Maison du Belle - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Maison du Belle

Maison du Belle

Where Aesthetics Meets Excellence. Dit is waar wij voor staan.
Maison Du Belle is een moderne en veelzijdige kliniek gevestigd in Utrecht waarbij kwaliteit en expertise bovenaan staan.
Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging en –verbetering en bieden middels eerlijk advies cosmetische behandelingen aan zoals fillers en botox.

Maison du Belle uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Where Aesthetics Meets Excellence. Dit is waar wij voor staan.
Maison Du Belle is een moderne en veelzijdige kliniek gevestigd in Utrecht waarbij kwaliteit en expertise bovenaan staan.
Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging en –verbetering en bieden middels eerlijk advies cosmetische behandelingen aan zoals fillers en botox. Meer lezen »

Bekijk acties van Maison du Belle

𝗟𝗜𝗣 𝗙𝗜𝗟𝗟𝗘𝗥 𝗦𝗔𝗟𝗘   0,5 ML voor € 130
𝗟𝗜𝗣 𝗙𝗜𝗟𝗟𝗘𝗥 𝗦𝗔𝗟𝗘 0,5 ML voor € 130
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 125 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
StylageStylage
V.a. € 275 per ml
Teosyal
V.a. € 350 per ml
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 350 per per 2 ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
10
Kliniek opgericht
2017
Adres
Bernadottelaan 11, Utrecht
Maison du Belle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ineke Zegstroo
Drs. Ineke Zegstroo
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Anne Marie Schorer
Drs. Anne Marie Schorer
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

Maison du Belle Reviews

4.9
79 reviews
Super tevreden met de behandeling! De dokter was erg vriendelijk en snel dus het verliep heel soepel. Zeker een aanrader :)
Es ma
20 juni 2024 17:05
Heel vriendelijk personeel.Ik ben geholpen door Ineke die heel professioneel te werk ging. Ze legde goed uit wat ze ging doen en ik ben al heel blij met het resultaat. Ik kom zeker terug!
J Walda
9 juni 2024 12:12
Ben echt heel blij met het resultaat super mooi gedaan
Paradise
28 mei 2024 17:05
Ik werd erg professioneel en zorgvuldig geholpen. Dus zeer een aanrader en ik zal zeker terug komen.
Faiza jawadi
26 mei 2024 18:06
Enthousiast over het resultaat, een goede prijs kwaliteit verhouding en super vriendelijke medewerkers!
Ebony Menso
23 januari 2024 19:07
Ineke is heel aardig en heeft al me vragen kunnen beantwoorden. Ze vroeg wat mijn wensen zijn voor me lippen en heeft uitgelegd wat ze gaat doen. De clinic gebruikt stylage en ik vind dat het de beste filler is omdat het goed blijft zitten. Na 2 weken heb ik de clinic gecontacteerd voor een nacontrole en binnen twee dagen een afspraak hiervoor gekregen. Ik k... Toon meer »
Ineke is heel aardig en heeft al me vragen kunnen beantwoorden. Ze vroeg wat mijn wensen zijn voor me lippen en heeft uitgelegd wat ze gaat doen. De clinic gebruikt stylage en ik vind dat het de beste filler is omdat het goed blijft zitten. Na 2 weken heb ik de clinic gecontacteerd voor een nacontrole en binnen twee dagen een afspraak hiervoor gekregen. Ik kom zeker terug! Toon minder »
Sina M
2 december 2023 08:08
Altijd hele fijne ervaringen! Kom hier al een aantal jaar en altijd tevreden. Mijn favo arts is dokter Ineke Zegstroo en ga nergens anders meer en ook niet bij een andere arts!
Tara S
19 november 2023 11:11
Ik ben super blij en is heel naturel gedaan, ik kom speciaal van Brussel naar hier! Ik raad het zeker aan xxx
Estelle De Breucker
14 november 2023 20:08
Ik ben super tevreden, kom hier al jaren. Hele lieve meiden en deskundige artsen
K Bani
31 oktober 2023 16:04
Verleden jaar geweest voor lipfiller heb nog nooit zoveel bulten gehad ben langsgegaan was normaal zeiden ze. Na een paar maanden waren me lippen echt onsymmetrisch. Me bovenlip filler heb ik dus weg laten halen bij een andere kliniek. Hier namen ze echt de tijd voor me. Kreeg verdoving en ze was er een half uur mee bezig. Vervolgens heb ik bij Maison me ond... Toon meer »
Verleden jaar geweest voor lipfiller heb nog nooit zoveel bulten gehad ben langsgegaan was normaal zeiden ze. Na een paar maanden waren me lippen echt onsymmetrisch. Me bovenlip filler heb ik dus weg laten halen bij een andere kliniek. Hier namen ze echt de tijd voor me. Kreeg verdoving en ze was er een half uur mee bezig. Vervolgens heb ik bij Maison me onderlip filler weg laten halen. Ze douwt die naald in me lip bam en klaar met 10sec stond ik weer buiten. Ik heb 4 dagen lang met ijs op me lip gelopen en vellen hingen aan me lip. Vervolgens zou ik russian flat lips laten zetten, deze afspraak is gecanceld een dag voor me vakantie omdat de dokter een gebroken voet had. Ik had er al geen goed gevoel bij vanwege de slechte ervaring en omdat de dokter een tandarts is dus hoevaak zet ze lipfillers is mijn vraag. Inmiddels me lippen met spoed ergens anders gedaan en wat zijn ze mooi geworden. De enige reden dat ik hier kwam was omdat ze dichtbij zitten en goedkoop zijn maar voor mij dus nooit meer, verkeerde technieken en goedkope fillers. Toon minder »
Angelina van Leeuwen
17 augustus 2023 21:09
Na jaren teleurstellende ervaringen te hebben gehad met andere klinieken kan ik zeggen dat ik bij Maison du Belle elke keer helemaal gelukkig de deur uitloop. Ineke weet wat ze doet en is duidelijk echt een professional. Mijn lippen zijn veel voller maar nog steeds natuurlijk en de prijzen zijn voordelig. Leuke dames achter de receptie ook. Heel blij mee!
alwaysrunning 87
13 juli 2023 15:03
Mijn eerste ervaring met maison du belle, ik werd super vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen door Ineke Zegstroo. Ze luistert echt mee naar je wensen en bespreekt samen wat het beste is. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en kom zeker nog een keer terug. Bedankt!
Celina De Jong
12 februari 2023 17:05
Ik ben heel tevreden over Maison Du Belle. Het resultaat is echt zoals ik graag wou. Mij zien jullie zeker weer terug!!
Vera
12 december 2022 17:05
Ik heb een fijne ervaring gehad met de arts. Zij was erg vriendelijk en duidelijk.
NK
12 december 2022 17:05
Ineke is een hele fijne arts. Echt een professional. Ik kom al een aantal jaar bij haar. Ze luistert naar wat je wil en geeft dan goed advies. Ik wilde een natuurlijk resultaat en dat is gelukt! Ik kom nu steeds terug voor een kleine touch-up.
Mandy Daisies
2 november 2022 18:06
Ik ben nu al een aantal keer geweest, en elke keer zo tevreden. De dames die er werken zijn onwijs beleefd en vriendelijk. Je word super geholpen en de resultaten zijn erg goed. Ze denken ook echt met je mee en voeren niet zo maar een behandeling uit.

Ik blijf hier zeker terug komen!
Lonneke Mook
21 oktober 2022 18:06
Werd goed ontvangen en goed advies gekregen maar contact na de behandeling valt erg tegen. Beloven terug te bellen wanneer ik een na controle probeer in te plannen. Dagen later geprobeerd te bellen maar dan wordt er niet opgenomen/teruggebeld. Geeft geen vertrouwelijk gevoel.
L B
18 april 2022 11:11
Ik had een afspraak bij Maison du belle en heb het zeer positief ervaren! Hele aardige mensen ook en ze denken mee met jouw wensen. Je voelt je gelijk thuis bij Maison du belle. Ben ook heel blij met het resultaat van mijn behandeling! Ik zal hier zeker blijven langskomen :)
Evie Ziogas
27 februari 2022 19:07
5 sterren!! Dit verdienen ze echt. Luisteren goed naar wat je wil, geven het beste advies en stellen je gerust voor als je het spannend vindt. Het resultaat is echt PRACHTIG! Super natuurlijk, precies zoals ik wou. Tot snel :)
Melis Mekking
24 februari 2022 07:07
Super tevreden, ineke echt een top arts! Ze luistert goed en doet wat je wilt en geeft eerlijk haat mening of advies.
Angela Van Den Berg
23 februari 2022 19:07
Super blij mee! Kom hier al jaren.
Precies hoe ik het wil!
Tjaan -
23 februari 2022 19:07
Ik kom nu al 2,5 jaar trouw voor mijn fillers bij Maison Du Belle. Ze zetten het op een mooie natuurlijke manier die goed bij mijn gezicht past. Ineke en Imane leggen altijd rustig uit wat ze gaan doen en stellen je gerust. Ik ben elke keer tevreden. De vorm van mijn lippen is al die tijd mooi gebleven en geen neppe duckface look.
Inez Fotografie
2 maart 2021 06:06
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden ov... Toon meer »
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden over. Ik blijf zeker terugkomen! Toon minder »
I
27 januari 2021 14:02
Dit bedrijf is zeer teleurstellend in service en nabehandeling. Ik heb hier mijn neusfillers laten zetten en ik kreeg niet het gewenste resultaat, dit werd op het moment zelf verdedigd dat het niet anders kon... Prima, ik kon er mee door. Máár mijn fillers werden binnen twee weken al minder en Maison Du Belle zou hier eigenlijk dan iets aan moeten doen. Ik h... Toon meer »
Dit bedrijf is zeer teleurstellend in service en nabehandeling. Ik heb hier mijn neusfillers laten zetten en ik kreeg niet het gewenste resultaat, dit werd op het moment zelf verdedigd dat het niet anders kon... Prima, ik kon er mee door. Máár mijn fillers werden binnen twee weken al minder en Maison Du Belle zou hier eigenlijk dan iets aan moeten doen. Ik heb ze geprobeerd te bereiken maar een reactie bleef uit. Sterker nog: Ik werd zelfs geblokkeerd van hun Instagram en mijn telefoontjes werden genegeerd. Tot slot een onprofessioneel en onbetrouwbaar bedrijf. Ik raad dit bedrijf sterk af. Toon minder »
Roxanne
29 december 2020 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Maison du Belle?

De prijs van één zone Botox bij Maison du Belle is € 125,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Maison du Belle?

Een fillerbehandeling bij Maison du Belle kost per 1 ML v.a. € 275,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Maison du Belle?

Maison du Belle heeft op basis van 24 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Maison du Belle gevestigd?

Maison du Belle is gevestigd op Bernadottelaan 11 in Utrecht.