Botox Amsterdam

01-06-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Amsterdam is ook onze cosmetische hoofdstad. Waar je ook bent in Amsterdam, je bent vrijwel altijd in de buurt van één van de cosmetische klinieken. Waar Botox in Amsterdam Oud Zuid al vele jaren gangbaar was, zijn er inmiddels in alle wijken in Amsterdam Botox klinieken te vinden. Zo zijn in Amsterdam West, Amsterdam Noord en in de omliggende steden Amstelveen en Zaandam meerdere injectables klinieken te vinden. In een straal van 10 kilometer zijn er ca 80 locaties en artsen die injectables uitvoeren. Maar, welke arts of locatie past bij jou? Lees hier alles over Botox in Amsterdam!

Botox Amsterdam

Botox Amsterdam

De prijs van Botox in Amsterdam varieert tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. Een behandeling is 12 tot 16 weken effectief. Lees hier hoelang Botox werkt.

Alle klinieken in Amsterdam hebben een uniek profiel. Sommige klinieken hebben de achtergrond in de plastische chirurgie, anderen zijn ooit gestart als schoonheidssalon. Waar voel jij je goed bij? Zoek je een cosmetisch arts KNMG? Of ben je op zoek naar scherpe injectables prijzen in Amsterdam? Zoek, vergelijk en boek jouw injectablesbooking!

Een Botox behandeling is erg populair. In Nederland worden in 2020 ca. 400.000 Botox behandelingen uitgevoerd. En Amsterdam voert de ranglijst met verve aan. Het is bij far dé Nederlandse stad met de meeste Botox artsen en klinieken. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. 

Fronsrimpel verwijderen Amsterdam

Met een Botox behandeling kunnen de voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. De behandeling is zo gepiept en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ingeschat. 

Ontdek de internationale cosmetiek in Amsterdam 

In de stad komen talloze culturen bij elkaar. Amsterdam staat bekend om haar uitstraling. Haar cultuur. Haar historische binnenstad met haar grachten. Om de Dam, Artis en Ajax. Maar ook om haar modeontwerpers, Amsterdam Fashion Week en het World Fashion Centre. Amsterdam leeft cosmetiek! 

Er is geen stad zoals Amsterdam. Een Botox behandeling is ook in Amsterdam niet overal hetzelfde. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt bij de kliniek die jij bezoekt. Is ervaring of een goede reputatie belangrijk? Goedkoop of duur? Is de garantie belangrijk? Of het merk botulinetoxine of filler? Wil je in de omgeving van Amsterdam je fronsrimpels laten behandelen of ook je traangoten en je lipfillers laten bijwerken? Iedere arts heeft zijn eigen kenmerk.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Tussen het werken door een Botox behandeling in Amsterdam?

Of je nu thuis druk aan het werk bent, je lekker aan het ontspannen bent met vrienden of alleen een korte lunchpauze hebt op kantoor: het is altijd mogelijk om je Botox en filler behandeling te boeken in Amsterdam. Veel klinieken bieden de ‘lunchtime-treatment’. Werk je op de Zuidas? Er zijn verschillende klinieken op loop afstand om jouw fillers of botulinetoxine te laten bijwerken. Botulinetoxine is een effectieve rimpelbehandeling.

Traangoot fillers en lipfillers in Amsterdam

Amsterdam is hip & happening. Dé cosmetische hoofdstad van Nederland. Per inwoner worden veel meer injectables behandelingen uitgevoerd dan in andere delen van Nederland. Het past bij de cultuur van de stad. Een strakke kaaklijn, volle jukbeenderen een fitte uitstraling; het is allemaal binnen handbereik. Zowel jongere als oudere mensen maken gebruik van lipfillers. Lipfillers om symmetrie te krijgen, of om een liplijn te creeeren worden door zowel jong als oud steeds vaker gewild. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die graag mooie volle lippen willen. Dat is echt een schoonheidsideaal van nu.

Cosmetische kliniek Amsterdam

In Amsterdam zijn tientallen cosmetische klinieken. Klinieken waar plastische chirurgie wordt uitgevoerd, klinieken die zich richten op huidverbetering, injectables klinieken en klinieken die een combinatie van deze specialiteiten uitvoeren. Maar wat is de beste kliniek in Amsterdam? Is dat diegene met de beste reputatie? De kliniek die alleen met A-merken werkt, of de kliniek met de meest ervaren artsen? Vergelijk alle klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Fillerbehandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Botox kosten Amsterdam

Botox kosten Amsterdam verschillen behoorlijk. De diverse klinieken houden er compleet verschillende prijsstrategieën op na. De prijs van Botox wordt meestal aangegeven per zone. Een voorbeeld van een Botox zone is bijvoorbeeld de fronsrimpels. Er zijn drie verschillende Botox zones. Naast de fronsrimpels zijn dat de kraaienpootjes en de voorhoofdsrimpels. In de omgeving van Amsterdam (en Amstelveen en Zaandam) varieert een zone Botox tussen de € 80 en € 250 per zone. Een Botox behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Botox korting Amsterdam

Het is vanuit de wetenschappelijke vereniging niet toegestaan om korting te geven op Botox. Toch hebben veel klinieken aanbiedingen. Klik hier om alle Botox aanbiedingen in Amsterdam met elkaar te vergelijken. Mensen mogen niet in tijdsdruk moeten beslissen. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Een Cosmetisch Arts KNMG heeft onmiskenbaar ervaring met injectables. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Amsterdam regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Amsterdam.

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Arts
Annebeth Kroeskop

Drs. Annebeth Kroeskop

Annebethkroeskop.com BV
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 540
Profiel bekijken
Kliniek
Daria Voropai

Daria Voropai Cosmetic Dermatology & Injectables

Daria Voropai Cosmetic Dermatology & Injectables
Kliniek opgericht
2020
Kliniek bekijken
Kliniek
kroeskop_beeldmerk1x-e1586339197308

Annebethkroeskop.com BV

Annebethkroeskop.com BV
Kliniek opgericht
2013
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 540
Kliniek bekijken
Arts
Robin Snijders

Drs. Robin Snijders

Annebethkroeskop.com BV DermaClinic Haarlem Marina Clinic Dynamic Beautycentrum
+ 1 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Profiel bekijken
Afspraak maken