Filler inspuiten met echo

Echogeleide filler behandeling is een nieuwe innovatie. Dankzij echo worden filler behandelingen veiliger en effectiever. De behandelend arts kan dankzij de echo bloedvaatjes ontwijken (zorgt voor minder blauwe plekken) en kan eerder geplaatste fillers lokaliseren. Bovendien kan de echo ervoor zorgen dat de filler op de juiste plek in de juiste huidlaag wordt geplaatst.

filler inspuiten met echo

Wat is echo?

Echo kennen we van de verloskundigenpraktijk. Dankzij echo kunnen we een foetus (ongeboren baby) bekijken en onderzoeken. Een echo wordt gemaakt van geluidsgolven.

Filler behandeling met echo

Dankzij echo wordt de anatomie van het gezicht in kaart gebracht. Bloedvaatjes, geplaatste fillers en huidlagen worden goed zichtbaar. Dankzij echogeleide filler behandelingen ontstaan minder blauwe plekken, minder complicaties (door bloedvaatjes en permanente fillers te ontwijken) en het is eenvoudiger om op de juiste plek in de juiste huidlaag te injecteren. Een behandeling kan daardoor effectiever zijn. (er is minder product nodig)

Filler complicaties behandelen

Tot 2015 werden zogeheten 'permanente fillers' toegepast. Permanente fillers geven soms na vele jaren complicaties. Er kunnen verdikkingen, verhardingen of zelfs infecties ontstaan. Dankzij echo wordt exact duidelijk waar de permanente filler zich bevindt en is de behandeling van de complicatie efficiënter.

Ook de huidige generatie hyaluronzuur fillers kunnen worden opgespoord met echo. In sommige gevallen willen patiënten de hyaluronzuur filler opgelost hebben. Bijvoorbeeld als er te veel is geïnjecteerd of wanneer je het resultaat niet mooi vindt. Met een hyaluronidase injectie kan de hyaluronzuur filler na lokalisatie met echo worden opgelost.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Klinieken met echo

In Nederland kun je bij de volgende cosmetische klinieken terecht voor echogeleide filler behandelingen:

Perfect Look | Drs. Edward Berends Regio Groningen / Friesland
Drs. Clinton Snel Regio Amsterdam
Filler Cottage | Drs. Ayleen The & Drs. Kirsten Schlink Regio Rotterdam
Clinic 28 | Drs. Fred Tjan & Drs. Sindy Plinsinga Regio Den Haag
The Swan Beauty Center | Drs. Horati Regio Alkmaar
Alizonne | Drs. Claudia van der Lught Regio Venlo & Den Bosch
Marjan Aldenzee Regio Eindhoven
Bbo Clinics | Drs. Olga Akse Regio Limburg
Medica Estetica | Drs. Kamran Firdausi Regio Rotterdam
UMA Institute | Drs. Jani van Loghem & Drs. Job Thuis Regio Amsterdam

-------------

Clarius echo

De Clarius is één van de vooraanstaande echografie apparaten. Dankzij de Clarius kun je realtime met de tablet of smartphone de echo bekijken.

Neem voor meer informatie contact op met Bo Medical Benelux.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt