Logo Clinique A witte achtergrond

Clinique A

Clinique A uit Bilthoven is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 130 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 340 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 390 per 1,5 ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Professor Bronkhorstlaan 10, Bilthoven
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Anne de Reus
Drs. Anne de Reus
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profiel bekijken

Clinique A Reviews

5
21 reviews
Al ongeveer 8 jaar ga ik voor mijn fillers en botox naar Anne (Clinique A). Zij heeft vanaf dag 1 meegedacht, geholpen en behandeld zodat ik, na een medische probleem, mijn gezicht, trots en eigenwaarde weer heb terug gekregen! Haar is gelukt waar anderen hebben gefaald. In alle rust voert zij de behandelingen uit, waarbij zij goed let op symmetrie en uitstr... Toon meer »
Al ongeveer 8 jaar ga ik voor mijn fillers en botox naar Anne (Clinique A). Zij heeft vanaf dag 1 meegedacht, geholpen en behandeld zodat ik, na een medische probleem, mijn gezicht, trots en eigenwaarde weer heb terug gekregen! Haar is gelukt waar anderen hebben gefaald. In alle rust voert zij de behandelingen uit, waarbij zij goed let op symmetrie en uitstraling. Een fijn en schone behandelkamer waar een privé-kliniek nog echt PRIVE is!!! Erg blij met Anne…. Toon minder »
Shirley van Puffelen
30 januari 2023 09:09
Al jaren kom ik bij Anne, ik ken naar nog uit een andere kliniek en alleen haar laat ik me nog behandelen. Ik kom bij Anne voor de behandeling van mijn gummy smile. Na een kort uitstapje bij een ander ivm haar zwangerschap, doe ik dat niet meer! Het heeft even geduurd voor ze de juiste dosis gevonden had, maar ze stond altijd open voor een herbeoordeling/con... Toon meer »
Al jaren kom ik bij Anne, ik ken naar nog uit een andere kliniek en alleen haar laat ik me nog behandelen. Ik kom bij Anne voor de behandeling van mijn gummy smile. Na een kort uitstapje bij een ander ivm haar zwangerschap, doe ik dat niet meer! Het heeft even geduurd voor ze de juiste dosis gevonden had, maar ze stond altijd open voor een herbeoordeling/controle en een nabehandeling indien nodig. Ik ben zó vreselijk blij met haar! Kan sinds dat ik bij Anne kom breed lachen op foto's! Daarbij is het een heel lieve en kundige vrouw! Ik ben erg blij dat ik ooit bij haar terechtgekomen ben. Toon minder »
rosita van ewijk
17 januari 2023 20:08
Vandaag bij Anne geweest voor een botox en fillerbehandeling. Ze is een erg professionele arts die precies weet wat ze doet. Nooit teveel, altijd precies goed! Prijs/ kwaliteit is perfect, zeker niet de duurste, maar wel de beste arts op haar vakgebied! Bedankt weer Anne!
B Z
15 januari 2023 16:04
Anne is een zeer vakkundige en eerlijke cosmetisch arts! Ik hou van subtiel en natuurlijk en Anne geeft een realistisch en natuurlijk advies. Daarnaast is Anne zeer “zacht” met prikken waardoor de kans op blauwe plekken minimaal is. Voor mij is Anne de beste en raad haar iedereen aan!
Ilse Evers
13 januari 2023 11:11
Na éen uitstapje gedaan te hebben (met spijt) door de zwangerschap ben ik gelukkig weer bij anne op haar nieuwe prachtig rustige behandelplek beland. Na een prettig deskundig gesprek en advies heb ik met botoxbehandeling weer het perfecte en uitgeruste resultaat! Ook voor een profhilo behandeling (collageen) bent je hier op het juiste adres! Kortom , zeer vr... Toon meer »
Na éen uitstapje gedaan te hebben (met spijt) door de zwangerschap ben ik gelukkig weer bij anne op haar nieuwe prachtig rustige behandelplek beland. Na een prettig deskundig gesprek en advies heb ik met botoxbehandeling weer het perfecte en uitgeruste resultaat! Ook voor een profhilo behandeling (collageen) bent je hier op het juiste adres! Kortom , zeer vriendelijk, goeie intake, en zeer tevreden resultaten bij Anne de Reus. tot graag een volgende keer Toon minder »
ron van tessel
13 januari 2023 10:10
Vandaag ging ik blij de deur uit bij CliniqueA.
Dr Anne luisterde naar mijn wensen daarop volgde de behandeling. Ik ben méér dan tevreden over het resultaat.
Lia de Cocq
16 maart 2022 16:04
Schrijf een review