Botox Utrecht

01-06-2020

Ben je op zoek naar een Botox Utrecht? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Utrecht met elkaar te vergelijken.

Utrecht staat bekend om haar prachtige centrum. Oude gebouwen die schoonheid en cultuur uitstralen. Een stad met aantrekkingskracht. Utrechters houden van cosmetiek. Dit blijkt ook uit het aantal cosmetische klinieken in de stad. Fillers & Botox zijn in Utrecht nooit ver weg. Van Overvecht tot de Binnenstad en van Wilhelminapark in Oost Utrecht tot Leidsche Rijn. Er is aanbod genoeg!

Botox Utrecht

Fillers en Botox behandelingen in Utrecht

Waar in Utrecht vele gebouwen de stad verfraaien, zijn er slechts een aantal zeer bekend. Iedere Utrechter kent Gevangenis Wolvenplein, de Inktpot, waar nu ProRail gevestigd is naast het Centraal Station (ook wel bekend als Gebouw met Ufo (omdat er sinds 2000 een surrealistisch ogend kunstwerk in de vorm van een ufo op het dak staat) en natuurlijk de Domtoren. Het is absoluut een aanrader om eens de treden van de hoogste kerk van Nederland (gebouwd in 1382) te beklimmen voor een adembenemend uitzicht.

Prijs Botox Utrecht

Maar ook qua cosmetische behandelingen is er in de binnenstad veel te ontdekken. Sommige klinieken hebben hun oorsprong als schoonheidssalon, andere vanuit de plastische chirurgie. Botox is een mernaam botulinetoxine. Er zit een groot verschil in de botulinetoxine prijs tussen de verschillende klinieken in Utrecht. Dit merkt de consument ook terug in de behandelingen. Er kan verschil zijn in het merk botulinetoxine of hyaluronzuur, de behandellocatie kan luxe of wat soberder zijn en er zit mogelijk verschil in de garantievoorwaarden na een behandeling. De diverse klinieken in Utrecht variëren tussen de € 90 en € 220 Botox kosten per zone. Dat is een erg groot verschil. Het loont dus de moeite om de Botox prijzen in Utrecht regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

 

Botox Kliniek Utrecht 

Botulinetoxine is in 1989 goedgekeurd als behandeling tegen scheelzien. Een oogarts vond de operatie die daarvoor moest worden uitgevoerd te ingrijpend. Het overactieve spiertje (waardoor het scheelzien ontstond) behandelde hij met botulinetoxine. Het scheelzien was vervolgens verleden tijd. Sindsdien is botulinetoxine één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen spasmes. En sinds 2000 natuurlijk veelvuldig als cosmetische behandeling. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Utrecht

Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat de mimische rimpels niet meer zichtbaar zijn. Mimische rimpels zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. (Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture). Ook in Utrecht is een Botox behandeling populair! Een behandeling werkt 3-4 maanden. Daarna is de botulinetoxine uitgewerkt. 

Afspraak maken Botox Utrecht

Omdat er steeds meer klinieken en artsen die Botox behandelingen uitvoeren zich in Utrecht vestigen, loont het de moeite om de Botox behandelingen in Utrecht regelmatig te vergelijken. Vergelijk de ervaring van de arts, van de kliniek, het merk botulinetoxine en de prijs per zone Botox in Utrecht. Zoek, vergelijk en boek een Botox behandeling in Utrecht!

Injectables in Utrecht

Injectablesbooking.nl heeft voor jou de artsen en klinieken die injectables uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je super eenvoudig zoeken, vergelijken en boeken. Injectablesbooking.nl streeft er naar een compleet overzicht van cosmetische klinieken in Utrecht. Injectables is de verzamelnaam voor behandelingen met botulinetoxine en fillers. Deze website streeft ernaar voor alle consumenten die geïnteresseerd zijn in injectables het meerst transparante overzicht te publiceren. Dus zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Utrecht!

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Kliniek
61B48DFE-7F02-4F25-8D72-54DBD3D4CC6D

Derma Medical Clinics Utrecht

Moskeeplein 1, Utrecht
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Evita Beauty

Evita Beauty

Evita Beauty
Kliniek opgericht
2010
Kliniek bekijken
Kliniek
witte-druppel-in-groen

Dikrama Clinics

Dikrama Clinics
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Kliniek bekijken
Afspraak maken