Dikrama Clinics: Cosmetische kliniek geleid door 3 zussen

3 december 2020

Dikrama Clinics is misschien wel de meest bijzondere kliniek van Nederland. Deze kliniek wordt namelijk geleid door de 3 zussen Jocelyne, Petra en Monique Dikrama. Alle 3 de zussen zijn arts én hebben affiniteit met cosmetische geneeskunde. De kliniek is in hartje Utrecht aan de Zakkendragerssteeg gevestigd. 

Dikrama Clinics: Cosmetische kliniek geleid door 3 zussen

Drs. Jocelyne Dikrama is na haar geneeskunde studie opgeleid tot huisarts. Drs. Petra Dikrama was de eerste arts in Nederland die de opleiding voor cosmetische dermatologie heeft afgerond. Daarvoor studeerde zij in 2009 Cum Laude af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De specialisatie tot dermatoloog deed Petra in het Erasmus Medisch Centrum. Sinds 2012 is zij in het Erasmus MC werkzaam als dermatoloog, Mohs Chirurg en onderwijscoordinator van de dermatologie. 
En Drs. Monique Dikrama rondde in 2004 haar studie geneeskunde succesvol af aan de Vrije Univesiteit van Amsterdam. Zij heeft van 2007 tot 2020 gewerkt als cosmetische arts voor The Body Clinic, een cosmetische kliniek met vestigingen in Amsterdam en Duiven. Monique is dus al 13 jaar werkzaam als cosmetisch arts en inmiddels een ware autoriteit op het gebied van cosmetische geneeskunde. Zij is lid van de NVCG en erkent als Cosmetisch Arts KNMG.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Eind 2020 komt de lang gekoesterde droom uit: Samen met de 3 zussen een eigen cosmetische kliniek starten in Utrecht!

De zussen Dikrama beloven dat alle cliënten passie, eerlijkheid en bevlogenheid mogen verwachten. Dát zijn ingrediënten voor kwaliteit en duurzaam succes. Wilt u een afspraak maken bij Dikrama Clinics? Klik hier. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt