Petra Dikrama

Drs. Petra Dikrama

BIG-nummer: 69064820401

Voor Petra Dikrama is de huid haar comfortzone. Of ze nu cosmetische of medische ingrepen zoals huidkanker operaties doet, ze gaat altijd voor het optimale en gewenste cosmetische resultaat. De kunst van cosmetiek is voor Petra het creëren van een uitstraling waar jij de klant zich gelukkig bij voelt. Zie er beter uit zonder dat zichtbaar is dat er een ingreep heeft plaatsgevonden.

“Het beoefenen van de cosmetische geneeskunde, helpt mij om een betere dermatoloog te zijn en omgekeerd. Ik kijk erg naar uitstraling en balans in een gezicht. Ieder heeft zijn of haar eigen unieke anatomie. Bij mij is dan ook iedere behandeling gepersonaliseerd. Ik vind het belangrijk dat het eindresultaat er natuurlijk uitziet. Over cosmetische geneeskunde wordt dikwijls negatief gedacht. Dat vind ik jammer: een gezond gebit vergt immers ook onderhoud, voor de huid is dit net zo. Onderschat daarbij de kracht van cosmetische geneeskunde niet. Er zijn bijvoorbeeld mensen die onzeker zijn over één aspect in hun gezicht en al jaren twijfelen over een neuscorrectie, of waartegen gezegd is dat hun kaak gebroken moet worden, een implantaat geplaatst moet worden en zij een jaar moeten revalideren om een kin te creëren. Als zij dan na een half uur met een rechte neus of een volwaardige kin en mét zelfvertrouwen de deur uitlopen, geeft me dat enorm veel voldoening en energie!"

Petra Dikrama is cosmetisch Dermatoloog en Micrografisch Chirurg. Zij werkt in de Dikrama Clinics en in het Erasmus MC. De cosmetische geneeskunde heeft zij beoefend in de Velthuiskliniek, Erasmus Aesthetics en the Body Clinic. In het Erasmus MC heeft zij samen met Peter Velthuis van de Velthuisklinieken de opleiding tot cosmetisch dermatoloog tot stand gebracht. Zij is tevens docent voor de opleiding tot cosmetisch arts KNMG voor de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Voor meer informatie zie: www.dikramaclinics.nl

Drs. Petra Dikrama is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Beroepsverenigingen
NVDVNVCD
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Vitamine infuus
Ervaring
6 Jaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzaam bij klinieken

witte-druppel-in-groen

Dikrama Clinics

5
Zakkendragerssteeg 13, Utrecht
Kliniek opgericht
2020
Kliniek bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling