Maison du Belle

Where Aesthetics Meets Excellence. Dit is waar wij voor staan.
Maison Du Belle is een moderne en veelzijdige kliniek gevestigd in Utrecht waarbij kwaliteit en expertise bovenaan staan.
Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging en –verbetering en bieden middels eerlijk advies cosmetische behandelingen aan zoals fillers en botox.

Maison du Belle uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Dysport (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Stylage
V.a. € 250 per ml
Teosyal
V.a. € 300 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 180 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
3000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2017
Adres
Bernadottelaan 11, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ineke Zegstroo
Drs. Ineke Zegstroo
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Carry Verberkt
Drs. Carry Verberkt
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Maison du Belle Reviews

4.8
29 reviews
Mijn eerste ervaring met maison du belle, ik werd super vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen door Ineke Zegstroo. Ze luistert echt mee naar je wensen en bespreekt samen wat het beste is. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en kom zeker nog een keer terug. Bedankt!
Celina De Jong
12 februari 2023 17:05
Ik ben heel tevreden over Maison Du Belle. Het resultaat is echt zoals ik graag wou. Mij zien jullie zeker weer terug!!
Vera
12 december 2022 17:05
Ik heb een fijne ervaring gehad met de arts. Zij was erg vriendelijk en duidelijk.
NK
12 december 2022 17:05
Ineke is een hele fijne arts. Echt een professional. Ik kom al een aantal jaar bij haar. Ze luistert naar wat je wil en geeft dan goed advies. Ik wilde een natuurlijk resultaat en dat is gelukt! Ik kom nu steeds terug voor een kleine touch-up.
Mandy Daisies
2 november 2022 18:06
Ik ben nu al een aantal keer geweest, en elke keer zo tevreden. De dames die er werken zijn onwijs beleefd en vriendelijk. Je word super geholpen en de resultaten zijn erg goed. Ze denken ook echt met je mee en voeren niet zo maar een behandeling uit.

Ik blijf hier zeker terug komen!
Lonneke Mook
21 oktober 2022 18:06
Werd goed ontvangen en goed advies gekregen maar contact na de behandeling valt erg tegen. Beloven terug te bellen wanneer ik een na controle probeer in te plannen. Dagen later geprobeerd te bellen maar dan wordt er niet opgenomen/teruggebeld. Geeft geen vertrouwelijk gevoel.
L B
18 april 2022 11:11
Ik had een afspraak bij Maison du belle en heb het zeer positief ervaren! Hele aardige mensen ook en ze denken mee met jouw wensen. Je voelt je gelijk thuis bij Maison du belle. Ben ook heel blij met het resultaat van mijn behandeling! Ik zal hier zeker blijven langskomen :)
Evie Ziogas
27 februari 2022 19:07
5 sterren!! Dit verdienen ze echt. Luisteren goed naar wat je wil, geven het beste advies en stellen je gerust voor als je het spannend vindt. Het resultaat is echt PRACHTIG! Super natuurlijk, precies zoals ik wou. Tot snel :)
Melis Mekking
24 februari 2022 07:07
Super tevreden, ineke echt een top arts! Ze luistert goed en doet wat je wilt en geeft eerlijk haat mening of advies.
Angela Van Den Berg
23 februari 2022 19:07
Super blij mee! Kom hier al jaren.
Precies hoe ik het wil!
Tjaan -
23 februari 2022 19:07
Ik kom nu al 2,5 jaar trouw voor mijn fillers bij Maison Du Belle. Ze zetten het op een mooie natuurlijke manier die goed bij mijn gezicht past. Ineke en Imane leggen altijd rustig uit wat ze gaan doen en stellen je gerust. Ik ben elke keer tevreden. De vorm van mijn lippen is al die tijd mooi gebleven en geen neppe duckface look.
Inez Fotografie
2 maart 2021 06:06
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden ov... Toon meer »
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden over. Ik blijf zeker terugkomen! Toon minder »
I
27 januari 2021 14:02
Dit bedrijf is zeer teleurstellend in service en nabehandeling. Ik heb hier mijn neusfillers laten zetten en ik kreeg niet het gewenste resultaat, dit werd op het moment zelf verdedigd dat het niet anders kon... Prima, ik kon er mee door. Máár mijn fillers werden binnen twee weken al minder en Maison Du Belle zou hier eigenlijk dan iets aan moeten doen. Ik h... Toon meer »
Dit bedrijf is zeer teleurstellend in service en nabehandeling. Ik heb hier mijn neusfillers laten zetten en ik kreeg niet het gewenste resultaat, dit werd op het moment zelf verdedigd dat het niet anders kon... Prima, ik kon er mee door. Máár mijn fillers werden binnen twee weken al minder en Maison Du Belle zou hier eigenlijk dan iets aan moeten doen. Ik heb ze geprobeerd te bereiken maar een reactie bleef uit. Sterker nog: Ik werd zelfs geblokkeerd van hun Instagram en mijn telefoontjes werden genegeerd. Tot slot een onprofessioneel en onbetrouwbaar bedrijf. Ik raad dit bedrijf sterk af. Toon minder »
Roxanne
29 december 2020 19:07
Schrijf een review