Traangoot fillers Den Haag

01-09-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot fillers worden toegepast door cosmetisch artsen bij mensen met een vermoeide blik (wallen onder hun ogen). Cosmetisch artsen verdelen de dunne filler in de huid. Daardoor is de donkere kring niet meer zichtbaar. Een traangoot filler is ongeveer 9 maanden effectief. Daarna kun je je weer laten behandelen. In de omgeving van Den Haag zijn er ca. 150 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken die traangoot behandelingen in Den Haag uitvoeren met elkaar vergelijken.

Traangoot fillers Den Haag

Wat zijn traangoot fillers?

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Zeker sinds we massaal aan het ‘zoomen’ zijn gegaan. Een traangoot is het geultje die vanuit de ooghoek bij de neus onder het oog langs loopt. Wanneer je vermoeid bent, een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan kun je er vermoeid uitzien. Traangoot fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. 
Het is belangrijk om een goed merk filler te gebruiken. Verschillende merken hebben specifieke traangoot fillers ontwikkeld. Dit zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk traangoot filler jouw kliniek in Den Haag werkt? Vergelijk hier alle klinieken.

Traangoot behandeling Den Haag

Wallen worden ook wel donkere kringen genoemd. Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien of dat zij er dankzij de wallen ouder uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot behandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met de nodige ervaring. Traangoten hebben namelijk een dunne huid. Iedere millimeter is belangrijk, de behandeling moet dus zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog is dan een goede keuze. Vergelijk alle artsen in DenHaag op Injectablesbooking.nl.

Traangoot fillers Den Haag kosten

De prijzen van fillerbehandelingen zijn afhankelijk van de ervaring van de arts, reputatie van de kliniek en het merk filler. Wij raden aan om alle klinieken te vergelijken op basis van deze elementen. Vul je adres in en vindt klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wanneer kies je voor een traangoot filler?

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk hier alle klinieken in Den Haag.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Botox Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag

Profhilo Den Haag
Injectables Den Haag

-----------------------

Beste kliniek voor traangoot fillers in Den Haag?

Het cosmetisch resultaat luistert nauw. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring. Daarnaast is een kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Den Haag vergelijken. 
De volgende gerenommerde klinieken zijn een goede keuze in Den Haag:
Skin + Surgery Den Haag
Van Lennep Kliniek Den Haag
Gaaf Injectables
Derma Clinic Den Haag
Hofkliniek Voorburg

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Arts
Branka Martijn

Drs. Branka Martijn

Skin+Surgery Clinics Den Haag Dr. B. Esthetics Voorschoten Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek Dr. B. Esthetics Hilversum
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 325
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
skin-surgery-257x100

Skin+Surgery Clinics Den Haag

Skin+Surgery Clinics Den Haag
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 390
Kliniek bekijken
Arts
Aletta de Wit

Drs. Aletta de Wit

Skin+Surgery Clinics Den Haag Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek Injectable Kliniek Amsterdam
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
7 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Thanya Tha-In

Dr. Thanya Tha-In

Skin+Surgery Clinics Den Haag Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek Biogelique salon voor huidverbetering
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Chirurg
Arts
Ervaring
10 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken