Gaaf Injectables

Gaaf Injectables

Gaaf Injectables uit Scheveningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
176 reviews
Uitermate vriendelijk geholpen.
Behandeling om te voorkomen dat de mondhoeken nat worden (kwijlen). Ik mocht terugkomen voor nog een behandeling.
Het heeft wel geholpen al is het niet helemaal weg. Misschien gewoon te oud?
Zacha Brouwer
25 mei 2022 10:10
Na zo lang met pijnklachten en bij diverse artsen langsgeweest te zijn, uitgeput & radeloos bij Nick terecht gekomen. Waar de artsen aangaven dat ze niks voor mijn hoofdpijn konden doen, heeft Nick zowel telefonisch als op de praktijk naar mijn verhaal, medisch dossier etc geluisterd. Hij gaf me hoop en advies. Dankzij hem heb ik bijna geen hoofdpijn meer e... Toon meer »
Na zo lang met pijnklachten en bij diverse artsen langsgeweest te zijn, uitgeput & radeloos bij Nick terecht gekomen. Waar de artsen aangaven dat ze niks voor mijn hoofdpijn konden doen, heeft Nick zowel telefonisch als op de praktijk naar mijn verhaal, medisch dossier etc geluisterd. Hij gaf me hoop en advies. Dankzij hem heb ik bijna geen hoofdpijn meer en is mijn hele leven veranderd. Als het kon zou ik hem zelfs met 100 sterren reviewen. Toon minder »
Hucar Ucr
17 mei 2022 10:10
Mooi pand.
Zeer professioneel.Ik had al jaren diepe kringen onder mijn ogen deze zijn met fillers opgevuld.
Heel mooi resultaat. Botox ook top.
Ik ga nergens anders meer. Top arts.
Lydia Van Beelen
6 mei 2022 13:01
Zowel Nick als het super mooie pand waar Gaaf Injectables zich in bevindt, stralen rust uit. Dat is fijn. Ik ben uitgebreid en goed geïnformeerd over de behandeling, waar ik zeer tevreden over ben.
Shirley Spits
6 mei 2022 12:12
Erg tevreden, ik kom zeker terug en zal het aanraden aan mijn omgeving.
christy alkemade
19 april 2022 13:01
Nick is een deskundige arts en eerlijk over resultaat. Hierdoor wist ik dat niet heel de behandeling die ik in gedachten had plaats kon vinden. Ik heb een plexr behandeling gehad. Het resultaat valt mij behoorlijk tegen. Er is nu een maand voorbij en ik zie geen verschil als voor de ingreep. Als ik dit van tevoren had geweten, had ik voor dit geld deze ingr... Toon meer »
Nick is een deskundige arts en eerlijk over resultaat. Hierdoor wist ik dat niet heel de behandeling die ik in gedachten had plaats kon vinden. Ik heb een plexr behandeling gehad. Het resultaat valt mij behoorlijk tegen. Er is nu een maand voorbij en ik zie geen verschil als voor de ingreep. Als ik dit van tevoren had geweten, had ik voor dit geld deze ingreep zeker niet laten doen. Ik vind het een hoop geld, met een tegenvallend resultaat! Toon minder »
Jennifer J
14 april 2022 04:04
Super vriendelijke arts geeft goed en duidelijk advies nu voor de 2de keer geweest voor frons en wenkbrauwlift ben zeer tevreden
Stap Vogel
5 april 2022 19:07
Ik ben all een paar keer geweest bij Nikc en altijd zeer tevreden van mijn botox. Hij weet presis wat hij doet. Niemand merkt dat ik een botox heb op mijn voorhoofd.
Zeker een aanrader. 👍
Mariana Levonian
22 maart 2022 12:12
Ik heb voor 2de keer plexr behandeling van boven oogleden gedaan en ben er super blij mee.
marion verloop
4 maart 2022 22:10
Ik vond het best spannend om voor het eerst een fillers behandeling te ondergaan. Ik ben midden 30 en wilde geen, hoe ze dat dan noemen , duckface . Toen ik binnen kwam stelde Nick mij direct op mijn gemak . Hij is een fijne cosmetisch arts die óók eerlijk is, want hoewel ik nu 1 x in het jaar mijn lippen laat bijwerken en tot al twee keer toe heb gezegd : ,... Toon meer »
Ik vond het best spannend om voor het eerst een fillers behandeling te ondergaan.
Ik ben midden 30 en wilde geen, hoe ze dat dan noemen , duckface .
Toen ik binnen kwam stelde Nick mij direct op mijn gemak .
Hij is een fijne cosmetisch arts die óók eerlijk is, want hoewel ik nu 1 x in het jaar mijn lippen laat bijwerken en tot al twee keer toe heb gezegd : ,,Doe maar 1 ml .”
Is hij degene die zegt ik denk dat je aan 0.5 genoeg hebt . En dat is fijn .
Nu inmiddels 3 jaar verder , en zeer content met de behandelingen, maar ook met zijn klantvriendelijkheid en duidelijkheid .
Een beetje van mezelf , en een beetje van Gaaf Injectables . 😉 Toon minder »
Taartje van Goud
14 december 2021 15:03
Ik ben een vrouw van 61 en ik ben 2 weken geleden bij Nick van GAAF Injectables geweest omdat ik door de rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen een norse blik had terwijl ik altijd vrolijk ben. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg van Nick was helder. De Botox injecties voelde ik nauwelijks. Nu, 2 weken later, heb ik mijn open blik en vriendelijke uit... Toon meer »
Ik ben een vrouw van 61 en ik ben 2 weken geleden bij Nick van GAAF Injectables geweest omdat ik door de rimpeltjes tussen mijn wenkbrauwen een norse blik had terwijl ik altijd vrolijk ben.
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de uitleg van Nick was helder.
De Botox injecties voelde ik nauwelijks.
Nu, 2 weken later, heb ik mijn open blik en vriendelijke uitstraling weer terug, ik ben super blij met het resultaat.
Ik ben erg veel afgevallen en dat laat zijn sporen na in je huid en daarom overweeg ik nu de lijnen bij mijn mondhoeken te laten behandelen want als iemand dat netjes en natuurlijk kan doen dan heb ik alle vertrouwen dat Nick dat kan. Toon minder »
Vera Schilling
2 december 2021 12:12
Zoals ik Nick altijd noem, mijn “wonderdokter”! Enkele maanden geleden ben ik voor het eerst bij Nick geweest en begonnen we met een skin booster en Botox behandeling, nu heb ik de behandelingen profhilo ook bij Nick laten doen en mijn huid ziet er echt 100x beter uit! Ik kom elke keer vanuit Rotterdam naar DenHaag met alle liefde want Nick geeft eerlijk adv... Toon meer »
Zoals ik Nick altijd noem, mijn “wonderdokter”! Enkele maanden geleden ben ik voor het eerst bij Nick geweest en begonnen we met een skin booster en Botox behandeling, nu heb ik de behandelingen profhilo ook bij Nick laten doen en mijn huid ziet er echt 100x beter uit! Ik kom elke keer vanuit Rotterdam naar DenHaag met alle liefde want Nick geeft eerlijk advies en neemt echt de tijd voor je! Al met al ik ben meer dan tevreden en wil nooit meer een andere “wonderdokter”! Nick bedankt en tot volgende week want dan komt mijn vriendinnetje voor haar eerste Botox behandeling 👍🏻😊😊 Toon minder »
Claudia Stuivenberg
19 oktober 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €90 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €145 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €380 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €200 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €175 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €495 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Willem de Zwijgerlaan 79A, Scheveningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling