Profhilo Body behandeling

09-10-2021

Ben je op zoek naar een Profhilo Body behandeling? Klik hier om alle klinieken te vergelijken!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo is momenteel de populairste cosmetische behandeling met injectables. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Je krijgt er bovendien een heerlijke glow van. De afgelopen 5 jaar zijn er in de Benelux meer dan 100.000 Profhilo behandelingen uitgevoerd. Profhilo is mede zo populair omdat het geen filler is. Profhilo activeert de huid om steviger te worden. Het is een hele toegankelijke behandeling. Eigenlijk is het gewoon huidverzorging, maar dan van binnenuit. In oktober 2021 wordt Profhilo Body gelanceerd. Wat kunnen we van Profhilo Body verwachten?

Profhilo Body behandeling

Wat is Profhilo Body?

Profhilo wordt al jarenlang ingezet om verslapte huid in het gezicht en hals te verstevigen. Profhilo Body is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam.Heb je last van verslapte huid op je bovenarmen, handen, decolleté, bovenbenen of buik? Profhilo Body kan dan een uitkomst zijn. Profhilo Body is een werkzame stof op basis van ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Profhilo Body is geen filler. Profhilo Body activeert de huid om zelf sterker te worden. Dit doet het door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Bovendien wordt de huid met Profhilo Body van binnenuit gehydrateerd. 

Profhilo Body behandeling

Profhilo Body behandeling

Profhilo Body is geschikt wanneer je een verslapte huid hebt. Huidoverschot of overgewicht zijn geen goede indicaties. De arts zal tijdens een consult bekijken of je een goede indicatie hebt voor Profhilo Body. Daarbij kan de arts gebruik maken van de Arm Laxity Scale (zie foto). Op deze huidverslapping-schaal voor armen kun je zien welke gradatie slappe huid armen je hebt. De arts zal vervolgens het verwachte resultaat van een Profhilo Body behandeling met je bespreken.

Profhilo Body behandeling

Slappe huid buik

Profhilo Body is een ideale behandeling om slappe huid buik te behandelen. Dit geldt vooral voor mensen tussen de 20 en 65 jaar. Tijdens de behandeling legt de arts een ‘grid’ (zie foto) op je buik. Daarmee worden de plekken bepaald waar behandeld moet worden met Profhilo Body. Vervolgens spuit de arts met 10 kleine prikjes Profhilo Body in de huid. De niet gecrosslinkte ultrapure hyaluronzuur verdeeld zich vervolgens in de huid. Daarmee worden de keratinocyten en fibroblasten gemotiveerd om harder te gaan werken. Zo wordt de elastine (elasticiteit) en collageen (stevigheid) in de huid verbeterd. Profhilo Body is ook geschikt om de handen, bovenarmen, slappe huid benen, billen en décolleté te verbeteren.

Ben je meer op zoek naar een behandeling voor vetvermindering en spieropbouw? Lees dan hier alles over de EmSculpt behandeling.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Body kliniek

In Nederland zijn er meer dan 200 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Wil je weten of er een Profhilo Body kliniek bij jou in de buurt is? Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.
Profhilo Amsterdam
Profhilo Rotterdam
Profhilo Den Haag
Profhilo Utrecht
Profhilo Eindhoven

Profhilo Body prijs

De prijs van een Profhilo Body behandeling varieert tussen de € 650 en € 900 per behandeling van 6 ML. Vergelijk alle klinieken in Nederland, klik daarvoor hier.

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling