220 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 700 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.000 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 1.500 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 175 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 330 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 799 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2013
Adres
Willem de Zwijgerlaan 79A, Scheveningen
Gaaf Injectables
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nick Jansen
Drs. Nick Jansen
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Gaaf Injectables Reviews

4.9
236 reviews
Ik heb de Morpheus8 behandeling gedaan en ben erg tevreden. Het is geen onnatuurlijke ingreep en je eigen huid werkt aan herstel en mooiere, gezonde uitstraling. De behandeling zelf is wel wat pijnlijk maar door de verdovende creme heel goed te doen. Down time valt mee, je bent de volgende dag al toonbaar, gezicht voelt beetje opgezet, maar verdwijnt binnen... Toon meer »
Ik heb de Morpheus8 behandeling gedaan en ben erg tevreden. Het is geen onnatuurlijke ingreep en je eigen huid werkt aan herstel en mooiere, gezonde uitstraling. De behandeling zelf is wel wat pijnlijk maar door de verdovende creme heel goed te doen. Down time valt mee, je bent de volgende dag al toonbaar, gezicht voelt beetje opgezet, maar verdwijnt binnen paar dagen. Toon minder »
Alexandra Gossink
9 januari 2024 10:10
Deze man doet echt wat hij beloofd! Ik ben een jaar geleden bij dr. Nick geweest voor lipfillers, hij beloofde een vol maar toch natuurlijk resultaat. En omdat ik enorm bang was voor de gevreesde ‘Duckface’ ben ik hiervoor helemaal vanuit Antwerpen gekomen. Ik heb speciaal gewacht zodat ik een eerlijke review kon achterlaten. Dr. Nick is een heel aangename a... Toon meer »
Deze man doet echt wat hij beloofd!
Ik ben een jaar geleden bij dr. Nick geweest voor lipfillers, hij beloofde een vol maar toch natuurlijk resultaat. En omdat ik enorm bang was voor de gevreesde ‘Duckface’ ben ik hiervoor helemaal vanuit Antwerpen gekomen.
Ik heb speciaal gewacht zodat ik een eerlijke review kon achterlaten. Dr. Nick is een heel aangename arts, hij stelt je op je gemak en werkt heel precies. De fillers zijn van hoge kwaliteit lijkt mij, ze zijn makkelijk 8/9 maanden mooi zichtbaar geweest zonder complicaties.
Ik ben dus heel erg tevreden dat ik bij Gaaf injectables ben terechtgekomen. Jullie zien mij zonder twijfel weer! Toon minder »
Petra
23 december 2023 14:02
In november geweest voor een wenkbrauwlift heel blij mee, veel minder druk op mijn ogen en minder vermoeide blik.
Rianne Persoon
6 december 2023 19:07
Twee IPL behandelingen gehad. Mijn pigmentvlekken waren na 1 keer al erg verminderd en na de tweede behandeling waren ook bijna al mijn vaatjes verdwenen. Super blij!
simone de graaf
29 november 2023 09:09
Een paar weken terug de fijne lijntjes, rokers lijntjes, boven mijn lip laten behandelen met een skinbooster, ik was ontzettend angstig voor het resultaat omdat ik geen fillers wilde, maar wat een prachtig resultaat is het geworden! Nick ontzettend bedankt voor je duidelijke uitleg en garantie dat het er natuurlijk uit zou zien! Ik ben er super blij mee.
Gabrielle Bianchi
23 november 2023 11:11
Super blij met het resultaat!
Erg goed advies, Nick gaat zeer vakkundig te werk.
Ik kom zeker terug.
Sabine van Vliet
8 november 2023 11:11
Ik ben bij Nick geweest voor een Botox behandeling voor mijn frons. Hij gaf goed advies en legde alles duidelijk uit. Ben echt super blij met het resultaat!
Linda Susana
3 september 2023 06:06
Nick is one of a kind. Hele fijne man! Eerlijk- en deskundigheid staat boven de €€€ waar vind je dat nog??
Huiskamersfeer en vertrouwen aan je cliënten weten te geven dat is onze ervaring bij Nick. Tot snel lieve Nick
Corinny Bekker
29 juli 2023 09:09
Fijne rustige man. Duidelijke uitleg. Nam de tijd voor me. Het voelde hier niet aan als een filler fabriek die je tegenwoordig veel ziet.
De dame die de deur open deed zag er ook goed uit. Ik ben altijd bang bij plekken waar mensen werken die er te plastic uit zien.
Ik kom zeker terug hier!
Fleur Huijsdens
16 juni 2023 10:10
Ik ben ontzettend blij met mijn lipfiller behandeling! Het resultaat is natuurlijk en erg mooi. Gaaf Injectables is een topkliniek waar kwaliteit, kunde en klantvriendelijkheid voorop staat.
Åsa Ericksson
9 juni 2023 14:02
Fijne kliniek, erg goed geholpen (Morpheus behandeling) en een zeer comfortabele omgeving. Resultaat moet ik nog even afwachten, maar voor nu i.i.g. erg tevreden.
Michelle Terpstra
5 juni 2023 12:12
Ik ben goed ontvangen en op mijn gemak gesteld, goede adviezen over de behandeling. Mijn eerste Morpheus8 behandeling gehad. Alle handelingen werden mij verteld wat voor mij rustgevend was. Ik kijk uit naar de volgende afspraak!! ben zeer tevreden!!!
Ton Stolk
26 maart 2023 18:06
Mijn migraine/hoofdpijn aanvallen en de intensiteit ervan zijn verminderd nadat ik de botox behandeling bij Gaaf Injectables ben ondergegaan. Nick is zeer professioneel en heeft mij alles over de behandeling duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De behandeling was pijnloos, snel en verliep goed. Dankzij deze behandeling heb ik nu meer kwaliteit van leven.
Cassio da Guarda
24 maart 2023 09:09
Zeer tevreden, Nick is heel behulpzaam en vooral belangrijk in dit werk: eerlijk! Kom zeker terug.
SC AS
23 maart 2023 11:11
Na een plezierige en heldere intake al snel de eerste behandeling MORPHEUS8 ondergaan bij de huidtherapeute. De ontvangst en uitleg gaf me vertrouwen. Ook tijdens de behandeling en de begeleiding daarbij bleek haar kundigheid en ervaring. Ik kom graag weer terug voor de tweede behandeling.
Vera Borger
10 maart 2023 13:01
Hele fijne en open gesprekken. Mijn eerste Morpheus 8 behandeling gehad. Is mij 100% meegevallen. Ook het herstel. Ik ga zonder spanning de 2e en 3e behandeling in. Echte aanrader, zelfs als je er bijna 200 km voor moet rijden.
Petra Pronk
2 maart 2023 13:01
Mooie kliniek op een gezellige locatie, met betaalbare tarieven en Nick is een arts die je t gevoel geeft dat hij weet wat ie doet en rust uitstraalt waardoor je snel op je gemak bent!
Mandy Vrolijk
16 december 2022 20:08
Tweede keer geweest bij nick. Ben zeer tevreden over de fillers en botox. Mooi resultaat. Ik blijf vaste klant. Heb vriendin ook geadviseerd bij nick een behandeling te nemen.
annemarie bouwman
24 oktober 2022 10:10
Ik ben hier gekomen voor een medische botox behandeling tegen kaak klemmen. De tijd werd genomen en ik werd heel erg op mijn gemak gesteld. Ik heb een angst voor injectienaalden, maar ik ben heel erg tevreden over de behandeling en werkwijze.
Danique Van Ooyen
28 september 2022 13:01
Gaaf Injectables uitgekozen omdat de foto's van lipfillers mooie en vooral natuurlijke resultaten lieten zien. Alle verwachtingen zijn waargemaakt. Ontzettend blij met het eindresultaat. Voor mij geen andere kliniek meer. Dikke 5 sterren waard
Wendy
16 september 2022 19:07
Onlangs door Asya (onder deskundige supervisie van Nick) behandeld aan mijn marionetlijnen. Zowel Asya als Nick vertellen tijdens de behandeling precies wat er gebeurt. De behandeling is nagenoeg pijnloos en het resultaat natuurlijk en verbluffend mooi! Dank beide, ik ben blij!
Kim Hilbink
11 september 2022 08:08
Vanaf de ontvangst tot aan het einde van de behandeling uiterst professioneel geholpen. Er wordt goed uitleg gegeven over mogelijk resultaat en er wordt tijdens de benadeling uitgelegd waar de arts mee bezig is. Ik kwam voor neus/lipplooi filler, een filler in een slaaprimpel en ik wilde mijn jukbeen ook licht aanzetten met filler. De arts gaf aan dat mijn... Toon meer »
Vanaf de ontvangst tot aan het einde van de behandeling uiterst professioneel geholpen. Er wordt goed uitleg gegeven over mogelijk resultaat en er wordt tijdens de benadeling uitgelegd waar de arts mee bezig is.

Ik kwam voor neus/lipplooi filler, een filler in een slaaprimpel en ik wilde mijn jukbeen ook licht aanzetten met filler. De arts gaf aan dat mijn jukbeen echt nog niet nodig was, het voelde heel prettig dat hij dit eerlijk zei i.p.v. de behandeling gewoon uit te voeren.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Toon minder »
Daphne de Jong
7 september 2022 07:07
Vandaag voor een de eerste keer een traangoot behandeling gehad bij Nick. Was super zenuwachtig maar het viel heel erg mee! Hij stelde me heel erg op mijn gemak en legde stap voor stap uit wat hij ging doen. Ik kan hem aan iedereen aanraden.

Bedankt Nick.
Mem Memsol
26 augustus 2022 12:12
Fijn en vriendelijk geholpen met het gewenste resultaat binnen de aangegeven tijd. Zeer tevreden!
Kai Voogt
1 augustus 2022 11:11
Vanaf de ontvangst tot aan het einde van de behandeling uiterst professioneel geholpen. Er wordt goed uitleg gegeven over mogelijk resultaat en er wordt tijdens de benadeling uitgelegd waar de arts mee bezig is. Ik kwam voor neus/lipplooi filler, een filler in een slaaprimpel en ik wilde mijn jukbeen ook licht aanzetten met filler. De arts gaf aan dat mijn... Toon meer »
Vanaf de ontvangst tot aan het einde van de behandeling uiterst professioneel geholpen. Er wordt goed uitleg gegeven over mogelijk resultaat en er wordt tijdens de benadeling uitgelegd waar de arts mee bezig is.

Ik kwam voor neus/lipplooi filler, een filler in een slaaprimpel en ik wilde mijn jukbeen ook licht aanzetten met filler. De arts gaf aan dat mijn jukbeen echt nog niet nodig was, het voelde heel prettig dat hij dit eerlijk zei i.p.v. de behandeling gewoon uit te voeren.

Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Toon minder »
Daphne de Jong
21 juli 2022 12:12
Ik ben erg tevreden met het resultaat! 1ml lipfillers. Het is mooi en natuurlijk, dat is precies wat ik wilde. Fijne arts en mooi/schoon pand. Professionele werkhouding.
Ugur Yalcin
8 juni 2022 10:10
Uitermate vriendelijk geholpen.
Behandeling om te voorkomen dat de mondhoeken nat worden (kwijlen). Ik mocht terugkomen voor nog een behandeling.
Het heeft wel geholpen al is het niet helemaal weg. Misschien gewoon te oud?
Zacha Brouwer
25 mei 2022 10:10
Na zo lang met pijnklachten en bij diverse artsen langsgeweest te zijn, uitgeput & radeloos bij Nick terecht gekomen. Waar de artsen aangaven dat ze niks voor mijn hoofdpijn konden doen, heeft Nick zowel telefonisch als op de praktijk naar mijn verhaal, medisch dossier etc geluisterd. Hij gaf me hoop en advies. Dankzij hem heb ik bijna geen hoofdpijn meer e... Toon meer »
Na zo lang met pijnklachten en bij diverse artsen langsgeweest te zijn, uitgeput & radeloos bij Nick terecht gekomen. Waar de artsen aangaven dat ze niks voor mijn hoofdpijn konden doen, heeft Nick zowel telefonisch als op de praktijk naar mijn verhaal, medisch dossier etc geluisterd. Hij gaf me hoop en advies. Dankzij hem heb ik bijna geen hoofdpijn meer en is mijn hele leven veranderd. Als het kon zou ik hem zelfs met 100 sterren reviewen. Toon minder »
Hucar Ucr
17 mei 2022 10:10
Mooi pand.
Zeer professioneel.Ik had al jaren diepe kringen onder mijn ogen deze zijn met fillers opgevuld.
Heel mooi resultaat. Botox ook top.
Ik ga nergens anders meer. Top arts.
Lydia Van Beelen
6 mei 2022 13:01
Zowel Nick als het super mooie pand waar Gaaf Injectables zich in bevindt, stralen rust uit. Dat is fijn. Ik ben uitgebreid en goed geïnformeerd over de behandeling, waar ik zeer tevreden over ben.
Shirley Spits
6 mei 2022 12:12
Erg tevreden, ik kom zeker terug en zal het aanraden aan mijn omgeving.
christy alkemade
19 april 2022 13:01
Nick is een deskundige arts en eerlijk over resultaat. Hierdoor wist ik dat niet heel de behandeling die ik in gedachten had plaats kon vinden. Ik heb een plexr behandeling gehad. Het resultaat valt mij behoorlijk tegen. Er is nu een maand voorbij en ik zie geen verschil als voor de ingreep. Als ik dit van tevoren had geweten, had ik voor dit geld deze ingr... Toon meer »
Nick is een deskundige arts en eerlijk over resultaat. Hierdoor wist ik dat niet heel de behandeling die ik in gedachten had plaats kon vinden. Ik heb een plexr behandeling gehad. Het resultaat valt mij behoorlijk tegen. Er is nu een maand voorbij en ik zie geen verschil als voor de ingreep. Als ik dit van tevoren had geweten, had ik voor dit geld deze ingreep zeker niet laten doen. Ik vind het een hoop geld, met een tegenvallend resultaat! Toon minder »
Jennifer J
14 april 2022 04:04
Super vriendelijke arts geeft goed en duidelijk advies nu voor de 2de keer geweest voor frons en wenkbrauwlift ben zeer tevreden
Stap Vogel
5 april 2022 19:07
Ik ben all een paar keer geweest bij Nikc en altijd zeer tevreden van mijn botox. Hij weet presis wat hij doet. Niemand merkt dat ik een botox heb op mijn voorhoofd.
Zeker een aanrader. 👍
Mariana Levonian
22 maart 2022 12:12
Ik heb voor 2de keer plexr behandeling van boven oogleden gedaan en ben er super blij mee.
marion verloop
4 maart 2022 22:10
Ik vond het best spannend om voor het eerst een fillers behandeling te ondergaan. Ik ben midden 30 en wilde geen, hoe ze dat dan noemen , duckface . Toen ik binnen kwam stelde Nick mij direct op mijn gemak . Hij is een fijne cosmetisch arts die óók eerlijk is, want hoewel ik nu 1 x in het jaar mijn lippen laat bijwerken en tot al twee keer toe heb gezegd : ,... Toon meer »
Ik vond het best spannend om voor het eerst een fillers behandeling te ondergaan.
Ik ben midden 30 en wilde geen, hoe ze dat dan noemen , duckface .
Toen ik binnen kwam stelde Nick mij direct op mijn gemak .
Hij is een fijne cosmetisch arts die óók eerlijk is, want hoewel ik nu 1 x in het jaar mijn lippen laat bijwerken en tot al twee keer toe heb gezegd : ,,Doe maar 1 ml .”
Is hij degene die zegt ik denk dat je aan 0.5 genoeg hebt . En dat is fijn .
Nu inmiddels 3 jaar verder , en zeer content met de behandelingen, maar ook met zijn klantvriendelijkheid en duidelijkheid .
Een beetje van mezelf , en een beetje van Gaaf Injectables . 😉 Toon minder »
Taartje van Goud
14 december 2021 15:03
Ik ben een vrouw van 61 en ik ben 2 weken geleden bij Nick van GAAF Injectables geweest omdat ik door de rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen een norse blik had terwijl ik altijd vrolijk ben. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg van Nick was helder. De Botox injecties voelde ik nauwelijks. Nu, 2 weken later, heb ik mijn open blik en vriendelijke uit... Toon meer »
Ik ben een vrouw van 61 en ik ben 2 weken geleden bij Nick van GAAF Injectables geweest omdat ik door de rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen een norse blik had terwijl ik altijd vrolijk ben.
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg van Nick was helder.
De Botox injecties voelde ik nauwelijks.
Nu, 2 weken later, heb ik mijn open blik en vriendelijke uitstraling weer terug, ik ben super blij met het resultaat.
Ik ben erg veel afgevallen en dat laat zijn sporen na in je huid en daarom overweeg ik nu de lijnen bij mijn mondhoeken te laten behandelen want als iemand dat netjes en natuurlijk kan doen dan heb ik alle vertrouwen dat Nick dat kan. Toon minder »
Vera Schilling
2 december 2021 12:12
Zoals ik Nick altijd noem, mijn “wonderdokter”! Enkele maanden geleden ben ik voor het eerst bij Nick geweest en begonnen we met een skin booster en Botox behandeling, nu heb ik de behandelingen profhilo ook bij Nick laten doen en mijn huid ziet er echt 100x beter uit! Ik kom elke keer vanuit Rotterdam naar DenHaag met alle liefde want Nick geeft eerlijk adv... Toon meer »
Zoals ik Nick altijd noem, mijn “wonderdokter”! Enkele maanden geleden ben ik voor het eerst bij Nick geweest en begonnen we met een skin booster en Botox behandeling, nu heb ik de behandelingen profhilo ook bij Nick laten doen en mijn huid ziet er echt 100x beter uit! Ik kom elke keer vanuit Rotterdam naar DenHaag met alle liefde want Nick geeft eerlijk advies en neemt echt de tijd voor je! Al met al ik ben meer dan tevreden en wil nooit meer een andere “wonderdokter”! Nick bedankt en tot volgende week want dan komt mijn vriendinnetje voor haar eerste Botox behandeling 👍🏻😊😊 Toon minder »
Claudia Stuivenberg
19 oktober 2021 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Gaaf Injectables?

De prijs van één zone Botox bij Gaaf Injectables is € 150,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Gaaf Injectables?

Een fillerbehandeling bij Gaaf Injectables kost per 1 ML v.a. € 400,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Gaaf Injectables?

Gaaf Injectables heeft op basis van 38 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Gaaf Injectables gevestigd?

Gaaf Injectables is gevestigd op Willem de Zwijgerlaan 79A in Scheveningen.