Clinique A - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinique A

Clinique A

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 130 per zone
2 zones
V.a. € 240 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 410 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 340 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 390 per 1,5 ml
Teosyal
V.a. € 390 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 240 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 175 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2020
Adres
Professor Bronkhorstlaan 10, Bilthoven
Clinique A
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Anne de Reus
Drs. Anne de Reus
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken

Clinique A Reviews

5
33 reviews
Bij Anne voel je je echt op je gemak. Ze denkt altijd met je mee en is gewoon ontzettend goed in haar vak. Voor mij de reistijd van 1,5 uur meer dan waard!
Jennifer
17 april 2024 17:05
Laatste keer dat ik bij Anne was heb ik profhilo voor de nek gehad ( voor de 2 de x) Dit helpt dus echt tegen een vochtarme en rimpelige nekhuid. Omdat zij zo'n fijne actie heeft, zijn de kosten ook echt goed te doen. Het helpt beter dan al die dure creme en maskers, kan ik zeggen!
De Roode Haen
31 januari 2024 14:02
Wat een fijne kliniek. Vriendelijk, kundig professioneel.
Stap voor stap neemt ze je wensen en behandeling met je door. 

Ik ben niet iemand die graag overstapt, maar deze dame maakt het je eigenlijk heel gemakkelijk. Ze heeft mijn vertrouwen gewonnen. 
De 30 minuten reistijd is het mij meer dan waard, en ook nog eens gelegen op een prachtige locatie!
Linda Linda
30 november 2023 22:10
Het was voor mij de eerste keer maar Anne is zeer vriendelijk legt alles perfect uit en is heel geduldig. Door haar rustige manier van communiceren geeft zij je een goed gevoel. Zij is zeer kundig. Ik zou haar zeker adviseren bij familie en vrienden.
Marjon van Beekum
30 november 2023 19:07
Anne is heel lief en denkt heel goed mee. Ze stelt je altijd op je gemak en gaat heel rustig te werk. Ik ben al jaren een trouwe tevreden klant.
M J
27 oktober 2023 12:12
Vandaag voor het eerst fillers laten plaatsen. Anne luisterde bij de intake al heel goed naar wat mijn wensen zijn, legde duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en wat ik kon verwachten. Vandaag tijdens de behandeling legt ze bij elke stap uit wat ze gaat doen en stelt ze me op mijn gemak. Ik moet nog even afwachten wat het uiteindelijke resultaat is, maar... Toon meer »
Vandaag voor het eerst fillers laten plaatsen. Anne luisterde bij de intake al heel goed naar wat mijn wensen zijn, legde duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en wat ik kon verwachten. Vandaag tijdens de behandeling legt ze bij elke stap uit wat ze gaat doen en stelt ze me op mijn gemak. Ik moet nog even afwachten wat het uiteindelijke resultaat is, maar ik heb 100% vertrouwen in haar vakkundigheid en zou Clinique A aan iedereen aanraden die begint met cosmetische behandelingen. Toon minder »
Sandra
7 juli 2023 10:10
Anne is een hele kundige, vriendelijke, en rustige arts. Ze denkt echt met je mee en is wat ik heel belangrijk vind ook erg eerlijk. Ze zegt wat mogelijk is en kan. Ze legt alles op een rustige en vriendelijke manier uit. Ook tijdens de behandeling zegt ze wat ze gaat doen. Ik voel mij hier heel erg welkom en gezien en gehoord. Haar kliniek zelf vind ik ook... Toon meer »
Anne is een hele kundige, vriendelijke, en rustige arts. Ze denkt echt met je mee en is wat ik heel belangrijk vind ook erg eerlijk. Ze zegt wat mogelijk is en kan. Ze legt alles op een rustige en vriendelijke manier uit. Ook tijdens de behandeling zegt ze wat ze gaat doen. Ik voel mij hier heel erg welkom en gezien en gehoord. Haar kliniek zelf vind ik ook erg schoon, netjes en sfeervol. Anne is een topper! Toon minder »
Sandra Goossen
3 juli 2023 12:12
Mijn eerste consult was een paar dagen geleden… Bijzonder hartelijk ontvangen bij Drs. Anne in een erg fijne, smetteloze kliniek en zalige omgeving. In deze haastige tijden heb ik het zeer kunnen waarderen dat Anne echt nog de tijd neemt voor je, om je helder en deskundig te informeren/adviseren, te luisteren, je vragen te beantwoorden en elke handeling duid... Toon meer »
Mijn eerste consult was een paar dagen geleden… Bijzonder hartelijk ontvangen bij Drs. Anne in een erg fijne, smetteloze kliniek en zalige omgeving.
In deze haastige tijden heb ik het zeer kunnen waarderen dat Anne echt nog de tijd neemt voor je, om je helder en deskundig te informeren/adviseren, te luisteren, je vragen te beantwoorden en elke handeling duidelijk aan te geven. Hierdoor wordt een consult een ontspannen uitje :)
Absoluut een lieve, professionele en empathische arts. Toon minder »
J
20 juni 2023 12:12
Anne was heel aardig en behulpzaam en stelde mij meteen gerust wb de botox behandeling. Dit was de eerste keer en het was echt helemaal prima! Ze geeft alle stappen aan van de behandeling en is duidelijk en eerlijk over de (mogelijke) symptomen en resultaten. Absoluut professioneel en een aanrader; ik kom terug!
Elise Sibinga Mulder
7 juni 2023 21:09
Anne neemt echt de tijd voor jou. Niet even een prik zetten en klaar. Ze luistert goed en komt zeer kundig over. Ik ben via een kennis bij haar terecht gekomen, die heeft al meerdere vrouwen naar Anne gewezen en met resultaat. Iedereen erg tevreden.
Ingrid Van Iterson
24 mei 2023 11:11
Al ongeveer 8 jaar ga ik voor mijn fillers en botox naar Anne (Clinique A). Zij heeft vanaf dag 1 meegedacht, geholpen en behandeld zodat ik, na een medische probleem, mijn gezicht, trots en eigenwaarde weer heb terug gekregen! Haar is gelukt waar anderen hebben gefaald. In alle rust voert zij de behandelingen uit, waarbij zij goed let op symmetrie en uitstr... Toon meer »
Al ongeveer 8 jaar ga ik voor mijn fillers en botox naar Anne (Clinique A). Zij heeft vanaf dag 1 meegedacht, geholpen en behandeld zodat ik, na een medische probleem, mijn gezicht, trots en eigenwaarde weer heb terug gekregen! Haar is gelukt waar anderen hebben gefaald. In alle rust voert zij de behandelingen uit, waarbij zij goed let op symmetrie en uitstraling. Een fijn en schone behandelkamer waar een privé-kliniek nog echt PRIVE is!!! Erg blij met Anne…. Toon minder »
Shirley van Puffelen
30 januari 2023 09:09
Al jaren kom ik bij Anne, ik ken naar nog uit een andere kliniek en alleen haar laat ik me nog behandelen. Ik kom bij Anne voor de behandeling van mijn gummy smile. Na een kort uitstapje bij een ander ivm haar zwangerschap, doe ik dat niet meer! Het heeft even geduurd voor ze de juiste dosis gevonden had, maar ze stond altijd open voor een herbeoordeling/con... Toon meer »
Al jaren kom ik bij Anne, ik ken naar nog uit een andere kliniek en alleen haar laat ik me nog behandelen. Ik kom bij Anne voor de behandeling van mijn gummy smile. Na een kort uitstapje bij een ander ivm haar zwangerschap, doe ik dat niet meer! Het heeft even geduurd voor ze de juiste dosis gevonden had, maar ze stond altijd open voor een herbeoordeling/controle en een nabehandeling indien nodig. Ik ben zó vreselijk blij met haar! Kan sinds dat ik bij Anne kom breed lachen op foto's! Daarbij is het een heel lieve en kundige vrouw! Ik ben erg blij dat ik ooit bij haar terechtgekomen ben. Toon minder »
rosita van ewijk
17 januari 2023 20:08
Vandaag bij Anne geweest voor een botox en fillerbehandeling. Ze is een erg professionele arts die precies weet wat ze doet. Nooit teveel, altijd precies goed! Prijs/ kwaliteit is perfect, zeker niet de duurste, maar wel de beste arts op haar vakgebied! Bedankt weer Anne!
B Z
15 januari 2023 16:04
Anne is zeer professioneel. Ik heb haar bewust weer opgezocht na eerdere ervaringen. Ze neemt uitgebreid de tijd, geeft goed en duidelijk advies en stelt vragen. Daarbij een fijne communicatie en Anne stelt je op je gemak. Dank je wel Anne, tot de volgende keer!
Danielle
14 januari 2023 09:09
Anne is een zeer vakkundige en eerlijke cosmetisch arts! Ik hou van subtiel en natuurlijk en Anne geeft een realistisch en natuurlijk advies. Daarnaast is Anne zeer “zacht” met prikken waardoor de kans op blauwe plekken minimaal is. Voor mij is Anne de beste en raad haar iedereen aan!
Ilse Evers
13 januari 2023 11:11
Na éen uitstapje gedaan te hebben (met spijt) door de zwangerschap ben ik gelukkig weer bij anne op haar nieuwe prachtig rustige behandelplek beland. Na een prettig deskundig gesprek en advies heb ik met botoxbehandeling weer het perfecte en uitgeruste resultaat! Ook voor een profhilo behandeling (collageen) bent je hier op het juiste adres! Kortom , zeer vr... Toon meer »
Na éen uitstapje gedaan te hebben (met spijt) door de zwangerschap ben ik gelukkig weer bij anne op haar nieuwe prachtig rustige behandelplek beland. Na een prettig deskundig gesprek en advies heb ik met botoxbehandeling weer het perfecte en uitgeruste resultaat! Ook voor een profhilo behandeling (collageen) bent je hier op het juiste adres! Kortom , zeer vriendelijk, goeie intake, en zeer tevreden resultaten bij Anne de Reus. tot graag een volgende keer Toon minder »
ron van tessel
13 januari 2023 10:10
Vandaag ging ik blij de deur uit bij CliniqueA.
Dr Anne luisterde naar mijn wensen daarop volgde de behandeling. Ik ben méér dan tevreden over het resultaat.
Lia de Cocq
16 maart 2022 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Clinique A?

Bij Clinique A kost één zone Botox € 130,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Clinique A?

Bij Clinique A kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 340,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Clinique A?

Clinique A scoort 5 van de 5 sterren uit 17 Google reviews.

Wat is het adres van Clinique A?

In Bilthoven is Clinique A gevestigd op Professor Bronkhorstlaan 10.